Εξάγωνο Ήλιου – Ποσειδώνα, Τα όνειρα μπορούν να πραγματοποιηθούν …


Στην ζωή μας υπάρχουν στιγμές που οι αποφάσεις που παίρνουμε δεν ακολουθούν τον δρόμο της λογικής, αλλά μας οδηγεί σε αυτές η φωνής της διαίσθησης μας. Στις 13/01 εάν κάτι πρέπει να κάνουμε είναι να κλείσουμε τα αφτιά μας στις διάφορες σειρήνες και να αφήσουμε την διαίσθηση μας να οδηγήσει την ζωή μας, σε αυτό θα συμβάλει θετικά η όψη εξάγωνου που θα σχηματίσει ο Ήλιος από το ζώδιο του Αιγόκερω με τον Ποσειδώνα από τους Ιχθύς (23ο 07’).

Κάτω από την επιρροή της όψης εξάγωνου που θα σχηματίσει ο Ήλιος με τον Ποσειδώνα, ως από μηχανής Θεός, θα μας βοηθήσει να πάρουμε σημαντικές  αποφάσεις έχοντας ως οδηγό την διαίσθηση μας. Επίσης, μιας και διανύουμε τις πρώτες ημέρες της νέας χρονιάς, αυτές οι μέρες είναι ιδανικές για να βάλουμε νέους στόχους και να κάνουμε προσωπικά και επαγγελματικά σχέδια,  τα οποία είναι εφικτό να πραγματοποιηθούν.

Από την άλλη πλευρά, θα αρχίσουμε να φροντίζουμε τον εαυτό μας όπως φροντίζουμε και τους άλλους, προσφέροντας του στιγμές χαλάρωσης και ξεκούρασης. Και μιας και αναφερθήκαμε και στους άλλους, αυτές τις ημέρες θα δείξουμε την αγάπη μας στον σύντροφο και στα άτομα που μας περιβάλουν με πράξεις. Επίσης, αυτή η όψη μπορεί να λειτουργήσει θεραπευτικά για την ψυχή μας, αφού μέσω της Τέχνης μπορούμε να εκτονώσουμε το θυμό, και τα συναισθήματα της χαράς και της λύπης. 

Η όψη εξάγωνου που θα σχηματίσει ο Ήλιος με τον Ποσειδώνα θα επηρεάσει θετικά τόσο τους  Καρκίνους και τους Αιγόκερους όσο και τους Παρθένους και τους Ιχθύς που έχουν γεννηθεί στις αρχές του 3ου δεκαημέρου, καθώς και όσους έχουν προσωπικούς πλανήτες ή Ωροσκόπο σε αυτή τη μοίρα. Ιδιαίτερα για τους Αιγόκερους που έχουν γενέθλια αυτές τις ημέρες, θα έχουν την θετική επιρροή της όψης σε όλη τη γενέθλια χρονιά τους. Η θετική επιρροή τις όψης ισχύει για 4 ημέρες -/+.

Στα ζώδια της Φωτιάς (Κριούς, Λέοντες, Τοξότες) η όψη εξάγωνου που θα σχηματίσει ο Ήλιος από το ζώδιο του Αιγόκερω με τον Ποσειδώνα από τους Ιχθύς, θα τους θυμίσει ότι για να κερδίσουν τους αγώνες και τις προκλήσεις της ζωής, είναι απαραίτητο που και που να ρίχνουν για λίγο τους ρυθμούς τους και να προσφέρουν στιγμές χαλάρωσης και ξεκούρασης στον εαυτό τους, αυτός ο χρόνος κάθε άλλο παρά χαμένος μπορεί να θεωρηθεί, καθώς θα τους δώσει την δυνατότητα να προχωρήσουν στο σχεδιασμό των επόμενων επαγγελματικών τους κινήσεων, έχοντας ως οδηγό όχι την λογική αλλά  την διαίσθηση τους. Σε ότι αφορά την προσωπική τους ζωή, θα αφήσουν στην άκρη τον εγωισμό τους και θα βγάλουν στην επιφάνεια την πιο ρομαντική εκδοχή του εαυτού τους, κάνοντας ιδιαίτερα χαρούμενο το ταίρι τους.

Στα ζώδια της Γης (Ταύρους, Παρθένους, Αιγόκερους) η όψη εξάγωνου που θα σχηματίσει ο Ήλιος από το ζώδιο του Αιγόκερω με τον Ποσειδώνα από τους Ιχθύς, θα τους βοηθήσει να μπουν με χαρά και αισιοδοξία σε δράση, και να κυνηγήσουν τα μελλοντικά  επαγγελματικά σχέδια, αδιαφορώντας για τις αντιξοότητες που μπορεί να υπάρχουν αυτή τη στιγμή στην υλοποίηση τους. Σε προσωπικό επίπεδο, θα αφήσουν για λίγο στην άκρη την ψυχρή λογική και θα κάνουν όνειρα για το μέλλον της σχέσης τους με το σύντροφο τους. Επίσης, αρκετοί θα είναι και αυτοί που θα σχεδιάσουν ένα ταξίδι έκπληξη για το ταίρι τους.

Στα ζώδια του Αέρα (Διδύμους, Ζυγούς, Υδροχόους) η όψη εξάγωνου που θα σχηματίσει ο Ήλιος από το ζώδιο του Αιγόκερω με τον Ποσειδώνα από τους Ιχθύς , θα τους ωθήσει να ακολουθήσουν τη διαίσθηση τους και να τολμήσουν  ένα νέο επαγγελματικό ξεκίνημα, στο οποίο θα είναι πολύ σημαντική η συμβολή ενός ατόμου από το φιλικό τους περιβάλλον. Σε προσωπικό επίπεδο, για τους δεσμευμένους, η σχέση με τον σύντροφο και την οικογένεια τους θα αρχίσει να βελτιώνεται, ενώ οι αδέσμευτοι είναι πιθανό να έχουν τον πρωταγωνιστικό ρόλο σε μια ρομαντική ιστορία .

Στα ζώδια του Νερού (Καρκίνους, Σκορπιούς, Ιχθύς) η όψη εξάγωνου που θα σχηματίσει ο Ήλιος από το ζώδιο του Αιγόκερω με τον Ποσειδώνα από τους Ιχθύς, υπόσχεται ότι θα αποκαταστήσει το καλό κλίμα στην δουλειά τους και θα τους βοηθήσει να αποκαταστήσουν τις σχέσεις τους με τους συνεργάτες τους, ενώ είναι πιθανό αυτές τις ημέρες να βρουν λύσεις στα προβλήματα που θα προκύψουν στην δουλειά τους ακολουθώντας την διαίσθηση τους. Σε προσωπικό επίπεδο, θα κάνουν ευχάριστες εκπλήξεις στο ταίρι τους, ενώ για τους αδέσμευτους είναι πιθανό ένα άτομο που θα γνωρίσουν αυτές τις ημέρες, να είναι η αφορμή για να βγάλουν στην επιφάνεια την πιο ρομαντική τους πλευρά.

Από την Πηνελόπη Παπουτσή

unnamed1Oroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 875 876 86 86 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για Τρίτη

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για τη 21 Ιουνίου

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός: Μια μέρα γεμάτη μυστήριο και ίντριγκα για τους Κριούς. Κ ...

Oroskopos.tv

Τι λένε τα ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο για την Πέμπτη 20 Ιουνίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός: Μια ευνοϊκή όψη από τη Σελήνη φέρνει τύχη στα οικονομικά ...

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο Παρασκευή 16 Φεβρουαρίου 2024

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο για 19 Ιουνίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός (21 Μαρτίου – 19 Απριλίου) Μία μέρα γεμάτη με χρήσιμες συ ...

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για Τρίτη

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για την Τρίτη 18 Ιουνίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός: Μια αίσθηση ανησυχίας ίσως σας κυριεύει σήμερα, Κριέ. Θ ...

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για Τρίτη

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για την Δευτέρα 17 Ιουνίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός: Μια ημέρα γεμάτη ενέργεια και δημιουργικότητα σας περιμ ...

Oroskopos.tv

Αστρολογικό Δελτίο της Εβδομάδας από 16-23 Ιουνίου 2024. Μάθε τι θα συμβεί τις επόμενες ημέρες!

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Το Αστρολογικό Δελτίο της Εβδομάδας Γεμάτη όνειρα, ψευδαισθήσεις αλλά και πολλές ...

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2024, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
875 876 86 86 - από σταθερό 0,79€/1’ * και από κινητό 0,83€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ * και από κινητό 1,74€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by OroskoposTV
Κλήση 8758768686
error: Content is protected !!