Εξάγωνου Δία – Πλούτωνα, Οι επιθυμίες μου γίνονται πραγματικότητα


Τα προηγούμενα χρόνια, οι συναντήσεις του Δία με τον Πλούτωνα , συνδέθηκαν με ιδιαίτερα δύσκολες καταστάσεις, (ποιος δεν θυμάται άλλωστε την τελευταία τους συνάντηση σε όψη συνόδου στο ζώδιο του Αιγόκερω, κατά την περίοδο του lockdown).

Όπως γνωρίζουμε, ο Δίας, είναι ο πλανήτης της τύχης, της επέκτασης, των ευκαιριών αλλά και της υπερβολής , ενώ ο Πλούτωνας είναι ο πλανήτης της μεταμόρφωσης, του ολοκληρωτισμού, και χωρίς να κάνει διαχωρισμούς βρίσκεται πάντα στην πλευρά των ισχυρών, οδηγώντας συνήθως τις ζωές μας σε ακραίες καταστάσεις.

Αυτή τη φορά όμως τα πράγματα θα είναι για όλους μας διαφορετικά, αφού στις 04/05  θα έχουμε μια από τις πιο τυχερές συναντήσεις της χρονιάς, καθώς ο Δίας από τους Ιχθύς θα συναντηθεί σε όψη εξάγωνου με τον ανάδρομο Πλούτωνα από το ζώδιο του Αιγόκερω (28ο 36’).

Κάτω από την επιρροή της όψης εξάγωνου που θα σχηματίσει ο Δίας με τον ανάδρομο Πλούτωνα, θα καταφέρουμε να πραγματοποιήσουμε όλες τις ευχές και τις επιθυμίες μας, ενώ θα έχουμε και σημαντική προστασία στα θέματα που μας απασχολούν. Επίσης, θα έχουμε την δυνατότητα να τακτοποιήσουμε τις οικονομικές ή φορολογικές υποθέσεις που μας απασχολούν εδώ και καιρό, να προχωρήσουμε σε σημαντικές οικονομικές συνεργασίες, ενώ για τις αποφάσεις που θα κληθούμε να πάρουμε θα χρησιμοποιήσουμε τα δυνατά μας όπλα που δεν είναι άλλα από την διαίσθηση και την ισχυρή μας θέληση.

Επίσης, όσοι αντιμετωπίζουν θέματα υγείας, θα έχουν την δυνατότητα να βρουν λύσεις.Η όψη εξάγωνου που θα σχηματίσει ο Δίας  με τον ανάδρομο Πλούτωνα θα επηρεάσει θετικά τόσο τους Ιχθύς και τους Παρθένους όσο και τους Καρκίνους και τους Αιγόκερους που έχουν γεννηθεί στα τέλη του 3ου  δεκαημέρου καθώς και όσους έχουν προσωπικούς πλανήτες ή Ωροσκόπο στη μοίρα που πραγματοποιείται η όψη.Η επιρροή της όψης ισχύει για  13 ημέρες -/+. Οι επόμενες συναντήσεις των 2 αυτών πλανητών θα είναι στις 18/05/2023 στον Σταθερό Σταυρό σε όψη τετραγώνου, και στις 03/06/2024 στα ζώδια του Αέρα σε όψη τριγώνου.

Τα ζώδια της Φωτιάς (Κριούς, Λέοντες, Τοξότες) η όψη εξάγωνου που θα σχηματίσει ο Δίας  από τους Ιχθύς με τον ανάδρομο Πλούτωνα από το ζώδιο του Αιγόκερω θα έχουν την δυνατότητα να πετύχουν τους φιλόδοξους επαγγελματικούς τους στόχους, και να κάνουν τα επόμενα βήματα στην καριέρας τους ακολουθώντας την διαίσθηση τους. Ενώ σε προσωπικό επίπεδο, η ισχυρή τους θέληση θα τους βοηθήσει να υλοποιήσουν τα όνειρα τους.

Τα ζώδια της Γης (Ταύρους, Παρθένους, Αιγόκερους) η όψη εξάγωνου που θα σχηματίσει ο Δίας  από τους Ιχθύς με τον ανάδρομο Πλούτωνα από το ζώδιο του Αιγόκερω θα τους βοηθήσει να βρεθούν την κατάλληλη στιγμή δίπλα στους κατάλληλους ανθρώπους, οι οποίοι θα τους βοηθήσουν στην υλοποίηση των μελλοντικών τους σχεδίων, ενώ αρκετοί θα είναι και αυτοί που θα βρουν λύσεις σε Νομικά ή γραφειοκρατικά ζητήματα. Σε προσωπικό επίπεδο, θα έχουν την δυνατότητα να ξεπεράσουν όλα τα προβλήματα και τις αντιξοότητες υπήρχαν στην σχέση τους με τον σύντροφο τους, και να την αναθερμάνουν.

Τα ζώδια του Αέρα (Διδύμους, Ζυγούς, Υδροχόους) η όψη εξάγωνου που θα σχηματίσει ο Δίας  από τους Ιχθύς με τον ανάδρομο Πλούτωνα από το ζώδιο του Αιγόκερω θα τους βοηθήσει να τακτοποιήσουν τις φορολογικές ή οικονομικές τους εκκρεμότητες, ενώ αρκετοί θα έχουν την ευκαιρία να προχωρήσουν σε μια οικονομική συνεργασία η οποία θα τους βοηθήσει να αλλάξουν την επαγγελματική τους εικόνα. Σε προσωπικό επίπεδο, θα ξαναβρούν την αυτοπεποίθηση τους και θα ανανεώσουν την ερωτική τους ζωή.

Τα ζώδια του Νερού (Καρκίνους, Σκορπιούς, Ιχθύς) η όψη εξάγωνου που θα σχηματίσει ο Δίας  από τους Ιχθύς με τον ανάδρομο Πλούτωνα από το ζώδιο του Αιγόκερω θα τους βοηθήσει να προχωρήσουν σε σημαντικές επαγγελματικές συνεργασίες, και να βρουν ισχυρούς συμμάχους μέσα από το φιλικό και κοινωνικό τους κύκλο, ενώ αρκετοί θα έχουν την δυνατότητα να διευρύνουν το κοινωνικό τους κύκλο και να γνωρίσουν άτομα που βρίσκονται σε θέσεις ευθύνης. Σε προσωπικό επίπεδο, ο έρωτας θα γίνει για αυτούς πηγή ζωής και έμπνευσης.

Από την Πηνελόπη Παπουτσή

unnamed1Oroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 875 876 86 86 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα

Oroskopos.tv

Ημερήσιο ωροσκόπιο Πέμπτη 29 Φεβρουαρίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Κριός Σήμερα είναι μια μέρα για νέες αρχές και αποφάσεις. Εκμεταλλευτείτε τη φρεσκ ...

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για Τρίτη

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για σήμερα Τετάρτη 28 Φεβρουαρίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Κριός Σήμερα είναι μια καλή μέρα για να επικεντρωθείτε στους στόχους σας και να πά ...

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για Τρίτη

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για Τρίτη 27 Φεβρουαρίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Κριός Σήμερα εστιάστε στην οργάνωση και την προσαρμογή σε νέες καταστάσεις. Η ευελ ...

Oroskopos.tv

Σελήνη στον Ζυγό από 26-29 Φεβρουαρίου, ποια ζώδια θα επηρεάσει θετικά

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Σελήνη στον Ζυγό 26-29 Φεβρουαρίου Η Σελήνη στις 26/02 στις 16.30 θα περάσει στον Ζυγό και ...

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για Τρίτη

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για Δευτέρα 26 Φεβρουαρίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Κριός Σήμερα εστιάστε στην επικοινωνία και την έκφραση των σκέψεών σας. Είναι μια ...

Oroskopos.tv

Αστρολογικό Δελτίο της Εβδομάδας από 25 Φεβρουαρίου 2024 εως 3 Μαρτίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Αστρολογικό Δελτίο της Εβδομάδας Εντάσεις, υπερβολές αλλά και τυχερές γνωριμίες μ ...

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2024, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
875 876 86 86 - από σταθερό 0,79€/1’ * και από κινητό 0,83€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ * και από κινητό 1,74€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by OroskoposTV
Κλήση 8758768686
error: Content is protected !!