Αντίθεση Ήλιου – Ανάδρομου Δία, Η υπερβολική αισιοδοξία δεν μας βοηθά ..


Είναι πολύ σημαντικό να έχουμε ενθουσιασμό και να θέλουμε να δούμε τα πράγματα με αισιοδοξία όταν ετοιμαζόμαστε να κάνουμε μια νέα αρχή στην ζωή μας, είτε αυτή αφορά την δουλειά μας, είτε την προσωπική μας ζωή, αρκεί να μην παρασυρόμαστε σε υπερβολές.

Λίγες ώρες μετά την Νέα Σελήνη στο ζώδιο του Ζυγού, στις 26/09, ο Ήλιος από το ζώδιο του Ζυγού  θα σχηματίσει όψη αντίθεσης με τον ανάδρομο Δία από το ζώδιο του  Κριού (03ο 42’) η υπερβολή είναι πιθανόν να μας χτυπήσει την πόρτα.

Κάτω από την επιρροή της όψης αντίθεσης που θα σχηματίσει ο Ήλιος με τον ανάδρομο Δία, θα πασπαλίσουμε τα νέα σχέδια μας αλλά και τα νέα ξεκινήματα μας με μεγαλύτερο ενθουσιασμό και αισιοδοξία, γεγονός που μπορεί να μας παρασύρει σε εκτιμήσεις που απέχουν πάρα πολύ από την πραγματικότητα, ενώ από την άλλη πλευρά θα χρειαστεί να καταβάλουμε μεγαλύτερη προσπάθεια για να ελέγξουμε τα συναισθήματα καθώς θα έχουμε την τάση να εκφράσουμε τόσο την χαρά όσο και την λύπη μας  με υπερβολικό τρόπο.

Επίσης, θα πρέπει να βάλουμε φρένο στην ματαιοδοξία μας, και να μάθουμε ότι πρέπει να  σεβαστούμε τα όρια των δικών μας ανθρώπων και να μην προσπαθήσουμε να παρέμβουμε στην προσωπική τους ζωή, γιατί το πιθανότερο είναι να δυσανασχετήσουν με την στάση μας. Από την άλλη πλευρά θα πρέπει να προσέξουμε αυτά που ακούμε, γιατί οι περισσότεροι άνθρωποι γύρω μας θα έχουν την τάση να διαδίδουν φήμες ή να παρασύρονται σε υπερβολικά σχόλια, κουτσομπολιά ή να μεγεθύνουν τις καταστάσεις μέσα στις οποίες ζούνε.

Ενώ, άλλο στοιχείο που  πρέπει να περιορίσουμε αυτές τις ημέρες, είναι  την τάση μας να αφήνουμε τα πράγματα στην τύχη του καθώς θα είμαστε υπερβολικά σίγουροι για το αποτέλεσμα, αλλά και την επιθυμία να βρίσκουμε  γρήγορες και εύκολες λύσεις, χωρίς να κάνουμε σωστά μελετημένες κινήσεις. Στις διαπροσωπικές μας σχέσεις είναι πολύ σημαντικό να προσέχουμε τα λόγια μας, γιατί οι φίλοι και οι συνεργάτες μας κάποια στιγμή θα πάψουν  να μας καλύπτουν και να δικαιολογούν.

Επίσης, εάν δεν θέλουμε να σπαταλήσουμε τον προϋπολογισμό του μήνα, καλό θα ήταν να αποφύγουμε την βόλτα μας στα μαγαζιά, αντίστοιχα, θα πρέπει να προσέξουμε την διατροφή μας και να μην παρασυρθούμε σε διατροφικές ατασθαλίες. 

Η όψη αντίθεσης που θα σχηματίσει ο Ήλιος με τον ανάδρομο Δία θα επηρεάσει τους εκπροσώπους του Παρορμητικού Σταυρού (Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς, Αιγόκερους) που έχουν γεννηθεί στις αρχές του 1ου δεκαημέρου καθώς και όσους έχουν προσωπικούς πλανήτες ή Ωροσκόπο σε αυτή τη μοίρα.

Ιδιαίτερα για τους Ζυγούς που έχουν γενέθλια αυτές τις ημέρες, θα πρέπει να αποφύγουν τις υπερβολές, την τάση να τα αφήνουν  όλα στην καλή τους τύχη, ενώ θα πρέπει να προσέξουν  την διατροφή τους, εάν δεν θέλουν να δουν το νούμερο στην ζυγαριά να ανεβαίνει. Ας  δούμε πως θα επηρεάσει αυτή η όψη και τα 12 ζώδια. Η επιρροή τις όψης ισχύει για 8 ημέρες -/+.

Τους  εκπροσώπους του Παρορμητικού Σταυρού (Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς, Αιγόκερους) η όψη αντίθεσης  που θα σχηματίσει ο Ήλιος από το ζώδιο του Ζυγού με τον ανάδρομο Δία από το ζώδιο του Κριού , θα σας ωθήσει να πάρετε αρκετά ρίσκα στην δουλειά σας και να προχωρήσετε σε νέες συνεργασίες με μεγάλο ενθουσιασμό, χωρίς να τις έχετε μελετήσει προσεχτικά. Ενώ είναι πιθανό να παρασυρθείτε σε υπερβολές απέναντι στους συνεργάτες σας. Σε προσωπικό επίπεδο, την χαρά και την λύπη σας θα την εκφράσετε με υπερβολικό τρόπο στον σύντροφο σας και αυτό είναι κάτι που μπορεί να τον φέρει σε δύσκολη θέση.

Τους  εκπροσώπους του Σταθερού Σταυρού (Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς, Υδροχόους) η όψη αντίθεσης που θα σχηματίσει ο Ήλιος από το ζώδιο του Ζυγού με τον ανάδρομο Δία από το ζώδιο του Κριού, είναι πιθανό να ενισχύσει το άγχος,  αλλά και τον ενθουσιασμό σας στην δουλειά σας, ενώ καλό θα ήταν να αποφύγετε να πάρετε μέρος σε κουτσομπολιά ή να σχολιάσετε κάποιο συνάδελφο σας. Σε προσωπικό επίπεδο, είναι σημαντικό να προσέξετε την διατροφή σας και να μην παρασυρθείτε σε υπερβολές για τις οποίες σύντομα θα μετανιώσετε.

Τους  εκπροσώπους του Μεταβλητού Σταυρού (Διδύμους, Παρθένους, Τοξότες, Ιχθύς) η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει ο Ήλιος από το ζώδιο του Ζυγού με τον ανάδρομο Δία από το ζώδιο του Κριού, θα σας φέρει μια οικονομική πρόταση η οποία θα σας ενθουσιάσει, ωστόσο, τα πράγματα μπορεί να μην είναι όπως φαίνονται. Σε προσωπικό επίπεδο, θα πρέπει να προσέξετε τις συναισθηματικές και οικονομικές σπατάλες.

Από την Πηνελόπη Παπουτσή

unnamed1Oroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 875 876 86 86 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για Τρίτη

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Τρίτη 28 Μαίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός: Μια μέρα γεμάτη ενέργεια και δημιουργικότητα. Είναι η κα ...

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο Παρασκευή 16 Φεβρουαρίου 2024

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κυριακή 26 Μαίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός Ανακαλύπτετε νέους τρόπους να εκφράσετε τις ιδέες και τα ...

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο Παρασκευή 16 Φεβρουαρίου 2024

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο Σάββατο 25 Μαίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός Ημέρα για δράση και πρωτοβουλίες. Ανακαλύπτετε νέους τρό ...

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο Παρασκευή 16 Φεβρουαρίου 2024

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Παρασκευή 24 Μαίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός Οι σχέσεις σας μπορεί να βρεθούν σε επίκεντρο σήμερα. Έχε ...

Oroskopos.tv

Τι λένε τα ζώδια σήμερα: Ημερήσιο ωροσκόπιο Πέμπτη 23 Μαίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Τι λένε τα ζώδια σήμερα: Ημερήσιο ωροσκόπιο Κριός Σήμερα είναι μια καλή μέρα για να ...

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2024, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
875 876 86 86 - από σταθερό 0,79€/1’ * και από κινητό 0,83€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ * και από κινητό 1,74€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by OroskoposTV
Κλήση 8758768686
error: Content is protected !!