Ιχθύς με Ιχθύ


Είναι μία ένωση ψυχής που αψηφά τα όρια του χώρου και του χρόνου.

Εν ολίγοις, η ένωσή σας με έναν Ιχθύ θα είναι μία πνευματική εμπειρία. Και οι δύο προσεγγίζετε τον κόσμο δημιουργικά, με φαντασία και με πνευματικότητα.

Είστε εξαιρετικά ενστικτώδεις και ευαίσθητοι απέναντι στα συναισθήματα των άλλων, και για αυτό, θα δέσετε όμορφα για πολύ μεγάλο χρονικό διάστημα.

Το αρνητικό αυτής της σχέσης, είναι πως κανείς από τους δύο δεν πιστεύει πως τα χρήματα είναι σημαντικό κομμάτι τις ζωής.

Με δύο τέτοιους ανθρώπους να συντηρούν ένα σπίτι, ένας από εσάς θα πρέπει να σκεφτεί ένα τρόπο για να βγάζετε χρήματα.

Χωρίς ίχνος πρακτικότητας, αυτό είναι ιδιαίτερα δύσκολο.

Ο κυβερνήτης των Ιχθύων είναι ο Ποσειδώνας, έτσι κανείς από τους δύο σας δεν θέλει να αντιμετωπίζει την ξεκάθαρη πραγματικότητα.

Θα ήταν καλύτερο αν ένας από τους δύο έχει έναν γήινο πλανήτη κάπου στον αστρολογικό του χάρτη για να φέρνει ρεαλισμό σε αυτή τη σχέση.

Δεν σας αρέσει η σταθερότητα, έτσι η ζωή σας θα είναι ρευστή και ελεύθερη από κάθε είδους ρουτίνας. Οι δημιουργικοί άνθρωποι σαν και εσάς δεν δουλεύουν σύμφωνα με τα ρολόγια.

Ο μοντέρνος κόσμος σας εξασθενίζει, για αυτό πρέπει να ξεκουράζεστε και να φορτίζετε τις μπαταρίες σας κοντά σε μέρη που υπάρχει άφθονο νερό.

Η ανάγκη σας για ηρεμία και αρμονία στο σπίτι είναι πανομοιότυπη, και επίσης, σέβεστε και υποστηρίζετε ο ένας την ιδιωτική ζωή του άλλου.

Σας αρέσει να βοηθάτε τους άλλους με φιλανθρωπικές εργασίες, έτσι το πιθανότερο είναι να είστε εθελοντές κάπου μαζί.

Ενώ σας αρέσει να περνάτε χρόνο σπίτι με την οικογένεια, και στους δύο αρέσει να απολαμβάνετε ένα μεγάλο εύρος δραστηριοτήτων: από εκθέσεις τέχνης ή φωτογραφίας μέχρι συναυλίες και χορούς.

Σεξουαλικά, θα φτάσετε σε τόσο υψηλά επίπεδα πάθους, που δεν είχατε καν ονειρευτεί πως υπάρχουν.

Ενστικτωδώς γνωρίζετε τι αισθάνεται ο σύντροφός σας και τον αγγίζετε σε όλα τα σωστά σημεία. Το σεξ θα είναι πνευματικό και έντονο –μία πραγματική ψυχική ένωση. Αυτή η ένωση θα είναι ονειρική αν ένας από τους δύο έχει μερικές πρακτικές αρετές.Oroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 875 876 86 86 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2024, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
875 876 86 86 - από σταθερό 0,79€/1’ * και από κινητό 0,83€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ * και από κινητό 1,74€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by OroskoposTV
Κλήση 8758768686
error: Content is protected !!