Ιχθύς με Σκορπιό


Κρατήστε τον Σκορπιό εραστή σας πολύ κοντά –αυτό το άτομο είναι η αληθινή σας αδερφή ψυχή.

Οι Σκορπιοί μοιράζονται το ίδιο βάθος συναισθημάτων με τους Ιχθύες, και βασίζονται και οι δύο στο ένστικτο.

Ο Σκορπιός τονίζει τη σκέψη σας και μαζί θα εξερευνήσετε σοβαρές ερωτήσεις που αφορούν τη ζωή όπως: Γιατί υπάρχουμε; Ποιος είναι ο ρόλος της θρησκείας; Μπορεί κάποιος να έχει πάνω από μία αδερφή ψυχή.

Οι Σκορπιοί είναι ιδιαίτερα πνευματώδεις πράγμα που αρέσει στους Ιχθύες.Ο Σκορπιός είναι πιστός και διακριτικός –άλλο ένα θετικό για τους Ιχθύες –και τα συναισθήματά τους όσον αφορά τον έρωτα έχουν μεγάλο βάθος.

Σεξουαλικά ο συνδυασμός είναι εντυπωσιακός, διότι ο Σκορπιός λατρεύει το γεγονός πως ο Ιχθύς αναμένει μία σχεδόν «θρησκευτική εμπειρία» κάθε φορά που κάνει έρωτα.Ο Σκορπιός έχει μεγάλες εκρήξεις ζήλειας.

Έτσι αν δεν είστε σίγουροι πως αυτός ο Σκορπιός είναι ο ένας και ο μοναδικός, καλύτερα να καθυστερήσετε το σεξ όσο περισσότερο γίνεται. Όταν βρεθείτε στο κρεβάτι μαζί του, θα περιμένει απόλυτη πίστη από εκείνη την ημέρα και μετά.

Ο έντονος και μυστηριώδης εραστής σας χρειάζεται ιδιωτική ζωή –κάτι το οποίο καταλαβαίνετε αρκετά καλά. Η απόδραση σε ήρεμα μέρη είναι καλή ιδέα. Ο Σκορπιός είναι και αυτός ζώδιο του Νερού, έτσι μοιράζεστε το ίδιο στοιχείο.

Όπως και εσείς, έτσι και ο Σκορπιός χρειάζεται να επιστρέφει σε μέρη κοντά σε νερό για να ανανεώνεται και να προετοιμάζεται να κατακτήσει τον κόσμο.Αυτό το άτομο είναι έντονο και μερικές φορές γίνεται παρανοϊκό. Αν νομίζετε πως τον απασχολεί κάτι, πιέστε τον ευγενικά να σας μιλήσει.

Μερικές φορές οι Σκορπιοί δεν ξέρουν τι είναι αυτό που τους ενοχλεί εσωτερικά.

Αν εκφράσει τα περίεργα συναισθήματά του ίσως μπορέσει να καταλάβει τη κατάσταση.Όμως, μην περιμένετε πως είναι εύκολο να κάνετε τον Σκορπιό να σας μιλήσει.

Το να κάνετε έναν Σκορπιό να μιλήσει είναι σαν να προσπαθείτε να ξεριζώσετε ένα τεράστιο δέντρο. Όμως, ο Ιχθύς με την ντελικάτη ευαισθησία του γνωρίζει πότε να πιέσει και πότε όχι τις καταστάσεις.Οι Σκορπιοί είναι σίγουροι για τον εαυτό τους και θα σας πιέσουν να υπερασπιστείτε τα πιστεύω σας.

Τρελαίνονται όταν βλέπουν τους άλλους να εκμεταλλεύονται τον Ιχθύ σύντροφό τους. Τα οικονομικά είναι άλλος ένας τομέας στον οποίο διαπρέπει ένας Σκορπιός, έτσι ο Ιχθύς θα μάθει πολλά από εκείνος. Η ένωσή σας με τον Σκορπιό θα ενδυναμώσει τα χαρακτηριστικά σας που χρειάζονται ενίσχυση.

Αν δεν σας ενοχλεί η ένταση του Σκορπιού, αυτός ο συνδυασμός θα αποδειχθεί αναζωογονητικός. Ο Σκορπιός θα επεκτείνει όσο δεν φαντάζεστε το εύρος των συναισθημάτων σας. Βάζω στοίχημα πως θα τον λατρέψετε, και το ίδιο θα κάνει    και εκείνος.Oroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 875 876 86 86 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2024, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
875 876 86 86 - από σταθερό 0,79€/1’ * και από κινητό 0,83€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ * και από κινητό 1,74€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by OroskoposTV
Κλήση 8758768686
error: Content is protected !!