Ιχθύς με Τοξότη


Αυτός είναι ένας δύσκολος συνδυασμός.

Καθώς ο Τοξότης είναι ιδιαίτερα άμεσος, ενώ για εσάς, η διπλωματία είναι ο καλύτερος τρόπος επικοινωνίας.

Ο Τοξότης φαίνεται αδιάφορος και ωμός στα μάτια του Ιχθύ. Έτσι όταν αντιμετωπίζετε τέτοια συναισθήματα, η απάντηση του Τοξότη ίσως είναι, «εσύ με ρώτησες».Οι τσακωμοί θα είναι συχνοί και ίσως τελικά καταστρέψουν τη σχέση.

Ο Τοξότης είναι ζώδιο της Φωτιάς και ο Ιχθύς ζώδιο του Νερού.

Έτσι αυτός ο συνδυασμός δεν είναι συμβατός όσον αφορά τα κλασικά αστρολογικά ιδανικά.Αυτό που θα εκτιμήσετε είναι η αγάπη του Τοξότη για την εκπαίδευση και την συνεχή αναζήτησή του για βαθιές φιλοσοφικές συζητήσεις που αφορούν την ανθρωπότητα. Θα εκτιμήσετε επίσης την ανάγκη του για ταξίδια.

Όμως, η τάση σας να ανησυχείτε, θα ζαλίσει τον αισιόδοξο Τοξότη και εσείς θα αναρωτιέστε πως μπορεί και διατηρεί την ίδια συμπεριφορά σε όλα τα θέματα.
Αυτό θα σας εκνευρίσει, όπως επίσης και η κριτική του Τοξότη για τα ελαττώματά σας.

Ο Τοξότης είναι αθλητικός τύπος, ενώ ο Ιχθύς όχι. Ο Τοξότης ίσως σας ξυπνήσει το ενδιαφέρον για τη γυμναστική, ή σας ωθήσει προς άλλα αθλήματα όπως η κολύμβηση.Δεν σας αρέσει οτιδήποτε το επώδυνο ή ανταγωνιστικό, έτσι υπάρχει η πιθανότητα να αποφασίσετε μην συμμετάσχετε μαζί σε κάποιο άθλημα.

Σεξουαλικά, ο Τοξότης είναι παιχνιδιάρης και διασκεδαστικός, αλλά δεν έχει την συναισθηματική ένταση που χρειάζεστε. Αν δεν λέει περίεργα αστεία την ώρα που κάνετε έρωτα, όπως «ονειρεύομαι ή μήπως πάχυνες;» τότε η σχέση σας σε αυτό το τομέα δεν θα έχει πρόβλημα. Απλά να είστε έτοιμοι να αφήνετε κάποια από τα σχόλια του Τοξότη να πέφτουν κάτω!

Ο Τοξότης είναι γνωστός σαν το ζώδιο του εργένη Εμείς σας προειδοποιήσαμε!

Η ελευθερία είναι πολύ σημαντική για αυτόν και έχει την βαθιά ψυχολογική ανάγκη να μην χρειάζεται να δίνει «αναφορά» σε κανέναν, με αποτέλεσμα να έχει πρόβλημα δέσμευσης.

Στην πραγματικότητα, τις περισσότερες φορές είναι ιδιαίτερα πιστός.Ούτε ο Ιχθύς βλέπει πολύ σοβαρά τη δέσμευση, έτσι η σχέση ίσως δουλέψει. Το θετικό είναι πως είστε και οι δύο μεταβλητά ζώδια, πράγμα που σημαίνει πως είστε και οι δύο ευέλικτοι στη καρδιά.

Αυτός ο συνδυασμός απαιτεί πολλή δουλειά καθώς θα πρέπει να γυρνάτε και το άλλο μάγουλο όταν ο Τοξότης γίνεται ωμός. Αν η σχέση πετύχει, θα είναι επειδή έχετε τη θέληση να δουλέψετε σκληρά.Oroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 875 876 86 86 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2024, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
875 876 86 86 - από σταθερό 0,79€/1’ * και από κινητό 0,83€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ * και από κινητό 1,74€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by OroskoposTV
Κλήση 8758768686
error: Content is protected !!