Ιχθύς με Υδροχόο


Ο Υδροχόος σύντροφός σας φαίνεται απόμακρος, μυστηριώδης και απρόσβλητος.

Αυτό στην αρχή σας αρέσει, αλλά μπορεί να σας ραγίσει την καρδιά στη πορεία της σχέσης.

Ο Υδροχόος είναι Σταθερό ζώδιο, έτσι μερικές φορές γίνεται αρκετά πεισματάρης, ενώ εσείς είστε Μεταβλητό ζώδιο, άρα πιο ευέλικτοι. Μαντέψτε ποιος από τους δύο πρέπει να δώσει περισσότερα σε αυτή τη σχέση.

Θα απολαύσετε την εξυπνάδα και την μαεστρία του Υδροχόου σε τεχνικά θέματα, αλλά ο Υδροχόος χρειάζεται πάρα πολύ χώρο για να εξερευνήσει τον κόσμο.

Τα κοφτερά μυαλά τους κάνουν άγρια και ιδιοσυγκρασιακά άλματα –κατά καιρούς σε βαθμό ιδιοφυΐας.

Αλλά είναι ταυτόχρονα αρκετά συζητήσιμοι. Ο σύντροφός σας μπορεί να είναι ο χαρισματικός ηγέτης πολλών ανθρώπων, αλλά καθόλου δυνατός σε μία ερωτική σχέση. Μετά από λίγο καιρό, θα αρχίσετε να αναρωτιέστε αν αυτό που λάμπει είναι πραγματικά χρυσός.

Αξίζει αυτή η σχέση με τον Υδροχόο τόσο πολύ ώστε να κάνετε τόσες θυσίες για να είναι χαρούμενος;

Ο Υδροχόος είναι αντικειμενικός, λογικός και αναλυτικός, έτσι ποτέ δεν θα καταλάβει ολοκληρωτικά την δυνατή συναισθηματική και ρομαντική σας φύση.

Στο κρεβάτι, οι Υδροχόοι είναι εφευρετικοί, πρωτότυποι και αρκετά συναρπαστικοί. Αργά ή γρήγορα όμως, θα έχετε αμφιβολίες για το αν το σεξ από μόνο του μπορεί να διατηρήσει τη σχέση.

Όσο ο σύντροφός σας φεύγει για την επόμενη αναζήτησή του, αφήνοντάς σας μόνους στο σπίτι, ίσως αρχίσετε να πακετάρετε τα πράγματά σας.

Αν μείνετε μαζί θα είναι επειδή και οι δύο χρειάζεστε αρκετό χώρο, και επειδή εσείς έχετε αναπτύξει μία δυνατή αυτοπεποίθηση χάρη στα επιτεύγματά σας.

Ο Υδροχόος μπορεί να προσθέσει στη ζωή σας τα μυστήρια της φύσης, της επιστήμης και της τεχνολογίας, αλλά ποτέ δεν πρόκειται να κατανοήσει τη ψυχή σας.Oroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 875 876 86 86 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2024, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
875 876 86 86 - από σταθερό 0,79€/1’ * και από κινητό 0,83€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ * και από κινητό 1,74€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by OroskoposTV
Κλήση 8758768686
error: Content is protected !!