Κριός με Αιγόκερω


Αυτός ο συνδυασμός αποτελείται από δύο τελείως διαφορετικούς χαρακτήρες που τείνουν να προσεγγίζουν τη ζωή με εντελώς διαφορετικές μεθόδους.

Σαν Κριοί, δεν μπορείτε (και δεν θα το κάνετε) να επιβιώσετε σε οτιδήποτε υπερβολικά δομημένο, είτε είναι ερωτική σχέση είτε είναι εργασία.

Μέσα σας έχετε τη ψυχή ενός επαναστάτη.

Είστε ζώδιο της Φωτιάς, και σκοπός σας είναι να πιέσετε τη ζωή και να εξερευνήσετε πράγματα που οι υπόλοιποι φοβούνται να πλησιάσουν.

Ο Αιγόκερως έχει να κάνει με την πρακτικότητα και την ασφάλεια –το πιθανότερο είναι πως ο σύντροφός σας έχει καλή δουλειά, καθώς οι Αιγόκεροι τα πηγαίνουν καταπληκτικά δουλεύοντας μέσα στη δομή μεγάλων εταιριών.

Καθώς νοιάζονται ιδιαίτερα για τη φήμη τους, αναλαμβάνουν τεράστιες υποχρεώσεις, και πάντα φτιάχνουν ένα όνομα για τον εαυτό τους.

Ενώ εσείς κολυμπάτε συνεχώς και με ενθουσιασμό σε μία φούσκα γεμάτη ιδέες, ο σύντροφός σας είναι περισσότερο προσεκτικός, και πατάει γερά στο έδαφος.

Εσείς, σαν αιώνιοι αισιόδοξοι, πάντα βλέπετε φως στο τέλος του τούνελ, αλλά ο σύντροφό σας ίσως πιστεύει πως το τούνελ οδηγεί σε αδιέξοδο και σας προειδοποιεί για τον κίνδυνο που παραμονεύει.

Εξισορροπείτε ο ένας τον άλλον, αλλά η διαδικασία αυτή θα κάνει κακό στο πνεύμα σας.

Και πάλι, αν μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τα καλύτερα χαρακτηριστικά που έχετε να προσφέρετε –το πρωτοποριακό σας πνεύμα και το ταλέντο του Αιγόκερω για σταθερή δομή –μπορείτε να κάνετε πραγματικότητα πολλά πράγματα μαζί.

Μπορεί ένα ζώδιο της Γης και ένα ζώδιο της Φωτιάς να συνεννοηθούν στη κρεβατοκάμαρα;

Ναι, αλλά όσο καιρό και αν γνωρίζετε τον σύντροφό σας, τον Αιγόκερω, θα χρειαστείτε αρκετό χρόνο για να τον αποπλανήσετε.

Οι Αιγόκεροι είναι εργασιομανείς και χρειάζονται ιδιαίτερο χειρισμό από εσάς για να αποκτήσουν τη διάθεση για σεξ.

Κουβαλούν τις επαγγελματικές τους υποχρεώσεις εικοσιτέσσερις ώρες την ημέρα, και εσείς πρέπει πρώτα να βρείτε έναν τρόπο να ξεφορτωθείτε αυτά τα εμπόδια.

Εσείς είστε ανυπόμονα παθιασμένοι, αλλά πρέπει οπωσδήποτε να του δώσετε λίγο χρόνο.

Όταν τελικά το καταφέρετε, θα ανακαλύψετε τον βαθύ αισθησιασμό και τη στοργή ενός Αιγόκερω. Είναι απίστευτα συντηρητικοί.

Πρέπει να δουλέψετε αργά και υπομονετικά για να τον ανοίξετε. Όμως να είστε σίγουροι. Όταν συμβεί αυτό, θα ανταμειφθείτε πλουσιοπάροχα!

Μαζί μπορείτε να απολαύσετε ενθουσιασμό και ανταμοιβές για τις προσπάθειές σας.

Για εσάς αυτό σημαίνει να χτίσετε γερό πλούτο, κάτι που ονειρεύεστε να αποκτήσετε κάποια στιγμή, αλλά ίσως να μην το καταφέρετε εξαιτίας των μεγάλων ρίσκων που παίρνετε κατά τη διάρκεια της ζωής σας.

Αν ο Αιγόκερως έχει το πάνω χέρι της σχέσης αυτής, τότε η σχέση θα είναι ήρεμη και ειρηνική.

Αν έχετε εσείς το πάνω χέρι, τότε η σχέση θα είναι συναρπαστική και διεγερτική –αλλά η ενέργειά σας θα διασκορπίζεται παντού.

Αν ακολουθήσετε τον δικό του δρόμο, θα βαρεθείτε και θα είστε μονίμως ανήσυχοι. Με τον δικό σας τρόπο εκείνος θα εξαντληθεί και θα τρομοκρατηθεί.

Όμως αν είστε μαζί με σωστό συμβιβασμό, τότε έχετε τα πάντα. Το κόλπο είναι να βρείτε μία μεσαία και κοινή διαδρομή.Oroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 875 876 86 86 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2024, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
875 876 86 86 - από σταθερό 0,79€/1’ * και από κινητό 0,83€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ * και από κινητό 1,74€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by OroskoposTV
Κλήση 8758768686
error: Content is protected !!