Λέων με Αιγόκερω


Εδώ έχουμε τον συνδυασμό ενός γενναιόδωρου αριστοκράτη (του Λέοντα) και ενός φιλόδοξου εργασιομανή (του Αιγόκερω).

Μπορείτε εσείς οι δύο να βρείτε την ευτυχία; Πολύ πιθανό, αλλά θα πρέπει να τα δώσετε όλα.

Και οι δύο λατρεύετε να παρευρίσκεστε σε λαμπερά γεγονότα και γνωρίζετε αρκετούς επιτυχημένους ανθρώπους που έχουν να κάνουν με τις τέχνες και τις μεγάλες επιχειρήσεις.

Μαζί θα μεγαλώσετε τον κύκλων των φίλων σας καθώς και το κοινωνικό σας πρόγραμμα!

Και πάλι, δεν έχετε τόσο μεγάλη ανάγκη για επιτυχία όπως ο Αιγόκερως και ίσως δεν νιώθετε τόσο καλά με τις τόσες ώρες που θα λείπει ο Αιγόκερως από το σπίτι, αν και θα λατρέψετε τον τρόπο ζωής που σας εξασφαλίζει ο μισθός του.

Οι Αιγόκεροι κυβερνώνται από τον Κρόνο, έτσι βλέπουν τη ζωή πιο προσεκτικά και σοβαρά. Εσείς έχετε μία λαμπερή, φωτεινή προοπτική πάνω στα πράγματα και τους αρέσει.

Αυτό συμβαίνει επειδή κυβερνήτης σας είναι ο Ήλιος. Επειδή δεν έχετε την πρακτική και προσγειωμένη τάση του Αιγόκεροι, και θέλετε να διασκεδάζετε πολύ, θα νιώθετε υποσυνείδητα πως ο Αιγόκερως προσπαθεί να σας αλλάξει.

Όμως καθώς είστε σταθερό ζώδιο, μάλλον δεν θα θέλετε συμβουλές. Ο χρόνος θα δείξει.

Ο Αιγόκερως έχει το κλειδί για τη μεγαλύτερή σας επιτυχία –ξέρουν πώς να σκαρφαλώνουν στα βουνά –για αυτό ίσως χρειαστεί να καταπιείτε λίγη από την περηφάνια σας και να τους αφήσετε να σας οδηγήσουν για λίγο.

Το χιούμορ του Αιγόκερω σας συναρπάζει. Μερικοί από τους πιο διάσημους κωμικούς ανήκουν σε αυτό το ζώδιο. Οι Λέοντες λατρεύουν να τους ψυχαγωγούν και έχουν και οι ίδιοι αρκετά όμορφο χιούμορ.

Μαζί προβλέπονται στιγμές που θα χτυπιέστε από τα γέλια ή θα κρατάτε τη κοιλιά σας. Είστε πολύ καλοί ο ένας για τον άλλο, καθώς το γέλιο είναι το κυριότερο πράγμα που μπορεί να μειώσει το άγχος.

Ο Αιγόκερως είναι μάγος με τα λεφτά και ίσως θυμώσει με τις υπερβολικές σας σπατάλες.

Ενώ οι Αιγόκεροι λατρεύουν το υπέροχο φαγητό, την τέχνη, την ψυχαγωγία και τείνουν να αγοράζουν τα καλύτερα, τους αρέσει επίσης να αποταμιεύουν και να επενδύουν. Εσείς είστε αυτοί που έχετε πρόβλημα καταναλωτισμού!

Σεξουαλικά, ο σύντροφός σας θα λατρέψει την προσήλωση και τον θαυμασμό σας. Προτού καταφέρετε να τον οδηγήσετε στην κρεβατοκάμαρα, θα πρέπει να τον χαλαρώσετε και να του αποσπάσετε τη προσοχή από την εργασία.

Το αίσθημα της υποχρέωσης είναι τόσο ισχυρό για τον Αιγόκερω που καλύπτει τον κρυφό τους αισθησιασμό. Ο Αιγόκερως είναι αρκετά συντηρητικός, αλλά μπορείτε να φέρετε προς τα έξω το πάθος και τη γήινη φύση του.

Είναι ένας ασυνήθιστος συνδυασμός, αλλά μπορεί να δουλέψει αν θαυμάζετε ο ένας τα χαρακτηριστικά του άλλου, και σέβεστε τα πνευματικά σας δώρα.

Ο Αιγόκερως μπορεί να σταθεροποιήσει και να ενδυναμώσει την επαγγελματική σας ζωή, αν αφήσετε την περηφάνια σας στην άκρη.Oroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 875 876 86 86 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2024, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
875 876 86 86 - από σταθερό 0,79€/1’ * και από κινητό 0,83€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ * και από κινητό 1,74€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by OroskoposTV
Κλήση 8758768686
error: Content is protected !!