Μαγικό Επταήμερο !


Σε πολλές παραδόσεις του Παγανισμού,

Οι ημέρες της εβδομάδας είναι πολύ σημαντικές πτυχές της αποτελεσματικής αποκρυπτογράφησης του κόσμου, άρα της μαγείας.

Για παράδειγμα, τα ξόρκια που σχετίζονται με την αφθονία ή την ευημερία θα μπορούσαν να γίνουν την Πέμπτη, επειδή συνδέεται με τα πλούτη και την επιθυμία.

Όταν κάνετε μια μαγική πράξη σχετικά με τις επιχειρήσεις ή την επικοινωνία, θα προτιμούσατε να εργαστείτε μια Τετάρτη λόγω των ενώσεών της.

Παρόλο που δεν ακολουθούν όλοι αυτές τις παραδόσεις, όταν κάνετε οποιαδήποτε μαγική εργασία, βεβαιωθείτε ότι έχετε πάντα την τεκμηρίωση της ημέρας της εβδομάδας που εκτελείτε το ξόρκι. Ίσως να εκπλαγείτε αργότερα!

Κυριακή

Η Κυριακή σχετίζεται με τα χρώματα κίτρινο και χρυσό, κάτι που δεν πρέπει να προκαλεί έκπληξη – είναι η μέρα του ήλιου, έτσι;

Λόγω αυτής της πλανητικής συσχέτισης, αυτή είναι μια ημέρα που συνδέεται επίσης με ηλιακές θεότητες όπως ο Ήλιος και ο Ρα.

Είναι ενδιαφέρον ότι σε μερικές κελτικές παραδόσεις, η ημέρα του Brighid είναι η Κυριακή.

Όταν πρόκειται για τη χρήση κρυστάλλων, η Κυριακή σχετίζεται με τον χαλαζία και διαμάντια, καθώς και με τις κιτρινωπές αποχρώσεις του καρνελιού και του κεχριμπαριού.

Για τα βότανα και τα φυτά σε μαγικές λειτουργίες, χρησιμοποιείται κατιφές, ηλίανθος ή κανέλας.

Τι είδους μαγεία γίνεται καλύτερα την Κυριακή; Λοιπόν, είναι μια μέρα που γενικά έχει πολλά αντικείμενα – η γεωργία, η ομορφιά, η ελπίδα, η νίκη, η αυτό-έκφραση και η δημιουργικότητα συνδέονται όλα με αυτή τη συγκεκριμένη ημέρα.

Δευτέρα

Η Δευτέρα σχετίζεται με τη σοφία και τη θεραπευτική μαγεία. Η Δευτέρα είναι η ημέρα του ίδιου του φεγγαριού και είναι μια ημέρα που συνδέεται με σεληνιακά χρώματα όπως το ασήμι, το λευκό ή ακόμα και ένα απαλό μπλε χρώμα.

Μέταλλα και πολύτιμοι λίθοι όπως το ασήμι, το μαργαριτάρι, το οπάλιο και η φεγγαρόπετρα όλα μπαίνουν στο παιχνίδι σήμερα.

Υπάρχουν πολλές θεότητες που συνδέονται με το φεγγάρι – Thoth και Diana για παράδειγμα – και οι φυτικές αντιστοιχίες περιλαμβάνουν πολλά μέλη είδη.

Χρησιμοποιήστε το χειμώνα τη μέντα, καθώς και το catnip, το comfrey, το φασκόμηλο και το χαμομήλι στις εργασίες σας.

Όταν πρόκειται για μαγεία της Δευτέρας, λόγω αυτής της σεληνιακής σύνδεσης, είναι μια καλή στιγμή να επικεντρωθούμε σε εργασίες που σχετίζονται με την τεκνοποίηση και την οικογενειακή ζωή, την αγνότητα και την παρθενία, τη θεραπεία, τη σοφία και τη διαίσθηση.

Τρίτη

Η Τρίτη συνδέεται με τους γάμους και τον πόλεμο. Στα αγγλικά παίρνει το όνομά της για τον Νορβηγό θεό Tyr, ο οποίος ήταν μια θεότητα ηρωισμού και μάχης, οπότε η Τρίτη είναι μια πολύ πολεμική ημέρα – οι χρωματικές συσχετίσεις περιλαμβάνουν έντονο κόκκινο και πορτοκαλί, καθώς και μέταλλα που μοιάζουν με πολεμιστές όπως ο σίδηρος και ο χάλυβας.

Οι αρχαίοι Ρωμαίοι ονόμασαν αυτή τη μέρα Μάρτι, μετά τον θεό πολεμιστή Άρη – άλλες θεότητες που συνδέονται με την Τρίτη περιλαμβάνουν τον Άρη, τον Μορριγάν και άλλους θεούς της μάχης και της δόξας.

Κόκκινοι πολύτιμοι λίθοι, όπως τα ρουμπίνια και τα γρανάκια, μπαίνουν στο παιχνίδι την Τρίτη, όπως και τα βότανα και τα φυτά, όπως τα γαϊδουράκια, τα παχουλάκια, οι κωνοφόροι και οι κάκτοι – θα παρατηρήσετε ότι όλα αυτά είναι κοφτερά!

Μια από τις ενδιαφέρουσες – και περισσότερο από λίγο διασκεδαστικές – πτυχές της μαγείας της Τρίτης είναι ότι εκτός από τον πόλεμο και τις συγκρούσεις εναντίον των εχθρών σας, αυτή είναι μια ημέρα που σχετίζεται επίσης με το γάμο.

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε αυτήν την ημέρα της εβδομάδας για μαγικές εργασίες που συνδέονται με την προστασία και την εκκίνηση.

Χρησιμοποιήστε την Τρίτη για να διεκδικήσετε τον εαυτό σας, να κάνετε ένα σημάδι και να στοιχηματίσετε τις αξιώσεις σας.

Τετάρτη

Η Τετάρτη αντιστοιχεί στην επικοινωνία και τις επιχειρήσεις. Η Τετάρτη ονομάστηκε για τον ίδιο τον Woden, παρόλο που οι Ρωμαίοι την ονόμαζαν Mercurii.

Αυτή είναι μια μέρα που συνδέεται με το πορφυρό χρώμα, τον πλανήτη Ερμή, και το μεταλλικό ρευστό – που ονομάζεται επίσης υδράργυρος.

Ωστόσο, υπάρχουν μερικοί άλλοι θεοί που συνδέονται με την Τετάρτη, όπως ο Οντίν και ο Ερμής, η Αθηνά και ο Λιου.

Πολύτιμοι λίθοι, όπως το adventurine και ο αχάτης, είναι επίσης χρήσιμοι, όπως και φυτά, όπως τα ασπροπύρια, τα κρίνα, η λεβάντα και ακόμη και οι φτέρες.

Επιχειρήσεις και ζητήματα που σχετίζονται με την εργασία, τη επικοινωνία, απώλειες και χρέη και ταξίδια συνδέονται όλα με την Τετάρτη.

Αυτή είναι μια καλή μέρα για να εργαστείτε για να ανοίξετε γραμμές επικοινωνίας – ειδικά εάν οι δικές σας ενέργειες σας εμποδίζουν να είστε αποτελεσματικός ομιλητής ή ακροατής.

Πηγαίνετε κάπου ή επιστρέψτε σε ένα παλιό αγαπημένο έδαφος, κάντε το παιχνίδι σας και ρυθμίστε τους λογαριασμούς σας.

Πέμπτη

Η Πέμπτη συνδέεται με την οικογένεια και τη συγκομιδή. Η Πέμπτη είναι μια μέρα βασιλικών μπλε και πράσινων, που σχετίζονται με τον πλανήτη Δία και μέταλλα όπως ο κασσίτερος.

Όταν πρόκειται για θεότητες, κοιτάξτε τους θεούς τύπου ηγέτη όπως ο Θόρ, ο Δίας και άλλοι. Οι συλλογές πολύτιμων λίθων για την Πέμπτη περιλαμβάνουν τυρκουάζ, αμέθυστο και lapis lazuli και φυτικές ενώσεις μπορούν να βρεθούν στο αγιόκλημα, cinquefoil,

Παρασκευή

Η Παρασκευή είναι μια καλή μέρα μαγείας που σχετίζεται με τη σοφία και την ανάπτυξη.

Η Παρασκευή πέφτει στο τέλος της εβδομάδας εργασίας για πολλούς από εμάς, και αυτό σημαίνει ότι έχουμε την ευκαιρία να χαλαρώσουμε λίγο!

Σημειώστε τις Παρασκευές σας με χρώματα όπως ροζ και aqua και μέταλλα όπως ο χαλκός.

Αυτή είναι μια ημέρα που κυριαρχείται από τον πλανήτη Αφροδίτη, οπότε δεν πρέπει να αποτελεί έκπληξη το γεγονός ότι η Αφροδίτη συνδέεται με τις Παρασκευές.

Αυτή είναι μια μέρα που ονομάζεται για τη νορβηγική θεά Freyja , γι ‘αυτό φροντίστε να βρείτε μια στιγμή για να την τιμήσει επίσης.

Οι πολύτιμοι λίθοι που σχετίζονται με την Παρασκευή περιλαμβάνουν κοράλλι, σμαράγδι και ροζ χαλαζία, και φυτά όπως φράουλες, άνθη μήλου και feverfew.

Αυτή είναι μια καλή μέρα για να κάνετε ξόρκια που σχετίζονται με την οικογενειακή ζωή και τη γονιμότητα, τη σεξουαλικότητα, την αρμονία, τη φιλία, την ανάπτυξη.

Επωφεληθείτε από τις αντιστοιχίες της Παρασκευής και φυτέψτε έναν σπόρο, κάντε κάτι να μεγαλώσει και απολαύστε τις ευλογίες σας.

Σάββατο

Το Σάββατο συνδέεται με την προστασία και την εξαφάνιση της μαγείας. Είναι το τέλος της εβδομάδας για πολλούς από εμάς, έτσι το Σάββατο – το όνομα του θεού Κρόνος  στα ρωμαϊκά- είναι μια καλή στιγμή για να ολοκληρώσουμε τα πράγματα.

Σε συνδυασμό με τα μαύρα και σκούρα μοβ χρώματα και το μεταλλικό μόλυβδο, αυτή η μέρα συνδέεται επίσης με τη θεά Εκάτη.

Πολύτιμοι λίθοι όπως το δάκρυ Apache, ο οψιανός και ο αιματίτης συνδέονται όλοι με τη μαγεία του Σαββάτου, αλλά και φυτά όπως το θυμάρι, το mullein και το κυπαρίσσι.

Όταν πρόκειται για μαγικές εργασίες, επικεντρωθείτε στη γεωργία και τη δημιουργικότητα, την τύχη και την ελπίδα, την προστασία και την εξάλειψη της αρνητικότητας.Oroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα

Σώμα και Ψυχή !

In category Ψυχολογία - Μεταφυσική

Πώς μπορεί να συνδεθεί το σώμα την ψυχή; Πώς δηλαδή θα μπορεί να υπάρξει αρμονική σ ...

Η Αφροδίτη του Έρωτα !

In category Ψυχολογία - Μεταφυσική

Η γλυκιά Αφροδίτη, τι μυστήρια άραγε κρύβει; Είναι ένα πανέμορφο ουράνιο σώμα, αλλά ...

Τα Μάγια του Έρωτα !

In category Ψυχολογία - Μεταφυσική

Υπάρχουν μάγια που να φέρνουν τον έρωτα;  Ασφαλώς. Πολλές, πάρα πολλές γυναίκες ξέρ ...

Διώξε μακριά την κακή ενέργεια !

In category Ψυχολογία - Μεταφυσική

Πιστεύεις ότι κάποιος ή κάτι σου έχει γίνει βραχνάς; Θεωρείς ότι υπάρχει μια κακή ε ...

Το θαύμα του Έρωτα !

In category Ψυχολογία - Μεταφυσική

Ο έρωτας μας πεθαίνει; Ή μήπως μας ανασταίνει; Πολλοί άνθρωποι έχουν πεθάνει από έρ ...

Antiterra: Τι είναι ;

In category Ψυχολογία - Μεταφυσική

Γνωρίζετε πού σας βγάζουν τα βήματά σας; Πάντα; Έχει τύχει ποτέ να νομίσετε ότι είσ ...

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2018, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
14850 - από σταθερό 0,79€/1’ (με ΦΠΑ + Τέλος Συνδρομητών Σταθερής Τηλ/νίας) και από κινητό 0,76€/1’ (με ΦΠΑ και εφαρμόζεται επιπλέον Τέλος Συνδρομητών Κινητής Τηλ/νίας 12%, 15%, 18% ή 20% ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ (με ΦΠΑ + Τέλος Συνδρομητών Σταθερής Τηλ/νίας) και από κινητό 1,58€/1’ (με ΦΠΑ και εφαρμόζεται επιπλέον Τέλος Συνδρομητών Κινητής Τηλ/νίας 12%, 15%, 18% ή 20% ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by digital4u