Η γυναίκα Λέων


Ξεχωρίζει μέσα από τα πλήθη. Η γυναίκα Λέων είναι συνήθως ψηλή, ή πολύ ψηλή.

Σπάνια θα δείτε μία κοντή και πολύ αδύνατη γυναίκα Λέων. Όταν περπατά, περπατά σαν βασίλισσα, με αυτοπεποίθηση, ενώ δεν κοιτά γύρω της σαν να μην υπάρχει κανένας εκεί.

Ντύνεται με το δικό της στυλ και δεν ακολουθεί καμία μόδα. Έχει απίστευτη αυτοπεποίθηση όσον αφορά τα ρούχα που διαλέγει να φορέσει.

Μην της αγοράσετε κάποιο φτηνό ρούχο σαν δώρο, καθώς θα το μισήσει. Επίσης μην της αγοράσετε ρούχα που δεν αντιπροσωπεύουν την προσωπικότητά της.

Της αρέσουν τα μοναδικά και περίεργα ρούχα και αξεσουάρ.

Λατρεύει να είναι διαφορετική. Αν θέλετε να τη γνωρίσετε, εξοπλιστείτε με υπομονή καθώς είναι ιδιαίτερα επιλεκτική με τους ανθρώπους που επιτρέπει να την πλησιάσουν.

Είναι ανοιχτόμυαλη, αλλά δεν αφήνει τους ανθρώπους να την πλησιάσουν εύκολα. Της αρέσουν τα όμορφα λόγια και τα κομπλιμέντα, αλλά όχι πάρα πολύ.

Χαμογελά σε όλους, αλλά μέσα της σκέφτεται πως είναι γεννημένη για αρχηγός. Της αρέσει να έχει τον έλεγχο καθώς είναι χαραγμένο στο DNA της.

Είναι μια γυναίκα γεμάτη χάρη, και έχει ένα μαγνητικό χάρισμα, για αυτό να περιμένετε ανταγωνισμό εκ μέρους της.

Είναι ιδιαίτερα περήφανη, έτσι μην κάνετε κάτι για να την προκαλέσετε.

Μπορεί να θυμώσει και να σας ισοπεδώσει σαν ανεμοστρόβιλος και ύστερα από λίγο να μοιάζει με μία αθώα γάτα. Μην τη πατήσετε όμως, καθώς θυμάται τα πάντα.

Της αρέσει να θυμάται τις όμορφες αναμνήσεις, έτσι αν βρείτε κάποιο παλιό άλμπουμ με φωτογραφίες παρέα με τον πρώην της, απλά δεχτείτε το.

Το γεγονός πως δεν ξεχνά, δεν σημαίνει πως είναι ακόμα ερωτευμένη με τον πρώην, για αυτό δεν υπάρχει λόγος να πανικοβληθείτε.

Συνήθως την κυνηγούν αρκετοί άντρες,

Έτσι αν έχετε το πλεονέκτημα μίας καλής οικογένειας, ενός διάσημου επωνύμου ή μιας επιτυχημένης καριέρας, τότε προχωρήστε άφοβα.

Σιχαίνεται τη φτώχεια και πιστεύει πως ο έρωτας δεν μπορεί να πληρώσει τους λογαριασμούς.

Αν θέλετε να βγείτε μαζί της, προετοιμαστείτε να ξοδέψετε αρκετά, καθώς το πρώτο σας ραντεβού δεν μπορεί να είναι άκομψο και σε κάποιο φτηνό μέρος, αλλά στο καλύτερο και πιο πολυσύχναστο μέρος της πόλης.

Είναι γενναιόδωρη, έτσι μην εκπλαγείτε αν σας δώσει ένα δώρο πιο ακριβό από οτιδήποτε της έχετε αγοράσει ποτέ εσείς.Της αρέσουν οι υπερβολές, για αυτό όχι στα φτηνά δώρα και όχι στα φτηνά δείπνα.

Η φτώχεια της δημιουργεί κατάθλιψη.

Αν δεν έχετε αρκετά χρήματα, να είστε δημιουργικοί και να της φτιάξετε οι ίδιοι ένα δώρο.

Η μοναδική του ποιότητα και ο χρόνος που ξοδέψατε για να το φτιάξετε θα σημαίνουν πολλά για εκείνη.

Μπορείτε να σκεφτείτε οικονομικά, αλλά ποτέ φτηνά!



Oroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 875 876 86 86 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2024, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
875 876 86 86 - από σταθερό 0,79€/1’ * και από κινητό 0,83€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ * και από κινητό 1,74€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by OroskoposTV
Κλήση 8758768686
error: Content is protected !!