Ο μήνας με μια ματιά

Ο μήνας με μια ματιά


Σε γενικές γραμμές ο Δεκέμβριος είναι ένας από τους καλύτερους μήνες του 2018, με εξαίρεση ίσως την 1η εβδομάδα του μήνα, η οποία θα δυσκολέψει λιγάκι τους εκπροσώπους του Μεταβλητού Σταυρού (Δίδυμους, Παρθένους, Τοξότες, Ιχθύες) του 1ου δεκαημέρου, είναι απαλλαγμένος από δύσκολα γεγονότα. Το πλανητικό σκηνικό αλλάζει ριζικά από τις 6/12, που ο Ερμής θα γυρίσει σε ορθή πορεία στο ζώδιο του Σκορπιού. Επίσης ένα ακόμα σημαντικό στοιχείο για το Δεκέμβριο, είναι ότι μέχρι το τέλους του μήνα όλοι οι πλανήτες θα κινούνται σε ορθή πορεία.

Οι πλανητικές αλλαγές που θα έχουμε μέσα στο Δεκέμβριο θα είναι

  • Η επιστροφή της Αφροδίτης στο ζώδιο του Σκορπιού στις 2/12, όπου θα παραμείνει μέχρι τα τέλη του μήνα, θα βάλει και πάλι, όχι μόνο τους Σκορπιούς αλλά και τους υπόλοιπους εκπροσώπους του Σταθερού Σταυρού (Ταύρους, Λέοντες, Υδροχόους) με μεγαλύτερη ορμή, στο παιχνίδι του έρωτα, μιας και θα είναι απαλλαγμένη από αρνητικές όψεις
  • Στις 6/12 η επιστροφή του Ερμή σε ορθή πορεία στο ζώδιο του Σκορπιού από την 28η μοίρα του Σκορπιού, όπου θα παραμείνει μέχρι τις 13/12, έρχεται να κλείσει όσες υποθέσεις είχαν μείνει σε εκκρεμότητα, τόσο για τους  Σκορπιούς όσο  και για τους υπόλοιπους  εκπρόσωπους του Σταθερού Σταυρού (Ταύροι, Λέοντες, Υδροχόοι) των τελευταίων ημερών.
  • Η Νέα Σελήνη που θα πραγματοποιηθεί στις 7/12 στην 16η μοίρα του Τοξότη, σε όψη τετραγώνου με τον Άρη και τον Ποσειδώνα, θέλει λιγάκι προσοχή γιατί θα έχει την τάση να θολώσει την κρίση των εκπροσώπων του Μεταβλητού Σταυρού (Δίδυμους, Παρθένους, Τοξότες, Ιχθύες) του 2ου δεκαημέρου
  • Στις 13/12 η επιστροφή του Ερμή στο ζώδιο του Τοξότη, όπου θα παραμείνει μέχρι τα τέλη του μήνα, θα ενισχύσει τις επικοινωνιακές δεξιότητες των εκπροσώπων του Μεταβλητού Σταυρού (Διδύμους, Παρθένους, Τοξότες, Ιχθύες).
  • Στις 22/12 ο Ήλιος θα κάνει την είσοδο του στο ζώδιο του Αιγόκερω, εγκαινιάζοντας την νέα γενέθλια χρονιά των Αιγόκερων, ενώ το ίδιο απόγευμα, θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο του Καρκίνου η Πανσέληνος του μήνα, η οποία θα είναι μια πολύ όμορφη και ρομαντική Πανσέληνος.
  • Σε ότι αφορά τον Άρη, ο πλανήτης της δράσης, όλο το μήνα και μέχρι τις πρώτες ώρες της Νέα Χρονιάς θα βρίσκεται στο ζώδιο των Ιχθύων, ταράζοντας λίγο τα νερά των εκπροσώπων του Μεταβλητού Σταυρού (Διδύμους, Παρθένους, Τοξότες, Ιχθύες).

Καλό μήνα!!!

Από την Πηνελόπη ΠαπουτσήOroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα

Ερωτικές Astro-Αλχημείες από 20/10 – 27/10/2019

In category Astrology News

Κριέ παίξε μπαλίτσα Την εβδομάδα αυτή θα σου κολλάν κάτι ιδέες στο μυαλό, που ενώ μ ...

Astro-Μηνύματα από 20/10 – 27/10/2019

In category Astrology News

Μια σχετικά ουδέτερη θα μπορούσε να χαρακτηριστεί η εβδομάδα αυτή. Η διάθεσή μας θ ...

Εβδομαδιαίο πλανητικό σκηνικό από 20/10 – 27/10/2019

In category Astrology News

Μετά από την έντονη Πανσέληνο στον Κριού που βιώσαμε στο ξεκίνημα της εβδομάδας πο ...

Εβδομαδιαίο πλανητικό σκηνικό από 13/10 – 20/10/2019

In category Astrology News

Έντονα συναισθηματική θα είναι η 3η εβδομάδα του μήνα, και αυτό γιατί η Πανσέληνος ...

Ερωτικές Astro-Αλχημείες από 13/10 – 20/10/2019

In category Astrology News

Κριέ που τον πας το δυναμίτη Θέλεις να αλλάξει το τοπίο στα ερωτικά σου, που μοιάζε ...

Astro-Μηνύματα από 13/10 – 20/10/2019

In category Astrology News

Η Πανσέληνος βάζει στη διαδικασία, εκείνους που ανήκουν στο τέλος του  2ου και αρχέ ...

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2018, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
14850 - από σταθερό 0,79€/1’ (με ΦΠΑ + Τέλος Συνδρομητών Σταθερής Τηλ/νίας) και από κινητό 0,76€/1’ (με ΦΠΑ και εφαρμόζεται επιπλέον Τέλος Συνδρομητών Κινητής Τηλ/νίας 12%, 15%, 18% ή 20% ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by digital4u