Ο Μήνας με μια ματιά Ιανουάριος 2019


Ο Ιανουάριος του 2019 είναι ένας μήνας με εξαιρετικό ενδιαφέρον, και όχι τυχαία αφού είναι ένας μήνας με σημαντικές πλανητικές μετακινήσεις, με όλους τους πλανήτες μετά τις 7/1 να κινούνται σε ορθή πορεία και φυσικά είναι ένας μήνας που την σφραγίδα του σε αυτόν βάζουν οι Εκλείψεις. Η πρώτη εβδομάδα του Ιανουαρίου είναι αυτή με τις περισσότερες πλανητικές μετακινήσεις και την Μερική Έκλειψη Ηλίου, η δεύτερη και η τρίτη εβδομάδα του μήνα έχει τις περισσότερες θετικές και απαιτητικές όψεις, ενώ η τέταρτη εβδομάδα ξεκινά με την Έκλειψη Σελήνης. Την καλύτερη επίγευση όμως μας την αφήνει για το τέλος, αφού ο μήνας θα κλείσει με πολύ όμορφο και δημιουργικό τρόπο.

Οι πλανητικές αλλαγές που θα έχουμε μέσα στον Ιανουάριο θα είναι :

  • Ποδαρικό στον μήνα θα κάνει ο πλανήτης της δράσης Άρης, που λίγες ώρες μετά την έλευση του νέου χρόνου θα κάνει την είσοδο του στο ζώδιο που κυβερνά τον Κριό, όπου θα παραμείνει για όλο τον μήνα. Κατά τη διάρκεια του θα πιέσει τα ζώδια του Παρορμητικού Σταυρού (Κριούς. Καρκίνους, Ζυγούς, Αιγόκερους) σε δράση. Οι σημαντικές όψεις που θα σχηματίσει ο Άρης κατά την διάρκεια της παραμονής του στο ζώδιο του Κριού είναι, στις 8/1 με τον Ερμή όπου θα σχηματίσει όψη τετραγώνου και θα δημιουργήσει εκνευρισμό και ρήξεις στις σχέσεις των εκπροσώπων του Παρορμητικού Σταυρού (Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς, Αιγόκερους) του 1ου δεκαημέρου, στις 18/1 θα σχηματίσει όψη τριγώνου με την Αφροδίτη η οποία θα ανεβάσει το ερωτικό θερμόμετρο στα ύψη των εκπροσώπων του Παρορμητικού Σταυρού (Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς, Αιγόκερους) και Μεταβλητού Σταυρού (Δίδυμους, Παρθένους, Τοξότες, Ιχθύες) καθώς και στους Λέοντες που είναι γεννημένοι στα τέλη του 1ου και αρχές του 2ου δεκαημέρου, στις 21/1 η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει με τον Κρόνο θα ενισχύσει το άγχος των εκπροσώπων του Παρορμητικού Σταυρού (Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς, Αιγόκερους) του 2ου δεκαημέρου, ενώ στις 25/1 η θετική όψη τριγώνου που θα σχηματίσει με τον Δία θα είναι μια αστείρευτη πηγή ενέργειας για τους εκπροσώπους του Παρορμητικού Σταυρού (Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς, Αιγόκερους) και Μεταβλητού Σταυρού (Δίδυμους, Παρθένους, Τοξότες, Ιχθύες) καθώς και στους Λέοντες του 2ου δεκαημέρου. Επίσης καθοριστική θα είναι και η συμμετοχή του στην Μερική Έκλειψη Ηλίου που θα πραγματοποιηθεί στις 6/1 και στην Έκλειψη Σελήνης που θα πραγματοποιηθεί στις 21/1.
  • Ο πλανήτης της επικοινωνίας Ερμής στις 5/1 ολοκληρώνει το ταξίδι του στο ζώδιο του Τοξότη και κάνει την είσοδο του στο ζώδιο του Αιγόκερω, όπου θα παραμείνει μέχρι τις 24/1, ενώ στις 24/1 θα συνεχίσει το ταξίδι του στο ζώδιο του Υδροχόου. Κατά τη διάρκεια του ταξιδιού του και στα 3 ζώδια, θα σχηματίσει τις ακόλουθες όψεις. Στις 4/1 από το ζώδιο του Τοξότη θα σχηματίσει όψη τριγώνου με τον ανάδρομο Ουρανό η οποία θα δώσει πρωτότυπες ιδέες στους εκπροσώπους του Παρορμητικού Σταυρού (Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς, Αιγόκερους) και Μεταβλητού Σταυρού (Δίδυμους, Παρθένους, Τοξότες, Ιχθύες) καθώς και στους Λέοντες του 3ου δεκαημέρου. Από το ζώδιο του Αιγόκερω, στις 8/1 η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει με τον Άρη θα είναι η αιτία για καυγάδες και μικροατυχήματα λόγω βιασύνης για τους εκπροσώπους του Παρορμητικού Σταυρού (Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς, Αιγόκερους) του 1ου δεκαημέρου, στις 13/1 η όψη συνόδου που θα σχηματίσει με τον Κρόνο θα βοηθήσει να πάρουν σημαντικές αποφάσεις οι εκπρόσωποι του Παρορμητικού Σταυρού (Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί, Αιγόκεροι) του 2ου δεκαημέρου, στις 14/1 η θετική όψη εξαγώνου που θα σχηματίσει με τον Ποσειδώνα θα δώσει έμπνευση στους εκπροσώπους του Παρορμητικού Σταυρού (Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς, Αιγόκερους) και Μεταβλητού Σταυρού (Δίδυμους, Παρθένους, Τοξότες, Ιχθύες) του 2ου δεκαημέρου, στις 23/1 η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει με τον Ουρανό θα οδηγήσει σε νευρικά ξεσπάσματα τους εκπροσώπους του Παρορμητικού Σταυρού (Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς, Αιγόκερους) του 3ου δεκαημέρου.  Ενώ, από τον Υδροχόο στις 29/1 η όψη συνόδου που θα σχηματίσει με τον Ήλιο θα δώσει πρωτότυπες ιδέες και θα ενισχύσει την εφευρετικότητα των εκπροσώπων του Σταθερού Σταυρού (Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς, Υδροχόους) του 1ου δεκαημέρου.
  • Η Νέα Σελήνη – Μερική Έκλειψη Ηλίου που θα πραγματοποιηθεί στις 6/1 στο ζώδιο του Αιγόκερω με την συμμετοχή του Κρόνου και του Πλούτωνα, θέλει να πει στους εκπροσώπους του Παρορμητικού Σταυρού (Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς, Αιγόκερους) του 2ου δεκαημέρου ότι ήρθε η στιγμή τις ουσιαστικής τους μεταμόρφωσης, η οποία όμως θα πρέπει να γίνει μέσα από πολύ προσεχτικά βήματα.
  • Στις 7/1 ο Ουρανός θα ολοκληρώσει την ανάδρομη πορεία του στο ζώδιο του Κριού και θα επιστρέψει σε ορθή πορεία, με σκοπό να ολοκληρώσει τις αλλαγές που δρομολόγησε τα προηγούμενα χρόνια για τους εκπροσώπους (Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς, Αιγόκερους).
  • Στις 7/1 η Αφροδίτη θα αφήσει το ζώδιο του Σκορπιού και θα κάνει την είσοδο της στο ζώδιο του Τοξότη. Κατά τη διάρκεια της παραμονής της στο ζώδιο του Τοξότη οι όψεις που θα σχηματίσει θα είναι, στις 18/1 θα ανεβάσει την ερωτική διάθεση των εκπροσώπων του Παρορμητικού Σταυρού (Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς, Αιγόκερους) και Μεταβλητού Σταυρού (Δίδυμους, Παρθένους, Τοξότες, Ιχθύες) καθώς και στους Λέοντες που είναι γεννημένοι στα τέλη του 1ου και αρχές του 2ου δεκαημέρου με την όψη τριγώνου που θα σχηματίσει με τον Άρη, στις 20/1 θα δημιουργήσει ερωτικές αυταπάτες στους εκπροσώπους του Μεταβλητού Σταυρού (Δίδυμους, Παρθένους, Τοξότες, Ιχθύες) του 2ου δεκαημέρου με την όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει με τον Ποσειδώνα, ενώ στις 22/1 θα δώσει τύχη σε όλους τους τομείς στους εκπροσώπους του Μεταβλητού Σταυρού (Δίδυμους, Παρθένους, Τοξότες, Ιχθύες) του 2ου δεκαημέρου με την όψη συνόδου που θα σχηματίσει με τον Δία.
  • Ιδιαίτερα προσεχτικοί θα πρέπει να είναι οι εκπρόσωποι του Μεταβλητού Σταυρού (Δίδυμους, Παρθένους, Τοξότες, Ιχθείς) του 2ου δεκαημέρου στις 13/1 εξαιτίας της όψης τετραγώνου που θα σχηματίσει ο Δίας με τον Ποσειδώνα και η οποία θα είναι η αιτία να δημιουργηθούν αρκετές αυταπάτες.
  • Στις 21/1 η Έκλειψη Σελήνης που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο του Λέοντα θα επαναφέρει τα διλλήματα που είχαν δημιουργηθεί το καλοκαίρι στις διαπροσωπικές σχέσεις των εκπροσώπων του Σταθερού Σταυρού (Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς, Υδροχόους) του 1ου δεκαημέρου.

ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ!!!

Από την Πηνελόπη Παπουτσή

 Oroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα

Astro-Μηνύματα 31/5 – 7/6/2020

In category Astrology News

Το σημαντικότερο αστρολογικά γεγονός της εβδομάδας, είναι η έκλειψη της Σελήνης π ...

Ερωτικές Astro-Αλχημείες από 31/5 – 7/6/2020

In category Astrology News

Κριέ Μάλλον τράβηξε πολύ το διάστημα που έκανες μούγκα στη στρούγκα, δε σχολίαζες ...

Εβδομαδιαίο πλανητικό σκηνικό από 31/5 – 7/6/2020

In category Astrology News

Ο πρώτος μήνας του καλοκαιριού κάνει την είσοδο του με καυτές διαθέσεις, και δεν το ...

Astro-Μηνύματα από 24/5 – 31/5/2020

In category Astrology News

Η τελευταία εβδομάδα του Μάη μας κρύβει πολλές εκπλήξεις, από τις πρώτες ημέρες τη ...

Εβδομαδιαίο πλανητικό σκηνικό από 24/5 – 31/5/2020

In category Astrology News

Καθώς βαδίζουμε προς την τελευταία εβδομάδα του μήνα και ετοιμαζόμαστε να υποδεχτ ...

Ερωτικές Astro-Αλχημείες από 24/5 – 31/5/2020

In category Astrology News

Κριέ Τώρα που άρχισες τα πλάτσα πλούτσα στη θάλασσα, ή παίρνεις πιο εύκολα τα βουνά ...

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2018, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
14850 - από σταθερό 0,79€/1’ (με ΦΠΑ + Τέλος Συνδρομητών Σταθερής Τηλ/νίας) και από κινητό 0,76€/1’ (με ΦΠΑ και εφαρμόζεται επιπλέον Τέλος Συνδρομητών Κινητής Τηλ/νίας 12%, 15%, 18% ή 20% ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ (με ΦΠΑ + Τέλος Συνδρομητών Σταθερής Τηλ/νίας) και από κινητό 1,58€/1’ (με ΦΠΑ και εφαρμόζεται επιπλέον Τέλος Συνδρομητών Κινητής Τηλ/νίας 12%, 15%, 18% ή 20% ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by digital4u