Ο μήνας με μια ματιά


Μια νέα εποχή αρχίζει που φέρνει χαρά και αισιοδοξία σε όλους και όλες. Η είσοδος του Δία στην κυρίαρχη θέση του Τοξότη, πρόκειται να επηρεάσει τα πάντα θετικά, ακόμα και στα δύσκολα διαστήματα. Φυσικά, οι πλέον ευνοημένοι από αυτή τη διέλευση είναι κυρίως οι Κριοί, οι Δίδυμοι, οι Λέοντες, οι Ζυγοί, οι Τοξότες και οι Υδροχόοι, όμως αυτό δε σημαίνει πως ο γενναιόδωρος αυτός πλανήτης θα αφήσει παραπονεμένους όλους τους άλλους. Παράλληλα, η ορθοδρόμηση της Αφροδίτης (16/11), αλλά και του Ποσειδώνα (25/11) φέρνουν ηρεμία στα αισθηματικά και τα οικονομικά ζητήματα, που αποτέλεσαν αιτία πονοκεφάλου για τους περισσότερους το περασμένο διάστημα. Ωστόσο, η ανάδρομη κίνηση του Ερμή (17/11) προκαλεί μία μικρή ταραχή στην καθημερινότητα και ιδιαίτερα γύρω στις 14-19 Νοεμβρίου που βρίσκει σε τετράγωνο τον Ποσειδώνα. Αυτή η πλανητική σχέση πρόκειται να δημιουργήσει σύγχυση στις επικοινωνίες και τις μετακινήσεις, ενώ η κρίση μας θα είναι θολή, γι΄ αυτόν ακριβώς το λόγο, το συγκεκριμένο διάστημα θεωρείται ακατάλληλο για σημαντικές αποφάσεις. Αποφύγετε λοιπόν εκείνες τις μέρες να λάβετε σοβαρές αποφάσεις, να υπογράψετε οποιαδήποτε σημαντικά έγγραφα και να ασχοληθείτε με υποθέσεις του δημοσίου, διότι με το τετράγωνο Ερμή-Ποσειδώνα όλοι είμαστε επιρρεπείς σε εξαπατήσεις. 

Ως μήνας σημαντικών αλλαγών μπορεί να χαρακτηριστεί ο φετινός Νοέμβριος

  • καθώς με το καλημέρα θα έχουμε την είσοδο της Αφροδίτης η οποία συνεχίζει την ανάδρομη πορεία της, στο ζώδιο που κυβερνά τον Ζυγό, η ανάδρομη πορεία της θα συνεχιστεί μέχρι τις 16/ 11 όπου θα γυρίσει σε ορθή πορεία και θα φέρει σημαντικές αλλαγές στις διαπροσωπικές σχέσεις στους εκπροσώπους των Παρορμητικών Ζωδίων (Ζυγούς , Καρκίνους , Αιγόκερους & Κριούς) οι οποίοι συνεχίζουν να βρίσκονται κάτω από την επιρροή του Κρόνου και του Πλούτωνα από το ζώδιο του Αιγόκερω που κάνει ακόμα πιο επιτακτικό το αίτημα της ουσιαστικής μεταμόρφωσης. 
  • Ωστόσο η σημαντικότερη πλανητική αλλαγή είναι του μεγάλου δάσκαλου και πλανήτη της επέκτασης Δία, οποίος στις 08/11 θα κάνει την είσοδο του στο ζώδιο που κυβερνά τον Τοξότη  όπου και θα παραμείνει μέχρι τις 3/12/2019. Κατά τη διάρκεια της παραμονής του θα επηρεάσει θετικά τα ζώδια της Φωτιάς (Κριούς, Λέοντες, Τοξότες) όσο και τους Ζυγούς και τους Υδροχόους, ενώ είναι πιθανό  να οδηγηθούν σε υπερβολές λόγω υπερβολής οι υπόλοιποι εκπρόσωποι του Μεταβλητού Σταυρού  Διδύμους , Παρθένους και Ιχθύες.
  • Ο Άρης μέχρι τις 16 Νοεμβρίου θα επηρεάζει τους εκπροσώπους τους Σταθερού Σταυρού (Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς, Υδροχόους) του τρίτου δεκαήμερου , ενώ στις 17 Νοεμβρίου ολοκληρώνει το πολύμηνο ταξίδι του στο ζώδιο του Υδροχόου και θα κάνει την είσοδο του στο ζώδιο των Ιχθύων, ανεβάζοντας την αδρεναλίνη στα ύψη στους εκπροσώπους του Μεταβλητού Σταυρού  (Διδύμους , Τοξότες , Παρθένους και Ιχθύες).
  • Μια ακόμα σημαντική πλανητική μετακίνηση είναι στις 7/11 η επιστροφή του ανάδρομου Ουρανού στο ζώδιο του Κριού. Ο πλανήτης των αλλαγών θα μείνει στον Κριό μέχρι τις αρχές Μαρτίου του 2019, και θα επηρεάσει τους εκπροσώπους των τελευταίων ημερών των Παρορμητικών ζωδίων (Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς, Αιγόκερους) ολοκληρώνοντας των κύκλο των αλλαγών που ξεκίνησε από το Μάιο του 2010.
  • Η Νέα Σελήνη , που πραγματοποιείται στις 07/11 στη 16ο του Σκορπιού ,  έχοντας την εύνοια του Δία αλλά και του κυβερνήτη του Σκορπιού τον Πλούτωνα , ωθεί τους Ταύρους , Λέοντες , σκορπιούς και Υδροχόους  σε νέα ξεκινήματα δράση , έχοντας τον Άρη να σπρώχνει προς αυτή την κατεύθυνση
  • Η πανσέληνος του μήνα που πραγματοποιείται στις 23 /11 στην 1η μοίρα των Διδύμων με την συμμετοχή του Δία, θα προκαλέσει σημαντικές αλλαγές στις διαπροσωπικές σχέσεις κυρίως των Δίδυμων και των Τοξοτών,  χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δεν θα επηρεαστούν σε ένα βαθμό οι Παρθένοι και οι  Ιχθύες του πρώτου δεκαημέρου.
  • Επίσης στις 18/11 ο Ερμής θα ξεκινήσει την ανάδρομη πορεία του στο ζώδιο του Τοξότη (την τελευταία για τη φετινή χρονιά) από την 14η μοίρα του Τοξότη
  • Ενώ στις 26/11 ο Ποσειδώνας θα επιστρέψει σε ορθή πορεία στο ζώδιο των Ιχθύων.

Από την Σταυρούλα Καστρίνη & Πηνελόπη ΠαπουτσήOroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα

Astro-Μηνύματα 31/5 – 7/6/2020

In category Astrology News

Το σημαντικότερο αστρολογικά γεγονός της εβδομάδας, είναι η έκλειψη της Σελήνης π ...

Ερωτικές Astro-Αλχημείες από 31/5 – 7/6/2020

In category Astrology News

Κριέ Μάλλον τράβηξε πολύ το διάστημα που έκανες μούγκα στη στρούγκα, δε σχολίαζες ...

Εβδομαδιαίο πλανητικό σκηνικό από 31/5 – 7/6/2020

In category Astrology News

Ο πρώτος μήνας του καλοκαιριού κάνει την είσοδο του με καυτές διαθέσεις, και δεν το ...

Astro-Μηνύματα από 24/5 – 31/5/2020

In category Astrology News

Η τελευταία εβδομάδα του Μάη μας κρύβει πολλές εκπλήξεις, από τις πρώτες ημέρες τη ...

Εβδομαδιαίο πλανητικό σκηνικό από 24/5 – 31/5/2020

In category Astrology News

Καθώς βαδίζουμε προς την τελευταία εβδομάδα του μήνα και ετοιμαζόμαστε να υποδεχτ ...

Ερωτικές Astro-Αλχημείες από 24/5 – 31/5/2020

In category Astrology News

Κριέ Τώρα που άρχισες τα πλάτσα πλούτσα στη θάλασσα, ή παίρνεις πιο εύκολα τα βουνά ...

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2018, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
14850 - από σταθερό 0,79€/1’ (με ΦΠΑ + Τέλος Συνδρομητών Σταθερής Τηλ/νίας) και από κινητό 0,76€/1’ (με ΦΠΑ και εφαρμόζεται επιπλέον Τέλος Συνδρομητών Κινητής Τηλ/νίας 12%, 15%, 18% ή 20% ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ (με ΦΠΑ + Τέλος Συνδρομητών Σταθερής Τηλ/νίας) και από κινητό 1,58€/1’ (με ΦΠΑ και εφαρμόζεται επιπλέον Τέλος Συνδρομητών Κινητής Τηλ/νίας 12%, 15%, 18% ή 20% ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by digital4u