Οι καλύτεροι και οι χειρότεροι ερωτικοί συνδυασμοί για έναν Ιχθύ


Είστε ο καλλιτέχνης, ο ονειροπόλος, ο αινιγματικός εραστής του ζωδιακού κύκλου.

Αυτός είναι ο λόγος που το ζώδιό σας είναι το πιο δύσκολο να δεσμευτεί, αλλά όταν σας χτυπήσει για τα καλά το βέλος του έρωτα γεμίζετε με πάθος και ρομαντισμό.

Οι Ιχθύες είστε συμπονετικά άτομα. Πάντα προσπαθείτε να βοηθάτε τους άλλους, και η στοργή σας είναι μεταδοτική. Αυτός είναι ο λόγος που οι σχέσεις ενός Ιχθύ μπορούν να είναι ταυτόχρονα ικανοποιητικές και επικίνδυνες.

Οι δύο πλευρές τους μπορούν να τρελάνουν ακόμα και τον πιο δεκτικό σύντροφο αλλά μπορούν επίσης να βρουν τις κατάλληλες λέξεις για να πουν εκεί που όλοι οι άλλοι δεν μπορούν.

Παρά την ικανότητα σας να παρουσιάζεστε σαν μέντιουμ στους υπόλοιπους, είστε το μοναδικό υδάτινο ζώδιο που δεν έχει κέλυφος. Το γεγονός πως ζείτε τόσο πολύ μέσα στο μυαλό σας σημαίνει πως ακόμα και το παραμικρό σχόλιο που μπορεί κάποιος να σας κάνει, μπορεί να σας στεναχωρήσει σε μεγάλο βαθμό.

Είναι καλό να θυμάστε όταν βγαίνετε με έναν Ιχθύ, να μοιράζεστε μαζί του μόνο τις θετικές σας προθέσεις.

Όταν νιώθετε πως απειλείστε εξαφανίζεστε. Μένετε σπίτι μέσα στους τέσσερις τοίχους ή χάνεστε στα μπαρ χωρίς να σας βλέπει κανείς, σχεδόν σαν χαμαιλέοντες. Σε συνδυασμό με αυτή την ικανότητά σας να είστε αόρατοι, φοράτε και μία μάσκα που όταν οι άλλοι την βλέπουν, απλά δεν θέλουν να σας μιλήσουν.

Αυτό επίσης εμποδίζει την περιττή ερωτική προσοχή, αλλά επίσης σας εμποδίζει να βρείτε τον έρωτα που τόσο απεγνωσμένα χρειάζεστε στη ζωή σας.

Συμβουλή: Αν ενδιαφέρεστε για έναν Ιχθύ μην σας ξεγελά η απόμακρη συμπεριφορά του. Κυνηγήστε τον ήρεμα αλλά επίμονα, καθώς το πιθανότερο είναι η άσχημη διάθεσή τους να μην έχει να κάνει τίποτα με εσάς.

Εξαιτίας της αστάθειας στην προσωπικότητά σας καθώς και της ευαισθησίας σας, χρειάζεστε μία ισχυρή δύναμη να σας εξισορροπήσει.

Αυτό σημαίνει πως έχετε την τάση να έχετε ένα ιδιαίτερα σημαντικό φίλο ή συγγενή, ακόμα και ψυχολόγο στη ζωή σας, και αυτό σημαίνει επίσης πως το να έχει κάποιος σχέση μαζί σας προϋποθέτει να αποδεχτεί τις πιο στενές επαφές που έχετε στη ζωή σας. Θα πρέπει να μάθει και να κατανοήσει αυτές τις σχέσεις για να διατηρηθεί η σχέση σας, και όταν δεν το κάνει τότε απλά απομακρύνεστε.

Είστε ιδιαίτερα ευέλικτοι και σας αρέσει όταν οι άλλοι σας πειράζουν για τα θέλω και τις επιθυμίες σας. Αυτό που σας αρέσει πάνω από όλα είναι να σας πείθουν να δοκιμάζετε νέα φαγητά και γενικά καινούριες δραστηριότητες, αρκεί να μην περιλαμβάνουν βία και να προσφέρουν διασκέδαση και ψυχαγωγία.

Οι καλύτεροι συνδυασμοί για έναν Ιχθύ

Παρθένος: Είναι ο ιδανικό σας σύντροφος καθώς είναι το αντίθετό σας ζώδιο, αλλά είναι σημαντικό να βρείτε έναν Παρθένο που να μετριάζει την ψυχική σας παρουσία, να μπορεί να πληρώνει τους λογαριασμούς, να καθαρίζει το σπίτι κλπ.

Καρκίνος: Το υδάτινο ζώδιο του Καρκίνου μπορεί να κατανοήσει απόλυτα τη βαθιά συναισθηματική σας φύση, και να σας υποστηρίξει με κάθε τρόπο.

Σκορπιός: Θα βγάλει ακριβώς τα ίδια χαρακτηριστικά με τον Καρκίνο σε μία σχέση μαζί σας, αλλά αν πρέπει να φύγει θα το κάνει σύντομα.

Οι χειρότεροι συνδυασμοί για έναν Ιχθύ

Κριός: Πολύ επιθετικός και σκληρός για την ευαίσθητη φύση σας.

Δίδυμοι: Η προσοχή του αποσπάται εύκολα και δεν είναι συμπονετικός απέναντι στις ανάγκες σας.

Λέων: Εύκολα μπορούν να σας κατακτήσουν, αλλά το ίδιο εύκολα μπορούν να σας παρατήσουν.Oroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 875 876 86 86 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2024, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
875 876 86 86 - από σταθερό 0,79€/1’ * και από κινητό 0,83€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ * και από κινητό 1,74€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by OroskoposTV
Κλήση 8758768686
error: Content is protected !!