Οι καλύτεροι και οι χειρότεροι ερωτικοί συνδυασμοί για έναν Ζυγό


Πάνω από όλα ο Ζυγός είναι το πιο παθιασμένο, παρηγορητικό και προσιτό ζώδιο του ζωδιακού κύκλου. Είναι απλά στη φύση του.

Είναι αυτός που θα σας προσεγγίσει σε ένα πάρτι. Θα ξεκινήσει συζήτηση μαζί σας καθώς διαισθάνεται την δυσαρέσκειά σας. Όταν η ευγενική και στοργική τους φύση θα έχει αντίκτυπο στη καρδιά σας, αρχίζει να επιτίθεται στο μυαλό σας.

Αυτή είναι η γενική πατέντα των Ζυγών,

Για να έρθουν σε επαφή με τις συναισθηματικές όψεις των ανθρώπων, αλλά η ασταμάτητη δίψα τους για γνώση είναι αυτή που θα σας κρατήσει σε μία σχέση με έναν Ζυγό.

Όμως, μην εμβαθύνετε ιδιαίτερα με έναν Ζυγό, καθώς είναι ζώδιο του Αέρα, με αποτέλεσμα η προσοχή τους να αποσπάται εύκολα. Η ανάγκη τους για ποικιλία μπορεί να αποτελέσει πραγματική δύναμη ή απίστευτη αδυναμία.

Προσέξτε αυτή την τάση και σιγουρευτείτε πως βλέπετε όλα τα προειδοποιητικά σημάδια σε έναν Ζυγό. Όταν τα μάτια τους αρχίζουν να κοιτάνε αλλού, αλλάξτε θέμα, δεν υπάρχει λόγος να πιέζετε τον Ζυγό σε μία συζήτηση. Προσπαθήστε να ακολουθήσετε τη ροή του μυαλού και των επιθυμιών του, πράγμα ενδιαφέρον και συναρπαστικό.

Οι Ζυγοί έχουν έντονο ένστικτο. Ξέρουν πότε λέτε ψέματα και πότε προσπαθείτε να αποκρύψετε το θυμό σας ή κάποιο συναίσθημα.

Προτείνεται να είστε ειλικρινείς με έναν άνθρωπο που ανήκει στο ζώδιο του Ζυγού, καθώς έχουν χτίσει μέσα τους έναν ανιχνευτή ψεύδους και πάντα ψάχνουν για απάτες. Θέλουν να επιβεβαιώνονται συνεχώς πως είστε εντάξει απέναντί τους, και πως όλοι γύρω τους διασκεδάζουν.

Σημείωση: Αν κυνηγάτε έναν άντρα ή μία γυναίκα Ζυγό, μην τους πιέσετε. Αν και θα τους κολακεύσει ιδιαίτερα, μπορεί να έχει τόσα στο κεφάλι του που θα πρέπει πρώτα να ενσωματώσετε τον εαυτό σας στον κόσμο τους. Μην σταματήσετε όμως να είστε ρομαντικοί και αυθόρμητοι, απλά αναγνωρίστε το πότε και το πώς.

Η ισορροπία είναι αρκετά σημαντική για τους Ζυγούς. Ο λόγος που δυσκολεύονται να πάρουν αποφάσεις είναι επειδή φοβούνται μήπως αδικήσουν τους άλλους.

Τους αρέσει να μαζεύουν όλες τις πληροφορίες μίας γενικής κατάστασης και ύστερα να σκέφτονται λύσεις που να ωφελούν όλους τους συμμετέχοντες. Αυτό είναι πολύ καλό χαρακτηριστικό, αλλά μερικές φορές τρελαίνει τους συντρόφους των Ζυγών, καθώς πολλά σχέδια ακυρώνονται όταν η ανάγκη για αποφάσεις τους οδηγεί σε κρίσεις.

Σημείωση: Πάρτε εσείς τις μικρές αποφάσεις για εκείνους. Μην μπερδέψετε την αναποφασιστικότητά τους σαν επιθυμία να αποφασίζουν οι άλλοι στη ζωή τους. Αντιθέτως, ο σύντροφος ενός Ζυγού, πρέπει να βοηθά τον Ζυγό να ξεπεράσει την απραξία που πολλές φορές προκύπτει από αυτό το χαρακτηριστικό του.

Μην τους αφήσετε να χάνουν ευκαιρίες καθώς είναι τόσο απορροφημένοι στο να πάρουν τη σωστή απόφαση που στο τέλος δεν παίρνουν καμία.

Ίσως παρατηρήσετε πως για μερικούς Ζυγούς, η ανάγκη για ισορροπία έχει ως αποτέλεσμα απέχθεια για διαπληκτισμούς. Μην ανησυχείτε για τα συναισθήματά τους όμως, διότι ενδιαφέρονται περισσότερο να μην πληγώσουν τα δικά σας. Προτιμούν να λύνουν τα προβλήματα μέσα από διάλογο, και συνήθως ικανοποιείται μόνο όταν και οι δυο πλευρές δηλώσουν τις θέσεις τους.

Η πιο φανερή προειδοποίηση όσον αφορά το κυνήγι μιας σχέσεις με έναν Ζυγό, βρίσκεται ακριβώς στο ίδιο σημείο με την μεγαλύτερή τους δύναμη. Πολλοί Ζυγοί βρίσκονται μπλεγμένοι σε δύσκολα ερωτικά τρίγωνα.

Αυτό σημαίνει πως η καρδιά τους είναι πραγματικά χωρισμένη, και δεν μπορούν να αποφασίσουν, καθώς τα χαρακτηριστικά αυτού του αέρινου ζωδίου σηματοδοτούν πως όταν τελικά αποφασίσουν, θα το κάνουν ψυχρά και με απόμακρο τρόπο. Αυτό μπορεί να οδηγήσει σε πληγωμένες καρδιές και συναισθήματα.

Μην απομακρυνθείτε, απλά προστατέψτε τη καρδιά σας μέχρι ο Ζυγός να αποφασίσει. Σίγουρα η αναμονή αυτή αξίζει.

Οι καλύτεροι συνδυασμοί για έναν Ζυγό

Κριός: Είναι ο ιδανικός σας σύντροφος, παρά το γεγονός πως είναι ακριβώς το αντίθετό σας ζώδιο. Είναι ο τέλειος συνδυασμός των διαφορετικών χαρακτηριστικών της Αφροδίτης και του Άρη: επιθετικότητα και στοργή, αρχηγία και οικειότητα, πρακτικότητα και δημιουργικότητα.

Δίδυμοι: Μπορούν να εκτιμήσουν την ικανότητά σας να καταλάβετε τον περίπλοκο χαρακτήρα τους, και μαζί δημιουργείτε αρκετά αρμονική σχέση.

Υδροχόος: Και οι δύο λατρεύετε την ομορφιά, αν και οι Υδροχόοι είναι λιγάκι απρόβλεπτοι.

Οι χειρότεροι συνδυασμοί για έναν Ζυγό

Παρθένος: Πολύ ιδιότροπος για τα γούστα σας.

Σκορπιός: Πολύ σκοτεινός για το ζεστό και λαμπερό σας στυλ.Oroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 875 876 86 86 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2024, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
875 876 86 86 - από σταθερό 0,79€/1’ * και από κινητό 0,83€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ * και από κινητό 1,74€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by OroskoposTV
Κλήση 8758768686
error: Content is protected !!