Ποια ζώδια θα ευνοηθούν περισσότερο τον Μάιο του 2023


Ο Μάιος θα ξεκινήσει με τον ανάδρομο Ερμή σε σύνοδο με τον Ήλιο που θα φέρει αρκετές επαφές και συναντήσεις ,συζητήσεις ή επανεξέταση για οικονομικά ή συναισθηματικά θέματα ενώ πολλοί ίσως να θελήσετε να αναθεωρήσετε ή να διορθώσετε κάποιες σχέσεις σας ενώ κάποιοι ίσως να έχετε και ερωτικές επιστροφές από το παρελθόν.Θα επηρεαστούν περισσότερο οι αρχές 1ου δεκαημέρου όλων των ζωδίων ωστόσο θα ευνοηθούν περισσότερο τα ζώδια της Γης (Ταύροι-Παρθένοι-Αιγόκεροι)και τα ζώδια του Νερού(Καρκίνοι-Σκορπιοί-Ιχθύς).

Επίσης η Αφροδίτη στον Καρκίνο από τις 07.05 θα ευνοήσει την παραπάνω ομάδα ζωδίων αλλά και όλα τα ζώδια στους ανάλογους τομείς που θα περάσει ενώ το εξάγωνο της με τον Ουρανό στις 26.05 επίσης θα φέρει ξαφνικές ευκαιρίες,ξαφνικές γνωριμίες,ξαφνικά έσοδα αλλά και κεραυνοβόλους έρωτες  στο 2ο δεκαήμερο των ζωδίων της Γης και του Νερού.

Στις 12.05 το εξάγωνο ανάδρομου Ερμή-Κρόνου θα βοηθήσει να έχετε καλύτερη οργανωτικότητα ή να κάνετε έναν απολογισμό ώστε να βάλετε μια τάξη σε οικονομικά ή συναισθηματικά θέματα ενώ στις 19.05 το εξάγωνο Ερμή ευθύδρομου με τον Κρόνο ίσως να σας βοηθήσει να παγιώσετε κάποια θέματά σας και τα Σταθερά(Ταύροι-Σκορπιοί-Λέοντες-Υδροχόοι) καθώς και τα Μεταβλητά(Δίδυμοι-Τοξότες-Παρθένοι –Ιχθύες)του 1ου δεκαημέρου ίσως να αποκτήσετε μια μόνιμη σχέση ή ένα μόνιμο έσοδο.

Η Νέα Σελήνη στον Ταύρο στις 19.05 θα ευνοήσει περισσότερο τα ζώδια της Γης ( Ταύρους-Παρθένους-Αιγόκερους)και του Νερού (Καρκίνους-Σκορπιούς-Ιχθύες)του 3ου δεκαημέρου με νέα ξεκινήματα σε οικονομικά ή συναισθηματικά θέματα.

Ωστόσο μεγάλη προσοχή θα πρέπει να δείξουν τα ζώδια του Σταθερού Σταυρού(Ταύροι-Σκορπιοί-Λέοντες-Υδροχόοι) του 2ου δεκαημέρου με την Πανσέληνο και Σεληνιακή έκλειψη στον Σκορπιό που θα πραγματοποιηθεί στις 05.05 και ίσως να φέρει ξαφνικές ανατροπές,ένταση,τάση ανεξαρτησίας αλλά και ξαφνικές διακοπές σχέσεων και συνεργασιών.

Επίσης ο Άρης στον Λέοντα από τις 20.05 θα ευνοήσει τα ζώδια της Φωτιάς και του Αέρα ωστόσο η αντίθεση που θα σχηματίσει με τον Πλούτωνα στις 20.05 και 21.05 θα επηρεάσει επίσης τα ζώδια του Σταθερού Σταυρού των αρχών του 1ου δεκαημέρου που θα πρέπει να προσέχουν κάποιες βίαιες καταστάσεις ,κάποια δυσάρεστα γεγονότα αλλά ίσως και κάποια πισώπλατα χτυπήματα.

Επίσης το τετράγωνο Ηλίου-Κρόνου στις 28.05 θα επηρεάσει τα ζώδια του Μεταβλητού Σταυρού του 1ου δεκαημέρου(Δίδυμους-Τοξότες-Παρθένους-Ιχθύες)που ίσως να πρέπει να κάνουν κάποιες υποχωρήσεις,να πιεστούν από άτομα κύρους ή να έχουν εμπόδια σε κάποια σχέδιά τους.

Από την Άσπα ΚούτραOroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 875 876 86 86 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα

Oroskopos.tv

Μηνιαίο ωροσκόπιο Απριλίου, μάθε τι θα συμβεί αυτόν τον μήνα σε κάθε ζώδιο με την έκλειψη!

In category Μηνιαίες Προβλέψεις

Μηνιαίο ωροσκόπιο Απριλίου ΚΡΙΟΣ Ο μήνας θα ξεκινήσει με τον Ερμή να βρίσκεται σε ...

Oroskopos.tv

Μηνιαίο ωροσκόπιο Μαρτίου 2024, τι επιφυλάσσει ο νέος μήνας για όλα τα ζώδια;

In category Μηνιαίες Προβλέψεις

ΚΡΙΟΣ Το ξεκίνημα του μήνα θα είναι με κάποιες ανατροπές που θα συμβούν σε σχέση με ...

Oroskopos.tv

Τι ψάχνει ένας άντρας σε μια γυναίκα με βάση την Αφροδίτη σε κάθε ζώδιο

In category Μηνιαίες Προβλέψεις

Οι προτιμήσεις και ανάγκες ενός άντρα σε μια γυναίκα μπορεί να διαφέρουν ανάλογα μ ...

Ποια ζώδια θα έχουν επανασύνδεση μέσα στο 2024;

In category Μηνιαίες Προβλέψεις

Tα ακόλουθα ζώδια έχουν πιθανότητα να έχουν επανασύνδεση μέσα στο 2024: Κριός και Ζυγ ...

Ποια ζώδια θα χωρίσουν μέσα στο 2024;

In category Μηνιαίες Προβλέψεις

Tα ζώδια που είναι πιο πιθανό να χωρίσουν μέσα στο έτος 2024 είναι: Κριός: Ο Κριός είνα ...

Ποια είναι τα πιο άτυχα ζώδια για το 2024;

In category Μηνιαίες Προβλέψεις

Τα ζώδια που είναι πιο πιθανό να αντιμετωπίσουν δυσκολίες μέσα στο έτος 2024 είναι: Κ ...

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2024, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
875 876 86 86 - από σταθερό 0,79€/1’ * και από κινητό 0,83€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ * και από κινητό 1,74€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by OroskoposTV
Κλήση 8758768686
error: Content is protected !!