Ποια ζώδια θα ευνοηθούν περισσότερο τον Μάιο του 2023


Ο Μάιος θα ξεκινήσει με τον ανάδρομο Ερμή σε σύνοδο με τον Ήλιο που θα φέρει αρκετές επαφές και συναντήσεις ,συζητήσεις ή επανεξέταση για οικονομικά ή συναισθηματικά θέματα ενώ πολλοί ίσως να θελήσετε να αναθεωρήσετε ή να διορθώσετε κάποιες σχέσεις σας ενώ κάποιοι ίσως να έχετε και ερωτικές επιστροφές από το παρελθόν.Θα επηρεαστούν περισσότερο οι αρχές 1ου δεκαημέρου όλων των ζωδίων ωστόσο θα ευνοηθούν περισσότερο τα ζώδια της Γης (Ταύροι-Παρθένοι-Αιγόκεροι)και τα ζώδια του Νερού(Καρκίνοι-Σκορπιοί-Ιχθύς).

Επίσης η Αφροδίτη στον Καρκίνο από τις 07.05 θα ευνοήσει την παραπάνω ομάδα ζωδίων αλλά και όλα τα ζώδια στους ανάλογους τομείς που θα περάσει ενώ το εξάγωνο της με τον Ουρανό στις 26.05 επίσης θα φέρει ξαφνικές ευκαιρίες,ξαφνικές γνωριμίες,ξαφνικά έσοδα αλλά και κεραυνοβόλους έρωτες  στο 2ο δεκαήμερο των ζωδίων της Γης και του Νερού.

Στις 12.05 το εξάγωνο ανάδρομου Ερμή-Κρόνου θα βοηθήσει να έχετε καλύτερη οργανωτικότητα ή να κάνετε έναν απολογισμό ώστε να βάλετε μια τάξη σε οικονομικά ή συναισθηματικά θέματα ενώ στις 19.05 το εξάγωνο Ερμή ευθύδρομου με τον Κρόνο ίσως να σας βοηθήσει να παγιώσετε κάποια θέματά σας και τα Σταθερά(Ταύροι-Σκορπιοί-Λέοντες-Υδροχόοι) καθώς και τα Μεταβλητά(Δίδυμοι-Τοξότες-Παρθένοι –Ιχθύες)του 1ου δεκαημέρου ίσως να αποκτήσετε μια μόνιμη σχέση ή ένα μόνιμο έσοδο.

Η Νέα Σελήνη στον Ταύρο στις 19.05 θα ευνοήσει περισσότερο τα ζώδια της Γης ( Ταύρους-Παρθένους-Αιγόκερους)και του Νερού (Καρκίνους-Σκορπιούς-Ιχθύες)του 3ου δεκαημέρου με νέα ξεκινήματα σε οικονομικά ή συναισθηματικά θέματα.

Ωστόσο μεγάλη προσοχή θα πρέπει να δείξουν τα ζώδια του Σταθερού Σταυρού(Ταύροι-Σκορπιοί-Λέοντες-Υδροχόοι) του 2ου δεκαημέρου με την Πανσέληνο και Σεληνιακή έκλειψη στον Σκορπιό που θα πραγματοποιηθεί στις 05.05 και ίσως να φέρει ξαφνικές ανατροπές,ένταση,τάση ανεξαρτησίας αλλά και ξαφνικές διακοπές σχέσεων και συνεργασιών.

Επίσης ο Άρης στον Λέοντα από τις 20.05 θα ευνοήσει τα ζώδια της Φωτιάς και του Αέρα ωστόσο η αντίθεση που θα σχηματίσει με τον Πλούτωνα στις 20.05 και 21.05 θα επηρεάσει επίσης τα ζώδια του Σταθερού Σταυρού των αρχών του 1ου δεκαημέρου που θα πρέπει να προσέχουν κάποιες βίαιες καταστάσεις ,κάποια δυσάρεστα γεγονότα αλλά ίσως και κάποια πισώπλατα χτυπήματα.

Επίσης το τετράγωνο Ηλίου-Κρόνου στις 28.05 θα επηρεάσει τα ζώδια του Μεταβλητού Σταυρού του 1ου δεκαημέρου(Δίδυμους-Τοξότες-Παρθένους-Ιχθύες)που ίσως να πρέπει να κάνουν κάποιες υποχωρήσεις,να πιεστούν από άτομα κύρους ή να έχουν εμπόδια σε κάποια σχέδιά τους.

Από την Άσπα ΚούτραOroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 875 876 86 86 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα

Ποια ζώδια θα ευνοηθούν περισσότερο τον Ιούνιο του 2023

In category Μηνιαίες Προβλέψεις

Από τις αρχές του μήνα ο Άρης και από τις 05.06 η Αφροδίτη στον Λέοντα θα ευνοήσουν τα ...

Το ζώδιο του μήνα: Δίδυμοι

In category Μηνιαίες Προβλέψεις

Αγαπημένοι μου Δίδυμοι ,χρόνια πολλά για τα γενέθλιά σας και σας εύχομαι να έχετε τ ...

Το ζώδιο του μήνα: Ταύρος

In category Μηνιαίες Προβλέψεις

Ταύροι μου,χρόνια πολλά για τα γενέθλιά σας και εύχομαι η επόμενη γενεθλιακή σας χ ...

Ποια ζώδια θα ευνοηθούν περισσότερο τον Απρίλιο του 2023

In category Μηνιαίες Προβλέψεις

Ο Άρης στον Καρκίνο θα ευνοήσει τα ζώδια του Νερού (Καρκίνους-Σκορπιούς ,Ιχθύς) αλλ ...

Το ζώδιο του μήνα: Κριός

In category Μηνιαίες Προβλέψεις

Κριοί μου ,η γενεθλιακή σας χρονιά θα ξεκινήσει με τον Δία να βρίσκεται στο ζώδιό σ ...

Ποια ζώδια θα ευνοηθούν περισσότερο τον Μάρτιο του 2023

In category Μηνιαίες Προβλέψεις

Στις αρχές του μήνα με τη σύνοδο Αφροδίτης-Δία θα ευνοηθούν τα ζώδια της Φωτιάς και ...

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2018, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
875 876 86 86 - από σταθερό 0,79€/1’ * και από κινητό 0,83€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ * και από κινητό 1,74€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by digital4u