Ποια ζώδια θα ευνοηθούν περισσότερο τον Νοέμβριο του 2021


Ο Νοέμβριος θα είναι αρκετά δύσκολος και ανατρεπτικός μήνας ωστόσο περισσότερο θα επηρεάσει τα ζώδια τους Σταθερού Σταυρού(Ταύρους-Σκορπιούς-Λέοντες –Υδροχόους)του 1ου και του 2ου δεκαημέρου που θα πρέπει να είναι προσεκτικοί στις κινήσεις τους ,σε συζητήσεις και μετακινήσεις αλλά και σε ξαφνικές αποφάσεις οι οποίες ίσως να μην είναι απολύτως συνειδητοποιημένες.

Η Νέα Σελήνη στις 04.11 θα φέρει το ξεκίνημα κάποιων ανατροπών σε βασικούς τομείς της ζωής σας ενώ μέχρι και τις 18.11 η ατμόσφαιρα θα είναι αρκετά δύσκολη.

Η Αφροδίτη από τον Αιγόκερω παρόλο που δεν θα είναι αρκετά δυνατή θα ευνοήσει με τον τρόπο της τα ζώδια της Γης (Ταύρους-Παρθένους-Αιγόκερους) αλλά και τα ζώδια του Νερού(Καρκίνους ,Σκορπιούς,Ιχθύς)σε ερωτικά αλλά και οικονομικά θέματα ενώ στις 19.11 του 2ου δεκαημέρου των παραπάνω ζωδίων ίσως να έχετε ξαφνικές συναντήσεις και γνωριμίες,κεραυνοβόλους έρωτες αλλά και ξαφνικά έσοδα.

Το τρίγωνο Ήλιου-Ποσειδώνα στις 12.11 θα ευνοήσει τα ζώδια του Νερού(Καρκίνους-Σκορπιούς-Ιχθύς) αλλά και τα ζώδια της Γης (Ταύρους-Παρθένους-Αιγόκερους) του 3ου δεκαημέρου  να πραγματοποιήσουν κάποια σχέδιά τους.

Η Έκλειψη Σελήνης στις 19.11 θα ωθήσει κάποιους να πάρετε αποφάσεις αλλά θα δώσει και ευκαιρίες για κάποιες τροποποιήσεις και αλλαγές και θα ευνοήσει όλα τα ζώδια του 3ου δεκαημέρου σε διαφορετικό τομέα της ζωής τους αλλά ειδικότερα τα ζώδια της Γης αλλά και τα ζώδια του Νερού που θα καταφέρετε να πραγματοποιήσετε κάποια όνειρά σας.Επίσης το τρίγωνο Ερμή-Ποσειδώνα που θα είναι σε ισχύ από τις 18.11 θα βοηθήσει σε να γίνετε πιο δημιουργικοί ,να κάνετε γνωριμίες αλλά και συνεργασίες.

Ο Ήλιος στον Τοξότη από τις 22.11 και ο Ερμής στη συνέχεια από τις 24.11 θα ευνοήσει τα ζώδια της Φωτιάς (Κριούς ,Λέοντες ,Τοξότες)να γίνετε πιο δημιουργικοί και εξωστρεφείς αλλά θα ευνοηθούν και τα ζώδια του Αέρα(Δίδυμοι ,Ζυγοί,Υδροχόοι )ενώ το εξάγωνο Ερμή-Κρόνου στις 29.11 θα βοηθήσει την ίδια ομάδα ζωδίων να ευνοηθούν σε μια μόνιμη σχέση,συμφωνία ή γνωριμία.

Το τέλος του μήνα θα κλείσει με το τρίγωνο Άρη-Ποσειδώνα αλλά και το εξάγωνο Αφροδίτης-Ποσειδώνα που θα ευνοήσει τις αρχές του 3ου δεκαημέρου των ζωδίων του Νερού(Καρκίνους-Σκορπιούς-Ιχθύς)αλλά και τα ζώδια της Γης(Ταύρους –Παρθένους-Αιγόκερους)που θα καταφέρουν να κάνουν κινήσεις ώστε να πραγματοποιήσουν κάποια δημιουργικά τους σχέδια ωστόσο η εύνοια θα είναι έντονη και σε οικονομικά αλλά και συναισθηματικά θέματα.

Από την Άσπα ΚούτραOroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 875 876 86 86 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα

Oroskopos.tv

Μηνιαίο ωροσκόπιο Απριλίου, μάθε τι θα συμβεί αυτόν τον μήνα σε κάθε ζώδιο με την έκλειψη!

In category Μηνιαίες Προβλέψεις

Μηνιαίο ωροσκόπιο Απριλίου ΚΡΙΟΣ Ο μήνας θα ξεκινήσει με τον Ερμή να βρίσκεται σε ...

Oroskopos.tv

Μηνιαίο ωροσκόπιο Μαρτίου 2024, τι επιφυλάσσει ο νέος μήνας για όλα τα ζώδια;

In category Μηνιαίες Προβλέψεις

ΚΡΙΟΣ Το ξεκίνημα του μήνα θα είναι με κάποιες ανατροπές που θα συμβούν σε σχέση με ...

Oroskopos.tv

Τι ψάχνει ένας άντρας σε μια γυναίκα με βάση την Αφροδίτη σε κάθε ζώδιο

In category Μηνιαίες Προβλέψεις

Οι προτιμήσεις και ανάγκες ενός άντρα σε μια γυναίκα μπορεί να διαφέρουν ανάλογα μ ...

Ποια ζώδια θα έχουν επανασύνδεση μέσα στο 2024;

In category Μηνιαίες Προβλέψεις

Tα ακόλουθα ζώδια έχουν πιθανότητα να έχουν επανασύνδεση μέσα στο 2024: Κριός και Ζυγ ...

Ποια ζώδια θα χωρίσουν μέσα στο 2024;

In category Μηνιαίες Προβλέψεις

Tα ζώδια που είναι πιο πιθανό να χωρίσουν μέσα στο έτος 2024 είναι: Κριός: Ο Κριός είνα ...

Ποια είναι τα πιο άτυχα ζώδια για το 2024;

In category Μηνιαίες Προβλέψεις

Τα ζώδια που είναι πιο πιθανό να αντιμετωπίσουν δυσκολίες μέσα στο έτος 2024 είναι: Κ ...

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2024, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
875 876 86 86 - από σταθερό 0,79€/1’ * και από κινητό 0,83€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ * και από κινητό 1,74€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by OroskoposTV
Κλήση 8758768686
error: Content is protected !!