Προβλέψεις Αυγούστου με τις κάρτες sigma 2000 από την δημιουργό Σταυρούλα Καστρίνη


 

ΓΕΝΙΚΑ

Ο μήνας Αύγουστος θα σας φέρει νέα, τα οποία ενδεχομένως να μην είναι αυτά που θα περιμένατε ή ακόμα και να καθυστερούν να έρθουν σε εσάς για όλους τους τομείς της ζωής σας, δίνοντάς σας την δυνατότητα να αναθεωρήσετε τις σκέψεις ή τις θέσεις σας. Τα πράγματα, όμως δεν είναι έτσι όπως νομίζετε, καθώς οι καταστάσεις αυτές είναι προσωρινές. Γι’ αυτό μην βιαστείτε να βγάλετε συμπεράσματα και κυρίως μην αφήσετε το άγχος και την ανυπομονησία να σας καταβάλουν. Μείνετε ψύχραιμοι και κάντε λίγη υπομονή, γιατί οι υποθέσεις που έχουν καθυστερήσει, σύντομα αλλάζουν ύφος.

ΚΡΙΟΣ [“Κριός” κάρτα 17 ]

Ο Αύγουστος σας εξοπλίζει με το δυναμισμό που χρειάζεστε,ώστε να ξεπεράσετε κάθε εμπόδιο ή δύσκολη κατάσταση που σας προβληματίζει. Είστε ορμητικοί και αποφασισμένοι πως αυτό το μήνα τα πράγματα θα γίνουν, όπως εσείς επιθυμείτε να είναι. Δεν το βάζετε κάτω με τίποτα και νιώθετε πως έχει έρθει η ώρα να δείξετε τα “δόντια” σας.
Στον αισθηματικό τομέα, γίνεστε λίγο ανυπόμονοι και απαιτητικοί. Διεκδικείτε περισσότερα πράγματα, ίσως ακόμα και από αυτά που σας αναλογούν, εξωθώντας καταστάσεις στα άκρα. Είτε είστε δεσμευμένοι, είτε αδέσμευτοι, θα πρέπει να είστε ηπιότεροι απέναντι στο πρόσωπο του ενδιαφέροντός σας, γιατί δεν αποκλείεται να το…τρομάξετε.
Επαγγελματικά κινήστε με σιγουριά και αυτοπεποίθηση και τίποτα, μα τίποτα απολύτως δεν μπορεί να σταθεί εμπόδιο στα σχέδιά σας. Αυτό το μήνα, οι στόχοι σας γίνονται πιο εφικτοί από ποτέ, καθώς είστε έτοιμοι να δώσετε κάθε μάχη που χρειάζεται, προκειμένου να αλλάξετε τις καταστάσεις προς όφελός σας.

ΤΑΥΡΟΣ [“Κακά μάτια” κάρτα 70]

Η κάρτα του μήνα σας μπορεί να μην είναι η καλύτερη δυνατή, όμως είναι αρκετά διδακτική. Τον Αύγουστο θα διαπιστώσετε ότι ο ανταγωνισμός, η ζηλοφθονία και η επίκριση θα δώσουν έντονη παρουσία στην καθημερινότητα σας, όμως θα σας δώσουν και ισχυρά κίνητρα για να γίνεται καλύτεροι. Να θυμάστε πως δε διεγείρεται ο φθόνος των ανθρώπων, αν δεν κάνουμε κάτι καλό ή σωστό.
Αισθηματικά, οι καχυποψίες θα δυσκολέψουν την καθημερινότητά σας, καθώς τόσο εσείς, όσο και το ταίρι σας διανύετε μία περίοδο ζήλιας. Από τη μία είναι καλό, γιατί είναι μία απόδειξη ενδιαφέροντος, από την άλλη, όμως, είναι πιθανό εάν της επιτρέψετε να εισβάλει περισσότερο στη σχέση σας, να γίνει τοξική. Οι αδέσμευτοι, που έχετε κάποιο ενδιαφέρον για κάποιο άτομο, ίσως συναντήσετε κάποιο πρόσωπο, το οποίο θεωρείτε ανταγωνιστή/ρια.
Στον επαγγελματικό τομέα και καθώς βλέπετε τις μετοχές σας να ανεβαίνουν, πρέπει να είστε προετοιμασμένοι για μία έξαρση ανταγωνισμού, η οποία ωστόσο δεν έχει ισχύ και περιορίζεται στον “κοινωνικό σχολιασμό”.

ΔΙΔΥΜΟΙ [κάρτα 5 κούπα]

Υπήρχαν εμπόδια το περασμένο διάστημα, τα οποία δε γνωρίζατε τι τα προκαλούσε, από που προέρχονταν και πως να τα αντιμετωπίσετε. Αυτό το μήνα, έρχονται στην επιφάνεια όλες οι πληροφορίες που χρειαζόσασταν, προκειμένου να βρείτε λύσεις σε αυτά.
Στην αισθηματική σας ζωή υπήρχε μία ασάφεια, η οποία θόλωνε τη σκέψη και την κρίση σας. Τώρα, όμως, ανακαλύπτετε τους λόγους, εξαιτίας των οποίων δοκιμαζόταν τόσο καιρό ο αισθηματικό σας τομέας. Το σημαντικό είναι πως όταν γνωρίζουμε πιο είναι το πρόβλημα, ξέρουμε και πια είναι η λύση του. Υπάρχουν εναλλακτικές, γι’ αυτό φροντίστε να επιλέξτε τη καλύτερη για εσάς.
Στον τομέα της καριέρας δοκιμάζονται οι αντοχές σας, ανεξάρτητα από το τι ακριβώς είναι αυτό που αντιμετωπίζετε. Ίσως η καλύτερη εναλλακτική εδώ να είναι η ξεκούραση. Από την άλλη υπάρχει η πιθανότητα να δοκιμάζονται από ανωτέρους σας η δυναμική σας και ο τρόπος με τον οποίο θα διαχειριστείτε τη δοκιμασία αυτή, θα κρίνει και την εξέλιξη ή μη της πορείας σας. Είναι στο χέρι σας!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ [“Κερί” (όρθιο) κάρτα 87]

Ο Αύγουστος είναι σύμμαχός σας! Σε όποιο τομέα της ζωής σας κι αν συναντήσατε δυσκολίες το περασμένο διάστημα, τώρα τα πράγματα αλλάζουν. Όλα γίνονται με χαρακτηριστική ευκολία και οι λύσεις σε τυχόν προβλήματα είναι πέρα των προσδοκιών σας.
Αισθηματικά, εφόσον είστε δεσμευμένοι η σχέση σας περνάει σε άλλο επίπεδο, καθώς δεν αποκλείεται να κάνετε συζητήσεις με το ταίρι σας που οδηγούν το δεσμό σας στο επόμενο βήμα, όποιο κι αν είναι αυτό. Οι αδέσμευτοι, είτε μπαίνετε σε κάτι πιο επίσημο, είτε γνωρίζετε κάποιον άνθρωπο που πρόκειται να σας ομορφύνει τη ζωή.
Επαγγελματικά, οι επιτυχίες του μήνα αυτού μπορούν να αυξήσουν τόσο το κύρος σας στο χώρο εργασίας, όσο και τις απολαβές σας. Διανύετε ένα εξαιρετικό διάστημα με πολλές ευκαιρίες που, όσο και να το προσπαθήσετε, δεν μπορείτε να τους ξεφύγετε. Μπορείτε να υλοποιήσετε τα όνειρα σας, χωρίς να κουραστείτε. Εκμεταλλευτείτε το!

ΛΕΩΝ [κάρτα 8 σπαθί]

Η καθημερινότητά σας αναπτύσσει τέτοιες ταχύτητες, που αν δεν είστε προετοιμασμένοι, είναι πιθανό να συμβαίνουν πράγματα γύρω σας, χωρίς να αντιλαμβάνεστε το πως ή το πότε. Πρέπει να είστε σε εγρήγορση για να έχετε τον έλεγχο των καταστάσεων.
Η σχέση σας προχωρά ταχύτερα από το αναμενόμενο. Αν είναι αυτό που θέλατε, τότε δε θα έχετε πρόβλημα, αν όμως θέλετε να πάτε πιο αργά, ίσως θα έπρεπε να είστε σε ετοιμότητα να αντιμετωπίσετε το/τη σύντροφό σας, καθώς ανυπομονεί και δεν αποκλείεται εάν δεν έχετε τον έλεγχο στα χέρια σας να εμπλακείτε σε μία πιο σοβαρή κατάσταση, χωρίς να καταλάβετε το πως. Οι αδέσμευτοι θα έχετε απρόσμενη παρουσία ατόμου στη ζωή σας, η οποία, είτε θα εξελιχθεί, είτε θα λήξει πολύ γρήγορα. Το αποτέλεσμα εξαρτάται από εσάς.
Στον επαγγελματικό τομέα γίνονται αστραπιαίες αλλαγές, τις οποίες δυσκολεύεστε να παρακολουθήσετε. Το ύφος τους ποικίλλει. Σε κάθε περίπτωση, είτε οι καταστάσεις είναι ευχάριστες, είτε όχι, ο μόνος τρόπος για να τις αντιμετωπίσετε είναι να αρχίσετε το…εκατοστάρι.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ [“Συνάντηση” κάρτα 79]

Ο Αύγουστος σας επιφυλάσσει σημαντικές συναντήσεις που μέχρι τώρα ήταν σε αναμονή. Το γεγονός αυτό σας κάνει πιο δραστήριους με έντονη κοινωνικότητα, ανεξάρτητα από τον τομέα. Από την άλλη δεν αποκλείεται να κάνετε και συναντήσεις διαδικαστικού χαρακτήρα, οι οποίες στην πλειοψηφία τους δε θα σας είναι ευχάριστες.
Στον αισθηματικό τομέα, οι συναντήσεις με το/τη σύντροφό σας αυξάνονται. Περνάτε περισσότερο χρόνο μαζί, ενώ δε θα είναι λίγες οι φορές που θα βρεθείτε και με φίλους, ισορροπώντας τους δύο τομείς της ζωής σας. Οι ελεύθεροι, αντίθετα, βγαίνετε με φίλους,μέσω των οποίων ενδέχεται να γνωρίσετε κάποιο άτομο που θα σας κινήσει το ενδιαφέρον.
Επαγγελματικά υπάρχει μεγάλη κινητικότητα, συναντήσεις, συνεδριάσεις και συμβούλια μπαίνουν στο καθημερινό σας πρόγραμμα. Ακόμα κι αν δεν ανήκει στις αρμοδιότητές σας θα χρειαστεί να παραστείτε, με τον έναν ή τον άλλο τρόπο, σε επαγγελματικές συναθροίσεις.

ΖΥΓΟΣ [“Γιν-Γιαν” κάρτα 94]

Μπορεί να αντιμετωπίζετε δυσκολίες και καθυστερήσεις, όμως αυτό το μήνα καταφέρνετε να φέρετε την ισορροπία στη ζωή σας. Ο λόγος που συμβαίνει αυτό είναι πως βρίσκεστε σε θέση να κατανοήσετε καλύτερα γιατί συμβαίνουν αυτά ή τι κάνετε εσείς λάθος.
Αισθηματικά αυτό μεταφράζεται με την εξυγίανση της σχέσης σας, εφόσον είστε δεσμευμένοι, αναλαμβάνοντας το μερίδιο των ευθυνών σας απέναντι στο ταίρι ή/και βοηθώντας το να κατανοήσει τα δικά του λάθη, κρατώντας έξω από το δεσμό σας τις αντιπαραθέσεις. Οι αδέσμευτοι βρίσκετε τις δικές σας εσωτερικές ισορροπίες και προετοιμάζετε τον εαυτό σας να παραμείνει έτσι σε μία ενδεχόμενη σχέση.
Στον επαγγελματικό τομέα γνωρίζετε ήδη πως η προσωπική σας ηρεμία βρίσκετε στην επιτυχία. Δεν αργεί να έρθει αυτή! Δικαιώνονται οι κόποι σας και με αποφασιστικότητα δουλεύετε σκληρότερα, προκειμένου να διατηρήσετε τα κεκτημένα σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ [“Σκάλα ψηλή” κάρτα 55]

Η προσωπική σας άνοδος, βελτίωση και ανανέωση γίνεται αυτό το μήνα με ταχύτερους ρυθμούς. Ανεξάρτητα από τον τομέα της ζωής, διαπιστώνετε πως όλα τώρα γίνονται γρηγορότερα και γίνονται όπως ακριβώς τα θέλετε.
Στον αισθηματικό τομέα, η σχέση σας ανανεώνεται, χωρίς απαραίτητα να κάνετε κάτι εσείς και ο/η σύντροφός σας. Η συγκυρίες είναι ευνοϊκότερες και ο δεσμός σας επωφελείται. Οι ελεύθεροι το ζωδίου περνάτε άμεσα από την ανεξαρτησία στη δέσμευση με τις καλύτερες προϋποθέσεις.
Στον τομέα των επαγγελματικών, η εύνοια που δέχεστε είναι σημαντική. Δεν αποκλείεται να αναρριχηθείτε γρηγορότερα από το αναμενόμενο, ενώ την ανιούσα παίρνουν και οι απολαβές σας. Αν είστε επιχειρηματίες ή αυτοαπασχολούμενοι, αυτό το μήνα θα δείτε το τζίρο σας να ανεβαίνει σημαντικά!

ΤΟΞΟΤΗΣ [κάρτα 6 μπαστούνι]

Μπορεί να είστε το πιο αισιόδοξο ζώδιο του κύκλου, όμως αυτό το μήνα σας καταλαμβάνει μία αρνητικότητα. Οι σκέψεις γίνονται πιο “γκρίζες”, χωρίς όμως να υπάρχει προφανής λόγος. Επειδή δεν είστε συνηθισμένη σε αυτή τη διάθεση, καλό θα ήταν να την πολεμήσετε, γιατί είναι πολύ εύκολο να ασκήσει έντονη επιρροή σε όλους τους τομείς της ζωής σας.
Η διάθεσή σας δεν είναι πολύ καλή, κυρίως εξαιτίας των σκέψεων που κάνετε. Έτσι γίνεστε πιο απόμακροι. Καλό θα ήταν να αποφύγετε την απομόνωση, γιατί δεν είστε φτιαγμένοι γι’ αυτήν. Άλλωστε είναι ευρέως γνωστό πως μια καλή παρέα μπορεί πάντα να φτιάξει τη διάθεση και επαναφέρει το χαμόγελο στο πρόσωπό σας. Οι αδέσμευτοι έχετε μία γενικευμένη άρνηση. Αρνείστε τις γνωριμίες, τις σχέσεις…Όμως ξέρουμε πολύ καλά ότι αυτό ισχύει με να βρεθεί το κατάλληλο άτομο. Έτσι δεν είναι;
Η κακή διαχείριση των δυνάμεών σας, μπορεί να σας δημιουργήσει ένα αίσθημα σωματικής και ψυχικής κόπωσης. Η εργασιοθεραπεία είναι αποτελεσματική, αλλά προσπαθήστε να κάνετε κράτει και να γεμίσετε τις μπαταρίες, διότι ο Αύγουστος είναι απαιτητικός και κουραστικός.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ [κάρτα 2 σπαθί]

Οι καταστάσεις γύρω σας αλλάζουν, γεγονός που σας προκαλεί ένα μικρό “βραχυκύκλωμα”, καθώς δε σας αρέσουν οι αλλαγές. Νιώθετε ανασφαλείς όταν τα πράγματα βγαίνουν εκτός προγραμματισμού και κυρίως ξεφεύγουν από τον έλεγχό σας.
Η αισθηματική σας ζωή δέχεται αλλαγές τις οποίες δεν ορίζετε εσείς και αυτό σας αποδιοργανώνει. Πρέπει να κατανοήσετε, όμως, πως ορισμένες φορές είναι απαραίτητα να αλλάζουν κάποια πράγματα, γιατί οι σχέσεις συχνά πέφτουν σε τέλμα και η μόνη οδός είναι η ανανέωση. Οι αδέσμευτοι, μπορεί να έχετε επαναπαυθεί στην ανεξαρτησία σας, αλλά υπάρχουν κι εκείνες οι απρόβλεπτες παρουσίες στη ζωή μας που φέρνουν τα πάνω-κάτω. ΜΗΝ ΤΡΟΜΑΖΕΤΕ. Είναι για καλό!
Στον τομέα της καριέρας βλέπετε πως οι συνθήκες μεταβάλλονται και αυτό σας αγχώνει. Είστε καλοί σε αυτό που κάνετε και δεν έχετε λόγο να φοβάστε. Αποβάλλετε το στρες, γιατί σας κάνει μη παραγωγικούς και αυτό είναι κάτι που πρέπει να σας ανησυχεί.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ [“Ψαλίδι” κάρτα 63]

Αρκετά έντονος για εσάς ο Αύγουστος, καθώς μαθαίνετε πως σε σημαντικό βαθμό τα εμπόδια και οι δυσκολίες που σας παρουσιάζονταν το περασμένο διάστημα οφείλονταν σε κακόβουλα άτομα. Από τη στιγμή που γνωρίζετε πως έχει η κατάσταση, δε θα είναι δύσκολο να τα απομονώσετε και να τα αποδυναμώσετε.
Στον αισθηματικό τομέα αντιλαμβάνεστε πως μεγάλο μερίδιο ευθύνης για τα προβλήματα που παρουσιάζονται στη σχέση σας, το έχουν τρίτοι. Δεν υπάρχει λόγος να χάνετε την ψυχραιμία σας, γιατί έως ένα βαθμό έχετε κι εσείς ευθύνη, επιτρέποντας στους “έξω” να εισβάλλουν στη σχέση σας. Απομακρύνετέ τους και τα προβλήματά σας θα λυθούν από μόνα τους. Οι αδέσμευτοι διαπιστώνετε πως για μεγάλο χρονικό διάστημα εμπιστευόσασταν τα λάθος άτομα. Όταν, όμως, δε γνωρίζουν πράγματα για την προσωπική σας ζωή, δεν μπορούν πια να σας βλάψουν.
Στον επαγγελματικό τομέα, έρχεστε αντιμέτωποι με τον ανταγωνισμό, χωρία να κατανοείτε το γιατί. Είστε σε πλεονεκτικοί θέση και ο μόνος τρόπος να σας αποδυναμώσουν είναι η δυσφήμιση και θα το καταφέρουν μόνο εάν το επιτρέψετε εσείς.

ΙΧΘΥΕΣ [“Αεροπλάνο” κάρτα 91]

Ταξίδια, νέα από μακριά ή πρόσωπα από μακριά παίζουν πρωταγωνιστικό ρόλο αυτήν την περίοδο στη ζωή σας. Η αισιοδοξία και η ευδαιμονία που σας δημιουργείται αυτό το μήνα σας κάνει πιο “ανοιχτούς” σε νέες προκλήσεις.
Στον αισθηματικό τομέα το κλίμα είναι εξαιρετικό ανάμεσα σε εσάς και το ταίρι σας. Μάλιστα δεν αποκλείεται να κάνετε κάποιο ταξίδι μαζί που θα λειτουργήσει ευεργετικά για τη σχέση σας. Εξίσου πιθανό είναι να φιλοξενήσετε κάποιο κοινό φιλικό σας πρόσωπο, το οποίο θα φέρει μεγάλη χαρά και στους δύο με τον ερχομό του. Οι ελεύθεροι διανύετε μία ιδιαίτερα ανέμελη περίοδο. Βγαίνετε και ταξιδεύετε, γεμίζοντας τις μπαταρίες σας. Σε μία μετακίνηση έρχεται στη ζωή σας κάποιο πρόσωπο που θα ταράξει θετικά την ηρεμία σας.
Επαγγελματικά υπάρχει έντονη κινητικότητα, παρ’ όλο που διανύουμε περίοδο διακοπών, όμως δε σας ενοχλεί να ασχοληθείτε με τη δουλειά. Μάλιστα, φροντίζετε με κάποιο δικό σας μοναδικό τρόπο να συνδυάσετε δουλειά και διακοπές. Το τερπνόν μετά του ωφελίμου!

Από την Σταυρούλα ΚαστρίνηOroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα

Ποια ζώδια θα έχουν επανασύνδεση τον Ιούνιο του 2020

In category Μηνιαίες Προβλέψεις

Ο Ιούνιος είναι ένας μήνας όπου τα πάθη του έρωτα θα εκδηλώνονται με ένταση και ανα ...

Ποια ζώδια θα ευνοηθούν περισσότερο τον Ιούνιο του 2020

In category Μηνιαίες Προβλέψεις

Ο Ιούνιος θα είναι ένας μήνας που θα χρειαστεί όλα τα ζώδια να δώσουν προσοχή λόγω ...

Το ζώδιο του μήνα: Δίδυμος

In category Μηνιαίες Προβλέψεις

Αγαπημένοι μου Δίδυμοι, Χρόνια πολλά για τα γενέθλιά σας κι εύχομαι τα καλύτερα γι ...

Ποια ζώδια θα έχουν επανασύνδεση τον Μάιο του 2020

In category Μηνιαίες Προβλέψεις

Η Πανσέληνος  που γίνεται στον άξονα Σκορπιού Ταύρου στις αρχές του μήνα 7/5 στη 1:58 ...

Ποια ζώδια θα ευνοηθούν περισσότερο τον Μάιο του 2020

In category Μηνιαίες Προβλέψεις

ΕΥΝΟΗΜΕΝΟΙ Τον Μάιο θα ευνοηθούν αρκετά  Ταύροι,Παρθένοι,Αιγόκεροι αλλά και Καρκί ...

Το ζώδιο του μήνα: Ταύρος

In category Μηνιαίες Προβλέψεις

Αγαπημένοι μου Ταύροι Χρόνια πολλά  για τα γενέθλιά σας κι εύχομαι ότι καλύτερο γι ...

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2018, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
14850 - από σταθερό 0,79€/1’ (με ΦΠΑ + Τέλος Συνδρομητών Σταθερής Τηλ/νίας) και από κινητό 0,76€/1’ (με ΦΠΑ και εφαρμόζεται επιπλέον Τέλος Συνδρομητών Κινητής Τηλ/νίας 12%, 15%, 18% ή 20% ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ (με ΦΠΑ + Τέλος Συνδρομητών Σταθερής Τηλ/νίας) και από κινητό 1,58€/1’ (με ΦΠΑ και εφαρμόζεται επιπλέον Τέλος Συνδρομητών Κινητής Τηλ/νίας 12%, 15%, 18% ή 20% ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by digital4u