Προβλέψεις Δεκεμβρίου με τις κάρτες Sigma 2000 από την δημιουργό Σταυρούλα Καστρίνη


ΓΕΝΙΚΑ
“ Στρογγυλό τραπέζι – κάρτα 81”

 

Ευχάριστες εκπλήξεις και όμορφες στιγμές αναμένεται να φέρει ο Δεκέμβριος, γεγονός που θα σας ξεσηκώσει θετικά. Τόσο στον αισθηματικό, όσο και στον επαγγελματικό τομέα, οι εξελίξεις πρόκειται να είναι ιδιαίτερα ευνοϊκές με τους κατάλληλους χειρισμούς, παρέχοντάς σας την απαραίτητη ώθηση ώστε να πραγματοποιήσετε στόχους, οι οποίοι παρέμεναν “στον πάγο”, είτε λόγω αναβλητικότητας, είτε λόγω εξωγενών συνθηκών. Σε κάθε περίπτωση, ο τελευταίος μήνας του χρόνου φέρνει ένα πολύ θετικό φινάλε για το έτος και αποτελεί το εναρκτήριο λάκτισμα για τη νέα χρονιά.

ΚΡΙΟΣ

“4 καρό – κάρτα 13”

Ο Δεκέμβριος ίσως σας βάλει στην διαδικασία να πάρετε δύσκολες αποφάσεις, οδηγώντας σας προς την οριστική λύση των αδιεξόδων στα οποία πιθανόν έχετε περιέλθει μέχρι τώρα, τόσο στον επαγγελματικό, όσο και στον αισθηματικό τομέα. Κατόπιν ώριμης σκέψης, θα αναζητήσετε εναλλακτικούς τρόπους αντιμετώπισης των εμποδίων που σας ταλανίζουν, ενώ δεν αποκλείεται να μην ακολουθήσετε την πεπατημένη ούτε κατά τη λήψη σημαντικών επικείμενων αποφάσεων. Ο λόγος που θα ερευνήσετε τόσο ενδελεχώς τις επιλογές σας, είναι η καθοριστική μορφή που θα έχουν για την καριέρα σας, επομένως πρέπει να είστε απόλυτα σίγουροι/ες για τα επόμενα βήματα. Όσον αφορά στα αισθηματικά ζητήματα, προσπαθήστε να μη “ρίχνετε λάδι στην φωτιά”, καθώς η τακτική αυτή ίσως δε φέρει τα επιθυμητά αποτελέσματα. Οφείλετε να είστε διαλλακτικοί/ές και ευέλικτοι/ες στον τρόπο με τον οποίο θα επιχειρήσετε να επιλύσετε μία κρίση. Διατηρήστε χαμηλούς τόνους και σκεφτείτε διπλά πριν πράξετε.

ΤΑΥΡΟΣ

“Τεχνικά όργανα (Αρνητικά)” – κάρτα 76

Ο τελευταίος μήνας του 2018 επιφυλάσσει δυσκολίες στον εργασιακό χώρο, κάτι που σας προβληματίζει ως προς το χρόνο και την προσπάθεια που θα χρειαστεί να καταβάλετε ώστε να τις ξεπεράσετε. Ο βαθμός δυσκολίας στα επαγγελματικά σας ανεβαίνει και εσείς πρέπει να αφιερώσετε χρόνο και κόπο, ώστε να μπορέσουν τα πράγματα να ξαναβρούν την ισορροπία τους. Φυσικά, η αισθηματική σας ζωή δεν μένει αλώβητη, καθώς θα την παραμελήσετε σημαντικά με αποτέλεσμα να έχετε προστριβές και εντάσεις με το ταίρι σας (ακόμα και με το πρόσωπο του ενδιαφέροντός σας αν δε βρίσκεστε σε σχέση). Χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή, ώστε να μη δημιουργηθούν αγεφύρωτα χάσματα μεταξύ σας, ενώ κρίνεται πλέον αναγκαίο να κάνετε έναν σαφή διαχωρισμό των δύο αυτών τομέων, προκειμένου να αποφευχθούν τα χειρότερα. Οι αδέσμευτοι έχετε στρέψει όλη σας την προσοχή στην προσωπική σας καταξίωση, με αποτέλεσμα να παραμελείτε την ερωτική σας ζωή. Υπάρχουν αρκετοί ενδιαφέροντες άνθρωποι που περιμένουν να σας γνωρίσουν, μην τους κλείνετε την πόρτα.

ΔΙΔΥΜΟΙ

“Πριγκίπισσα μπαστούνι κάρτα – 10”

Ο τελευταίος μήνας του χρόνου θα σας συνδέσει με φιλικά άτομα, με τα οποία είχατε αποστασιοποιηθεί για αρκετό καιρό. Τώρα επιστρέφουν στη ζωή σας και επιδιώκουν να καλύψουν το χαμένο έδαφος του χρόνου που πέρασε. Ξεκινά ένα διάστημα, όπου οι τομείς της ζωή σας επιδέχονται αλλαγές σημαντικές και αναγκαίες ταυτόχρονα. Στον επαγγελματικό τομέα, θα προσπαθήσετε να βελτιώσετε τις σχέσεις σας με κάποιους συνεργάτες/συναδέλφους, οι οποίες αντιμετώπισαν προβλήματα επικοινωνίας την περασμένη περίοδο. Θα καταφέρετε να εξομαλύνετε αυτές τις σχέσεις και να τις κάνετε πιο παραγωγικές. Στον αισθηματικό τομέα θα κάνετε κάποιες συζητήσεις που αφορούν ζητήματα του παρελθόντος. Τόσο οι δεσμευμένοι, όσο και οι αδέσμευτοι έρχεστε αντιμέτωποι με λάθη και επιλογές που κάνατε τότε και ενδεχομένως να σας κόστισε την την ισορροπία και την αρμονία στην ερωτική σας ζωή. Οι αδέσμευτοι θα έχετε ευκαιρίες να γνωρίσετε νέα άτομα, τα οποία θα μετατρέψουν τη ρουτίνα σε μία ειδυλλιακή περιπέτεια, κάνοντας την αισθηματική σας ζωή ξανά ενδιαφέρουσα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

“Ουρανός – κάρτα 36”

Ένας μήνας γεμάτος ανατροπές, αλλά και τάσεις ανεξαρτησίας προβλέπεται να είναι ο Δεκέμβριος. Προσπαθήστε να μην πηγαίνετε κόντρα στη ροή των πραγμάτων και επιτρέψτε στις συνθήκες να σας επηρεάσουν χωρίς αντιστάσεις. Όσον αφορά στον επαγγελματικό τομέα, θα χρειαστεί να εξασκήσετε όλη σας τη διαλλακτικότητα και την ευελιξία, προκειμένου να αντιμετωπίσετε εκνευριστικούς ανθρώπους και καταστάσεις. Εναλλακτικά, μπορείτε να κατευνάσετε τον εκνευρισμό των ημερών, διοχετεύοντας την ενέργειά σας σε δραστηριότητες και ασχολίες που σχετίζονται με την τεχνολογία ή διάφορες καινοτομίες. Στα αισθηματικά σας, προσπαθήστε να τιθασεύσετε τις τάσεις ανεξαρτησίας και απομόνωσης, καθώς μπορεί να δημιουργήσετε ένα ψυχρό κλίμα, το οποίο ενδέχεται να προκαλέσει ρήγματα στη σχέση σας, αν το αφήσετε να συνεχιστεί επ’ άπειρον. Οι αδέσμευτοι διανύετε μία περίοδο, κατά την οποία το μόνο που σας ικανοποιεί είναι η ελευθερία σας. Έτσι αυτό το διάστημα επιλέγετε να μην εμπλακείτε με ανθρώπους που δε σέβονται τον προσωπικό σας χώρο και θέλουν να περιορίσουν την ανεξαρτησία σας.

ΛΕΩΝ

“Ρήγας καρό – κάρτα 7”

Για το Δεκέμβριο, ο Ρήγας καρό μπορεί να σημαίνει δύο πράγματα: είτε θα επανέλθει στη ζωή σας ένα αγαπημένο άτομο που έχετε να δείτε καιρό, είτε θα προκύψει μία νέα συνεργασία με πρόσωπο  μεγαλύτερο από εσάς. Το άτομο αυτό έχει την εμπειρία και τη δυνατότητα να σας βοηθήσει να υλοποιήσετε τις ιδέες σας με επιτυχία στο χώρο που δραστηριοποιείστε. Η συνεργασία δε θα είναι πάντα ρόδινη, ίσως μάλιστα να σας δυσκολέψει ο χαρακτήρας του και η τάση του να θέλει να γίνονται όλα με το δικό του τρόπο, αλλά δεν είναι παρά ένα αναγκαίο κακό στο δρόμο για την επιτυχία. Όσον αφορά γενικότερα στα επαγγελματικά σας, αυτόν το μήνα, διατηρήστε επιφυλακτική στάση και μια υγιή δόση καχυποψίας, ώστε να αποφύγετε τυχόν κακοτοπιές. Η προσοχή και η υπευθυνότητα θα σας προστατεύσουν, ενώ παράλληλα θα σας επιτρέψουν να κατακτήσετε όλους τους στόχους που έχετε θέσει.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

“Κρεβάτι – κάρτα 46”

Αυτός ο μήνας είναι για εσάς περίοδος ξεκούρασης. Εκδηλώνετε τώρα όλη την κούραση του χρόνου που φεύγει, με αποτέλεσμα να δημιουργείτε χρόνο κατά τη διάρκεια του μήνα σας για να τον αφιερώσετε στον εαυτό σας. Ασχολείστε με θέματα που αφορούν στην υγεία σας, κάνετε check up και βελτιώνετε την ποιότητα της ζωής σας. Στον επαγγελματικό τομέα κατεβάζετε τους ρυθμούς σας και κάνετε οικονομία δυνάμεων, γιατί θέλετε με την έναρξη του νέου έτους, που όλοι οι άλλοι θα είναι ντεφορμέ, εσείς να αποδίδετε το μάξιμουμ των δυνατοτήτων σας. Στον αισθηματικό τομέα, είτε είστε δεσμευμένοι, είτε αδέσμευτοι αυτό το μήνα εστιάζετε στη σεξουαλική υγεία της αισθηματικής σας ζωής. Ψάχνετε τρόπους να εκτονώνετε σωστά την ενέργειά σας και δείχνετε ιδιαίτερη προσοχή στο τι θέλουν οι παρτενέρ σας. Δεν αποκλείεται μάλιστα να νιώσετε άνετα να κάνετε συζητήσεις, οι οποίες θα σας βοηθήσουν να κατανοήσετε καλύτερα το άτομο του ενδιαφέροντός σας.

ΖΥΓΟΣ

“4 μπαστούνι – κάρτα 14”

Οι κόντρες και οι διαφωνίες που σας επιφυλάσσει ο Δεκέμβριος μπορεί να σας κάνουν να σκεφτείτε σοβαρά την αναθεώρηση της πλεύσης σας σε αρκετούς τομείς. Προκειμένου να τις αποφύγετε, μπορεί να βρεθείτε σε μία ψυχικά επίπονη κατάσταση, η οποία θα σας καταβάλει σημαντικά. Είναι σημαντικό να διατηρείτε χαμηλούς τους τόνους, αλλά ακόμα σημαντικότερο είναι να διατηρήσετε την ψυχική σας υγεία αλώβητη. Ενδεχομένως να σας απασχολήσουν νομικά ζητήματα, κυρίως στον εργασιακό χώρο, τα οποία ζητούν επιτακτικά επίλυση, διαφορετικά κινδυνεύει ο ίδιος αυτός χώρος που δημιουργήθηκε με πολύ μόχθο. Όσον αφορά στα αισθηματικά σας, αποφύγετε να συμμετάσχετε σε μία έντονη συζήτηση με το ταίρι σας, καθώς η διαφωνία σας μπορεί να δημιουργήσει ρήγμα μεταξύ σας, το οποίο πολύ δύσκολα θα μπορέσετε να γεφυρώσετε.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

“Ιχθύες – κάρτα 28”

Έντονη ευαισθησία και διαίσθηση θα σας χαρακτηρίζουν όλον το Δεκέμβριο, αφού θα λαμβάνετε “σημάδια” για το πώς πρέπει να κινηθείτε ανά περίπτωση, ανεξάρτητα από τον τομέα. Δεν αποκλείεται, στον εργασιακό σας χώρο, να νιώσετε ένα έντονα δυσάρεστο  κλίμα, αλλά αυτό δεν είναι παρά η διαίσθησή σας, που σας κρούει τον κώδωνα του κινδύνου, ώστε να θωρακίσετε τον εαυτό σας. Από την άλλη, δεν αποκλείεται να βρεθείτε και σε πνευματική σύγχυση, οπότε θα χρειαστεί να καταβάλλετε ακόμα περισσότερη προσπάθεια συγκέντρωσης. Όσον αφορά στα αισθηματικά, συναισθήματα ευαισθησίας και θαλπωρής διέπουν εσάς και το ταίρι σας, κάτι που θα σας εναρμονίσει πλήρως με το γιορτινό κλίμα των ημερών. Αξιοποιήστε αυτές τις όμορφες στιγμές και μοιραστείτε τις με φιλικά σας πρόσωπα, ώστε να κλείσει όμορφα το 2018.

ΤΟΞΟΤΗΣ

“Πέταλο – κάρτα 45”

Η εύνοια που σας περιμένει τον τελευταίο μήνα του χρόνου, σε όλους τους τομείς, είναι απαράμιλλη και σας γεμίζει αισιοδοξία και θετικά συναισθήματα. Αδράξτε τις ευκαιρίες που θα προκύψουν τώρα, γιατί σίγουρα θα βελτιώσουν τη ζωή σας σε μεγάλο βαθμό. Στα επαγγελματικά σας, είναι σημαντικό να κινηθείτε αποφασιστικά, δυναμικά και με αυτοπεποίθηση, καθώς οι ευκαιρίες που θα προκύψουν τώρα, θα δώσουν νέα πνοή και μεγαλύτερη δυναμική στις συνεργασίες σας, βοηθώντας σας να κατακτήσετε σημαντικές νίκες. Στα αισθηματικά σας αναμένεται επίσης να είστε ιδιαίτερα τυχεροί, αφού σας οπλίζει με γοητεία αλλά ταυτόχρονα, σας δίνει και την ώθηση να προχωρήσετε στο επόμενο βήμα (όποιο κι αν είναι αυτό). Μην ξεχνάτε να μοιράζεστε την τύχη σας με το ταίρι σας και σύντομα θα πολλαπλασιαστεί!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

“7 σπαθί – κάρτα 28”

Οφέλη, ευκαιρίες και δυνατότητες είναι οι λέξεις-κλειδιά για το Δεκέμβριο, κάτι που σας χαρίζει μια ισχυρή δόση αυτοπεποίθησης και σιγουριάς. Τώρα, οι τομείς τους οποίους εδώ και καιρό χτίζατε σταθερά, μεθοδικά και με αργά βήματα, έρχονται να σας προσφέρουν τους καρπούς τους. Στα επαγγελματικά σας, παρουσιάζονται νέες προοπτικές για καινούργιες συνεργασίες, πιο ωφέλιμες και πιο επικερδείς από τις μέχρι τώρα συνεργασίες σας. Μπορεί να εισέρχεστε σε αυτές προσεκτικά, ακόμα και καχύποπτα, αλλά τα κέρδη που θα αποκομίσετε θα είναι απεριόριστα. Τα αισθηματικά σας αναμένεται να έχουν έντονη κινητικότητα, καθώς τώρα έρχονται στο προσκήνιο ζητήματα που ζητούν να ασχοληθείτε μαζί τους με την προοπτική να εξελιχθούν σε κάτι πολύ όμορφο. Αξιοποιήστε τις στιγμές ηρεμίας και χαλάρωσης με το ταίρι σας (αν είστε σε σχέση) ή με αγαπημένα σας πρόσωπα (αν δεν είστε).

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

“Άσσος σπαθί – κάρτα 4”

Θριαμβευτικά θα μπει ο Δεκέμβριος για εσάς, ο οποίος θα σας αποζημιώσει και με το παραπάνω μάλιστα, επιβραβεύοντας με κάθε δυνατό τρόπο την υπομονή και την επιμονή σας, ανεξαρτήτως τομέα. Μπορείτε να βγαίνετε στο δρόμο και να κοιτάζετε τον κόσμο με πιο αισιόδοξη ματιά, καθώς κι εσείς οι ίδιοι θα διαισθάνεστε την εύνοια της τύχης που σας φέρνει αυτός ο μήνας. Στα επαγγελματικά θα αναγνωριστείτε για το παθιασμένο και καινοτόμο έργο που παράγετε αδιαμαρτύρητα όλο το χρόνο. Βρίσκεστε στο ζενίθ της παραγωγικότητάς σας και γίνεστε συνεχώς αποδέκτες επιδοκιμαστικών σχολίων, όμως αυτό το μήνα θα απολαύσετε έμπρακτα το σεβασμό και την ευγνωμοσύνη των προϊσταμένων και των συνεργατών/συναδέλφων σας. Στιγμές γεμάτες όμορφα συναισθήματα και μία ανάγκη για κάτι πιο σοβαρό, πιο μόνιμο και πιο σταθερό στη ζωή σας σας γεννώνται το Δεκέμβριο, είτε είστε δεσμευμένοι, είτε αδέσμευτοι. Απολαύστε το μήνα και ζήστε τον με ένταση!

ΙΧΘΥΣ

“4 σπαθί κάρτα 16”

Κάντε την χάρη στον εαυτό σας για αυτόν τον μηνά και φροντίστε να ξεκουραστείτε, όσο μπορείτε περισσότερο. Είναι απαραίτητο να πάρετε μερικές μέρες ή έστω να δημιουργήσετε χρόνο στην καθημερινότητά σας, όπου θα ξεκουράζεστε και φορτίζετε τις μπαταρίες σας. Όσο περισσότερο πιέζετε τον εαυτό σας, τόσο η παραγωγικότητά σας θα μειώνετε, με αποτέλεσμα να δίνετε λάθος εντύπως σε προϊστάμενους και συνεργάτες/συναδέλφους. Στον αισθηματικό τομέα, οι δεσμευμένοι έχετε δημιουργήσει μία απόσταση ανάμεσα σε εσάς και το ταίρι που γεννά ένα συναίσθημα θλίψης και στους δύο, χωρίς να υπάρχουν κάποιος λόγος. Καλύψτε το κενό και περάστε περισσότερο χρόνο με το/τη σύντροφό σας, όλα τα άλλα θα γίνουν από μόνα τους. Οι αδέσμευτοι λίγο πριν τα Χριστούγεννα έχετε ένα αίσθημα μοναξιάς και απογοήτευσης. Δεν είναι όμως απαραίτητο να έχετε κάποια σχέση στη ζωή σας για να μη νιώθετε μόνοι, έχετε φίλους που σας νοιάζονται πραγματικά και μπορείτε να βασίζεστε πάνω τους για την περίοδο των γιορτών.

Από την Σταυρούλα ΚαστρίνηOroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα

Ποια ζώδια θα έχουν επανασύνδεση τον Ιούνιο του 2020

In category Μηνιαίες Προβλέψεις

Ο Ιούνιος είναι ένας μήνας όπου τα πάθη του έρωτα θα εκδηλώνονται με ένταση και ανα ...

Ποια ζώδια θα ευνοηθούν περισσότερο τον Ιούνιο του 2020

In category Μηνιαίες Προβλέψεις

Ο Ιούνιος θα είναι ένας μήνας που θα χρειαστεί όλα τα ζώδια να δώσουν προσοχή λόγω ...

Το ζώδιο του μήνα: Δίδυμος

In category Μηνιαίες Προβλέψεις

Αγαπημένοι μου Δίδυμοι, Χρόνια πολλά για τα γενέθλιά σας κι εύχομαι τα καλύτερα γι ...

Ποια ζώδια θα έχουν επανασύνδεση τον Μάιο του 2020

In category Μηνιαίες Προβλέψεις

Η Πανσέληνος  που γίνεται στον άξονα Σκορπιού Ταύρου στις αρχές του μήνα 7/5 στη 1:58 ...

Ποια ζώδια θα ευνοηθούν περισσότερο τον Μάιο του 2020

In category Μηνιαίες Προβλέψεις

ΕΥΝΟΗΜΕΝΟΙ Τον Μάιο θα ευνοηθούν αρκετά  Ταύροι,Παρθένοι,Αιγόκεροι αλλά και Καρκί ...

Το ζώδιο του μήνα: Ταύρος

In category Μηνιαίες Προβλέψεις

Αγαπημένοι μου Ταύροι Χρόνια πολλά  για τα γενέθλιά σας κι εύχομαι ότι καλύτερο γι ...

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2018, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
14850 - από σταθερό 0,79€/1’ (με ΦΠΑ + Τέλος Συνδρομητών Σταθερής Τηλ/νίας) και από κινητό 0,76€/1’ (με ΦΠΑ και εφαρμόζεται επιπλέον Τέλος Συνδρομητών Κινητής Τηλ/νίας 12%, 15%, 18% ή 20% ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ (με ΦΠΑ + Τέλος Συνδρομητών Σταθερής Τηλ/νίας) και από κινητό 1,58€/1’ (με ΦΠΑ και εφαρμόζεται επιπλέον Τέλος Συνδρομητών Κινητής Τηλ/νίας 12%, 15%, 18% ή 20% ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by digital4u