Προβλέψεις Ιουλίου με τις κάρτες sigma 2000 απο την δημιουργό Σταυρούλα Καστρίνη


 

ΓΕΝΙΚΑ:[“πούλια-θηλυκό-δύση”κάρτα 54]

Η θηλυκή “πλευρά” των πραγμάτων και των ανθρώπων, πρόκειται να δώσει παρουσία αυτόν τον μήνα. Η ευαισθησία υπάρχει παντού και τα συναισθήματα εναλλάσσονται, ανάλογα με τις καταστάσεις που βιώνει ο καθένας. Η βασικότερη αίσθηση, είναι πως κάτι πρέπει να τελειώσει, κάτι να ολοκληρωθεί, κι όλο αυτό φέρνει στην επιφάνεια συγκινήσεις. Η πραγματική εξήγηση, είναι πως διανύουμε ένα διάστημα, που μας καλεί να κλείσουμε υποθέσεις αν θέλουμε να προχωρήσουμε στην ζωή μας χωρίς εκκρεμότητες.

ΚΡΙΟΣ:

“Δεσμευτικός” ο Ιούλιος, σας φέρνει σε επαφή με νέους ανθρώπους και ιδέες. Η ποιότητα των “ενεργειών”είναι άριστη και μπορεί να σας κατευθύνει σε μια άλλη διάσταση, πιο καθαρή και ουσιαστική.
Η συναισθηματική σας ζωή, προχωράει με σοβαρότητα και σεβασμό. Υποσχέσεις που θα κρατήσουν και θα δώσουν το έναυσμα για περαιτέρω εξελίξεις. Αίσθηση σιγουριάς από το ενδιαφέρον που εκδηλώνεται τόσο από εσάς, όσο και από το πρόσωπο που επιθυμείτε.
Στη δουλειά, φαίνεται πως θα έχετε την όρεξη να τακτοποιήσετε μερικές υποθέσεις που εκκρεμούν και να δώσετε τον καλύτερο εαυτό σας γι αυτό. Οι συνεργασίες(προϊστάμενοι-συνάδελφοι-υφιστάμενοι), νοιώθουν πως έχουν να κάνουν με ολοκληρωμένο άτομο και με μια προσωπικότητα, που μπορεί κάποιος να “ακουμπήσει” τις ελπίδες, για καλύτερη εξέλιξη στα επαγγελματικά.

ΤΑΥΡΟΣ:
Μια ξενοιασιά και χαρωπή διάθεση, είναι τα συναισθήματα που θα κυριαρχήσουν. Το περιβάλλον σας θα κινηθεί με λιγότερο προβληματικές σκέψεις. Η δική σας καλή αύρα, μεταδίδει έντονο “φως” και χαμόγελα αισιοδοξίας.
Σαν άνθρωποι που “αγαπάτε” δυνατά, έτσι έχετε κι εσείς την αξίωση να υπάρχει μια ισορροπία. Ακόμη κι αν έχετε έρθει σε έντονη διαφωνία, παρουσιάζονται αρκετές ευκαιρίες για βελτίωση και συμφιλίωση. Οι αδέσμευτοι θα έχουν την χαρά να έρθουν σε επαφή, με πρόσωπα χαρούμενα, που θα σας εντυπωσιάσουν.
Το επαγγελματικό “ρίσκο”, είναι ιδιαίτερα ευαίσθητο. Ωστόσο, η καθημερινότητα θα σας παρουσιάσει σημαντικές λύσεις που θα ανοίξουν τον δρόμο για κάτι εξαιρετικά καλό. Σε ορισμένες περιπτώσεις, τα οφέλη θα ξεπεράσουν κάθε προσδοκία.

ΔΙΔΥΜΟΙ: [κάρτα 25 “τοξότης”]

Με μια βαλίτσα στο χέρι, είστε οι περισσότεροι. Άλλοι για τουρισμό, κι άλλοι για έρευνες και πληροφορίες. Οι επαφές με ανθρώπους διαφορετικής κουλτούρας, “γαργαλάει”την περιέργεια σας και σας κάνει διπλά κοινωνικούς κι ευχάριστους.
Για να μπορέσετε να φέρετε την ισορροπία στον δεσμό σας, καλό είναι να φέρετε τον εαυτό σας στην θέση του άλλου. Απλά για να νοιώσετε καλύτερα την δική του θέση. Η τάση για αντίλογο, είναι μόνο μια επέκταση στο πρόβλημα της ασυνεννοησίας. Γίνετε τα “παιδιά” που όλοι ξέρουν και μεταδώστε αυτό το όμορφο συναίσθημα.
Με ταχύτητες που συχνά δεν μπορούν να σας φτάσουν άλλοι, τοποθετήστε στην “αρένα”της δουλειάς. Αποφεύγετε τις παρεξηγήσεις και την αντιπαλότητα. Έτσι γίνεστε ακόμη πιο αγαπητοί και εκλεκτοί συνεργάτες για τους γύρω σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: [κάρτα 1 “άντρας μπαστούνι”]

Οι συνθήκες που επικρατούν όλον αυτό τον καιρό, σας παρουσιάζουν ως πολύ ώριμους. Με μια ωριμότητα “κουρασμένη” κι εξουθενωμένη. Για κάποιους από εσάς, καλό θα είναι να ζητήσετε μια συμβουλή, από άτομα με σωστό κριτήριο.
Όσοι βρίσκεστε σε σχέση, είστε κάπως προβληματισμένοι. Καθώς φαίνεται, ο χρόνος κυλάει με πολύ αργούς ρυθμούς, κι όσο νάναι, προκαλεί ανησυχία. Μείνετε στην “θέση”σας και δείξτε σοβαρότητα απέναντι στις συνθήκες. Αποφύγετε όμως να “παίξετε” το παιχνίδι του “αρχηγού”.
Η διάθεση σας είναι βαριά και οι αντιδράσεις σας μπορεί να φέρουν παρεξηγήσεις. Αφήστε να σας πλησιάσει κάποιος ανώτερος σας ή μεγαλύτερο άτομο ηλικιακά, δίνοντας σας μια κατεύθυνση για καλύτερη απόδοση στη δουλειά. Η συγκέντρωση, είναι πολύτιμος βοηθός και αποδοτικός.

ΛΕΩΝ: [κάρτα 20 “καρκίνος”]

Με ιδιαίτερα ευαίσθητο ψυχισμό θα διανύσετε το διάστημα αυτό. Συχνές επαφές και συναντήσεις με την οικογένεια, σε αυστηρά “κλειστό”κύκλο. Ίσως είναι η ανάγκη να ζήσετε με τους οικείους σας, μερικές ξένοιαστες και τρυφερές στιγμές.
Η τάση που επικρατεί, είναι ένα ατελείωτο παράπονο, προς τον άνθρωπο που αγαπάτε, που αγγίζει τα όρια της γκρίνιας. Φυσικά η ίδια αντιμετώπιση θα υπάρχει και από τον άνθρωπο σας. Ωστόσο, το βαθύ συναίσθημα, θα χαρίσει μερικές γλυκές στιγμές, που θα τις θυμάστε.
Θέλετε οι στιγμές δουλειάς, να πλαισιώνονται από πράγματα που θυμίζουν σπιτικό. Μερικοί μάλιστα, θα παίρνετε αντικείμενα ή έγγραφα της δουλειάς στο σπίτι σας, για να ολοκληρώσετε μερικές εκκρεμότητας στον δικό σας χώρο. Το σημαντικό είναι πως θα δουλέψετε με μεγαλύτερη όρεξη και καλύτερη απόδοση.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: [κάρτα 71 “δρόμος”]

“Μέσ’ στη ζωή, δρόμοι ανοίγονται σωρό” είναι το moto σας για τον μήνα που διανύετε. Πραγματικά, ευθύνες, συναντήσεις, επικοινωνίες, διασκέδαση, για όποιο λόγο κι αν γίνουν, το σίγουρο είναι πως δεν θα σας μείνει χρόνος να “ανασάνετε”.
Είναι απαραίτητο να κάνετε ένα μικρό ταξίδι με τον άνθρωπο σας. Βλέπετε, μερικές υποθέσεις, επιβάλλεται να “ξεκουνάνε”για να μην λιμνάσουν. Κι εδώ δυστυχώς είχατε αυτόν τον κίνδυνο. Είναι κατάλληλος καιρός λοιπόν, να φύγετε για μια εκδρομή, ώστε να έρθετε πιο κοντά με τον δεσμό σας.
Ήδη βρίσκεστε σε έναν εργασιακό χώρο, με συγκεκριμένες προοπτικές. Όμως, καθώς φαίνεται, έρχονται νέες συνθήκες, καινούργιες προτάσεις, που σας ωθούν σε κάτι ενδιαφέρον, που σας ανοίγει δρόμους για πρόοδο. Αφεθείτε λοιπόν και μη χάνετε χρόνο.

ΖΥΓΟΣ: [κάρτα 43 “θεριστής”]
Τέλος και αρχή. Συνήθως ο κόσμος, έχει έντονα ανεπτυγμένες φοβίες, για την ασφάλεια την ατομική, αλλά και των κοντινών ανθρώπων. Σε φοβίες συνεπώς θα αναφερθούμε και τώρα, κατά την διάρκεια αυτού του μήνα, αλλά και στην ολοκλήρωση ενός κύκλου, για να ανοίξει ένας καινούργιος.
Επιβάλλεται να κάνετε μια αναθεώρηση στην ερωτική σας ζωή, κοιτάζοντας κατά πρόσωπο τα λάθη και τους κακούς χειρισμούς, που έχουν γίνει. Καλείστε να πάρετε εσείς την πιο υπεύθυνη θέση, ώστε να “αναγεννηθείτε” στη σχέση, με εντελώς νέες ιδέες και πολύ δυνατά συναισθήματα.
Σε όσους βρίσκονται εκτός επαγγελματικού “στίβου”εξ αιτίας δυσάρεστων συνεπειών, μια νέα κατάσταση κάνει την παρουσία της. Πρώτο σας μέλημα, είναι να “εμβαθύνετε”στην εμπειρία που αποκτήσατε, μετά από κάποια δοκιμασία, και να μην ξανακάνετε παρόμοια λάθη.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: [κάρτα 8 σπαθί ]

Σε έντονη κινητικότητα για άμεσα αποτελέσματα. Ότι κι αν σχεδιάζετε, αφορά καθαρά στο τώρα. Η “ροή”των γεγονότων, δεν σας αφήνει περιθώρια να σκεφτείτε μια δεύτερη επιλογή, αντιθέτως θα κινηθείτε με αμεσότητα, επειδή και οι καταστάσεις τρέχουν.
Σαν “θεία φώτιση”σας παρουσιάζονται ιδέες, για να προετοιμάσετε μια καλή ατμόσφαιρα, που θα λειτουργήσει γρήγορα και θετικά με το ερωτικό σας ταίρι. Αστραπιαίες σκέψεις, απότομες μεταρρυθμίσεις του προγράμματος σας, δίνουν ένα “σασπένς”στη σχέση.
Η ικανότητα σας να λειτουργείτε σε πολλούς τομείς ταυτόχρονα, εστιάζοντας παράλληλα με προσοχή στον κάθε ένα ξεχωριστά, δίνετε την εντύπωση της “αστραπής”. Η φύση σας διακατέχεται από μεθοδικότητα, έτσι δεν κάνετε λάθη, όσο γρήγορα κι αν κινηθείτε, έχοντας εξασφαλίσει την επιτυχία σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ: [κάρτα 23 “ζυγός”]

Επιστρατεύετε την διπλωματία σας, αν και δεν είναι το αγαπημένο σας. Αντιλαμβάνεστε όμως, πως η περίοδος αυτή, απαιτεί θυσίες και συμβιβασμούς. Το βασικό είναι πως θα χρειαστεί να κινηθείτε λιγότερο “ορμητικά”και με γνώμονα την ευγένεια, να αντιμετωπίσετε παν ενδεχόμενο.
Καλή είναι η φιλελεύθερη φύση σας και ομολογουμένως, δεν φέρνει το ταίρι σας σε άβολη κατάσταση. Είναι όμως η στιγμή, να φερθείτε περισσότερο συντροφικά, γιατί και το αγαπημένο σας πρόσωπο, έχει κι αυτό τα όρια του. Απελευθερώστε την “ιπποτική”σας φύση και βάλτε λίγο παραπάνω ρομαντισμό στη ζωή σας.
Με αρμονία και διαλλακτικότητα συμπεριφέρεστε στον χώρο της δουλειάς σας. Αυτή η συμμετοχή, είναι από τις πλέον επιθυμητές και δίνει τεράστια πιθανότητα επίτευξης στόχου. Ωστόσο, ως “πολεμιστές της φωτιάς”, δεν παύετε τον διαρκή αγώνα στην καθημερινότητα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: [κάρτα 9 καρό]

Με ελπίδα για το καλύτερο θα περάσει αυτό το διάστημα για εσάς. Οι προσπάθειες σας, είναι θεαματικές και ο τρόπος σας, ιδιαίτερα “ψαγμένος”. Υπάρχει κάτι μυστικό που σας καθοδηγεί. Ένα ισχυρό ένστικτο, μια διαίσθηση, κάποια ενόραση. Έχετε τον έλεγχο σε όλους τους τομείς.
Η λογική σας απέναντι στο συναίσθημα, δημιουργεί εντυπώσεις. Είναι ένα ιδιαίτερο χαρακτηριστικό, που σας προσθέτει γοητεία. Έχετε με το μέρος σας τις “δυνάμεις του Σύμπαντος”, για να απλοποιήσετε τα πρακτικά θέματα μέσα στη σχέση και να συμπληρώσετε μερικά κενά, που είχαν φέρει αποστάσεις.
Είστε ίσως οι μοναδικοί, που αντιμετωπίζετε την επαγγελματική καταξίωση με μεγάλη σοβαρότητα, εμπνευσμένη με την σοφία ενός “σούφι”. Ήρθε ο καιρός που θα ανταμειφθείτε για την ικανότητα σας αυτή. Οι προοπτικές είναι εξαιρετικά καλές, κι η αναγνώριση σας θα “ακουστεί”σαν θεαματικό “πυροτέχνημα”.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: [κάρτα 49 “κομήτης”]

Είναι λίγο αντιπροσωπευτική για σας αυτή η κατάσταση για τον Ιούλιο. Η απρόβλεπτη φύση σας, αγαπάει το απότομο, το ανατρεπτικό και την πρωτοπορία. Με διαφορετικότητα θα κυλήσει το διάστημα, έχοντας σας πάντα σε εγρήγορση.
Ετοιμάζετε μια έκπληξη για τον άνθρωπο που συνδέεστε. Αυτό είναι και το σπουδαίο σημείο, που θα κρατήσει την σχέση σε μια καλή βάση. Η θεαματική αυτή συμπεριφορά, είναι “υπεύθυνη” για την ευχάριστη ερωτική διάθεση. Οι ελεύθεροι να προετοιμάζονται για ξαφνικές γνωριμίες.
Μερικές απαραίτητες αλλαγές στα επαγγελματικά, είναι ίσως ότι χρειάζεστε, για να εργαστείτε με κέφι. Η ανάγκη σας να ερευνήσετε το καινούργιο, σας απορροφά με ζήλο στο αντικείμενο της δουλειάς σας, ακόμη κι αν αυτό είναι τελείως άγνωστο για σας. Με την ευρηματική σας ιδιότητα, κερδίζετε τον θαυμασμό συναδέλφων.

ΙΧΘΥΕΣ: [κάρτα 64 “δίκοπο μαχαίρι”]
Σε καταστάσεις που οδηγούν στην αναποφασιστικότητα θα βρεθείτε τον Ιούλιο. Σκέφτεστε πως όλα τα πράγματα, χρειάζονται μια δεύτερη σκέψη, πριν φτάσουν στην ολοκλήρωση τους. Σωστή τοποθέτηση, αλλά σας προκαλεί ανασφάλεια.
Βρείτε τις χρυσές τομές της σχέσης, για να προχωρήσετε με μεγαλύτερη σιγουριά. Πολλές φορές, ότι φοβόμαστε, το “λουζόμαστε”. Μην αφήσετε την αμφιβολία να φωλιάσει μέσα σας. Κάντε κάτι από κοινού με τον δεσμό σας, ακόμη κι αν η ανασφάλεια προκαλεί.
Οι δυσκολίες στη δουλειά, σας φέρνουν αντιμέτωπους με πιθανά λάθη που είχαν γίνει από μεριάς σας. Εσείς έχετε το “μαχαίρι” και το “πεπόνι”. Με δικούς σας χειρισμούς πρέπει να επαναφέρετε την ισορροπία, για να αποδώσετε το καλύτ ερο δυνατό και να μη χάσετε ευκαιρίες, εξ αιτίας της φοβίας.

Από την Σταυρούλα ΚαστρίνηOroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα

Ποια ζώδια θα έχουν επανασύνδεση τον Ιούνιο του 2020

In category Μηνιαίες Προβλέψεις

Ο Ιούνιος είναι ένας μήνας όπου τα πάθη του έρωτα θα εκδηλώνονται με ένταση και ανα ...

Ποια ζώδια θα ευνοηθούν περισσότερο τον Ιούνιο του 2020

In category Μηνιαίες Προβλέψεις

Ο Ιούνιος θα είναι ένας μήνας που θα χρειαστεί όλα τα ζώδια να δώσουν προσοχή λόγω ...

Το ζώδιο του μήνα: Δίδυμος

In category Μηνιαίες Προβλέψεις

Αγαπημένοι μου Δίδυμοι, Χρόνια πολλά για τα γενέθλιά σας κι εύχομαι τα καλύτερα γι ...

Ποια ζώδια θα έχουν επανασύνδεση τον Μάιο του 2020

In category Μηνιαίες Προβλέψεις

Η Πανσέληνος  που γίνεται στον άξονα Σκορπιού Ταύρου στις αρχές του μήνα 7/5 στη 1:58 ...

Ποια ζώδια θα ευνοηθούν περισσότερο τον Μάιο του 2020

In category Μηνιαίες Προβλέψεις

ΕΥΝΟΗΜΕΝΟΙ Τον Μάιο θα ευνοηθούν αρκετά  Ταύροι,Παρθένοι,Αιγόκεροι αλλά και Καρκί ...

Το ζώδιο του μήνα: Ταύρος

In category Μηνιαίες Προβλέψεις

Αγαπημένοι μου Ταύροι Χρόνια πολλά  για τα γενέθλιά σας κι εύχομαι ότι καλύτερο γι ...

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2018, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
14850 - από σταθερό 0,79€/1’ (με ΦΠΑ + Τέλος Συνδρομητών Σταθερής Τηλ/νίας) και από κινητό 0,76€/1’ (με ΦΠΑ και εφαρμόζεται επιπλέον Τέλος Συνδρομητών Κινητής Τηλ/νίας 12%, 15%, 18% ή 20% ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ (με ΦΠΑ + Τέλος Συνδρομητών Σταθερής Τηλ/νίας) και από κινητό 1,58€/1’ (με ΦΠΑ και εφαρμόζεται επιπλέον Τέλος Συνδρομητών Κινητής Τηλ/νίας 12%, 15%, 18% ή 20% ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by digital4u