Προβλέψεις Οκτωβρίου με τις κάρτες Sigma 2000 από την δημιουργό Σταυρούλα Καστρίνη


ΓΕΝΙΚΑ:[Καλό αυτί “ Καλά νέα, καλός ακροατής”]

Ο Οκτώβριος φέρνει ευχάριστες εξελίξεις, τόσο στον επαγγελματικό, όσο και στον αισθηματικό τομέα. Για τα επαγγελματικά, ο μήνας αυτός θα είναι αρκετά εποικοδομητικός και κατάλληλος για συζητήσεις που αφορούν στην ανανέωση μιας συνεργασίας. Το διάστημα αυτό θα σας δώσει  την ώθηση και την δυνατότητα να ακουστείτε, κερδίζοντας κάθε ακροατήριο και ταυτόχρονα την αναγνώριση των κόπων σας. Εξίσου εύκολα και ευχάριστα είναι τα πράγματα στα ερωτικά θα , τα οποία σας ανεβάσουν, με κύριο χαρακτηριστικό τις καλές και ουσιώδεις συζητήσεις. Ο μήνας προσφέρεται για να δημιουργήσετε ξεχωριστές στιγμές, μην τον αφήσετε λοιπόν ανεκμετάλλευτο.

ΚΡΙΟΣ: [Πόρτα κακή “δύσκολη πόρτα, προβλήματα”]

Με κάποιες δυσκολίες θα μπει ο μήνας για εσάς, οι οποίες δεν είναι σοβαρές, αρκεί να μην τις κάνετε σοβαρές εσείς οι ίδιοι. Προσπαθήστε να είστε υπομονετικοί και να αντιμετωπίσετε τη δοκιμασία σαν μια πρόκληση, διότι αργότερα μπορείτε να υπερηφανεύεστε ότι κερδίσατε με την αξία σας.

Τα επαγγελματικά σας φαίνεται να σας έχουν εξαντλήσει, όμως αυτό είναι μόνο για τώρα. Όσο διατηρείτε την υπομονή σας θα δείτε πως αντί να χάνετε έδαφος μέσω των δυσκολιών, θα κερδίζετε. Είναι ένας περίεργος τρόπος για να σας αποδείξει το σύμπαν ότι μπορείτε και αξίζετε να αναρριχηθείτε ιεραρχικά.

Τα αισθηματικά σας έχουν την προοπτική να εξελιχθούν αρκετά θετικά αυτό το μήνα. Όμως για να γίνει αυτό, καλό θα ήταν να αποφύγετε τις κακοτοπιές και να κρατήσετε τις προσωπικές σας στιγμές σε ασφαλές μέρος και με την κατάλληλη ατμόσφαιρα. Αποφύγετε τις υπερβολικές κοινωνικότητες και τα αδιάκριτα βλέμματα, τουλάχιστον αυτό το διάστημα.

ΤΑΥΡΟΣ: [Κριός “φωτιά, δυναμισμός, ισχύς”]

Ο Οκτώβριος σας εξοπλίζει με δυναμισμό που σας είναι απαραίτητος, ιδιαίτερα αυτό το διάστημα, ώστε να ξεπεράσετε κάθε εμπόδιο ή δύσκολη κατάσταση που σας προβληματίζει. Είστε ορμητικοί και αποφασισμένοι πως αυτό το μήνα τα πράγματα θα γίνουν όπως εσείς επιθυμείτε να είναι. Δεν το βάζετε κάτω με τίποτα και νιώθετε πως έχει έρθει η ώρα να δείξετε τα “δόντια” σας.

Στα επαγγελματικά ενεργείτε με σιγουριά και αυτοπεποίθηση και τίποτα, μα τίποτα απολύτως δεν μπορεί να σταθεί εμπόδιο στα σχέδιά σας. Αυτό το μήνα, οι στόχοι σας γίνονται πιο εφικτοί από ποτέ, καθώς είστε έτοιμοι να δώσετε κάθε μάχη που χρειάζεται, προκειμένου να αλλάξετε τις καταστάσεις προς όφελός σας.

Στον αισθηματικό τομέα, γίνεστε λίγο ανυπόμονοι και απαιτητικοί. Διεκδικείτε περισσότερα πράγματα, ίσως ακόμα και από αυτά που σας αναλογούν, εξωθώντας καταστάσεις στα άκρα. Είτε είστε δεσμευμένοι, είτε αδέσμευτοι, θα πρέπει να είστε ηπιότεροι απέναντι στο πρόσωπο του ενδιαφέροντός σας, γιατί δεν αποκλείεται να το…τρομάξετε.

ΔΙΔΥΜΟΣ:[Σάλπιγγα “προμήνυμα, ξύπνημα”]

Αυτός ο μήνας θα σας αφυπνίσει με πολλά προμηνύματα που έχουν να κάνουν κυρίως με οικονομικά ζητήματα. Θα κάνετε έναν εξονυχιστικό έλεγχο για τα έσοδα και τα έξοδα του περασμένου διαστήματος και επικεντρώνεστε στο πως θα καλυφθούν τυχόν ζημιές.

Ο επαγγελματικός τομέας θα είναι το επίκεντρο για τον μήνα αυτό, κάτι που σας κρατάει σε εγρήγορση και σε ετοιμότητα να αρπάξετε τις ευκαιρίες που θα προκύψουν. Κινηθείτε έξυπνα και προσπαθήστε να “διαβάσετε” τις εξελίξεις που έρχονται στον επαγγελματικό χώρο, προκειμένου να βρεθείτε ένα βήμα μπροστά. Έχετε αυτήν την ευχέρεια αυτήν την περίοδο, αξιοποιήστε τη!

Τα αισθηματικά θα κινηθούν σε ρυθμούς χελώνας αυτό το μήνα, καθώς λαμβάνετε συνεχώς νέες πληροφορίες, τις οποίες δε ξέρετε πως να διαχειριστείτε. Η κτητικότητα και η ζήλια δεν είναι πολύ βοηθητικές και εν προκειμένω είναι άτοπες, οπότε καλό θα ήταν να τις περιορίσετε.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ:[Βέρες “Δεσμός που σοβαρεύει, δέσμευση για συνεργασία”]

Ο Οκτώβριος, είναι σύμμαχός σας! Σε όποιο τομέα της ζωής σας κι αν συναντήσατε δυσκολίες το περασμένο διάστημα, τώρα τα πράγματα αλλάζουν. Όλα γίνονται με χαρακτηριστική ευκολία και οι λύσεις σε τυχόν προβλήματα είναι πέρα των προσδοκιών σας.

Επαγγελματικά, οι επιτυχίες του μήνα αυτού μπορούν να αυξήσουν τόσο το κύρος σας στο χώρο εργασίας, όσο και τις απολαβές σας. Διανύετε ένα εξαιρετικό διάστημα με πολλές ευκαιρίες που, όσο και να το προσπαθήσετε, δεν μπορείτε να τους ξεφύγετε. Μπορείτε να υλοποιήσετε τα όνειρα σας, χωρίς να κουραστείτε.

Αισθηματικά, εφόσον είστε δεσμευμένοι η σχέση σας περνάει σε άλλο επίπεδο, καθώς δεν αποκλείεται να κάνετε συζητήσεις με το ταίρι σας που οδηγούν το δεσμό σας στο επόμενο βήμα, όποιο κι αν είναι αυτό. Οι αδέσμευτοι, είτε μπαίνετε σε κάτι πιο επίσημο, είτε γνωρίζετε κάποιον άνθρωπο που πρόκειται να σας ομορφύνει τη ζωή.

ΛΕΩΝ:[Χειραψία “Γνωριμία, συμφωνία, συμφιλίωση”]

Αρκετά θετικά μπαίνει ο Οκτώβρης για εσάς με νέες γνωριμίες, σημαντικές συμφωνίες και συμφιλιώσεις με άτομα που ενδεχομένως είχατε έρθει σε ρήξη. Η αρμονία στις σχέσεις σας, ανεξαρτήτως τομέα, είναι τώρα εφικτή.

Σημαντική αλλαγή θα δείτε στον επαγγελματικό τομέα, καθώς τώρα έχετε την ευκαιρία να διεκδικήσετε αυτά που θέλετε. Μπορείτε να πετύχετε πολλά αυτό το διάστημα, αρκεί να προσπαθήσετε κι εσείς λίγο να φτιάξετε τις σχέσεις με άτομα που ενδεχομένως μπορούν να σας ταλαιπωρήσουν. Η επιτυχία σας επαγγελματικά είναι δεδομένη, απλώς πρέπει κι εσείς να τη διευκολύνεται λίγο.

Στα ερωτικά, υπάρχει κλίμα συμφιλίωσης, ανεξάρτητα από το μέγεθος των δυσκολιών που αντιμετωπίσατε. Η συνεργασία και η αλληλεγγύη μέσα στη σχέση σας φτιάχνουν τη διάθεση και σας κάνουν πιο λειτουργικούς στην καθημερινότητά σας. Αν είστε αδέσμευτοι η πιθανότητα να έχετε προσέγγιση από άτομο του παρελθόντος σας είναι μεγάλη. Η πρόθεση του είναι συμφιλιωτική, το τι θα γίνει όμως εξαρτάται εξολοκλήρου από εσάς.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ:[5 καρό “μετακίνηση, ταξίδι, υποσχέσεις”]

Δραστήριος μήνας φαίνεται πως θα είναι ο Οκτώβριος για εσάς, λαμβάνοντας συνεχώς καλά νέα για τις προσωπικές σας υποθέσεις. Οι πυκνές μετακινήσεις σας βοηθούν να αλλάζετε εικόνες, με αποτέλεσμα να μην κουράζεστε ποτέ.

Στον επαγγελματικό τομέα εισπράττετε μία σημαντική αναγνώριση, η οποία πρόκειται να αλλάξει ολόκληρη την ψυχοσύνθεση σας, φυσικά προς το καλύτερο. Είναι σημαντικό να σημειωθεί ότι οι νέες συνεργασίες/δεσμεύσεις και οι συνεχείς μετακινήσεις για επαγγελματικούς λόγους είναι στο πρόγραμμα, γι’ αυτό μη χάνετε την ευκαιρία να ξεκουράζεστε, όποτε αυτό είναι εφικτό.

Στον αισθηματικό τομέα είναι επίσης αυξημένη η κίνηση αυτό το διάστημα. Φαίνεται πως είστε σε φόρμα και αρνείστε πεισματικά να καθίσετε μέσα τον Οκτώβριο. Πολλές μετακινήσεις κάνετε και με το ταίρι, με το οποίο μάλιστα δε αποκλείεται να οργανώσετε από κοινού αρκετές σύντομες και κοντινές εξορμήσεις. Αυτή η νέα κατάσταση στη σχέση σας, δημιουργεί ένα κλίμα ανανέωσης κι έτσι δεν αποκλείεται μέσα στο μήνα να ανταλλάξετε σημαντικές για την κοινή ζωή σας υποσχέσεις με το/τη σύντροφό σας!

ΖΥΓΟΣ:[Λέων “φωτιά, καρδιά, στοργή”]

Αυτός ο μήνας χαρακτηρίζεται από σταθερότητα σε όλους τους τομείς, κάτι που σας δημιουργεί ένα αίσθημα ασφάλειας. Οι επαφές αυτό το διάστημα είναι πιο φιλικές και το περιβάλλον σας πιο εγκάρδιο, με αποτέλεσμα να λειτουργείτε καλύτερα, χάρη στην αρμονία που επικρατεί.

Στον τομέα των επαγγελματικών οι νέες συνεργασίες/συμφωνίες που παρουσιάζονται σας ξαφνιάζουν ευχάριστα, δεδομένου ότι μέσω αυτών δημιουργούνται οι προϋποθέσεις για να αποδείξετε τις αξίες σας.

Στον αισθηματικό τομέα επικρατεί ένα εξαιρετικό κλίμα. Η στοργή, αλλά και το πάθος ανάμεσα σε εσάς και το/τη σύντροφό σας δίνουν ζωή στη σχέση σας. Μάλιστα δεν αποκλείεται τον Οκτώβριο να κάνετε από κοινού κινήσεις, προκειμένου να ολοκληρωθεί το επόμενο βήμα που εδώ και καιρό σχεδιάζατε, αλλά δεν ευνοούσαν οι συνθήκες. Τώρα τα πράγματα είναι αλλιώς και σίγουρα είστε και οι δύο έτοιμοι για κάτι πιο επίσημο. Αν είστε αδέσμευτοι ο Οκτώβριος θα σας ανεβάσει ψυχολογικά, αφού το φλερτ θα ενσωματωθεί στην καθημερινότητά σας και θα σας κάνει να νιώθετε ξεχωριστοί.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ:[9 σπαθί “καταθέσεις, κληρονομιές, ακίνητα”]

Ο Οκτώβρης φέρνει στο προσκήνιο ζητήματα που έχουν αναβληθεί στο παρελθόν. Σημαντικά έγγραφα, καταθέσεις ή διακανονισμοί που αφορούν σε επαγγελματικά ή οικονομικά ζητήματα είναι το κυριότερο μέλημά σας αυτό το διάστημα, παραμελώντας για λίγο τον αισθηματικό τομέα.

Τα επαγγελματικά σας σχέδια μπαίνουν σε πρώτο πλάνο διανύετε μία περίοδο, κατά την οποία αξιοποιείτε κάθε ευκαιρία που σας παρουσιάζεται, προκειμένου να αυξήσετε το κύρος και την ισχύ σας στον εργασιακό χώρο. Πολύ από το χρόνο σας θα κλέψουν και ορισμένα οικονομικά ζητήματα, τα οποία βρίσκονται σε εκκρεμότητα εδώ και καιρό και τώρα απαιτούν από εσάς λύσεις.

Με τα εργασιακά να έχουν όλη την προσοχή σας έχετε παραμελείτε το/τη σύντροφο σας, με αποτέλεσμα να δημιουργούνται μικροεκνευρισμοί. Προσπαθήστε να δώσετε περισσότερο χρόνο στη σχέση σας. Μία δραστηριότητα που αγαπάτε να μοιράζεστε θα μπορούσε να φέρει την αρμονία μεταξύ σας και να σταθεροποιήσει τη σχέση σας. 

ΤΟΞΟΤΗΣ:[2 κούπα “ρομαντική ένωση, ολοκλήρωση, έρωτας”]

Ο μήνας αυτός σας επιφυλάσσει πολλές και ευχάριστες εκπλήξεις. Το κλίμα ανανέωσης που επικρατεί επηρεάζει εξίσου όλους τους τομείς της ζωής σας, οι οποίοι κεραυνοβολούνται από ευχάριστα νέα και γεγονότα.

Η καλές ειδήσεις γεμίζουν ενέργεια, τόσο εσάς, όσο και τους συνεργάτες σας. Η ευκαιρία να πετύχετε κάτι σημαντικό σε ατομικό και συλλογικό επίπεδο είναι μπροστά σας, το μόνο που έχετε να κάνετε είναι απλώς να την αξιοποιήσετε.

Στον αισθηματικό τομέα η ενότητα, ο ρομαντισμός και ο έρωτας κάνουν τώρα, περισσότερο από ποτέ, την πιθανότητα μιας επισημοποίησης πιο πραγματική από ποτέ. Οι δεσμευμένοι σχεδιάζετε με το/τη σύντροφό σας το κοινό σας μέλλον και βάζετε άμεσα σε εφαρμογή τα σχέδιά σας. Οι αδέσμευτοι από την άλλη, συναντάτε τον άνθρωπο που θα σας κάνει νιώθετε ολοκληρωμένοι και μπορεί να είναι πολύ νωρίς για να κάνετε σχέδια για την κοινή σας ζωή, όμως σίγουρα κάποια στιγμή θα περάσει από το μυαλό σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ:[9 καρό “προαγωγή, νέες επιχειρήσεις, θετικές δυνάμεις”]

Υποδέχεστε με δυναμισμό και αποφασιστικότητα τον Οκτώβριο, ο οποίος με τη σειρά του φέρνει δώρα για όλους τους τομείς της ζωής σας. Η εύνοια που δέχεστε κατά τη διάρκεια του μήνα είναι σημαντική, κάτι που το αντιλαμβάνεστε χάρη στις αμέτρητες ευκαιρίες που σας παρουσιάζονται. Εξελίσσεστε με κάθε δυνατό τρόπο, ενώ δε χάνετε την ευκαιρία να δημιουργήσετε νέα πράγματα, ό, τι κι αν αυτό συνεπάγεται.

Ο επαγγελματικός τομέας, που συνήθως είναι και ο σημαντικότερος για εσάς, πηγαίνει από το καλό στο καλύτερο. Η αυτοπεποίθηση που έχετε μέσα στο φυσικό σας περιβάλλον είναι τώρα ενισχυμένη και είναι ο ισχυρότερος σύμμαχος σας στη “μάχη” για την επίτευξη των στόχων σας.

Φαίνεται πως η σιγουριά που νιώθετε δεν επηρεάζει μόνο τον επαγγελματικό, αλλά και τον αισθηματικό τομέα. Σκέφτεστε εδώ και καιρό το επόμενο βήμα της σχέσης σας, όμως τώρα ξέρετε πως μπορεί να υλοποιηθεί και τόσο εσείς, όσο και το ταίρι σας είστε σίγουροι και ενθουσιασμένοι για τη νέα σας αρχή!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ:[Νεαρή σπαθάτη “ευχάριστη, καλοσυνάτη”]

Με ευχάριστες συναναστροφές και χαρούμενα νέα θα είναι γεμάτος ο Οκτώβρης, φροντίζοντας να κρατάει πάντα γεμάτα τα “ενεργειακά αποθέματά” σας. Μία καστανή γυναίκα από το φιλικό ή του συγγενικό περιβάλλον θα παίξει σημαντικό ρόλο στη ζωή σας αυτό το μήνα.

Το εργασιακό περιβάλλον είναι πιο ευχάριστο αυτήν την περίοδο, γεγονός που σας ωθεί να εργαστείτε με περισσότερη όρεξη. Οι σχέσεις με τους συνεργάτες/συναδέλφους βρίσκονται στην καλύτερη φάση τους και δουλεύετε σκληρά για μία συλλογική επιτυχία που ενδέχεται να σας ωφελήσει και σε ατομικό επίπεδο.

Κάποια γυναίκα που νοιάζεται για εσάς και την ευτυχία σας παίζει το ρόλο του συμβούλου αυτήν την περίοδο. Μην είστε αρνητικοί σε αυτά που έχει να σας πει. Είναι ο ψύχραιμος νους που μπορεί να σας βοηθήσει να ξεπεράσετε τις δυσκολίες που αντιμετωπίζετε στη σχέση σας.

ΙΧΘΥΕΣ:[Ρήγας σπαθί “ειλικρινής, καλός χαρακτήρας”]

Η ειλικρίνεια και η ευθύτητα σας βγάζουν από τις δύσκολες καταστάσεις που ενδεχομένως βρεθείτε κατά τη διάρκεια του μήνα. Ένας άνθρωπος για τον οποίο τρέφετε μεγάλο σεβασμό, σας καθοδηγεί προς αυτήν την κατεύθυνση και κάνει ιδιαίτερα αισθητή την παρουσία του μέσα στον Οκτώβριο.

Ο επαγγελματικός τομέας δείχνει να σας απασχολεί αρκετά, γι’ αυτόν το λόγο προσπαθείτε να φτιάξετε μια καλή και ισχυρή εικόνα. Διεκδικείτε με δυναμισμό αυτά που θέλετε και χτίζετε νέες και στέρεες βάσεις στις επαγγελματικές σας σχέσεις.

Στα αισθηματικά τα πράγματα πάνε καλά, αλλά νιώθετε πως ίσως κάτι θα έπρεπε να αλλάξει. Έτσι και με τη βοήθεια ενός έμπιστου φίλου σχεδιάζετε να κάνετε πράγματα που θα ανανεώσουν τη σχέση σας. Η στιγμή είναι καλή για να βελτιώσετε την κατάσταση και φαίνεται πως ξέρετε και τον τρόπο.

Από την Σταυρούλα ΚαστρίνηOroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Περισσότερα Σχετικά Άρθα

Ποια ζώδια θα έχουν επανασύνδεση τον Ιούνιο του 2020

In category Μηνιαίες Προβλέψεις

Ο Ιούνιος είναι ένας μήνας όπου τα πάθη του έρωτα θα εκδηλώνονται με ένταση και ανα ...

Ποια ζώδια θα ευνοηθούν περισσότερο τον Ιούνιο του 2020

In category Μηνιαίες Προβλέψεις

Ο Ιούνιος θα είναι ένας μήνας που θα χρειαστεί όλα τα ζώδια να δώσουν προσοχή λόγω ...

Το ζώδιο του μήνα: Δίδυμος

In category Μηνιαίες Προβλέψεις

Αγαπημένοι μου Δίδυμοι, Χρόνια πολλά για τα γενέθλιά σας κι εύχομαι τα καλύτερα γι ...

Ποια ζώδια θα έχουν επανασύνδεση τον Μάιο του 2020

In category Μηνιαίες Προβλέψεις

Η Πανσέληνος  που γίνεται στον άξονα Σκορπιού Ταύρου στις αρχές του μήνα 7/5 στη 1:58 ...

Ποια ζώδια θα ευνοηθούν περισσότερο τον Μάιο του 2020

In category Μηνιαίες Προβλέψεις

ΕΥΝΟΗΜΕΝΟΙ Τον Μάιο θα ευνοηθούν αρκετά  Ταύροι,Παρθένοι,Αιγόκεροι αλλά και Καρκί ...

Το ζώδιο του μήνα: Ταύρος

In category Μηνιαίες Προβλέψεις

Αγαπημένοι μου Ταύροι Χρόνια πολλά  για τα γενέθλιά σας κι εύχομαι ότι καλύτερο γι ...

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2018, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
14850 - από σταθερό 0,79€/1’ (με ΦΠΑ + Τέλος Συνδρομητών Σταθερής Τηλ/νίας) και από κινητό 0,76€/1’ (με ΦΠΑ και εφαρμόζεται επιπλέον Τέλος Συνδρομητών Κινητής Τηλ/νίας 12%, 15%, 18% ή 20% ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ (με ΦΠΑ + Τέλος Συνδρομητών Σταθερής Τηλ/νίας) και από κινητό 1,58€/1’ (με ΦΠΑ και εφαρμόζεται επιπλέον Τέλος Συνδρομητών Κινητής Τηλ/νίας 12%, 15%, 18% ή 20% ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by digital4u