Προβλέψεις Σεπτεμβρίου με τις κάρτες sigma 2000 από την δημιουργό Σταυρούλα Καστρίνη


ΓΕΝΙΚΑ[κάρτα 5 σπαθί “οικονομικά γάμου ή κοινοπραξίας, μελέτη ασφαλιστηρίων”] 

Ο μήνας Σεπτέμβριος προβλέπεται έντονος με κινητικότητα  και ρυθμίσεις που εκκρεμούν να γίνουν σε τομείς όπως τα εργασιακά σας, όσο και στην προσωπική σας ζωή. Αυτός ο καιρός προσφέρεται τόσο ώστε να “ανασκουμπωθείτε” με τα οικονομικά. Σημαντικό “κεφάλαιο”είναι η δημόσια ή ιδιωτική ασφάλιση, όπου θα χρειαστεί να γίνει μια σχετική έρευνα και μελέτη. Θα σας απασχολήσουν θέματα που αφορούν σε μελέτη εγγράφων που πιθανότατα που έχουν να κάνουν  με την προσωπική σας ζωή, για θέματα αγαπημένων προσώπων, ακόμη και εκκρεμότητες με το δημόσιο.

ΚΡΙΟΣ: [κάρτα 33 ΆΡΗΣ]

Δυναμικά και με αυτοπεποίθηση, μπαίνει ο Σεπτέμβριος για εσάς δίνοντας σας μια πηγή ενέργειας σε πολύ μεγάλο βαθμό, αυτό μπορεί να είναι και καλό αλλά και δύσκολο ταυτόχρονα. Δηλαδή σε μια πολύ καλή εκδοχή δείχνει ότι θα είστε ανεξάντλητοι με πολλά αποθέματα ενέργειας, η κακή εκδοχή είναι ότι η επιθετικότητα που έχετε  θα την εισπράξετε αν δεν δείτε τα πράγματα με λογική. Τα ερωτικά σας προβλέπονται  έντονα  και με πολύ ενδιαφέρον αφού ο “Άρης συναντά το καταλληλότερο περιβάλλον για αυτόν”, σίγουρα δεν θα βαρεθείτε αυτό είναι βέβαιο αφού ο αισθησιασμός σας θα “χτυπήσει κόκκινο” εκμεταλλευτείτε το σωστά. Στα επαγγελματικά σας θα κινηθείτε δυναμικά και ο Σεπτέμβριος σας δίνει την ευκαιρία να ρυθμίσετε ή να ξεκινήσετε κάτι νέο που σχετίζετε με μια ομάδα συνεργατών. Προσέξτε την διαχυτικότητα, το παρορμητισμό και την επιθετικότητα σας προς στους άλλους.

ΤΑΥΡΟΣ: [κάρτα 65 ΣΑΛΠΙΓΓΑ]

Ο Σεπτέμβριος θα σας αφυπνίσει με πολλά προμηνύματα που έχουν να κάνουν κυρίως με οικονομικά.  Θα πραγματοποιήσετε έναν έλεγχο “εφ’ όλης της ύλης”, τι έξοδα κάνατε όλο το καλοκαίρι και πως θα καλυφθούν από εδώ και πέρα. Η κινητοποίηση σας θα είναι αργή αλλά σταθερή,  σ’ ότι αφορά τα εργασιακά σας προκειμένου να καλύψετε κάποιες προσωπικές ανάγκες που θα προκύψουν.
Στα ερωτικά τώρα, θα υπάρξει μια αναμονή διότι θα λαμβάνετε προμηνύματα στο πως πρέπει να διαχειριστείτε κάποια νέα γνωριμία ή αν έχει προκύψει κάποιο χάσμα ανάμεσα σε εσάς και το ταίρι σας. Η κτητικότητα και η ζήλια, είναι μειονεκτική.
Ο επαγγελματικός τομέας θα είναι το επίκεντρο για τον μήνα αυτόν, κάτι που σας κρατάει σε εγρήγορση και σε ετοιμότητα να αρπάξετε τις ευκαιρίες που θα προκύψουν. Κινηθείτε έξυπνα και προσπαθήστε να καταλαβαίνετε τι θέλουν να σας πουν τα προμηνύματα που θα έρθουν.

ΔΙΔΥΜΟΣ: [κάρτα 5 μπαστούνι]

Με τον ερχομό του Σεπτέμβρη θα διαπιστώνετε μέρα με την μέρα ότι πολλά απο τα εμπόδιά ή τις καθυστερήσεις που είχατε σε διάφορα θέματα σας, θα αρχίζουν να εμφανίζονται οι αιτίες και οι λόγοι για τους οποίους  μένατε τόσο καιρό στο “σκοτάδι”. Τα επαγγελματικά θα αρχίσουν να κινούνται με τους ρυθμούς που επιθυμείτε, κατανοώντας τους λόγους που σας καθυστερούσαν  ώστε να τελειοποιήσετε κάποια “συμφωνία” γύρω απο το εργασιακό κομμάτι που θα σας κάνει να νιώσετε ικανοποίηση και ανακούφιση, αφού επιτελούς πραγματοποιήθηκαν. Στο αισθηματικό τομέα θα δείτε ότι τα εμπόδια έχουν να κάνουν καθαρά με την δική σας ψυχοσύνθεση δημιουργώντας φάσματα ανάμεσα στο πρόσωπο που σας ενδιαφέρει. Φανείτε διαλλακτικοί και κάντε μια αυτοκριτική και βρείτε πια πραγματικά είναι τα προβλήματα που σας κρατούν πίσω.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: [κάρτα 87 ΚΕΡΙ ]

Ο Σεπτέμβριος  είναι σύμμαχός σας! Σε όποιο τομέα της ζωής σας κι αν συναντήσατε δυσκολίες το περασμένο διάστημα, τώρα τα πράγματα αλλάζουν. Όλα γίνονται με χαρακτηριστική ευκολία και οι λύσεις σε τυχόν προβλήματα είναι πέρα των προσδοκιών σας.
Αισθηματικά, εφόσον είστε δεσμευμένοι η σχέση σας περνάει σε άλλο επίπεδο, καθώς δεν αποκλείεται να κάνετε συζητήσεις με το ταίρι σας που οδηγούν το δεσμό σας στο επόμενο βήμα, όποιο κι αν είναι αυτό. Οι αδέσμευτοι, είτε μπαίνετε σε κάτι πιο επίσημο, είτε γνωρίζετε κάποιον άνθρωπο που πρόκειται να σας ομορφύνει τη ζωή.
Επαγγελματικά, οι επιτυχίες του μήνα αυτού μπορούν να αυξήσουν τόσο το κύρος σας στο χώρο εργασίας, όσο και τις απολαβές σας. Διανύετε ένα εξαιρετικό διάστημα με πολλές ευκαιρίες που, όσο και να το προσπαθήσετε, δεν μπορείτε να τους ξεφύγετε. Μπορείτε να υλοποιήσετε τα όνειρα σας, χωρίς να κουραστείτε. Εκμεταλλευτείτε το!  

ΛΕΩΝ: [κάρτα ΆΣΣΟΣ μπαστούνι]

Ο Σεπτέμβρης σε γενικές γραμμές δεν θα είναι τόσο βατός. Αντιθέτως θα χρειαστεί να κάνετε προσεχτικές κινήσεις στα επαγγελματικά, αφού δεν θα λείψουν τα εμπόδια και μια αίσθηση αποτυχίας. Στο χέρι σας είναι να το πολεμήσετε με τον δυναμισμό που σας χαρακτηρίζει.
Προσπαθήστε να κρατάτε χαμηλούς τόνους σε ότι αφορά την αισθηματική σας ζωή. Επικρατεί μία “εκρηκτική”και δυσάρεστη ατμόσφαιρα, λόγω του εκνευρισμού και των αρνητικών συναισθημάτων που θα σας ταλαιπωρούν. Δείξτε υπομονή και μην επιτρέψετε άλλους παράγοντες να επηρεάζουν τα ερωτικά σας.
Τα επαγγελματικά θα σας ζορίσουν αρκετά προκαλώντας σας εκνευρισμό. Μην χάσετε την υπομονή και τον έλεγχο σας και όλα θα κινηθούν ομαλότερα, αφού βεβαία κάνετε τους σωστούς χειρισμούς.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: [κάρτα ΔΥΟ καρό]

Ο μήνας του ζωδίου σας θα έρθει και μαζί του θα φέρει την ισορροπία στον επαγγελματικό και το ερωτικό τομέα. Αυτό σας ανεβάζει την ψυχολογία και την αυτοπεποίθηση, πολύ σημαντικοί παράγοντες για την πολυάσχολη καθημερινότητα σας, δίνοντάς σας την δυνατότητα να ασχοληθείτε με εκκρεμότητες που έχετε αφήσει στο πάγο.
Πολύ καλή και ευνοϊκή θα είναι η κατάσταση στα ερωτικά, αφού θα υπάρχει ένα γαλήνιο και ρομαντικό κλίμα θα εξισορροπήσει τα θετικά συναισθήματα, βρίσκοντας την προσωπική ηρεμία που αναζητάτε μετά απο μία έντονη και κουραστική μέρα.
Στο επαγγελματικό κομμάτι θα υπάρχει ισορροπία και σωστός προγραμματισμός, για δουλειές που είχατε αφήσει λόγο αδιεξόδου. Με συμμάχους τις καλές συγκυρίες θα δείτε τους κόπους σας να πιάνουν τόπο. .

ΖΥΓΟΣ: [κάρτα 44 ΣΤΑΥΡΟΣ]

Ο ερχομός του Σεπτέμβρη θα σας βρει να ασχολείστε με κάποια πολύ σημαντικά γεγονότα που αφορούν την καθημερινότητα σας, τα οποία τα είχατε βάλει στο “πάγο” και τώρα θα μπείτε πάλι στην διαδικασία να προσπαθήσετε να τα επιλύσετε.
Τα αισθηματικά για αυτόν τον μήνα θα πρέπει να μείνουν στην άκρη. Αυτό δεν σημαίνει ότι δεν θα παρουσιαστούν ευκαιρίες, αλλά καλό θα ήταν να μην βιαστείτε. Άλλωστε, κι εσείς έχετε ανάγκη μικρής απομόνωσης, για να προσπαθήσετε να κατανοήσετε τα σφάλματα που σας έφεραν σε αδιέξοδο.
Τα επαγγελματικά θα είναι το κύριο μέλημα που θα σας απασχολήσει δίνοντας την δυνατότητα να ρυθμίσετε κάποια σημαντικά έγγραφα ή οικονομικά που είχατε αφήσει στην άκρη να περιμένουν. Μια διακοπή σε συνεργασία είναι πολύ πιθανή.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: [κάρτα 59 ΑΡΧΗ]

Με νέα ξεκινήματα ο Σεπτέμβρης για εσάς σε όλους τους τομείς, κάτι που σηματοδοτεί μια νέα αρχή που θα κάνετε στα επαγγελματικά και όχι μόνο. Οι προοπτικές είναι εξαιρετικές και η βοήθεια που θα έχετε, ακόμη καλύτερη.
Κάτι νέο φαίνεται και στα ερωτικά κάτι που θα σας ανανεώσει προσφέροντας αυτοπεποίθησή και χαρά. Αυτό το ξεκίνημα είναι μια δυνατότητα που σας δίνεται να ξεφύγετε απο την καθημερινή ρουτίνα και την μονοχρωμία.
Μια ανακατανομή στα επαγγελματικά ή κάτι νέο στον συγκεκριμένο τομέα, θα σας δώσει την δυναμική που χρειάζεστε έτσι ώστε να ρυθμίσετε τα οικονομικά με ευκολία, αφού οι οιωνοί θα είναι πολύ καλοί ευνοώντας σας σε αυτό το κομμάτι. 

ΤΟΞΟΤΗΣ: [ΒΕΡΕΣ κάρτα 89]

Ο Σεπτέμβριος, είναι σύμμαχός σας! Σε όποιο τομέα της ζωής σας κι αν συναντήσατε δυσκολίες το περασμένο διάστημα, τώρα τα πράγματα αλλάζουν. Όλα γίνονται με χαρακτηριστική ευκολία και οι λύσεις σε τυχόν προβλήματα είναι πέρα των προσδοκιών σας.
Αισθηματικά, εφόσον είστε δεσμευμένοι η σχέση σας περνάει σε άλλο επίπεδο, καθώς δεν αποκλείεται να κάνετε συζητήσεις με το ταίρι σας που οδηγούν το δεσμό σας στο επόμενο βήμα, όποιο κι αν είναι αυτό. Οι αδέσμευτοι, είτε μπαίνετε σε κάτι πιο επίσημο, είτε γνωρίζετε κάποιον άνθρωπο που πρόκειται να σας ομορφύνει τη ζωή.
Επαγγελματικά, οι επιτυχίες του μήνα αυτού μπορούν να αυξήσουν τόσο το κύρος σας στο χώρο εργασίας, όσο και τις απολαβές σας. Διανύετε ένα εξαιρετικό διάστημα με πολλές ευκαιρίες που, όσο και να το προσπαθήσετε, δεν μπορείτε να τους ξεφύγετε. Μπορείτε να υλοποιήσετε τα όνειρα σας, χωρίς να κουραστείτε. Εκμεταλλευτείτε το!  

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ:[[κάρτα 8 σπαθί ]

Σε έντονη κινητικότητα για άμεσα αποτελέσματα. Ότι κι αν σχεδιάζετε, αφορά καθαρά στο τώρα. Η “ροή”των γεγονότων, δεν σας αφήνει περιθώρια να σκεφτείτε μια δεύτερη επιλογή, αντιθέτως θα κινηθείτε με αμεσότητα, επειδή και οι καταστάσεις τρέχουν.
Σαν “θεία φώτιση”σας παρουσιάζονται ιδέες, για να προετοιμάσετε μια καλή ατμόσφαιρα, που θα λειτουργήσει γρήγορα και θετικά με το ερωτικό σας ταίρι. Αστραπιαίες σκέψεις, απότομες μεταρρυθμίσεις του προγράμματος σας, δίνουν ένα “σασπένς”στη σχέση.
Η ικανότητα σας να λειτουργείτε σε πολλούς τομείς ταυτόχρονα, εστιάζοντας παράλληλα με προσοχή στον κάθε ένα ξεχωριστά, δίνετε την εντύπωση της “αστραπής”. Η φύση σας διακατέχεται από μεθοδικότητα, έτσι δεν κάνετε λάθη, όσο γρήγορα κι αν κινηθείτε, έχοντας εξασφαλίσει την επιτυχία σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ:[κάρτα 1 “ΑΝΤΡΑΣ ΜΠΑΣΤΟΥΝΙ”]

Οι συνθήκες που επικρατούν όλον αυτό τον καιρό, σας παρουσιάζουν ως πολύ ώριμους. Με μια ωριμότητα “κουρασμένη” κι εξουθενωμένη. Για κάποιους από εσάς, καλό θα είναι να ζητήσετε μια συμβουλή, από άτομα με σωστό κριτήριο.
Όσοι βρίσκεστε σε σχέση, είστε κάπως προβληματισμένοι. Καθώς φαίνεται, ο χρόνος κυλάει με πολύ αργούς ρυθμούς, κι όσο νάναι, προκαλεί ανησυχία. Μείνετε στην “θέση”σας και δείξτε σοβαρότητα απέναντι στις συνθήκες. Αποφύγετε όμως να “παίξετε” το παιχνίδι του “αρχηγού”.
Η διάθεση σας είναι βαριά και οι αντιδράσεις σας μπορεί να φέρουν παρεξηγήσεις. Αφήστε να σας πλησιάσει κάποιος ανώτερος σας ή μεγαλύτερο άτομο ηλικιακά, δίνοντας σας μια κατεύθυνση για καλύτερη απόδοση στη δουλειά. Η συγκέντρωση, είναι πολύτιμος βοηθός και αποδοτικός.

ΙΧΘΥΕΣ:[κάρτα 71 “ΔΡΟΜΟΣ”]

“Μέσ’ στη ζωή, δρόμοι ανοίγονται σωρό” είναι το moto σας για τον μήνα που διανύετε. Πραγματικά, ευθύνες, συναντήσεις, επικοινωνίες, διασκέδαση, για όποιο λόγο κι αν γίνουν, το σίγουρο είναι πως δεν θα σας μείνει χρόνος να “ανασάνετε”.
Είναι απαραίτητο να κάνετε ένα μικρό ταξίδι με τον άνθρωπο σας. Βλέπετε, μερικές υποθέσεις, επιβάλλεται να “ξεκουνάνε”για να μην λιμνάσουν. Κι εδώ δυστυχώς είχατε αυτόν τον κίνδυνο. Είναι κατάλληλος καιρός λοιπόν, να φύγετε για μια εκδρομή, ώστε να έρθετε πιο κοντά με τον δεσμό σας.
Ήδη βρίσκεστε σε έναν εργασιακό χώρο, με συγκεκριμένες προοπτικές. Όμως, καθώς φαίνεται, έρχονται νέες συνθήκες, καινούργιες προτάσεις, που σας ωθούν σε κάτι ενδιαφέρον, που σας ανοίγει δρόμους για πρόοδο. Αφεθείτε λοιπόν και μη χάνετε χρόνο.

Από την Σταυρούλα ΚαστρίνηOroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα

Ποια ζώδια θα έχουν επανασύνδεση τον Ιούνιο του 2020

In category Μηνιαίες Προβλέψεις

Ο Ιούνιος είναι ένας μήνας όπου τα πάθη του έρωτα θα εκδηλώνονται με ένταση και ανα ...

Ποια ζώδια θα ευνοηθούν περισσότερο τον Ιούνιο του 2020

In category Μηνιαίες Προβλέψεις

Ο Ιούνιος θα είναι ένας μήνας που θα χρειαστεί όλα τα ζώδια να δώσουν προσοχή λόγω ...

Το ζώδιο του μήνα: Δίδυμος

In category Μηνιαίες Προβλέψεις

Αγαπημένοι μου Δίδυμοι, Χρόνια πολλά για τα γενέθλιά σας κι εύχομαι τα καλύτερα γι ...

Ποια ζώδια θα έχουν επανασύνδεση τον Μάιο του 2020

In category Μηνιαίες Προβλέψεις

Η Πανσέληνος  που γίνεται στον άξονα Σκορπιού Ταύρου στις αρχές του μήνα 7/5 στη 1:58 ...

Ποια ζώδια θα ευνοηθούν περισσότερο τον Μάιο του 2020

In category Μηνιαίες Προβλέψεις

ΕΥΝΟΗΜΕΝΟΙ Τον Μάιο θα ευνοηθούν αρκετά  Ταύροι,Παρθένοι,Αιγόκεροι αλλά και Καρκί ...

Το ζώδιο του μήνα: Ταύρος

In category Μηνιαίες Προβλέψεις

Αγαπημένοι μου Ταύροι Χρόνια πολλά  για τα γενέθλιά σας κι εύχομαι ότι καλύτερο γι ...

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2018, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
14850 - από σταθερό 0,79€/1’ (με ΦΠΑ + Τέλος Συνδρομητών Σταθερής Τηλ/νίας) και από κινητό 0,76€/1’ (με ΦΠΑ και εφαρμόζεται επιπλέον Τέλος Συνδρομητών Κινητής Τηλ/νίας 12%, 15%, 18% ή 20% ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ (με ΦΠΑ + Τέλος Συνδρομητών Σταθερής Τηλ/νίας) και από κινητό 1,58€/1’ (με ΦΠΑ και εφαρμόζεται επιπλέον Τέλος Συνδρομητών Κινητής Τηλ/νίας 12%, 15%, 18% ή 20% ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by digital4u