Ρακιντζής για Γραμμέλη: «Νομίζει ότι είναι Μενεγάκη»


Τον Θοδωρή Ρακιντζή φιλοξένησε στο πάνελ της η Ελένη Τσολάκη στο «Πρωινό Σουσού» και μίλησαν για τα όσα συμβαίνουν στην τηλεόραση, γύρω από τα τηλεοπτικά πρόσωπα.


Η Ελένη Τσολάκη άνοιξε το θέμα της Ελεονώρας Μελέτη και των όσων ειπώθηκαν στην εκπομπή της και από την ίδια, αλλά και από την Αφροδίτη Γραμμέλη και ο Θοδωρής Ρακιντζής στάθηκε στην τελευταία, για την οποία μάλιστα ξέσπασε.

«Εδώ υπάρχει μια παρεξήγηση. Επειδή όλοι έχουμε λόγο καθισμένοι σε ένα πάνελ και λέμε πράγματα, ξαφνικά κάποιοι αισθάνονται Μενεγάκη. Θα πρέπει να ξέρουμε το εξής: Ο παρουσιαστής έχει τον τίτλο της εκπομπής επάνω του και μαζί μπαίνει, μαζί φεύγει, ή επιτυχημένα, ή αποτυχημένα. Όλοι οι άλλοι γύρω γύρω είμαστε στη χημεία της Ελένης Τσολάκη πχ. Πρέπει να αποφασίσει η παρουσιάστρια, να έχει μια ομάδα που θα την βοηθήσει και θα πουσάρει όλη την κατάσταση, για να μπορεί μια εκπομπή να πάει καλά. Εάν πιστεύεις στην παρουσιάστρια, τότε δικαιούσαι να κάθεσαι εκεί», είπε αρχικά ο Θοδωρής Ρακιντζής.


«Ο παρουσιαστής και η παρουσιάστρια χρεώονται τα πάντα. Εάν γίνει μια πατάτα… Δεν μπορώ εγώ να το παίζω Αρναούτογλου, όταν εγώ είμαι υπό της Τσολάκη. Δεν είμαι παρουσιαστής. Αυτός που αποφασίζει να κοιτάξει να ταιριάζει ο παρουσιαστής με τους υπόλοιπους που είναι δίπλα και αυτοί που είναι δίπλα να στηρίζουν την παρουσιάστρια να πάει καλά η εκπομπή. Όταν κλείνει μια εκπομπή, οι περισσότεροι πανελίστες έχουν δουλειά, οι περισσότεροι παρουσιαστές, με τη σφραγίδα της επιτυχίας ή της αποτυχίας, πάνε ανάλογα. Έχω δει πολλούς αποτυχημένους με δουλειά και πολλούς επιτυχημένους να είναι απ’ έξω », τόνισε και έβαλε «φωτιά» στη συζήτηση.

«Υπάρχει ιεραρχία. Η Γραμμέλη την αμφισβητεί, νομίζει ότι είναι η Μενεγάκη», είπε με τον Δημήτρη Μηλιόγλου να διαφωνεί, λέγοντας ότι η Αφροδίτη Γραμμέλη έχει δώσει τα διαπιστευτήριά της τόσα χρόνια.

«Κάθε μέρα κρινόμαστε. Σήμερα πες μου την επιτυχία της κ. Γραμμέλη. Η Μελέτη τα χρεώνεται, όχι η Γραμμέλη», δήλωσε ο Θοδωρής Ρακιντζής.

 

ΠΗΓΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ- SCREEN/ Πρωινό ΣουΣουOroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 875 876 86 86 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2024, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
875 876 86 86 - από σταθερό 0,79€/1’ * και από κινητό 0,83€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ * και από κινητό 1,74€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by OroskoposTV
Κλήση 8758768686
error: Content is protected !!