Σκορπιός με Αιγόκερω


Αυτός ο συνδυασμός είναι αρκετά ενθουσιώδης!

Ο Αιγόκερως σύντροφός σας έχει μεγάλες φιλοδοξίες όσον αφορά τη καριέρα του, και αυτό είναι κάτι στο οποίο συμφωνείτε απόλυτα.

Ο Σκορπιός είναι το ζώδιο της εμμονής, έτσι πιστεύετε πως είναι περίεργο όταν κάποιος δεν μπορεί να παθιαστεί με κάτι.

Θα υποστηρίξετε με ενθουσιασμό τους στόχους του συντρόφου σας και θα του προσφέρετε σωστές συμβουλές για τα πάντα, από τις συνεργασίες μέχρι τις οικονομικές επενδύσεις.

Η ασφάλεια είναι σημαντική και για τους δυο σας, έτσι δεν θα υπάρχει διαπληκτισμός σε αυτόν τον τομέα ανάμεσά σας.

Έχετε ιδιαίτερο ταλέντο στις διαπραγματεύσεις, έτσι ο σύντροφός σας θα ωφεληθεί αρκετά από τον έξυπνο τρόπο που χειρίζεστε καταστάσεις όταν αυτές δημιουργούνται και απειλούν το κυνήγι του για την επιτυχία.

Σας αρέσει ο ρεαλισμός και η σταθερότητα του Αιγόκερου, με αποτέλεσμα να μπορείτε να βασιστείτε πάνω του συναισθηματικά.

Οι Αιγόκεροι είναι γνωστοί εργασιομανείς, αλλά ο σύντροφός σας θα εκτιμήσει τις προσπάθειές σας να του τραβήξετε τη προσοχή από την εργασία του μία στο τόσο.

Ο σέξι Σκορπιός δεν έχει κανένα πρόβλημα να κάνει κάτι τέτοιο!

Εσείς οι δύο ταιριάζετε όσον αφορά τη σεξουαλική συχνότητα, και το πιθανότερο είναι να νιώσετε βαθιά ικανοποίηση σε σωματικό και συναισθηματικό επίπεδο.

Τα γήινα ζώδια βρίσκονται σε επαφή με το σώμα τους και απολαμβάνουν το αισθησιακό σεξ.

Πολλές φορές θα ευχηθείτε ο σύντροφός σας να είχε την συναισθηματική ικανότητα να βουτήξει στα βάθη της ψυχής σας, αλλά πολύ λίγα ζώδια μπορούν να κάνουν κάτι τέτοιο όπως εσείς, χωρίς μεγάλη προσπάθεια.

Το φάσμα των συναισθημάτων σας είναι μεγαλύτερο και βαθύτερο από τα περισσότερα ζώδια –τα βάθη σας είναι βαθύτερα, και τα ύψη σας υψηλότερα.

Αλλά ακόμα και αν ο σύντροφός σας δεν είναι φτιαγμένος με τα ίδια υλικά, ο Αιγόκερως θα μείνει έκπληκτος από τη φροντίδα που του παρέχετε και σαν αντάλλαγμα θα σας αγαπήσει στον υπέρτατο βαθμό.

Όσο πιο πολύ ερωτεύεστε, τόσο απαιτείτε ολοκληρωτική πίστη, αλλά ο Αιγόκερως έτσι και αλλιώς θα δεσμευτεί εύκολα και γρήγορα μαζί σας.

Ο σύντροφός σας είναι γήινο ζώδιο και εσείς ζώδιο του νερού, με αποτέλεσμα να παράγεται ένα νέο ξεκίνημα στη ζωή σας. Προχωρήστε χωρίς δισταγμό!Oroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2018, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
14850 - από σταθερό 0,79€/1’ (με ΦΠΑ + Τέλος Συνδρομητών Σταθερής Τηλ/νίας) και από κινητό 0,76€/1’ (με ΦΠΑ και εφαρμόζεται επιπλέον Τέλος Συνδρομητών Κινητής Τηλ/νίας 12%, 15%, 18% ή 20% ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ (με ΦΠΑ + Τέλος Συνδρομητών Σταθερής Τηλ/νίας) και από κινητό 1,58€/1’ (με ΦΠΑ και εφαρμόζεται επιπλέον Τέλος Συνδρομητών Κινητής Τηλ/νίας 12%, 15%, 18% ή 20% ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by digital4u