Ο ρεαλισμός του Αιγόκερω


Όλοι έχουμε διαβάσει για τον ρεαλισμό του Αιγόκερω, αλλά από πού πηγάζει; Ποιο είναι το νόημα πίσω από αυτόν τον πραγματισμό και την λογική;

Ο Αιγόκερως αντιπροσωπεύει την γήινη σοφία, και αναλύει οποιοδήποτε πρότζεκτ για να δει αν μπορεί να γίνει πραγματικότητα. Και οι Ταύροι αλλά και οι Παρθένοι είναι ρεαλιστές, αλλά ο Αιγόκερως είναι σε κοσμικό επίπεδο, και αν πιστέψει πως κάτι είναι ανέφικτο έχει το σθένος και την αποφασιστικότητα να το καταφέρει.

Ο Αιγόκερως ανησυχεί για τα πρακτικά θέματα της ζωής του όπως είναι η καριέρα, τα μακροχρόνια σχέδια και η καθιέρωση ασφάλειας. Ο κλασσικός Αιγόκερως πιστεύει πως πρέπει να δουλεύει σκληρά στη ζωή του και πως πρέπει να είναι πάντα προετοιμασμένος για οποιοδήποτε αναπάντεχο εμπόδιο.

Μερικές φορές η ειλικρίνεια του Αιγόκερω είναι κτηνωδώς σκληρή και σιχαίνεται οποιονδήποτε του σπαταλά το χρόνο. Έτσι οι άνθρωποι τους εκλαμβάνουν σαν απαισιόδοξους, καθώς σκοτώνουν οποιονδήποτε αρχικό ενθουσιασμό με τις γήινες πραγματικότητές τους. Είναι πάντα προετοιμασμένοι για το χειρότερο και εντοπίζουν πολύ γρήγορα ελαττώματα.

Σκέφτονται με πρακτικούς και εφικτούς όρους. Εμείς μπορούμε να ενθουσιαστούμε για ένα νέο σχέδιο, ενώ ο Αιγόκερως θα φτιάξει μία λίστα με όλα τα πιθανά πράγματα που μπορούν να πάνε στραβά και θα προσεγγίσει τα πάντα με επαγγελματικό τρόπο.

Ο Αιγόκερως είναι ρεαλιστής και βλέπει τα πράγματα όπως είναι. Ποτέ δεν θέλει να τον θεωρήσουν απερίσκεπτο, καθώς είναι ιδιαίτερα υπερήφανος. Μερικές φορές έχει την τάση να αναλάβει ένα πρότζεκτ και να αφιερώσει αρκετές ώρες πάνω του, αλλά μόνο και μόνο επειδή η καρδιά κάθε Αιγόκερου είναι γεμάτη με φόβο για την αποτυχία.

Οι Αιγόκεροι ξέρουν τι μπορεί και τι όχι να γίνει μέσα σε ένα συγκεκριμένο χρονικό πλαίσιο. Ένα πράγμα που θα μάθετε γρήγορα για τους Αιγόκερους ή για τους ανθρώπους που έχουν έντονη την επιρροή του Κρόνου είναι πως μαθαίνουν να υπομένουν (μέχρι το τέλος), έτσι μπορείτε να βασιστείτε πάνω τους.

Μερικές φορές αυτό βγαίνει προς τα έξω σαν σκληρή συμπεριφορά καθώς δεν επιτρέπουν σε κανέναν να δουν την ευαίσθητη πλευρά τους ή τις κρυφές τους αμφιβολίες. Οι Αιγόκεροι είναι η ραχοκοκαλιά του ζωδιακού κύκλου. Ξέρουν τους κανόνες και ποτέ δεν χάνουν τους στόχους από τα μάτια τους.

Οτιδήποτε καινούριο συμβεί γύρω τους, τους εμπνέει καχυποψία, φόβο και απαισιοδοξία με αποτέλεσμα να είναι προσεκτικοί και ρεαλιστές. Τα σκληρά χτυπήματα της ζωής τους έμαθε τα πάντα για τις καθυστερήσεις, τον θάνατο, την μοναξιά και τους πίεσε να δουν τα πράγματα χωρίς κορδέλες και ουράνια τόξα.

Πολλοί από αυτούς έχουν αναγκαστεί να μεγαλώσουν γρήγορα και να αποκτήσουν σκληρό χαρακτήρα. Οι Αιγόκεροι καταλαβαίνουν πως ζουν σε ένα κόσμο που απαιτεί σκληρότητα και ικανότητες επιβίωσης σε συνδυασμό με ρεαλισμό και ειλικρίνεια απέναντι στον εαυτό.

Δεν τους πειράζει να κάνουν λάθη καθώς μαθαίνουν πολλά από αυτά, αλλά είναι προορισμένοι να τους χτυπά η πραγματικότητα πιο συχνά από τους υπόλοιπους, με αποτέλεσμα να κατανοούν βαθύτατα την θνησιμότητα, τα όρια και τις διαμάχες. Δεν περιμένουν μία αστραπή από τον ουρανό να τους λούσει με ευκαιρίες και καλή τύχη. Όσο κλισέ και αν ακούγεται, χτίζουν τη δική τους τύχη.

Η ζωή είναι σκληρή και πρέπει να δουλέψουν απίστευτα σκληρά για να πετύχουν αυτά που θέλουν, και αυτός ο ρεαλισμός οφείλεται στο ότι κατανοούν πως δεν μπορεί κάποιος να έχει όλα αυτά που θέλει. Ο Κρόνος (ο κυβερνήτης του Αιγόκερω) αντιπροσωπεύει τον γέρο άντρα που δεν έχει ψευδαισθήσεις πια.Oroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 875 876 86 86 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2024, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
875 876 86 86 - από σταθερό 0,79€/1’ * και από κινητό 0,83€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ * και από κινητό 1,74€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by OroskoposTV
Κλήση 8758768686
error: Content is protected !!