Αιγόκερως με Κριό


Αν είστε ερωτευμένοι με έναν Κριό, έχετε να διανύσετε αρκετά δύσκολο δρόμο, καθώς είστε τόσο διαφορετικοί.

Και πάλι όμως, τα πάντα είναι πιθανά, για αυτό ας ρίξουμε μια ματιά στα προβλήματα που ίσως αντιμετωπίζετε.

Σαν Αιγόκεροι είστε παραδοσιακοί στη καρδιά και σας αρέσει να δουλεύετε σε μεγάλους και δομημένους οργανισμούς. Οι Αιγόκεροι καταλαβαίνουν την έννοια της εντολής και απολαμβάνουν τα οφέλη που φέρνει μία καλή δουλειά. Ο Κριός δεν θέλει να δουλεύει για κανέναν παρά μόνο για τον εαυτό του.

Η ικανότητά τους να βαδίζουν στην άκρη του ξυραφιού μπορεί να σας τρελάνει.Θέλετε μία τακτοποιημένη ζωή –εκείνοι δεν νοιάζονται. Νιώθετε την εξωτερική πίεση στο σπίτι σας. Εκείνοι εκφράζουν τον εαυτό τους δημιουργώντας νέα σχέδια, και ο ρόλος τους είναι να πρωτοτυπούν.

Σαν Αιγόκεροι θέλετε και χρειάζεστε κοινωνική αποδοχή, έτσι αν ο Κριός σας βοηθήσει σε αυτό, θα είστε ιδιαίτερα περήφανοι. Θα βγείτε στην ταράτσα και θα το φωνάξετε!

Δημιουργείτε καλύτερη επαγγελματική συνεργασία, παρά ερωτική σχέση, καθώς είστε και οι δύο εργασιομανείς.

Θέλετε και οι δύο να πετύχετε, πράγμα που μπορεί να σας κρατήσει μαζί, ακόμα και αν δεν είναι ένας κλασικός αστρολογικός συνδυασμός. Αυτά τα ζώδια σχηματίζουν όψεις γεμάτες προβλήματα.

Στο κρεβάτι, απολαμβάνετε το σεξ και οι δύο, αλλά εσείς είστε περισσότερο αισθησιακοί. Ο Κριός θέλει να τα κάνει όλα γρήγορα, αλλά στο κρεβάτι, αυτό δεν είναι ότι καλύτερο. Απλά κάντε τη προσπάθεια και θα δείτε τι θα συμβεί.

Ο Κριός είναι ένας ενθουσιώδης ονειροπόλος, γεμάτος ιδέες και μεγάλα σκηνικά.

Δεν είναι πάντα ρεαλιστής, αλλά θα παραμείνει επικεντρωμένος στον στόχο που έχει θέσει.

Ίσως απολαύσετε το ρόλο της άγκυρας στη σχέση σας, προσφέροντας οικονομικές συμβουλές και πρακτικές λύσεις. Αν μείνετε μαζί μπορείτε να χτίσετε κάτι όμορφο.
Είναι δύσκολος συνδυασμός, έτσι το τελικό αποτέλεσμα της σχέσης εξαρτάται από εσάς.Oroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2018, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
14850 - από σταθερό 0,79€/1’ (με ΦΠΑ + Τέλος Συνδρομητών Σταθερής Τηλ/νίας) και από κινητό 0,76€/1’ (με ΦΠΑ και εφαρμόζεται επιπλέον Τέλος Συνδρομητών Κινητής Τηλ/νίας 12%, 15%, 18% ή 20% ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ (με ΦΠΑ + Τέλος Συνδρομητών Σταθερής Τηλ/νίας) και από κινητό 1,58€/1’ (με ΦΠΑ και εφαρμόζεται επιπλέον Τέλος Συνδρομητών Κινητής Τηλ/νίας 12%, 15%, 18% ή 20% ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by digital4u