Άννα Ανδριανού


Μια ευγενική παρουσία

Η Άννα Ανδριανού είναι μια από τις πιο πετυχημένες και ξεχωριστές ηθοποιούς της γενιάς της. Ένα από τα στοιχεία που την κάνουν να ξεχωρίζει είναι η ευγένεια, και το γεγονός ότι συνεχώς εξελίσσεται.

Ο αστρολογικός της χάρτης από την Πηνελόπη Παπουτσή

 

Η Άννα Ανδριανού είναι μια πολύ έξυπνη Υδροχόος με πολλές κοινωνικές ευαισθησίες τις οποίες εκφράζει με κάθε ευκαιρία και με διαφορετικό τρόπο. Η όψη συνόδου που έχει ο Ήλιος με τον γενέθλιο Ερμή της, ενισχύει ακόμα περισσότερο αυτή την επιθυμία της, ενώ της δίνει την ικανότητα να κάνει πράξη τις κοινωνικές τις ιδέες και ευαισθησίες.

Ο Ωροσκόπος της στον Αιγόκερω της δίνει σταθερότητα, σοβαρότητα, υπευθυνότητα και την ωθεί να βάζει συνέχεια νέους στόχους για τους οποίους δουλεύει ακούραστα. Ενώ, ένα από τα στοιχεία που την κάνουν να ξεχωρίζει  είναι το αίσθημα δικαίου, αυτό άλλωστε το έχει εκφράσει πολύ έντονα και στα σενάρια που έχει υπογράψει.

Η όψη συνόδου του Άρη με την Αφροδίτη στο ζώδιο των Ιχθύων λέει ένα και μόνο πράγμα, ότι η Άννα είναι γεννημένη καλλιτέχνης,  αυτό άλλωστε το φωνάζει και  η Δήμητρα  από τον οίκο της δημιουργικότητας η οποίας της δίνει απλόχερα την λάμψη της, και την βοήθησε να ξεχωρίσει στο θεατρικό σανίδι, ενώ εξαιτίας της αντίθεσης της Σελήνης με τη σύνοδο Άρη – Αφροδίτης  δεν θα μπορούσε μέσα από τα κείμενα της να μην αγγίξει  με ιδιαίτερη ευαισθησία τα θέματα των σχέσεων των δύο φύλων.

Η όψη εξάγωνου του Δία με τον Ουρανό της δίνει πρωτοποριακή σκέψη, ενώ  δεν διστάζει να μοιράσει απλόχερα τις γνώσεις της στους άλλους, χωρίς φόβο ότι μπορεί να τις χρησιμοποιήσουν, ενώ παράλληλα της δίνει την δυνατότητα να μην αφήνει τις ευκαιρίες που θα της παρουσιασθούν ανεκμετάλλευτες.

Η παρουσία του Πλούτωνα στον 8ο ηλιακό της οίκο, ήταν αυτό που την ώθησε να ψάξει μέσα στα βάθη της ψυχής της και την βοήθησε να αντιμετωπίσει τους φόβους και τις ανασφάλειες της.

Ενώ η όψη συνόδου που σχηματίζει ο Κρόνος με τον Ποσειδώνα της έχουν προσφέρει απλόχερα την ικανότητα να δίνει μέσα από το γράψιμο σχήμα και μορφή στην φαντασία της.

Ένα είναι σίγουρο, ότι το κοινό περιμένει με ανυπομονησία την επόμενη της δουλειά η οποία είναι σίγουρο ότι δεν θα αργήσει.

Η ΑΝΝΑ ΑΝΔΡΙΑΝΟΥ με τον σύζυγό της

Από μικρή στα «βάσανα»

Η Άννα Ανδριανού γεννήθηκε στην Αθήνα και μεγάλωσε κάπου μεταξύ Αθήνας και Γλυφάδας. Ακόμα θυμάται την μητέρα της να την χτενίζει, την γιαγιά της να της λέει ιστορίες και τον μπαμπά της να την παίρνει μαζί του στο θέατρο. Μοναχικό παιδί, που αν δεν έκανε ποδήλατο στο Πεδίο του Άρεως, έπαιζε με τα… βιβλία της, έγραφε και ζωγράφιζε.

Η Άννα Ανδριανού είναι πια διάσημη ηθοποιός και συγγραφέας και ανοίγει την καρδιά της στον Oroskopos.tv

Συνέντευξη στον Νίκο Μουρατίδη

Άννα μου πιστεύεις στην αστρολογία;

Ναι πιστεύω, όταν την χειρίζονται άνθρωποι που την έχουν σπουδάσει σοβαρά κι όταν έχουμε να κάνουμε με επιστημονικούς αστρολογικούς χάρτες και προβλέψεις που προκύπτουν από σοβαρή μελέτη, κι όχι επιπόλαιες προβλέψεις γενικής φύσης που διαβάζει κανείς σε περιοδικά.

Σου έχουν κάνει ποτέ τον αστρολογικό σου χάρτη;

Ναι, αλλά αρκετά παλιά. Οφείλω να ομολογήσω ότι αναγνώρισα σ’ αυτόν πολλά χαρακτηριστικά μου και με βοήθησε σε κάποιους χειρισμούς θεμάτων.

Όταν δημοσιευτεί η συνέντευξη μας, θα διαβάσεις πολύ ωραία πράγματα. Λέει πως είσαι ευγενής και έχεις κοινωνικές ευαισθησίες. Ισχύει;

Νομίζω πως ναι. Πιστεύω ότι η ουσιαστική ευγένεια πηγάζει από την ψυχή κι όχι μόνο από καλούς τρόπους. Όσο για τις κοινωνικές ευαισθησίες, σαν Υδροχόος, νοιώθω ότι όλοι οι άνθρωποι είμαστε ένα στην ουσία μας κι έτσι πρέπει να αντιμετωπίζουμε ο ένας τον άλλον, καθώς βέβαια και τα υπόλοιπα όντα του πλανήτη.

Τα άστρα λένε επίσης, πως είσαι γεννημένη καλλιτέχνης. Πότε το κατάλαβες αυτό;

Από πολύ μικρό παιδί. Η μαμά μου μου έλεγε ότι σαν νήπιο πρώτα ζωγράφισα και μετά… μίλησα. Και γενικά είχα καλλιτεχνικές τάσεις και δεξιότητες.

Με πατέρα τον διάσημο ηθοποιό Νίκο Βασταρδή, βρέθηκες από μικρή στα «βάσανα» (γέλια)… παρακολουθώντας τον στις πρόβες και στις παραστάσεις του. Από μικρή σε γοήτευσε το θέατρο;

Από την πρώτη στιγμή που βρέθηκα μέσα σ’ αυτό. Πρέπει να ήμουν… πέντε χρονών. Το έβλεπα σαν μαγικό χώρο, που σε πηγαίνει σε έναν άλλο παράπλευρο κόσμο.

ΑΝΝΑ ΑΝΔΡΙΑΝΟΥ

Κάποια στιγμή όμως, όντας ηθοποιός, αποφάσισες να γράψεις εσύ η ίδια σενάρια. Γιατί, για να γράψεις ρόλους που πραγματικά θα ήθελες να παίξεις;

Όχι δεν ήταν αυτό, αφού για να φανταστείς όταν άρχισα να γράφω δεν έπαιζα καθόλου στα σενάριά μου. Ήταν η ταινία «Τράνζιτο» που πήγε και στο φεστιβάλ Θεσσαλονίκης και διάφορες άλλες τηλεταινίες για την ΕΡΤ. Το έκανα γιατί μου άρεσε να αφηγούμαι ιστορίες και να φτιάχνω κόσμους. Κάποια στιγμή στις ΕΠΙΘΥΜΙΕΣ μου ζητήθηκε να παίξω κι εγώ, έτσι από τότε μπαίνω κι η ίδια στους κόσμους μου. Δεν είχα ανάγκη να το κάνω για ρόλους, γιατί από την περίοδο της σχολής ακόμα έπαιζα συχνά και οι καλοί ρόλοι δεν μου έλειψαν ποτέ. Άλλωστε και στα σενάριά μου υπάρχουν πολλοί πρωταγωνιστές και πρωταγωνίστριες, εκτός από εμένα. Και συνήθως με καλύτερους ρόλους.

Και οι τηλεοπτικές σειρές που έγραψες γνώρισαν τεράστια επιτυχία. Σου έδωσε ικανοποίηση η αποδοχή των έργων σου από το πλατύ κοινό;

Πάντα σε ικανοποιεί η αποδοχή του κόσμου. Εμένα με τιμά και με κολακεύει.

Σου αρέσει η τηλεόραση ή το θέατρο; Και μην μου πεις και τα δύο… θέλω να μάθω μέσα σου, ποιο προηγείται.

Το θέατρο… με διαφορά.  Εκεί ο ηθοποιός είναι ελεύθερος να ζήσει μια ολόκληρη κατάσταση για δυο ώρες πάνω στην σκηνή και να προετοιμάσει έναν ρόλο έτσι ώστε να μεταμορφωθεί σε αυτόν.

Στην προσωπική σου ζωή πως είσαι; Πες μας λίγα πράγματα για σένα, πως περνάς, αληθεύει πως λατρεύεις τα ζώα;

Είμαι 21 χρόνια παντρεμένη με έναν υπέροχο άντρα κι έχουμε χτίσει παρέα μια στέρεη σχέση αγάπης και έρωτα. Έχω δυο σκυλιά, μια γάτα και πολλά πολλά αδέσποτα ζώα που πέρασαν από τα χέρια μου προσπαθώντας να τα βοηθήσω να επιβιώσουν και να βρουν οικογένειες. Είμαι πολλά χρόνια μέλος της ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑΣ ΦΙΛΟΖΩΙΚΗΣ ΚΑΙ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΗΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ και θεωρώ τους ανθρώπους της, οικογένειά μου.

Στην εποχή μας – στην πολιτική, στην κοινωνία, στις τέχνες – υπάρχει κάτι που να σου αρέσει πολύ;

Το γεγονός ότι κόντρα στις άπειρες δυσκολίες ο κόσμος εξελίσσεται και προχωρεί μπροστά. Έτσι τουλάχιστον πιστεύω κι αφουγκράζομαι.

Και κάτι που απεχθάνεσαι;

Η απαισιοδοξία, η γκρίνια και οι μεγάλοι εαυτοί.

Φέτος παίζεις στο θέατρο μια θαυμάσια μαύρη κωμωδία, που αφορά σε μια γυναίκα και στην σχέση της με τον σύζυγο της. Σε είδα, σου είπα ότι μου άρεσε πολύ η Τάρτα Ροδάκινο, αλλά θέλω και δυο λόγια από σένα.

Είναι ένα έργο του Μηνά Βιντιάδη πολύ δυνατό πάνω στις σχέσεις των δυο φύλων, στον παραλογισμό του έρωτα, την ανάγκη να έχουμε τον άλλον δικό μας, ως το σημείο να τον θέλουμε ακόμα και… νεκρό. Κι όλα αυτά δίνονται με χιούμορ, αυτοσαρκασμό αλλά και πολύ συγκίνηση. Με δυο λόγια βλέπουμε μια βραδιά επετείου γάμου κατά την οποία μια επικίνδυνα ερωτευμένη σύζυγος ετοιμάζει για τον άντρα της μια… δηλητηριώδη τάρτα ροδάκινο, προκειμένου να τον κρατήσει κοντά της για πάντα.  Το έργο ρίχνει μια αιρετική ματιά στη σχέση αγάπης – μίσους ενός ζευγαριού, που ζει δίπλα μας. Ή μήπως είμαστε εμείς; Η «Τάρτα ροδάκινο»  κρύβει το μυστικό μιας παράξενης γιορτής, που θα ανατρέξει και θα αναπαραστήσει την ζωή του ζευγαριού μέσα στα χρόνια,  μια ζωής  γεμάτη έρωτα, πάθος, θάνατο, ψέματα και  αποκαλύψεις. Το έργο παίζεται στο θέατρο Αλκμήνη σε σκηνοθεσία Μανώλη Ιωνά και οι παραστάσεις είναι sold out από την πρώτη στιγμή.

Αφίσα από την παράσταση Τάρτα Ροδάκινο

 Oroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 875 876 86 86 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα

Μπέττυ Μαγγίρα

In category Άρθρα από τον Νίκο Μουρατίδη

Ένα γκριζογάλανο αστέρι που λάμπει επάνω από μια καθαρή λίμνη Η Μπέττυ Μαγγίρα είν ...

Βίκυ Κάβουρα

In category Άρθρα από τον Νίκο Μουρατίδη

Γοητευτική, μυστηριώδης, με έντονη & δυνατή προσωπικότητα. Η Βίκυ Κάβουρα είναι  ...

Φωτεινή Μπαξεβάνη

In category Άρθρα από τον Νίκο Μουρατίδη

Ζακέτα να πάρεις… Η Φωτεινή Μπαξεβάνη είναι μια από τις πιο αγαπητές ηθοποιούς τη ...

Λάκης Γαβαλάς

In category Άρθρα από τον Νίκο Μουρατίδη

Μια εκκεντρική φιγούρα με απίστευτο χιούμορ και ανατροπές. Τον Λάκη Γαβαλά τον γνω ...

Σπύρος Μπιμπίλας

In category Άρθρα από τον Νίκο Μουρατίδη

Ανεξάρτητη φύση & λάτρης της δικαιοσύνης Ο Σπύρος Μπιμπίλας είναι πάρα πολλά χρό ...

Χρυσηίδα Δημουλίδου

In category Άρθρα από τον Νίκο Μουρατίδη

Γοητευτική, λαμπερή με έντονη προσωπικότητα Η Χρυσηίδα Δημουλίδου προσαρμόζεται ...

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2024, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
875 876 86 86 - από σταθερό 0,79€/1’ * και από κινητό 0,83€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ * και από κινητό 1,74€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by OroskoposTV
Κλήση 8758768686
error: Content is protected !!