Αιγόκερως με Αιγόκερως


Μπορούν δύο πρακτικοί, φιλόδοξοι Αιγόκεροι να βρουν την πραγματική αγάπη; Πολύ πιθανόν!

Το μοναδικό πρόβλημα με αυτό το συνδυασμό, είναι πως και οι δύο είστε τόσο πολυάσχολοι, που ίσως να μην έχετε αρκετό χρόνο ούτε για σεξ!

Όχι άμεσα, αλλά αργότερα μπορεί. Όσο καυτό και αν είναι το πάθος που νιώθει ο ένας για τον άλλον, βαθιά μέσα στη καρδιά του Αιγόκερω βρίσκεται η ανάγκη για αναγνώριση και για επιτυχία.

Μπορείτε να καταλάβετε ο ένας την ανάγκη αυτή του άλλου, έτσι δεν θα υπάρξουν διαπληκτισμοί για αυτό το θέμα. Θα δίνεται θάρρος ο ένας στον άλλον για να προχωρήσει, χωρίς να έχει σημασία ποια πρέπει να είναι η θυσία.

Εδώ βρίσκεται και η δυσκολία της σχέσης σας:

Είστε και οι δύο ικανοί να θυσιάσετε τη διασκέδαση της σχέσης σας στο όνομα της προαγωγής. Είστε και οι δύο τόσο σοβαροί.

Πρέπει να βρίσκετε χρόνο για την αγάπη και τη διασκέδαση! Εξαφανίστε όλα τα σημάδια της δουλειάς από την κρεβατοκάμαρα και όσο βρίσκεστε εκεί, ξεφορτωθείτε και τη τηλεόραση.

Εάν φτάσετε στο γάμο και κάνετε παιδιά, θα πρέπει να βγαίνετε τουλάχιστον ένα ραντεβού την εβδομάδα.

Οι Αιγόκεροι το παρακάνουν μερικές φορές με τις υποχρεώσεις, καθώς η δουλειά τους μιλά κατευθείαν στη καρδιά και στη ψυχή τους. Μόλις εμφανιστούν τα παιδιά, η ζωή γίνεται πιο περίπλοκη.

Το καλό είναι πως κανένας από τους δύο δεν θέλει να απογοητεύσει τον άλλον.

Έτσι μπορείτε να βασιστείτε για οτιδήποτε στον Αιγόκερω σύντροφό σας, καθώς θα έχει πάντα τη θέληση να σας βοηθήσει.

Εν ολίγοις, η σχέση καταντάει βαρετή και στάσιμη. Δεν υπάρχει όμως κάποιο πρόβλημα που δεν μπορεί να το λύσουν τα μεταξωτά σεντόνια!Oroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 875 876 86 86 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2024, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
875 876 86 86 - από σταθερό 0,79€/1’ * και από κινητό 0,83€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ * και από κινητό 1,74€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by OroskoposTV
Κλήση 8758768686
error: Content is protected !!