Σκορπιός με Κριό


Είστε και οι δύο τόσο ισχυρογνώμονες, που το μεγαλύτερο κομμάτι της σχέσης σας θα αφορά την προσπάθεια και των δύο να έχετε το πάνω χέρι!

Αυτός ο συνδυασμός λειτουργεί ελαφρώς καλύτερα σαν επαγγελματική συνεργασία παρά σαν σχέση καθώς και οι δύο είστε σχετικά περπατημένοι και πάντα έτοιμοι για καινούριες επενδύσεις.

Φέρνετε και οι δύο διαφορετικά πράγματα σε αυτή τη σχέση, και αυτός είναι ο λόγος που θα έρθετε κοντά στην αρχή.

Ο Κριός είναι γεμάτος φιλοδοξίες, φρέσκιες ιδέες και όνειρα που θέλει να κάνει πραγματικότητα. Ο Κριός σας φαίνεται μη ρεαλιστικός κατά καιρούς, και έχετε δίκιο.

Δεν είναι καθόλου πρακτικός και δεν ενδιαφέρεται για τις λεπτομέρειες. Ο ρόλος του στο σύμπαν είναι να εμπνέει τους άλλους.

Δεν του αρέσει να περιορίζεται και συνέχεια δοκιμάζει τον εαυτό του, πιέζοντας καταστάσεις για να δει μέχρι που μπορεί να φτάσει σε σωματικό και πνευματικό επίπεδο.

Εσείς και ο Κριός έχετε τον ίδιο κυβερνήτη: τον Άρη.

Όμως ο Σκορπιός έχει δύο κυβερνήτες, τον Άρη και τον Πλούτωνα. Ο Άρης ονομάζεται «πλανήτης της δράσης» και αντιπροσωπεύει τον πολεμιστή, έτσι έχετε και οι δύο απίστευτο θάρρος.

Εσείς το εκφράζετε διαφορετικά, όμως, καθώς ο σύντροφός σας είναι ζώδιο της φωτιάς, ενώ εσείς είστε ένα βαθιά συναισθηματικό υδάτινο ζώδιο.

Ίσως απογοητευτείτε από το γεγονός πως ο Κριός δεν έχει το συναισθηματικό σας βάθος. Ζει τη ζωή στην επιφάνεια, και δεν σκάβει ιδιαίτερα μέσα στα συναισθήματα των άλλων ή στα κίνητρά τους όπως εσείς.

Θα βρείτε τον Κριό εξαντλητικό, καθώς του αρέσει να πολυλογεί και να πηγαίνει από το ένα πάρτι στο άλλο.

Εσείς χρειάζεστε ολοκληρωτική απομόνωση σε καθημερινή βάση για να επαναφορτίζετε τις μπαταρίες σας, ενώ ο Κριός χρειάζεται να βρίσκεται με πολλούς ανθρώπους για να αποκτήσει ενέργεια.

Στον έρωτα, εσείς θέλετε δέσμευση και μακροχρόνια σχέση, ενώ ο Κριός ζει την κάθε στιγμή. Όταν τα πράγματα γίνουν βαρετά, ο Κριός προχωρά. Ο Σκορπιός απαιτεί πίστη, πράγμα που συχνά αν όχι πάντα, ο Κριός βρίσκει περιοριστικό.

Εσείς είστε διακριτικοί και εσωστρεφείς, χαρακτηριστικά που ο σύντροφός σας θα τα εκλάβει σαν μυστικοπάθεια.

Ο Κριός δεν έχει την υπομονή να σας βγάλει από το καβούκι σας όπως θα έκανε ένας Ιχθύς ή ένας Καρκίνος. Αν δυσανασχετήσετε, ο Κριός θα πάρει το μπουφάν του και θα βγει έξω.

Καθώς και οι δύο έχετε κυβερνήτη τον Άρη, δεν χαρακτηρίζεστε ιδιαίτερα για την ψυχραιμία σας, αν και οι εκρηκτικοί διαπληκτισμοί θα αργήσουν να έρθουν για καιρό.

Όταν όμως έρθουν προσοχή! Θα ήταν καλύτερο αν ένας από τους δύο είναι υπομονετικός τύπος. Όπως βλέπετε, αυτή η σχέση θα παίζει με τα νεύρα σας, εκτός αν εσείς ή ο σύντροφός σας έχει αρκετά στοιχεία γης ή νερού στο ωροσκόπιό του.

Σεξουαλικά, τα πράγματα είναι πάρα πολύ καλά!

Και οι δύο έχετε ισχυρές σωματικές ορέξεις, αλλά εσείς χρειάζεστε έναν πιο παθητικό σύντροφο.

Ο Κριός θα κάνει το σεξ συναρπαστικό, αλλά ύστερα από λίγο καιρό, ο Σκορπιός θα αρχίσει να νιώθει πως του λείπει να έχει μία πραγματική πνευματική επαφή με τον σύντροφό του και θα αναρωτιέται συνεχώς γιατί ο Κριός δεν μπορεί να έρθει σε ισορροπία με το συναισθηματικό του βάθος.

Στην πραγματικότητα, θα αισθανθείτε πως είστε κλειδωμένοι σε κάποιου είδους ανταγωνισμό θελήσεων, αντί να βρίσκεστε σε μία αισθησιακή αγκαλιά. Κατά κάποιο τρόπο βρίσκεστε σε μία μάχη.

Εσείς χρειάζεστε τον έλεγχο, ο Κριός χρειάζεται να επαναστατεί.

Όπως βλέπετε, ο συνδυασμός αυτός έχει μεγάλες δυσκολίες, αλλά μπορείτε να τα καταφέρετε αν είστε πραγματικά ερωτευμένοι.

Το καλύτερο που μπορείτε να κάνετε είναι να χρησιμοποιήσετε το χάρισμά σας, δηλαδή το ένστικτο, το οποίο μπορεί να σας βοηθήσει να βλέπετε από πριν την κατάληξη της μέρας έτσι ώστε να διαλέγετε ένα καλύτερο και πιο στοργικό μονοπάτι που να μυρίζει έρωτα.Oroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2018, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
14850 - από σταθερό 0,79€/1’ (με ΦΠΑ + Τέλος Συνδρομητών Σταθερής Τηλ/νίας) και από κινητό 0,76€/1’ (με ΦΠΑ και εφαρμόζεται επιπλέον Τέλος Συνδρομητών Κινητής Τηλ/νίας 12%, 15%, 18% ή 20% ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ (με ΦΠΑ + Τέλος Συνδρομητών Σταθερής Τηλ/νίας) και από κινητό 1,58€/1’ (με ΦΠΑ και εφαρμόζεται επιπλέον Τέλος Συνδρομητών Κινητής Τηλ/νίας 12%, 15%, 18% ή 20% ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by digital4u