Σκορπιός με Ταύρο


Εσείς είστε το αλάτι, ο Ταύρος το πιπέρι.

Όσο αντίθετοι και αν είστε εσείς οι δύο μεταξύ σας, τόσο πολύ ταιριάζετε! Ο Ταύρος σύντροφός σας είναι γήινο ζώδιο, εσείς είστε ζώδιο του νερού, έτσι ο συνδυασμός σας είναι απόλυτα αρμονικός.

Κανείς από τους δύο δεν είναι ιδιαίτερα κοινωνικός, με τον τρόπο που μπορεί να είναι ένας Κριός ή ένας Ζυγός.

Σας αρέσει να μένετε σπίτι και να ακούτε μουσική, ή να βλέπετε καμία καλή ταινία μυστηρίου μαζί με ένα ποτήρι κόκκινο κρασί και ίσως μερικά φρούτα.

Μετά από αυτό, έρχεται η ώρα να κάνετε έρωτα.Εσείς και ο Ταύρος έχετε μία καλή και υγιή συμπεριφορά απέναντι στο σεξ.

Τα σαββατοκύριακα σύμφωνα και με τους δυο σας, είναι φτιαγμένα για να μένετε λίγο παραπάνω στο κρεβάτι.

Σεξουαλικά, ικανοποιείτε ο ένας τις ανάγκες του άλλου σε βαθμό τελειότητας, και ύστερα νιώθετε σωματικά και συναισθηματικά ολοκληρωμένοι.

Ο Ταύρος είναι υπομονετικός και του αρέσει να είναι αργός όταν κάνει έρωτα, προς δική σας ευχαρίστηση δηλαδή.

Ο Ταύρος δεν θα βιαστεί ποτέ, όπως δεν δεν βιάζεται όταν απολαμβάνει ένα υπέροχο γεύμα. Εσείς, ο Σκορπιός της σχέσης, θέλετε να εξερευνήσετε τα βάθη της ψυχής του Ταύρου.

Ακόμα και αν ο Ταύρος δεν έχει την ίδια ανάγκη να σας γνωρίσει μέχρι τα κόκαλά σας, καθώς θα σας ανοιχτεί σχετικά εύκολα, θα σας πει οτιδήποτε θέλετε να μάθετε.

Αυτό είναι ιδιαίτερα καλό, καθώς ενώ εσείς είστε πάρα πολύ περίεργοι για τον Ταύρο, δεν θέλετε να αποκαλύπτετε πολλά για τον εαυτό σας στην αρχή.

Και οι δύο είστε κτητικοί και επιρρεπείς στη ζήλια, έτσι ευτυχώς καταλαβαίνετε ο ένας τον άλλον.

Τα ξεσπάσματά σας δεν θα επηρεάσουν ιδιαίτερα αυτό τον εραστή που τον κυβερνά ο πλανήτης του έρωτα –η Αφροδίτη.

Ο Ταύρος θα βγάλει από πάνω σας οποιοδήποτε ίχνος θυμού, γνωρίζοντας πως οποιοδήποτε τέτοιο μαύρο σύννεφο θα περάσει.

Και οι δύο εκτιμάτε την καθημερινότητα παραπάνω από τις αλλαγές στον τρόπο ζωής. Οι αλλαγές είναι για εσάς εξαντλητικές και χάσιμο χρόνου.

Η πίστη θα είναι ισχυρή σε αυτόν τον συνδυασμό, καθώς κανείς από τους δύο δεν αντέχει να εξιστορεί ολόκληρη τη ζωή του σε ξένους ανθρώπους.

Η καλη σεξουαλική ζωή θα βοηθήσει να διατηρήσετε χρόνια οικειότητας, και η αισθησιακή σας συμπεριφορά θα επιβεβαιώσει πως θα συνεχίσετε να εκτιμάτε τη γοητεία ο ένας του άλλου. Αυτός ο συνδυασμός είναι σίγουρα μια επιτυχία!Oroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2018, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
14850 - από σταθερό 0,79€/1’ (με ΦΠΑ + Τέλος Συνδρομητών Σταθερής Τηλ/νίας) και από κινητό 0,76€/1’ (με ΦΠΑ και εφαρμόζεται επιπλέον Τέλος Συνδρομητών Κινητής Τηλ/νίας 12%, 15%, 18% ή 20% ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ (με ΦΠΑ + Τέλος Συνδρομητών Σταθερής Τηλ/νίας) και από κινητό 1,58€/1’ (με ΦΠΑ και εφαρμόζεται επιπλέον Τέλος Συνδρομητών Κινητής Τηλ/νίας 12%, 15%, 18% ή 20% ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by digital4u