Σύνοδος Άρη – Δία, Η τύχη αγαπά τους τολμηρούς


Πολλοί άνθρωποι έχουν εξαιρετικές ιδέες τις οποίες όμως δεν καταφέρνουν ποτέ να κάνουν πράξη, γιατί δεν παίρνουν την πρωτοβουλία ή γιατί δεν τολμάνε να βγουν από τα όρια τους και να την υλοποιήσουν. Αυτές τις ημέρες όμως, η ζωή θα επιβραβεύσει τους τολμηρούς και αυτούς που δεν φοβούνται να πάρουν την ζωή στα χέρια τους.

Συγκεκριμένα, μετά από 2 περίπου χρόνια, ο πλανήτης της δράσης Άρης θα συναντηθεί με τον  Δία (03ο  20’) στο ζώδιο του Κριού. Κάτω από την επιρροή της όψης συνόδου που θα σχηματίσει ο Άρης με τον Δία, οι λέξεις τύχη, αισιοδοξία, πρωτοβουλίες, πρωτοπορία, μαχητικότητα και δύναμη, θα βρουν τον καλύτερο τρόπο να εκπροσωπηθούν, αφού θα νιώθουμε ότι κανένας και τίποτα δεν μπορεί να σταθεί εμπόδιο στο δρόμο μας, ενώ παράλληλα, θα είμαστε αισιόδοξοι ότι τα πράγματα θα πάνε καλύτερα και μπροστά μας βρίσκετε μόνο η επιτυχία.

Την καλή μας διάθεση θα την μεταδώσουμε και στους άλλους, ενώ η ορμή και το κέφι μας ίσως αποτελέσει πηγή έμπνευσης και για όσους βρίσκονται δίπλα μας, ενώ από την άλλη πλευρά και οι ειδήσεις που θα έχουμε για τα ζητήματα που μας απασχολούν θα είναι θετικές. Επίσης, η ερωτική μας διάθεση θα είναι αυτές τις ημέρες ιδιαίτερα τονισμένη. Υπάρχει όμως και η άλλη πλευρά του νομίσματος, ο Δίας εκτός από τύχη, έχει την τάση να μεγεθύνει και τις ιδιότητες τους κάθε πλανήτη, έτσι στο ζώδιο του Κριού, όπου ο Άρης είναι παντοδύναμος, είναι πιθανό να μας κάνει ακόμα πιο βιαστικούς, ανυπόμονους και παρορμητικούς,  να μεγεθύνει τις αντιδράσεις μας δημιουργώντας ένα εκρηκτικό κοκτέιλ, ή να μας παρασύρει σε κινήσεις υψηλού ρίσκου καθώς θα έχουμε υπερεκτιμήσει τις δυνατότητες μας.

Σε κοσμικό επίπεδο, είναι πιθανό να έχουμε σε διάφορα σημεία του κόσμου έντονες αντιδράσεις, εντάσεις στις σχέσεις μεταξύ των κρατών, εκρήξεις ή πυρκαγιές αλλά και υψηλές θερμοκρασίες. Η όψη συνόδου που θα σχηματίσει ο Άρης με τον Δία στο ζώδιο του Κριού θα βοηθήσει να προχωρήσουν σε δυναμικά ξεκινήματα τα ζώδια της Φωτιάς (Κριούς, Λέοντες, Τοξότες) ενώ μπορεί να παρασύρει σε  υπερβολές τους  υπόλοιπους εκπροσώπους του Παρορμητικού Σταυρού (Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς, Αιγόκερους) των πρώτων ημερών καθώς και όσους έχουν Ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες σε αυτή τη μοίρα. Η επιρροή της όψης συνόδου Άρη – Δία ισχύει για  10 ημέρες +/- .

Τους εκπροσώπους του Παρορμητικού Σταυρού (Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς, Αιγόκερους) η όψη συνόδου που θα σχηματίσει ο Άρης με τον Δία στο ζώδιο του Κριού θα τους βοηθήσει να πάρουν πρωτοβουλίες και να προχωρήσουν σε δυναμικά νέα ξεκινήματα στην καριέρα τους, με ενθουσιασμό, χαρά, αισιοδοξία καθώς έχουν την πεποίθηση ότι κανένας δεν θα μπορέσει να σταθεί εμπόδιο στον δρόμο τους. Θα έχουν όμως και την εύνοια της τύχης, αρκεί να εκτιμήσουν σωστά, γιατί θα έχουν την τάση να ρισκάρουν. Σε προσωπικό επίπεδο, η ερωτική τους διάθεση θα είναι ιδιαίτερα τονισμένη, ενώ δεν θα διεκδικήσουν με πάθος και ορμή το αντικείμενο του πόθου τους. Από την άλλη πλευρά όμως, είναι πιθανό να έχουν και έντονες εκρήξεις θυμού.

Τους εκπροσώπους του Σταθερού Σταυρού (Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς, Υδροχόους) η όψη συνόδου που θα σχηματίσει ο Άρης με τον Δία στο ζώδιο του Κριού θα ενισχύσει το άγχος τους για το επαγγελματικό τους μέλλον, ενώ θα αναγκαστούν να δουλέψουν κάτω από πιεστικά χρονοδιαγράμματα. Επίσης, θα πρέπει να προσπαθήσουν να προστατεύσουν τον εαυτό τους και την δουλειά τους, γιατί υπάρχει έντονο παρασκήνιο γύρω τους. Σε προσωπικό επίπεδο, θα ζήσουν έντονες ερωτικές στιγμές με άτομα από το χώρο της εργασίας τους οι οποίες θα πρέπει να μείνουν κρυφές.

Στους εκπροσώπους του Μεταβλητού Σταυρού (Διδύμους, Παρθένους, Τοξότες, Ιχθύς) η όψη συνόδου που θα σχηματίσει ο Άρης με τον Δία στο ζώδιο του Κριού θα μοιραστούν τα νέα επαγγελματικά τους σχέδια με τους φίλους τους, στους οποίους θα μεταφέρουν τον ενθουσιασμό και την αισιοδοξία τους, ενώ μέσα από τις φιλικές τους παρέες είναι πιθανό να προκύψει και μια τυχερή γνωριμία. Σε προσωπικό επίπεδο, θα ενθουσιαστούν με ένα άτομο που θα γνωρίσουν σε μια φιλική συγκέντρωση, από την άλλη πλευρά όμως, θα πρέπει προσέχουν τα λόγια τους, γιατί η ανυπομονησία και η βιασύνη δεν είναι πάντα καλοί σύμβουλοι.

Από την Πηνελόπη Παπουτσή

unnamed1Oroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 875 876 86 86 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα

Oroskopos.tv

Σελήνη στον Λέοντα από 21-24 Φεβρουαρίου, ποια ζώδια θα επηρεαστούν θετικά

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Η Σελήνη στις 21.02 στις 15.40 θα περάσει στο ζώδιο του Λέοντα και θα μας δώσει διάθεση γ ...

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για Τρίτη 20 Φεβρουαρίου 2024

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για σήμερα Τετάρτη 21 Φεβρουαρίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Κριός  Αποφύγετε τις διαφωνίες και επικεντρωθείτε στην επίλυση προβλημάτων με δι ...

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για Τρίτη 20 Φεβρουαρίου 2024

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για Τρίτη 20 Φεβρουαρίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Κριός  Αναμένεται μια δημιουργική και δυναμική ημέρα για εσάς, με ευκαιρίες για νέ ...

Σελήνη στον Καρκίνο από τις 19-21 Φεβρουαρίου, ποια ζώδια θα επηρεάσει θετικά

Σελήνη στον Καρκίνο από τις 19-21 Φεβρουαρίου, ποια ζώδια θα επηρεάσει θετικά

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Η Σελήνη μετά το ζώδιο των Διδύμων που ίσως να έφερε αρκετή επικοινωνία, επαφές και ...

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για Τρίτη 20 Φεβρουαρίου 2024

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για Δευτέρα 19 Φεβρουαρίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Κριός Σήμερα μπορείτε να αισθανθείτε πιο ηρεμοι και συνειδητοποιημενοι. Αξιοποιή ...

Oroskopos.tv

To Αστρολογικό Δελτίο Της Εβδομάδας από 18–25 Φεβρουαρίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Στον αστερισμό του έρωτα θα βρεθούμε αυτή την εβδομάδα, και αυτό θα έχει ως ευχάρισ ...

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2024, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
875 876 86 86 - από σταθερό 0,79€/1’ * και από κινητό 0,83€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ * και από κινητό 1,74€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by OroskoposTV
Κλήση 8758768686
error: Content is protected !!