Αφροδίτη στον Ταύρο και πως θα μας επηρεάσει


Στο Γήινο ζώδιο του Ταύρου μετά από ένα περίπου χρόνο θα κάνει την είσοδο της Η Αφροδίτη. Ο Ταύρος είναι ένα από τα δύο ζώδια που κυβερνά, και αυτό που θέλει να μας θυμίσει, με την παρουσία της στο ζώδιο της ύλης, είναι ότι πρέπει να δεχόμαστε, χωρίς ενοχές τις απολαύσεις της ζωής, δηλαδή, την ομορφιά, και ότι άλλο μπορεί να μας προσφέρει η ζωή, δίνοντας αξία στις μικρές και μεγάλες απολαύσεις. Την παρουσία της Αφροδίτης στο ζώδιο του  Ταύρου, μαζί με εμάς θα την γιορτάσει και η φύση.

Στις 28/05 στις 17:47 μ.μ.  η Αφροδίτη ολοκληρώνοντας την παρουσία της στο ζώδιο του Κριού και θα κάνει την είσοδο της στο ζώδιο του Ταύρου, θα παραμείνει μέχρι τις 23/06 στις 03:32 π.μ. όπου θα κάνει την είσοδο της στους Διδύμους.

Κατά τη διάρκεια της παραμονής της Αφροδίτης στο ζώδιο του Ταύρο, η προσοχή μας θα είναι στραμμένη στην σχέση μας με τον σύντροφο μας, καθώς θα υπάρξουν κάποιες αλλαγές στην ερωτική μας ζωή, ενώ κάποιοι από εμάς θα αναγκαστούμε να πάρουμε και σημαντικές αποφάσεις, με καθαρό μυαλό και λογική, παράλληλα όμως, θα  απολαύσουμε και όμορφες στιγμές με  ταίρι μας. Επίσης, θα ασχοληθούμε και με τις οικονομικές μας υποθέσεις, τις οποίες θα καταφέρουμε να τακτοποιήσουμε, κάνοντας σωστά μελετημένες κινήσεις.

Δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι η Αφροδίτη, είναι και ο πλανήτης της ομορφιάς, γι’ αυτό και κατά τη διάρκεια της παρουσίας της στο ζώδιο του Ταύρου θα ασχοληθούμε ιδιαίτερα με την ομορφιά και την εξωτερική μας εμφάνιση, πάντα με μέτρο και χωρίς  να προχωράμε σε ακρότητες (με εξαίρεση τις ημέρες που θα βρισκόμαστε κάτω από την επιρροή της συνόδου της Αφροδίτης με τον Ουρανό, στις οποίες  καλό θα ήταν ημέρες να αποφύγουμε οποιαδήποτε αλλαγή ή παρέμβαση). Φυσικά την γοητεία μας  θα την  χρησιμοποιήσουμε για να προσεγγίσουμε  το άτομο που μας ενδιαφέρει.

Ιδιαίτερα ευνοημένοι από την παρουσία της Αφροδίτης στο ζώδιο του Ταύρου θα είναι τα ζώδια της Γης (Παρθένοι, Αιγόκεροι) τα οποία θα έχουν ευκαιρίες όχι μόνο στον έρωτα αλλά και στα οικονομικά τους, ενώ ερωτικές περιπέτειες και απρόσμενες αλλαγές στην ερωτική τους ζωή θα έχουν οι εκπρόσωποι του Σταθερού Σταυρού (Ταύροι, Λέοντες, Σκορπιοί, Υδροχόοι).

Κατά τη διάρκεια της παραμονής της στο ζώδιο του Ταύρου  οι όψεις που θα σχηματίσει θα είναι :

  • Στις 12/06 η όψη συνόδου που θα σχηματίσει η Αφροδίτη με τον Ουρανό (16ο 52’), θα ξαφνικές αλλαγές στην ερωτική ζωή ή κεραυνοβόλους έρωτες στους εκπροσώπους του Σταθερού Σταυρού (Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς, Υδροχόους) που έχουν γεννηθεί στα του 2ου δεκαημέρου καθώς και σε όσους έχουν Ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες σε αυτή την μοίρα.
  • Στις 19/06 η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει η Αφροδίτη με τον ανάδρομο Κρόνο (25ο 05’), θα ωθήσει να πάρουν σοβαρές αποφάσεις για την ερωτική τους ζωή με βάση την λογική και όχι το συναίσθημα και να είναι συνεπείς στις οικονομικές τους υποχρεώσεις οι εκπρόσωποι του Σταθερού Σταυρού (Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς, Υδροχόους) στα μέσα του 3ου δεκαημέρου καθώς και σε όσους έχουν Ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες σε αυτή την μοίρα.
  • Στις 19/06 η όψη εξάγωνου που θα σχηματίσει η Αφροδίτη με τον Ποσειδώνα (25ο 25’), θα βγάλει στην επιφάνεια την πιο ρομαντική πλευρά τόσο των Ταύρων και των Σκορπιών όσο και των Παρθένων και των Ιχθύων που έχουν γεννηθεί στα μέσα του 3ου δεκαημέρου, καθώς και σε όσους έχουν Ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες σε αυτή την μοίρα.
  • Στις 21/06 η όψη τριγώνου που θα σχηματίσει η Αφροδίτη με τον ανάδρομο Πλούτωνα (28ο 00’), θα μεγεθύνει την γοητεία, ενώ υπόσχεται έντονες ερωτικές στιγμές στα ζώδια της Γης (Ταύρους, Παρθένους, Αιγόκερους) των 3 τελευταίων ημερών καθώς και σε όσους έχουν Ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες σε αυτή την μοίρα.

ΚΡΙΟΣ

Μια πολύ ευχάριστη χρονική περίοδος ξεκινά για εσάς τους Κριούς.  Η είσοδος της  Αφροδίτης στο ζώδιο του Ταύρου στον 2ο Ηλιακό σας οίκο,  θα σας βοηθήσει να προχωρήσετε σε μια νέα επαγγελματική συνεργασία, η οποία θα δώσει σημαντική ανάσα στο πορτοφόλι σας. Σε προσωπικό επίπεδο, η λέξη απόλαυση θα είναι κυρίαρχη στην ζωή σας, αυτό σημαίνει ότι θα απολαύσετε  όμορφες στιγμές με τον ερωτικό σας σύντροφο, ενώ, με την γοητεία σας θα κατακτήσετε ότι επιθυμείτε.

ΤΑΥΡΟΣ

Μια από τις πιο ερωτικές περιόδους της  χρονιάς ξεκινά για εσάς τους Ταύρους. Η είσοδος της κυβερνήτης του ζωδίου σας Αφροδίτης στο ζώδιο σας θα κάνει αυτό που ξέρει καλύτερα, θα ενισχύσει την γοητεία και τον ερωτισμό σας. Με χαρά, και χωρίς αναστολές θα χρησιμοποιήσετε τα όπλα σας, τα οποία και θα χρησιμοποιήσετε τόσο στην προσωπική σας ζωή όσο και στην καριέρα σας. Σε προσωπικό επίπεδο, οι δεσμευμένοι θα περάσουν πολύ όμορφα με τον σύντροφο τους, ενώ για τους αδέσμευτους, ένας νέος έρωτας είναι προ των πυλών.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Σε κρυφούς έρωτες είναι πιθανό να πιθανό να μπλεχτείτε εσείς οι Δίδυμοι. Η είσοδος της Αφροδίτης στο ζώδιο του Ταύρου  στον 12ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας βοηθήσει να  προχωρήσετε σε μυστικές συζητήσεις και κρυφές οικονομικές συμφωνίες. Ενώ σε προσωπικό επίπεδο, είναι πιθανό να ξεκινήσετε μια ερωτική ιστορία η οποία θα πρέπει να μείνει κρυφή.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Μια ευχάριστη περίοδος θα ξεκινήσει για την κοινωνική σας ζωή. Η είσοδος της Αφροδίτης στο ζώδιο του Ταύρου στον 11ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας βοηθήσει να έρθετε πολύ κοντά με άτομα του φιλικού σας κύκλου ή να γνωρίσετε νέα πρόσωπα από φίλους τα οποία μπορούν να σας βοηθήσουν να πετύχετε τους μελλοντικούς επαγγελματικούς σας στόχους. Ενώ σε προσωπικό επίπεδο είναι πιθανό μια φιλική σχέση να γίνει ερωτική. 

ΛΕΩΝ

Με την καριέρα σας θα ασχοληθείτε αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Λέοντες. Η είσοδος της Αφροδίτης στο ζώδιο του Ταύρου  στον 10ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας βοηθήσει να πετύχετε προχωρήσετε σε σημαντικές επιτυχίες στην δουλειά σας και να πετύχετε τους επαγγελματικούς σας στόχους, ενώ ευχάριστα θα είναι και τα νέα για όσους είστε σε αναζήτηση νέας εργασίας. Σε προσωπικό επίπεδο, θα ασχοληθείτε ιδιαίτερα με την εικόνα σας, ενώ είναι πιθανό να προκύψει και ένας νέος έρωτας μέσα από το χώρο της εργασίας σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Όνειρα για το μέλλον κάνετε  αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι  Παρθένοι. Η είσοδος της  Αφροδίτης στο φιλικό για εσάς ζώδιο του Ταύρου στον 9ο Ηλιακό σας οίκο,  θα σας βοηθήσει να δείτε με μεγαλύτερη αισιοδοξία και ενθουσιασμό τα μελλοντικά σας σχέδια, για τα οποία είστε έτοιμοι να δουλέψετε πιο μεθοδικά. Σε προσωπικό επίπεδο, για τους δεσμευμένους, ένα ταξίδι θα είναι η αφορμή για να αναθερμάνετε την σχέση σας με τον σύντροφο σας, ενώ οι αδέσμευτοι είναι πιθανό να ερωτευτούν μέσο διαδικτύου ή να ζήσουν ένα κεραυνοβόλο έρωτα με ένα άτομο από άλλη χώρα.

ΖΥΓΟΣ

Με τις οικονομικές σας υποθέσεις θα ασχοληθείτε αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Ζυγοί. Η είσοδος της  κυβερνήτη του ζωδίου σας Αφροδίτης στο ζώδιο του Ταύρου  στον 8ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας βοηθήσει να τακτοποιήσετε τις οικονομικές υποθέσεις απέναντι σε Τρίτους, ενώ παράλληλα θα σας φέρει και σημαντικές προτάσεις για νέες  οικονομικές συνεργασίες. Σε προσωπικό επίπεδο, θα χρησιμοποιήσετε τον ερωτισμό, και την γοητεία σας για να σαγηνεύσετε το αντικείμενο του πόθους σας και να πετύχετε τους στόχους σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Αέρας ανανέωσης θα φυσήξει στις διαπροσωπικές σας σχέσεις. Η είσοδος  της Αφροδίτης απέναντι από το ζώδιο σας στο ζώδιο του Ταύρου   στον 7ο Ηλιακό σας οίκο , υπόσχεται θετικές εξελίξεις και ευχάριστες αλλαγές στις συνεργασίες σας, αλλά και στις σχέσεις σας με τους συνεργάτες σας. Σε ότι αφορά την προσωπική σας ζωή, οι δεσμευμένοι θα αποκαταστήσετε τις σχέσεις σας με το ταίρι σας, ενώ είναι πιθανό κάποιοι από εσάς να παρασυρθείτε σε ερωτικά παραστρατήματα.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Πιο ευχάριστη θα είναι η καθημερινότητα σας από εδώ και στο εξής για εσάς τους Τοξότες.  Η είσοδος της Αφροδίτης στο ζώδιο του Ταύρου  στον 6ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας βοηθήσει να αποκαταστήσετε τις σχέσεις σας με τους συναδέλφους σας, ενώ παράλληλα θα καταφέρετε να βρείτε και πρακτικές λύσεις στα ζητήματα που θα προκύψουν στην δουλειά σας.  Σε προσωπικό επίπεδο, θα ασχοληθείτε με την διατροφή και την φυσική σας κατάσταση, ενώ παράλληλα μπορείτε να προχωρήσετε σε αλλαγές του στυλ και της εξωτερικής σας εμφάνισης ή σε αισθητικές παρεμβάσεις, εκτός από τις ημέρες που η Αφροδίτη θα κάνει όψη με τον Ουρανό. Επίσης, ευνοούνται τα φλερτ στο χώρο της εργασίας σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Πρωταγωνιστής στη ζωή σας αυτή τη χρονική περίοδο είναι ο έρωτας. Η  είσοδος της Αφροδίτης στο φιλικό για εσάς ζώδιο του Ταύρου στον 5ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας βοηθήσει να  αναπτύξετε με ενθουσιασμό και  με πάθος τα  φιλόδοξα σχέδια, και να αποτελέσετε πηγή έμπνευσης για τους φίλους σας. Σε προσωπικό επίπεδο, οι δεσμευμένοι θα ζήσουν πολύ  όμορφες στιγμές με το ερωτικό τους ταίρι, ενώ οι αδέσμευτοι θα ζήσουν ένα ξαφνικό έρωτα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Μια ευχάριστη περίοδος ξεκινά για τις οικογενειακές σας σχέσεις. Η  είσοδος της Αφροδίτης  στο ζώδιο του Ταύρου στον 4ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας ωθήσει να ασχοληθείτε με τα ζητήματα που απασχολούν το σπίτι και την οικογένεια σας και να τακτοποιήσετε τις οικονομικές εκκρεμότητες της οικογένειας σας, ενώ παράλληλα, θα ασχοληθείτε και με το με το χώρο του σπιτιού σας, προχωρώντας σε αλλαγές. Επίσης, αυτή η χρονική περίοδος είναι ιδανική για να αποκαταστήσετε τις σχέσεις σας με τα συγγενικά σας πρόσωπα. Από την άλλη πλευρά, αυτή η χρονική περίοδος είναι ιδανική για να  προχωρήσετε στην οικονομική εκμετάλλευση ενός ακινήτου ή για να ξεκινήσετε μια νέα επαγγελματική δραστηριότητα, έχοντας ως έδρα το σπίτι σας.

ΙΧΘΥΣ

Ευχάριστες επικοινωνίες θα έχετε αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Ιχθύς. Η είσοδος της Αφροδίτης στο ζώδιο του Ταύρου στον 3ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας βοηθήσει βελτιώσετε το επικοινωνιακό σας προφίλ, και να εξωτερικεύσετε με πιο  ήρεμο, αλλά παράλληλα και άμεσο τρόπο τις σκέψεις και τα συναισθήματα σας, ενώ με την επιμονή σας θα καταφέρετε να περάσετε τις θέσεις σας. Από την άλλη πλευρά,  θα προβάλλετε τον εαυτό σας και τις επαγγελματικές σας επιτυχίες. Σε προσωπικό επίπεδο, είναι πιθανό μια φιλική σχέση να γίνει ερωτική.

Από την Πηνελόπη Παπουτσή

unnamed1Oroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 875 876 86 86 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα

Oroskopos.tv

Τι λένε τα ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο για την 30η Μαΐου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για την 30η Μαΐου 2024 Κριός: Μια μέρα γεμάτη ενέργεια και δυναμισ ...

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για Τρίτη

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για σήμερα Τετάρτη 29 Μαίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός: Μια απρόσμενη πρόκληση μπορεί να σας αναστατώσει σήμερα ...

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για Τρίτη

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Τρίτη 28 Μαίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός: Μια μέρα γεμάτη ενέργεια και δημιουργικότητα. Είναι η κα ...

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο Παρασκευή 16 Φεβρουαρίου 2024

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κυριακή 26 Μαίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός Ανακαλύπτετε νέους τρόπους να εκφράσετε τις ιδέες και τα ...

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο Παρασκευή 16 Φεβρουαρίου 2024

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο Σάββατο 25 Μαίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός Ημέρα για δράση και πρωτοβουλίες. Ανακαλύπτετε νέους τρό ...

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2024, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
875 876 86 86 - από σταθερό 0,79€/1’ * και από κινητό 0,83€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ * και από κινητό 1,74€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by OroskoposTV
Κλήση 8758768686
error: Content is protected !!