Σύνοδος Άρη – Κρόνου, Οι επιπόλαιες κινήσεις δεν συγχωρούνται !!


Η επιθυμία μας να αλλάξουμε τα πάντα γύρω μας και να κάνουμε μια νέα αρχή στη ζωή μας, μπορεί να μας κάνει βιαστικούς και ανυπόμονους, γι’ αυτό σε αυτές τις περιπτώσεις είναι σημαντικό να βρεθεί κάποιος, ο οποίος θα μας βοηθήσει να δούμε τις καταστάσεις γύρω μας με μεγαλύτερη ωριμότητα.

Στις 05/04 θα πραγματοποιηθεί η συνάντηση του Άρη και αυτή δεν είναι άλλη με ένα πλανήτη, με τον Κρόνο στο ζώδιο του Υδροχόου (22ο 24’). Μια όψη που δεν ταιριάζει καθόλου στην φύση του Άρη, αφού λειτουργεί ως φρένο γκάζι, αυτό που συμβαίνει είναι η ορμή και η βιασύνη του Άρη πέφτει πάνω στον Κρόνο ο οποίος τον αναγκάζει να κάνει ένα βήμα  πίσω.

Με άλλα λόγια αυτές τις ημέρες θα αναγκαστούμε να δείξουμε υπομονή, πειθαρχεία, να είμαστε συνεπείς  στις υποχρεώσεις και πάνω από όλα να μην βιαζόμαστε γιατί διαφορετικά η ζωή και οι αντιδράσεις των άλλων γύρω μας μπορεί να μας προσγειώσουν απότομα. Τα επικριτικά σχόλια των άλλων και η σκληρότητα με την οποία μπορεί να μας συμπεριφερθούν είναι πιθανό να μας πληγώσει, γι’ αυτό καλό είναι να προσπαθούμε να κρατάμε τις αποστάσεις και να συμπεριφερόμαστε με ωριμότητα, να σεβόμαστε τα όρια, και πάνω από όλα να μην χάνουμε άσκοπα την ενέργεια μας αλλά να κάνουμε σωστά μελετημένες και στοχευμένες κινήσεις.

Είναι πολύ σημαντικό για εμάς να καταλάβουμε ότι αυτή η όψη λειτουργεί προστατευτικά όπως η ζώνη ασφαλείας. Και επειδή όπως αναφέραμε παραπάνω η όψη αυτή λειτουργεί σαν να πατάμε φρένο γκάζι ταυτόχρονα,  αυτές τις ημέρες θα πρέπει να είμαστε ιδιαίτερα προσεχτικοί κατά τις μετακινήσεις μας, γιατί έχει παρατηρηθεί ότι κάτω από την επιρροή αυτής της όψης, έχουμε πολλά κατάγματα .

Η όψη συνόδου που θα σχηματίσει ο Άρης με τον Κρόνο θα επηρεάσει κυρίως του εκπροσώπους του Σταθερού Σταυρού (Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς, Υδροχόους) που έχουν γεννηθεί στις αρχές του 3ου δεκαημέρου καθώς και όσους έχουν Ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες σε αυτή την μοίρα. Η επιρροή της όψης συνόδου του Άρη με τον  Κρόνο ισχύει για  10 ημέρες +/- .

Τους εκπροσώπους του Παρορμητικού Σταυρού (Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς, Αιγόκερους) η όψη συνόδου του Άρη με τον Κρόνο θα τους βοηθήσει να αποδείξουν την συνέπεια και την ωριμότητα τους στους φίλους και στο κοινωνικό τους περιβάλλον. Ενώ θα έχουν την δυνατότητα να αναπτύξουν με σοβαρότητα τα μελλοντικά τους σχέδια. Σε προσωπικό επίπεδο είναι πιθανό να έρθουν πολύ κοντά με ένα ισχυρό πρόσωπο από το φιλικό τους περιβάλλον.

Τους εκπροσώπους του Σταθερού Σταυρού (Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς, Υδροχόους) η όψη συνόδου του Άρη με τον Κρόνο θα τους ωθήσει να ξαναδούν με προσοχή τα σχέδια τους και να πάρουν ώριμες αποφάσεις καθώς τα λάθη δεν επιτρέπονται. Από την άλλη πλευρά δεν πρέπει να φοβηθούν να αναλάβουν ευθύνες. Σε προσωπικό επίπεδο, θα πετύχουν τους στόχους τους, αρκεί να είναι πειθαρχημένοι και να μην βιάζονται. Επίσης, θα πρέπει να προσέχουν όταν περπατάνε καθώς θα είναι επιρρεπείς σε μικροατυχήματα.

Τους εκπροσώπους του Μεταβλητού Σταυρού (Διδύμους, Παρθένους, Τοξότες, Ιχθύς) η όψη συνόδου του Άρη με τον Κρόνο θα τους ωθήσει να οργανώσουν σωστά τα επόμενα επαγγελματικά τους βήματα και να μην φοβηθούν νέες ευθύνες στην δουλειά τους, επίσης θα είναι πολύ αποτελεσματικοί όταν θα δουλεύουν κάτω από πίεση. Σε προσωπικό επίπεδο, δείξουν την αγάπη τους στους δικούς ανθρώπους με πράξεις και όχι με λόγια, ενώ αυτή η χρονική περίοδος είναι ιδανική για να βρουν λύσεις σε θέματα υγείας.

Από την Πηνελόπη Παπουτσή

unnamed1Oroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 875 876 86 86 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο Παρασκευή 16 Φεβρουαρίου 2024

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Παρασκευή 17 Μαίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο   Κριός Σήμερα εστιάστε στην οργάνωση και την διάρθρωση των ...

Oroskopos.tv

Τι λένε τα ζώδια σήμερα: Ημερήσιο ωροσκόπιο Πέμπτη 16 Μαίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Τι λένε τα ζώδια σήμερα: Ημερήσιο ωροσκόπιο Κριός Σήμερα εστιάστε στη δημιουργικό ...

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για Τρίτη

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για σήμερα Τετάρτη 15 Μαίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός Σήμερα εστιάστε στις σχέσεις σας με άλλους. Είναι μια καλ ...

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για Τρίτη

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Τρίτη 14 Μαίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός Σήμερα εστιάστε στον εαυτό σας και στις προσωπικές σας α ...

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για Τρίτη

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο Δευτέρα 13 Απριλίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός Σήμερα είναι μια μέρα για νέες αρχές και ξεκινήματα. Αφήσ ...

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο Παρασκευή 16 Φεβρουαρίου 2024

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κυριακή 12 Μαίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός Σήμερα εστιάστε στις περιστάσεις που απαιτούν αποφασιστ ...

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2024, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
875 876 86 86 - από σταθερό 0,79€/1’ * και από κινητό 0,83€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ * και από κινητό 1,74€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by OroskoposTV
Κλήση 8758768686
error: Content is protected !!