Σύνοδος Ερμή – Πλούτωνα, Ήρθε η ώρα των οριστικών ξεκαθαρισμάτων


Για 3η φορά, μέσα σε λίγες ημέρες, επαναλαμβάνεται η συνάντηση του Ερμή με τον Πλούτωνα στο ζώδιο του Αιγόκερω, και συγκεκριμένα στις 11/02. Από τις  29/01 όπου ο ανάδρομος Ερμής συναντήθηκε για 2η φορά σε  όψη συνόδου με τον Πλούτωνα στο ζώδιο του Αιγόκερω  βρισκόμαστε κάτω από την επιρροή αυτής της όψης, και αυτό που έχουμε δει γύρω μας είναι να συμβαίνουν πολύ σκληρά γεγονότα, με θύματα κυρίως νεαρά άτομα,   έχουμε σημαντικές αποκαλύψεις.

Επίσης,η ψυχολογική διάθεση μας είναι αρκετά πεσμένη ενώ, υπάρχουν στιγμές που παρασυρόμαστε από έμμονες ιδέες. Γι’ αυτό το λόγο είναι πολύ σημαντικό να προσπαθήσουμε να κρατήσουμε την ψυχραιμία μας, και να είμαστε προσεχτικοί στις αντιδράσεις μας. Από την άλλη πλευρά, για μια ακόμα φορά μπορούμε να λειτουργήσουμε ως ντεντέκτιβ και να ανακαλύψουμε τις κρυφές σκέψεις και προθέσεις των συνομιλητών μας, ενώ για πολλούς από εμάς, μετά από αρκετό καιρό, και μέσα από δύσκολες διαδικασίες ήρθε η ώρα των εκκαθαρίσεων τόσο στην προσωπικές μας σχέσεις όσο και στις επαγγελματικές μας συνεργασίες.

Από την άλλη πλευρά, πολύ μεγάλη θα είναι η επιθυμία και η προσπάθεια να χειραγωγήσουμε τις σκέψεις και τις αποφάσεις των δικών μας ανθρώπων είτε προς όφελος μας, είτε από ανασφάλεια. Στις προσωπικές μας επαφές, ο λόγος  μας θα είναι ιδιαίτερα καυστικός, και αυτό σε αρκετές περιπτώσεις,  μπορεί να πληγώσει ή να φέρει τον συνομιλητή μας σε δύσκολη θέση. Επίσης,  όπως αναφέραμε και στο άρθρο στις 29/01,  κάτω από την επιρροή αυτής της όψης είναι πιθανό να έχουμε και αρκετές ανθρώπινες απώλειες, από χρόνιες ασθένειες, λοιμώξεις ή ατυχήματα, τα οποία και απευχόμαστε.

Η όψη συνόδου που θα σχηματίσει ο Ερμής με τον Πλούτωνα στο ζώδιο του Αιγόκερω θα επηρεάσεις τους τους εκπροσώπους του Παρορμητικού Σταυρού (Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς, Αιγόκερους) που έχουν γεννηθεί μετά  στα μέσα του 3ου  δεκαημέρου, καθώς και όσους έχουν προσωπικούς πλανήτες στη μοίρα που πραγματοποιείται η όψη. Η επιρροή της όψης θα είναι για τις επόμενες 8 ημέρες.

Τους εκπροσώπους του Παρορμητικού Σταυρού (Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς, Αιγόκερους) η όψη συνόδου του ανάδρομου Ερμή με τον Πλούτωνα θα τους ωθήσει να είναι προσεχτικοί με τους συνεργάτες τους και να μην βιαστούν να βγάλουν συμπεράσματα, ενώ παράλληλα θα είναι ιδιαίτερα προσεχτικοί με όσους προσπαθήσουν να τους κολακέψουν ή να θυματοποιηθούν . Επίσης, θα έρθουν πολύ κοντά με ισχυρά πρόσωπα από το φιλικό ή επαγγελματικό τους περιβάλλον. Σε προσωπικό επίπεδο, θα προσπαθήσουν να επηρεάσουν τις αποφάσεις του σύντροφο τους, ενώ είναι πιθανό κάποιες στιγμές τα σχόλια τους να γίνουν ιδιαίτερα επικριτικά ή υποτιμητικά.

Τους εκπροσώπους του Σταθερού Σταυρού (Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς, Υδροχόους) η όψη συνόδου του ανάδρομου Ερμή με τον Πλούτωνα θα τους βοηθήσει να ολοκληρώσουν με επιτυχία τις οικονομικές και επαγγελματικές τους συμφωνίες, ενώ εάν χρειαστεί είναι πιθανό να κινηθούν και παρασκηνιακά. Σε προσωπικό επίπεδο, θα πρέπει να είναι ιδιαίτερα επιφυλακτικοί με τους συναδέλφους τους, ενώ είναι πιθανό να έρθουν αντιμέτωποι με σημαντικές αποκαλύψεις.

Τους εκπροσώπους του Μεταβλητού Σταυρού (Διδύμους, Παρθένους, Τοξότες, Ιχθύς) η όψη συνόδου του Ερμή με τον Πλούτωνα θα αφήσουν το ένστικτο τους να τους οδηγήσει στις σωστές αποφάσεις, από την άλλη πλευρά η παρατηρητικότητα τους, θα τους βοηθήσει να αντιληφθούν τη συναισθηματική και ψυχολογική διάθεση των συνομιλητών τους, και να το εκμεταλλευτούν προς όφελος τους, χειραγωγώντας τις αποφάσεις τους . Σε προσωπικό επίπεδο, είναι πιθανό η στάση του συντρόφου τους να πυροδοτήσει τους φόβους και τις ανασφάλειες τους.

Από την Πηνελόπη Παπουτσή

unnamed1Oroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 875 876 86 86 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο Παρασκευή 16 Φεβρουαρίου 2024

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο για 19 Ιουνίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός (21 Μαρτίου – 19 Απριλίου) Μία μέρα γεμάτη με χρήσιμες συ ...

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για Τρίτη

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για την Τρίτη 18 Ιουνίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός: Μια αίσθηση ανησυχίας ίσως σας κυριεύει σήμερα, Κριέ. Θ ...

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για Τρίτη

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για την Δευτέρα 17 Ιουνίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός: Μια ημέρα γεμάτη ενέργεια και δημιουργικότητα σας περιμ ...

Oroskopos.tv

Αστρολογικό Δελτίο της Εβδομάδας από 16-23 Ιουνίου 2024. Μάθε τι θα συμβεί τις επόμενες ημέρες!

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Το Αστρολογικό Δελτίο της Εβδομάδας Γεμάτη όνειρα, ψευδαισθήσεις αλλά και πολλές ...

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για Τρίτη

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Παρασκευή 14 Ιουνίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός: Μια μέρα γεμάτη ενέργεια και δυναμισμό σας περιμένει, Κ ...

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για Τρίτη

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Τρίτη 11 Ιουνίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός: Μια μέρα γεμάτη ενέργεια και δυναμισμό σας περιμένει, Κ ...

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2024, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
875 876 86 86 - από σταθερό 0,79€/1’ * και από κινητό 0,83€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ * και από κινητό 1,74€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by OroskoposTV
Κλήση 8758768686
error: Content is protected !!