Σύνοδος Ερμή – Ποσειδώνα, Βρίσκω έξυπνες λύσεις !!


Λίγες ημέρες πριν κάνει και επίσημα την εμφάνιση της η άνοιξη μας δίνεται η ευκαιρία να ονειρευτούμε και να σχεδιάσουμε τα επόμενα μας βήματα. Στις 16/03 η συνάντηση του Ερμή με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύς (25ο 09’), θα αποτελέσει για τους περισσότερους από εμάς, μετά από τα έντονα γεγονότα των τελευταίων ημερών, μια διέξοδο από την ασχήμια και την ρουτίνα της καθημερινότητας.

Κάτω από την επιρροή της όψης συνόδου που θα σχηματίσει ο Ερμής με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύς, αυτό που θα κάνουμε με μεγάλη χαρά είναι, να αφήσουμε για λίγο το παρόν και να οραματιστούμε το μέλλον, αλλά και την ζωή μας όπως θα θέλαμε να γίνει, για κάποιους αυτό μπορεί να αφορά την προσωπική τους ζωή, ενώ για κάποιους άλλους την καριέρα και την επαγγελματική τους καταξίωση. Ένας άλλος δρόμος είναι μέσο της Τέχνης, οπότε τι καλύτερο από το να εκφράσουμε τις καλλιτεχνικές μας ανησυχίες, ιδιαίτερα τυχεροί θα είναι οι καλλιτέχνες οι οποίοι θα έχουν πολύ υλικό το οποίο θα μπορέσουν να αποτυπώσουν μελλοντικά.

Στην καθημερινή μας ζωή, αυτές τις ημέρες θα καταφέρουμε να λειτουργήσουμε σαν τους μικρούς εφευρέτες καθώς θα μπορέσουμε να βρούμε έξυπνες και ιδιαίτερα εμπνευσμένες λύσεις, ενώ από την άλλη πλευρά το ένστικτο μας θα είναι ο φύλακας άγγελος μας, που θα μας καθοδηγήσει και θα μας προστατεύσει. Κατά τη διάρκεια των προσωπικών και επαγγελματικών μας επαφών αυτή η όψη μπορεί να λειτουργήσει σαν μακιγιάζ, το οποίο μας βοηθάει να τονίσουμε τα θετικά μας στοιχεία, τις ικανότητες και τα προτερήματα μας, ενώ από την άλλη πλευρά θα μας βοηθήσει να καλύψουμε με έξυπνο τρόπο τις αδυναμίες μας.

Επίσης, επειδή δεν θα θέλουμε να στεναχωρήσουμε ή να φέρουμε σε δύσκολη θέση τους συνομιλητές ή τα αγαπημένα μας πρόσωπα είναι πιθανό να πούμε μερικά αθώα ψέματα ή να δώσουμε υποσχέσεις στις οποίες δεν θα είμαστε συνεπείς. Οι όψεις συνήθως λειτουργούν αμφίδρομα , γι’ αυτό καλό θα ήταν, εάν δεν θέλουμε να πέσουμε θύματα κολακείας, να είμαστε επιφυλακτικοί απέναντι στα όμορφα λόγια και να μην δούμε τους άλλους και τις καταστάσεις γύρω μας μέσα από ροζ γυαλιά και παραμορφωτικούς καθρέφτες. Η όψη συνόδου θα επηρεάσει τους εκπροσώπους του Μεταβλητού Σταυρού (Δίδυμους, Παρθένους, Τοξότες, Ιχθύες) αλλά και τους Καρκίνους και τους Σκορπιούς που έχουν γεννηθεί στα μέσα του 3ου δεκαημέρου ή όσους έχουν προσωπικούς πλανήτες ή Ωροσκόπο σε αυτή τη μοίρα. Η επιρροή τις όψης ισχύει για 5 ημέρες -/+

Τους εκπροσώπους του Παρορμητικού Σταυρού (Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς, Αιγόκερους) η όψη συνόδου που θα σχηματίσει ο Ερμής με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύς, θα λειτουργήσει ευεργετικά κυρίως στην δουλειά τους, καθώς θα τους βοηθήσει να βρουν έξυπνες λύσεις στα ζητήματα που τους απασχολούν, ενώ παράλληλα θα τους ωθήσει να κάνουν όνειρα για το προσωπικό και επαγγελματικό τους μέλλον. Επίσης, αυτή η όψη θα είναι ιδιαίτερα βοηθητική, για όσους περνάν δύσκολα στην δουλειά τους καθώς θα τους βοηθήσει να ξεγλιστρήσουν από δύσκολες καταστάσεις ή να για να προβάλλουν την καλύτερη εκδοχή του εαυτού τους. Σε προσωπικό επίπεδο είναι πιθανό να παρασυρθούν σε κατά συνθήκη ψέματα στην προσπάθεια τους να μην δυσαρεστήσουν τους ανθρώπους που βρίσκονται στο κοντινό τους περιβάλλον.

Τους εκπροσώπους του Σταθερού Σταυρού (Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς, Υδροχόους) η όψη συνόδου που θα σχηματίσει ο Ερμής με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύς, είναι πιθανόν να λειτουργήσει παραπλανητικά, καθώς από την μια πλευρά θα τους ωθήσει να πιστέψουν στα όμορφα λόγια και στις υποσχέσεις των φίλων τους, ενώ από την άλλη πλευρά είναι πιθανό και αυτοί να χρησιμοποιήσουν την γοητεία τους, και να προβάλλουν το καλύτερο τους πρόσωπο με σκοπό  να προσεγγίσουν άτομα από το φιλικό τους περιβάλλον και τον κοινωνικό τους κύκλο, τα οποία μπορεί να τους φανούν χρήσιμα στα μελλοντικά τους σχέδια. Σε προσωπικό επίπεδο, στην προσπάθεια τους να αποφύγουν τις δύσκολες καταστάσεις στη σχέση τους, είναι πιθανό να δώσουν υποσχέσεις στον σύντροφο τους που δεν θα τηρήσουν ή να παρασυρθούν σε έξοδα τα οποία θα τους βγάλουν εκτός προϋπολογισμού.

Τους εκπροσώπους του Μεταβλητού Σταυρού (Διδύμους, Παρθένους, Τοξότες, Ιχθύς) η όψη συνόδου που θα σχηματίσει ο Ερμής με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύς, θα βοηθήσει να βρουν τον πιο έξυπνο τρόπο για να πετύχουν τους μελλοντικούς τους στόχους, ενώ κάποιοι είναι πιθανό να δεχτούν και μια πολύ ενδιαφέρουσα επαγγελματική πρόταση. Σε προσωπικό επίπεδο, θα καταφέρουν να ξεπεράσουν τα εμπόδια και τα προβλήματα που υπάρχουν στην σχέση τους με το ταίρι τους και να ανανεώσουν την  ερωτική τους ζωή. Από την άλλη πλευρά θα βρουν έξυπνες λύσεις στα διάφορα οικογενειακά προβλήματα.

Από την Πηνελόπη ΠαπουτσήOroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 875 876 86 86 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα

Πως θα μας επηρεάσει η είσοδος του Ήλιου στο ζώδιο του Κριού

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Το ξύπνημα της άνοιξης προαναγγέλλει κάθε χρόνο η είσοδος του Ήλιου στο ζώδιο του ...

Πως θα μας επηρεάσει η Νέα Σελήνη στο ζώδιο του Κριού

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Η Νέα Σελήνη αποτελεί πάντοτε την ευκαιρία να ξεκινήσουμε πράγματα τα οποία θέλου ...

Εβδομαδιαίο πλανητικό σκηνικό από 19/3 – 26/3/2023

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Την είσοδο της άνοιξης θα υποδεχτούμε αυτή την εβδομάδα, και μαζί της τη νέα Αστρολ ...

Τετράγωνο Ερμή – Άρη, Οι εντάσεις κορυφώνονται !!

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Οι εντάσεις και οι παρεξηγήσεις των τελευταίων ημερών φαίνεται ότι θα συνεχιστούν ...

Τετράγωνο Ήλιου – Άρη, Ο θυμός δεν είναι καλός σύμβουλος !!

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Το τελευταίο χρονικό διάστημα,  υπάρχει μια διάχυτη ένταση στην ατμόσφαιρα με απο ...

Τετράγωνο Αφροδίτης – Πλούτωνα, Ο έρωτας βάλετε !!!

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Η εξέλιξη στην ζωή μας είναι ένας συνδυασμός τόλμης, σκληρής δουλειάς και καμιά φο ...

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2018, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
875 876 86 86 - από σταθερό 0,79€/1’ * και από κινητό 0,83€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ * και από κινητό 1,74€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by digital4u