Σύνοδος Ερμή – Ποσειδώνα, Βρίσκω έξυπνες λύσεις !!


Λίγες ημέρες πριν κάνει και επίσημα την εμφάνιση της η άνοιξη μας δίνεται η ευκαιρία να ονειρευτούμε και να σχεδιάσουμε τα επόμενα μας βήματα. Στις 16/03 η συνάντηση του Ερμή με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύς (25ο 09’), θα αποτελέσει για τους περισσότερους από εμάς, μετά από τα έντονα γεγονότα των τελευταίων ημερών, μια διέξοδο από την ασχήμια και την ρουτίνα της καθημερινότητας.

Κάτω από την επιρροή της όψης συνόδου που θα σχηματίσει ο Ερμής με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύς, αυτό που θα κάνουμε με μεγάλη χαρά είναι, να αφήσουμε για λίγο το παρόν και να οραματιστούμε το μέλλον, αλλά και την ζωή μας όπως θα θέλαμε να γίνει, για κάποιους αυτό μπορεί να αφορά την προσωπική τους ζωή, ενώ για κάποιους άλλους την καριέρα και την επαγγελματική τους καταξίωση. Ένας άλλος δρόμος είναι μέσο της Τέχνης, οπότε τι καλύτερο από το να εκφράσουμε τις καλλιτεχνικές μας ανησυχίες, ιδιαίτερα τυχεροί θα είναι οι καλλιτέχνες οι οποίοι θα έχουν πολύ υλικό το οποίο θα μπορέσουν να αποτυπώσουν μελλοντικά.

Στην καθημερινή μας ζωή, αυτές τις ημέρες θα καταφέρουμε να λειτουργήσουμε σαν τους μικρούς εφευρέτες καθώς θα μπορέσουμε να βρούμε έξυπνες και ιδιαίτερα εμπνευσμένες λύσεις, ενώ από την άλλη πλευρά το ένστικτο μας θα είναι ο φύλακας άγγελος μας, που θα μας καθοδηγήσει και θα μας προστατεύσει. Κατά τη διάρκεια των προσωπικών και επαγγελματικών μας επαφών αυτή η όψη μπορεί να λειτουργήσει σαν μακιγιάζ, το οποίο μας βοηθάει να τονίσουμε τα θετικά μας στοιχεία, τις ικανότητες και τα προτερήματα μας, ενώ από την άλλη πλευρά θα μας βοηθήσει να καλύψουμε με έξυπνο τρόπο τις αδυναμίες μας.

Επίσης, επειδή δεν θα θέλουμε να στεναχωρήσουμε ή να φέρουμε σε δύσκολη θέση τους συνομιλητές ή τα αγαπημένα μας πρόσωπα είναι πιθανό να πούμε μερικά αθώα ψέματα ή να δώσουμε υποσχέσεις στις οποίες δεν θα είμαστε συνεπείς. Οι όψεις συνήθως λειτουργούν αμφίδρομα , γι’ αυτό καλό θα ήταν, εάν δεν θέλουμε να πέσουμε θύματα κολακείας, να είμαστε επιφυλακτικοί απέναντι στα όμορφα λόγια και να μην δούμε τους άλλους και τις καταστάσεις γύρω μας μέσα από ροζ γυαλιά και παραμορφωτικούς καθρέφτες. Η όψη συνόδου θα επηρεάσει τους εκπροσώπους του Μεταβλητού Σταυρού (Δίδυμους, Παρθένους, Τοξότες, Ιχθύες) αλλά και τους Καρκίνους και τους Σκορπιούς που έχουν γεννηθεί στα μέσα του 3ου δεκαημέρου ή όσους έχουν προσωπικούς πλανήτες ή Ωροσκόπο σε αυτή τη μοίρα. Η επιρροή τις όψης ισχύει για 5 ημέρες -/+

Τους εκπροσώπους του Παρορμητικού Σταυρού (Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς, Αιγόκερους) η όψη συνόδου που θα σχηματίσει ο Ερμής με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύς, θα λειτουργήσει ευεργετικά κυρίως στην δουλειά τους, καθώς θα τους βοηθήσει να βρουν έξυπνες λύσεις στα ζητήματα που τους απασχολούν, ενώ παράλληλα θα τους ωθήσει να κάνουν όνειρα για το προσωπικό και επαγγελματικό τους μέλλον. Επίσης, αυτή η όψη θα είναι ιδιαίτερα βοηθητική, για όσους περνάν δύσκολα στην δουλειά τους καθώς θα τους βοηθήσει να ξεγλιστρήσουν από δύσκολες καταστάσεις ή να για να προβάλλουν την καλύτερη εκδοχή του εαυτού τους. Σε προσωπικό επίπεδο είναι πιθανό να παρασυρθούν σε κατά συνθήκη ψέματα στην προσπάθεια τους να μην δυσαρεστήσουν τους ανθρώπους που βρίσκονται στο κοντινό τους περιβάλλον.

Τους εκπροσώπους του Σταθερού Σταυρού (Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς, Υδροχόους) η όψη συνόδου που θα σχηματίσει ο Ερμής με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύς, είναι πιθανόν να λειτουργήσει παραπλανητικά, καθώς από την μια πλευρά θα τους ωθήσει να πιστέψουν στα όμορφα λόγια και στις υποσχέσεις των φίλων τους, ενώ από την άλλη πλευρά είναι πιθανό και αυτοί να χρησιμοποιήσουν την γοητεία τους, και να προβάλλουν το καλύτερο τους πρόσωπο με σκοπό  να προσεγγίσουν άτομα από το φιλικό τους περιβάλλον και τον κοινωνικό τους κύκλο, τα οποία μπορεί να τους φανούν χρήσιμα στα μελλοντικά τους σχέδια. Σε προσωπικό επίπεδο, στην προσπάθεια τους να αποφύγουν τις δύσκολες καταστάσεις στη σχέση τους, είναι πιθανό να δώσουν υποσχέσεις στον σύντροφο τους που δεν θα τηρήσουν ή να παρασυρθούν σε έξοδα τα οποία θα τους βγάλουν εκτός προϋπολογισμού.

Τους εκπροσώπους του Μεταβλητού Σταυρού (Διδύμους, Παρθένους, Τοξότες, Ιχθύς) η όψη συνόδου που θα σχηματίσει ο Ερμής με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύς, θα βοηθήσει να βρουν τον πιο έξυπνο τρόπο για να πετύχουν τους μελλοντικούς τους στόχους, ενώ κάποιοι είναι πιθανό να δεχτούν και μια πολύ ενδιαφέρουσα επαγγελματική πρόταση. Σε προσωπικό επίπεδο, θα καταφέρουν να ξεπεράσουν τα εμπόδια και τα προβλήματα που υπάρχουν στην σχέση τους με το ταίρι τους και να ανανεώσουν την  ερωτική τους ζωή. Από την άλλη πλευρά θα βρουν έξυπνες λύσεις στα διάφορα οικογενειακά προβλήματα.

Από την Πηνελόπη Παπουτσή

unnamed1Oroskopos.tv

Μιλήσε απευθείας με τους ειδικούς και ενημερώσου 901 600 3455 Αστρολογικές προβλέψεις από την κορυφαία ομάδα αστρολόγων!

Συνεντεύξεις

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο Παρασκευή 16 Φεβρουαρίου 2024

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο για 12 Ιουλίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός: Μια μέρα γεμάτη ενέργεια και δυναμισμό σας περιμένει, Κ ...

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για Τρίτη

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για 10 Ιουλίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο ωροσκόπιο Κριός: Μια πιθανή ένταση ή παράπονα μπορεί να έρθουν στην επιφά ...

Oroskopos.tv

Τι λένε τα ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο για την 9η Ιουλίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός: Μια μέρα γεμάτη ενέργεια και δυναμισμό σας περιμένει. Ε ...

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο Παρασκευή 16 Φεβρουαρίου 2024

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο για την 5η Ιουλίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός: Μια μέρα γεμάτη ενέργεια και δυναμισμό σας περιμένει, Κ ...

Oroskopos.tv

Τι λένε τα ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο για την 4η Ιουλίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός: Μια μέρα γεμάτη ενέργεια και δυναμισμό σας περιμένει, Κ ...

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2024, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
901 600 3455 από σταθερό 1,30€/1' και από κινητό 1,75€/1'**(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Η ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΎΕΙ)
* Γραμμή παραπόνων: 2106085999, Planet Phones Αλέκου Παναγούλη 40, Νέα Ιωνία
Powered by OroskoposTV
Κλήση 9016003455
error: Content is protected !!