Σύνοδος Ήλιου- ανάδρομου Ερμή, Δείχνω το σοβαρό μου πρόσωπο …


Η ικανότητα μας να προσαρμοζόμαστε γρήγορα στις νέες συνθήκες και να επικοινωνούμε με ακρίβεια και χωρίς περιττά λόγια τις θέσεις μας είναι αυτή που μας κάνει να ξεχωρίζουμε, καθώς όπως είναι γνωστό, στις μέρες μας ο χρόνος είναι χρήμα. Στις 07/01, λίγες ώρες μετά  την λαμπερή Πανσέληνο στο ζώδιο του Καρκίνου,  ο Ερμής συνεχίζοντας την ανάδρομη πορεία του στο ζώδιο του Αιγόκερω θα συναντηθεί με τον Ήλιο (16ο 57’).

Κάτω από την επιρροή της όψης συνόδου του Ήλιου με τον ανάδρομο Ερμή, θα έχουμε την δυνατότητα, να επανεξετάσουμε τα θέματα που προκύψαν τον τελευταίο καιρό στην δουλειά μας και να βρούμε  ουσιαστικές λύσεις, ενώ από την άλλη πλευρά, θα καταφέρουμε να εκφράσουμε με σοβαρότητα τις σκέψεις και τα συναισθήματα μας στο ταίρι μας. Σε επαγγελματικό επίπεδο, θα έχουμε ιδιαίτερα ενδιαφέρουσες προτάσεις, τις οποίες και πρέπει να σκεφτούμε σοβαρά πριν προχωρήσουμε  σε οριστικές συμφωνίες, ενώ είναι πιθανό να ξεκινήσουμε και πάλι συνεργασία με ένα παλιό μας συνεργάτη.

Εάν κάτι πρέπει να προσέχουμε είναι τα νεύρα μας, καθώς εξαιτίας της ανάδρομης πορείας του Ερμή είναι πιθανό τα προβλήματα στην επικοινωνία να συνεχίζονται,  να υπάρχουν προβλήματα στις μετακινήσεις, αλλά και αναβολές ή καθυστερήσεις σε προγραμματισμένα ραντεβού, γι’ αυτό καλό είναι να έχουμε πάντα έτοιμο ένα δεύτερο σχέδιο.

Η όψη συνόδου που θα σχηματίσει ο ανάδρομος Ερμής με τον Ήλιο θα επηρεάσει τους εκπροσώπους του Παρορμητικού Σταυρού (Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς, Αιγόκερους) που έχουν γεννηθεί στα μέσα  του 2ου δεκαημέρου καθώς και όσους έχουν προσωπικούς πλανήτες ή Ωροσκόπο σε αυτή τη μοίρα.

Ιδιαίτερα οι Αιγόκεροι που έχουν γενέθλια αυτές τις ημέρες, θα έχουν την δυνατότητα σε όλη την διάρκεια της χρονιάς να προωθήσουν τα σχέδια τους, παρόλο που θα υπάρχουν αρκετές στιγμές όπου θα νιώθουν συναισθηματικά ευάλωτοι. Η επιρροή της όψης ισχύει 4 ημέρες -/+.

Τους εκπροσώπους του Παρορμητικού Σταυρού (Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς, Αιγόκερους) η όψη συνόδου που θα σχηματίσει ο Ήλιος με τον ανάδρομο Ερμή στο ζώδιο του Αιγόκερω θα τους βοηθήσει να εστιάσουν την προσοχή τους στα προβλήματα που υπάρχουν σε μια συνεργασία, και να δουν εάν μπορούν να βρουν  λύσεις πριν οδηγηθούν σε οριστικές αποφάσεις,  ενώ αρκετοί είναι πιθανό να δεχτούν και μια επαγγελματική πρόταση από ένα παλιό τους συνεργάτη. Σε προσωπικό επίπεδο, θα προσπαθήσουν να έρθουν και πάλι κοντά με τον σύντροφο και τα αγαπημένα τους πρόσωπα, με σκοπό να γεφυρώνουν τις διαφορές τους και να φτιάξουν την εικόνα τους.

Τους εκπροσώπους του Σταθερού Σταυρού (Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς, Υδροχόους) η όψη συνόδου που θα σχηματίσει ο Ήλιος με τον ανάδρομο Ερμή στο ζώδιο του Αιγόκερω θα τους βοηθήσει να βρουν εναλλακτικούς τρόπους για να προωθήσουν τα σχέδια τους και να επικοινωνήσουν τις θέσεις τους, δίνοντας αυτή τη φορά έμφαση στις λεπτομέρειες. Ενώ από την άλλη πλευρά, θα χρειαστεί να διαχειριστούν τον θυμό και την απογοήτευση τους, στις αναβολές , στις καθυστερήσεις ή στην ασυνέπεια που μπορεί να δείξει ο σύντροφος ή οι φίλοι τους.

Τους εκπροσώπους του Μεταβλητού Σταυρού (Διδύμους, Παρθένους, Τοξότες, Ιχθύς) η όψη συνόδου που θα σχηματίσει ο Ήλιος με τον ανάδρομο Ερμή στο ζώδιο του Αιγόκερω θα τους δώσει τον χρόνο που χρειάζονται να επανεξετάσουν μια νέα οικονομική πρόταση, η οποία είχε κολλήσει, ώστε σύντομα να προχωρήσουν σε οριστική συμφωνία. Σε ότι αφορά την προσωπική τους ζωή, θα νιώσουν πολύ άνετα να εκφράσουν τις σκέψεις και τα συναισθήματα τους στον ερωτικό τους σύντροφο και στους δικούς τους ανθρώπους.

Από τη Πηνελόπη Παπουτσή

unnamed1Oroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 875 876 86 86 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα

Oroskopos.tv

Τι λένε τα ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο για την 30η Μαΐου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για την 30η Μαΐου 2024 Κριός: Μια μέρα γεμάτη ενέργεια και δυναμισ ...

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για Τρίτη

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για σήμερα Τετάρτη 29 Μαίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός: Μια απρόσμενη πρόκληση μπορεί να σας αναστατώσει σήμερα ...

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για Τρίτη

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Τρίτη 28 Μαίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός: Μια μέρα γεμάτη ενέργεια και δημιουργικότητα. Είναι η κα ...

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο Παρασκευή 16 Φεβρουαρίου 2024

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κυριακή 26 Μαίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός Ανακαλύπτετε νέους τρόπους να εκφράσετε τις ιδέες και τα ...

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο Παρασκευή 16 Φεβρουαρίου 2024

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο Σάββατο 25 Μαίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός Ημέρα για δράση και πρωτοβουλίες. Ανακαλύπτετε νέους τρό ...

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2024, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
875 876 86 86 - από σταθερό 0,79€/1’ * και από κινητό 0,83€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ * και από κινητό 1,74€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by OroskoposTV
Κλήση 8758768686
error: Content is protected !!