Σύνοδος Ήλιου – Ουρανού, Η ζωή είναι γεμάτη εκπλήξεις !!


Στη ζωή των περισσότερων ανθρώπων η αλλαγή μιας συνήθειας ή η ανατροπή μιας κατάστασης μπορεί να προκαλέσει άγχος και πανικό. Ωστόσο, τις αλλαγές δεν πρέπει να τις φοβόμαστε, το αντίθετο θα λέγαμε, γιατί χωρίς αυτές δεν θα υπήρχε η πρόοδος και η εξέλιξη στην ζωή μας. Στις  09/05  ο Ήλιος θα συναντηθεί με τον Ουρανό στο ζώδιο του Ταύρου (18ο 56’).

Κάτω από την επιρροή της όψης συνόδου που θα σχηματίσει ο Ήλιος με τον Ουρανό, το μόνο σίγουρο είναι ότι τίποτα δεν θα είναι ίδιο, και βάση του αρχικού προγράμματος.  Και αυτό γιατί θα υπάρξουν αρκετές και αλλαγές στην ζωή μας, αυτό για κάποιους μπορεί να σημαίνει ότι θα αποδεσμευτούν ξαφνικά, είτε μετά από δική τους απόφαση είτε εξαιτίας εξωγενών παραγόντων,  από μια σχέση ή μια συνεργασία  που ήταν στάσιμη, ενώ κάποιοι θα αισθανθούν ότι δεν τους αρέσει πλέον να τους θεωρούν δεδομένους.

Από την άλλη πλευρά, αρκετοί θα δουν τα σχέδια τους να ανατρέπονται ξαφνικά και θα πρέπει να προσαρμοστούν σε νέα δεδομένα, ενώ κάποιοι άλλοι θα συνειδητοποιήσουν ότι τώρα ήρθε η στιγμή για κάνουν στροφή στην καριέρας τους, με ότι και αν συνεπάγεται αυτό το νέο ριψοκίνδυνο βήμα στην  καριέρα τους. Στα θετικά αυτής της όψης είναι, ότι μπορούμε  να προβάλουμε τον εαυτό μας και να προωθήσουμε τις ιδέες μας με πρωτότυπο τρόπο, και να ξεχωρίσουμε. Ωστόσο,  θα πρέπει να  προσέχουμε την συμπεριφορά μας και να μην προκαλούμε τους άλλους, χωρίς ουσιαστικό λόγο.

Η όψη αυτή θα επηρεάσει τους εκπροσώπους του Σταθερού Σταυρού (Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς, Υδροχόους) που έχουν γεννηθεί στα τέλη  του 2ου δεκαημέρου καθώς και όσους έχουν προσωπικούς πλανήτες ή Ωροσκόπο στη μοίρα που πραγματοποιείται η όψη. Ιδιαίτερα οι Ταύροι που έχουν γενέθλια αυτές τις ημέρες, η γενέθλια χρονιά τους θα είναι γεμάτη με ξαφνικές αλλαγές και ανατροπές, με άλλα λόγια η ζωή τους μέσα στη χρονιά δεν θα είναι ίδια.  Η επιρροή της όψης είναι 10 ημέρες -/+.

Τους εκπροσώπους του Παρορμητικού Σταυρού (Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς, Αιγόκερους) η όψη συνόδου που θα σχηματίσει ο Ήλιος με τον Ουρανό στο ζώδιο του Ταύρου, θα παρασύρει  σε οικονομικές κινήσεις και συνεργασίες ιδιαίτερα τολμηρές, ενώ παράλληλα θα καταφέρουν να προωθήσουν  τα νέα δημιουργικά  τους σχέδια, με ιδιαίτερα ανατρεπτικό τρόπο. Σε προσωπικό επίπεδο, η ερωτική τους ζωή θα αλλάξει ξαφνικά  ενώ είναι πιθανό να προκύψουν ασύμβατοι έρωτες, αλλά και σχέσεις με κοινωνικές διαφορές.

Τους εκπροσώπους του Σταθερού Σταυρού (Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς, Υδροχόους) η όψη συνόδου που θα σχηματίσει ο Ήλιος με τον Ουρανό στο ζώδιο του Ταύρου, θα τους βγάλει από τα νερά τους, αν και τα τελευταία χρόνια θα έπρεπε να είχαν συνηθίσει στις αλλαγές, καθώς θα ανατρέψει τα δεδομένα στην δουλειά τους, αναγκάζοντας τους να αλλάξουν τα επαγγελματικά τους σχέδια ή  ρίξουν ξαφνικά τους τίτλους του τέλους μιας συνεργασίας. Επίσης,  θα είναι και αυτοί που θα πάρουν τη απόφαση να κάνουν στροφή στην καριέρα τους. Σε προσωπικό επίπεδο, είναι πιθανό μια σχέση να λήξει ξαφνικά, εξαιτίας μιας φαινομενικά ασήμαντης αφορμής, ενώ κάποιοι εκ πεποιθήσεως εργένηδες μπορεί να πάρουν την απόφαση και να δεσμευτούν.

Τους εκπροσώπους του Μεταβλητού Σταυρού (Διδύμους, Παρθένους, Τοξότες, Ιχθύς) η όψη συνόδου που θα σχηματίσει ο Ήλιος με τον Ουρανό στο ζώδιο του Ταύρου, θα βγάλει στην επιφάνεια τον μικρό εφευρέτη που κρύβουν μέσα τους, καθώς θα τους δώσει έξυπνες και ιδιαίτερα ανατρεπτικές ιδέες, τις οποίες θα μπορέσουν να βάλουν άμεσα σε πρακτική εφαρμογή,  ενώ το άγχος στην δουλειά τους συνεχώς θα αυξάνεται. Σε προσωπικό επίπεδο, καλό θα ήταν να αποφύγουν τις εριστικές και συμπεριφορές  και τα προκλητικά σχόλια , τα οποία μπορεί να τους εκθέσουν.

Από την Πηνελόπη Παπουτσή

unnamed1Oroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 875 876 86 86 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα

Oroskopos.tv

Αστρολογικό Δελτίο της Εβδομάδας από 16-23 Ιουνίου 2024. Μάθε τι θα συμβεί τις επόμενες ημέρες!

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Το Αστρολογικό Δελτίο της Εβδομάδας Γεμάτη όνειρα, ψευδαισθήσεις αλλά και πολλές ...

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για Τρίτη

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Παρασκευή 14 Ιουνίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός: Μια μέρα γεμάτη ενέργεια και δυναμισμό σας περιμένει, Κ ...

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για Τρίτη

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Τρίτη 11 Ιουνίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός: Μια μέρα γεμάτη ενέργεια και δυναμισμό σας περιμένει, Κ ...

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο Παρασκευή 16 Φεβρουαρίου 2024

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο για 9 Ιουνίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός: Μια μέρα γεμάτη ενέργεια και δυναμισμό σας περιμένει, Κ ...

Oroskopos.tv

Αστρολογικό Δελτίο της Εβδομάδας από 9-16 Ιουνίου 2024. Μάθε τι θα συμβεί τις επόμενες ημέρες!

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Το Αστρολογικό Δελτίο της Εβδομάδας Σε αντίθεση με την προηγούμενη εβδομάδα, στην ...

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο Παρασκευή 16 Φεβρουαρίου 2024

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για την Πέμπτη 7 Ιουνίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός: Μια αίσθηση ανικανοποίησης ίσως να σας κυριεύει σήμερα. ...

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2024, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
875 876 86 86 - από σταθερό 0,79€/1’ * και από κινητό 0,83€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ * και από κινητό 1,74€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by OroskoposTV
Κλήση 8758768686
error: Content is protected !!