Σύνοδος Ήλιου – Πλούτωνα, Η δύναμη της μεταμόρφωσης


Η αίσθηση ότι κάτι πάει να αλλάξει γύρω μας, για το οποίο όμως δεν έχουμε εμείς τον απόλυτο έλεγχο, αυτές τις ημέρες μας κάνει να νιώθουμε λίγο περίεργα. Αυτό άλλωστε συμβαίνει κάθε φορά που νιώθουμε ότι πρέπει να κάνουμε μια νέα αρχή.

Στις 16/01 ο Ήλιος θα συναντήσει τον Πλούτωνα σε όψη συνόδου στο ζώδιο του Αιγόκερω(26ο 27’).

Κάτω από την επιρροή της όψης συνόδου που θα σχηματίσει ο Ήλιος με τον Πλούτωνα έχουμε την δυνατότητα να κλείσουμε παλιά κεφάλαια της ζωής μας οριστικά και αμετάκλητα, να ολοκληρώσουμε συνεργασίες οι οποίες δεν είναι αποδοτικές αλλά διατηρούσαμε από συνήθεια ή για συναισθηματικούς λόγους, ώστε να πάρουμε τον έλεγχο της ζωής μας στα χέρια μας και να κάνουμε μια νέα αρχή.

Οι κινήσεις μας θα είναι προσεχτικά μελετημένες και στοχευμένες, ενώ από την άλλη πλευρά θα έχουμε την ικανότητα να δούμε τι πραγματικά θέλουν οι άλλοι από εμάς. Παράλληλα αυτές τις ημέρες, οι διαίσθηση μας θα είναι πολύ έντονη και θα μας προειδοποιεί, όχι μόνο για τα δύσκολα αλλά και για το πότε πρέπει να εκμεταλλευτούμε τις συγκυρίες προς όφελος μας.

Η όψη συνόδου που θα σχηματίσει ο Ήλιος με τον Πλούτωνα επηρεάζει τους εκπροσώπους του Παρορμητικού Σταυρού (Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς, Αιγόκερους) που έχουν γεννηθεί μετά τα μέσα του 3ου  δεκαημέρου, καθώς και όσους έχουν προσωπικούς πλανήτες στη μοίρα που πραγματοποιείται η όψη. Ιδιαίτερα για τους Αιγόκερους  που έχουν γενέθλια αυτές τις ημέρες, αυτή η χρονιά θα είναι καθοριστική καθώς κατά τη διάρκεια της θα προχωρήσουν σε οριστικά ξεκαθαρίσματα και στο κλείσιμο κύκλων, ενώ παράλληλα θα προχωρήσουν σε νέα ξεκινήματα τόσο στην προσωπική τους ζωή όσο και στην καριέρα τους. Η επιρροή της όψης είναι 8 ημέρες -/+.

Τους  εκπροσώπους του Παρορμητικού Σταυρού (Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς, Αιγόκερους) η όψη συνόδου που θα σχηματίσει ο Ήλιος με τον Πλούτωνα θα ενισχύσει το άγχος για την εξέλιξη της καριέρας τους, αλλά και για το μέλλον των συνεργασιών τους. Αρκετές θα ολοκληρωθούν, και αυτό είναι κάτι που παρόλο που τους δυσκολεύει και τους βγάζει από την συνήθεια τους, πρέπει να το κάνουν. Σε προσωπικό επίπεδο, η συναισθηματική τους διάθεση θα περάσει από πολλά σκαμπανεβάσματα, καθώς έρχεται η στιγμή να δώσουν το οριστικό τέλος σε τοξικές καταστάσεις και να πάρουν το έλεγχο της ζωής τους στα χέρια τους.

Τους  εκπροσώπους του Σταθερού Σταυρού (Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς, Υδροχόους) η όψη συνόδου που θα σχηματίσει ο Ήλιος με τον Πλούτωνα θα ενισχύσει το άγχος τους για το επαγγελματικό και το προσωπικό τους  μέλλον. Σύμβουλος τους θα είναι η διαίσθηση τους, η οποία θα τους βοηθήσει να κάνουν τις κατάλληλες κινήσεις και να εκμεταλλευτούν καταστάσεις για να προωθήσουν τα σχέδια τους και να βρεθούν κάτω από την προστασία σημαντικών προσώπων που θα πιστέψουν σε αυτούς. Ενώ σε προσωπικό επίπεδο η ερωτική τους ζωή θα ανανεωθεί.

Τους  εκπροσώπους του Μεταβλητού  Σταυρού (Διδύμους, Παρθένους, Τοξότες, Ιχθύς) η όψη συνόδου που θα σχηματίσει ο Ήλιος με τον Πλούτωνα θα τους βοηθήσει να πατήσουν γερά στα πόδια τους και να πιστέψουν στον εαυτό τους. Σε επαγγελματικό επίπεδο, θα καταφέρουν να προωθήσουν τα σχέδια τους, έστω και αν χρειαστεί να χρησιμοποιήσουν αθέμιτα μέσα. Ενώ σε προσωπικό επίπεδο, θα καταφέρουν να τιθασεύσουν τους προσωπικούς τους φόβους και τις ανασφάλειες τους, και να ξεκινήσουν μια σχέση που θα τους ανανεώσει συναισθηματικά.

Από την Πηνελόπη Παπουτσή

unnamed1Oroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 875 876 86 86 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για Τρίτη

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για σήμερα Τετάρτη 28 Φεβρουαρίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Κριός Σήμερα είναι μια καλή μέρα για να επικεντρωθείτε στους στόχους σας και να πά ...

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για Τρίτη

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για Τρίτη 27 Φεβρουαρίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Κριός Σήμερα εστιάστε στην οργάνωση και την προσαρμογή σε νέες καταστάσεις. Η ευελ ...

Oroskopos.tv

Σελήνη στον Ζυγό από 26-29 Φεβρουαρίου, ποια ζώδια θα επηρεάσει θετικά

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Σελήνη στον Ζυγό 26-29 Φεβρουαρίου Η Σελήνη στις 26/02 στις 16.30 θα περάσει στον Ζυγό και ...

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για Τρίτη

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για Δευτέρα 26 Φεβρουαρίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Κριός Σήμερα εστιάστε στην επικοινωνία και την έκφραση των σκέψεών σας. Είναι μια ...

Oroskopos.tv

Αστρολογικό Δελτίο της Εβδομάδας από 25 Φεβρουαρίου 2024 εως 3 Μαρτίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Αστρολογικό Δελτίο της Εβδομάδας Εντάσεις, υπερβολές αλλά και τυχερές γνωριμίες μ ...

Σελήνη στην Παρθένο από 24/2 και που ζώδια θα επηρεαστούν θετικά

Σελήνη στην Παρθένο από 24/2 και ποια ζώδια θα επηρεαστούν θετικά

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Η Σελήνη θα περάσει στην Παρθένο στις 03.38 το πρωί της 24/02 και θα μας απασχολήσει περ ...

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2024, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
875 876 86 86 - από σταθερό 0,79€/1’ * και από κινητό 0,83€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ * και από κινητό 1,74€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by OroskoposTV
Κλήση 8758768686
error: Content is protected !!