Σύνοδος Ήλιου – Ποσειδώνα, Κάνω όνειρα για το μέλλον ..


Τις τελευταίες ημέρες,  αυτό που πραγματικά έχουμε όλοι μας ανάγκη είναι να δούμε την πιο αισιόδοξη πλευρά της ζωής και να κάνουμε όνειρα για ένα καλύτερο μέλλον.  Τα ηνία σε αυτήν την περίπτωση θα πάρει ο Ποσειδώνας. Στις 16/03 η όψη συνόδου που θα σχηματίσει ο Ήλιος με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύς (25ο 07’), θα μας βοηθήσει να βρούμε τρόπους για να ξεφύγουμε από την ρουτίνα της καθημερινότητας και να κάνουμε όνειρα για το μέλλον.

Κάτω από την επιρροή της όψης συνόδου που θα σχηματίσει ο Ήλιος με τον Ποσειδώνα,  οι περισσότεροι από εμάς θα παρατηρήσουμε ότι έχουμε έντονες  τάσεις φυγής από την ρουτίνα, και θα προσπαθήσουμε να κλείσουμε τα αυτιά μας στις άσχημες ειδήσεις, οι οποίες τις τελευταίες ημέρες ήταν αρκετές, αλλά αντίθετα θα προσπαθήσουμε να ονειρευτούμε. Επίσης, αυτές τις ημέρες καλό θα ήταν να ακούμε την φωνή της  διαίσθησης μας , η οποία θα είναι ιδιαίτερα οξυμένη, ενώ είναι πιθανό μέσα από τα όνειρα να βρούμε λύσεις στα ζητήματα που μας απασχολούν.

Από την άλλη πλευρά, θα μας είναι πιο εύκολο  να δείξουμε στον σύντροφο μας την πιο ρομαντική και τρυφερή μας πλευρά, ενώ παράλληλα θα μας δοθεί η ευκαιρία να εξωτερικεύσουμε την καλλιτεχνική μας φύση. Σε ότι αφορά την δουλειά μας θα μας δοθεί η ευκαιρία να ανακαλύψουμε τι κρύβεται πίσω από την πλάτη μας , ενώ πολύ σημαντικό είναι και εμείς να διαφυλάξουμε τα μυστικά μας. Σε αυτό που θα δυσκολευτούμε είναι στην συγκέντρωση μας, γι’ αυτό και είναι πολύ σημαντικό να είμαστε πολύ προσεχτικοί κατά τη διάρκεια των μετακινήσεων μας ή όταν οδηγούμε  ώστε να αποφύγουμε τα μικροατυχήματα,  ενώ εάν δεν είναι απαραίτητο καλό θα ήταν να αναβάλουμε για λίγο τις σημαντικές αποφάσεις σε καίρια ζητήματα.

Η όψη συνόδου που θα σχηματίσει ο Ήλιος με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύς θα επηρεάσει τους εκπροσώπους του Μεταβλητού Σταυρού (Διδύμους, Παρθένους, Τοξότες, Ιχθύς) που έχουν γεννηθεί στα μέσα του 3ου δεκαημέρου, καθώς και όσους έχουν προσωπικούς πλανήτες ή Ωροσκόπο σε αυτή τη μοίρα. Ιδιαίτερα οι Ιχθύς που έχουν γενέθλια αυτές τις ημέρες, σε όλη τη διάρκεια της γενέθλιας χρονιάς τους καλό θα ήταν να ακούν προσεχτικά την φωνή της διαίσθησης τους , ενώ παράλληλα θα καταφέρουν να εκφράσουν την πιο καλλιτεχνική τους πλευρά. Η επιρροή της όψης ισχύει 8 ημέρες -/+.

Στους εκπροσώπους του Παρορμητικού Σταυρού (Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς, Αιγόκερους) η όψη συνόδου που θα σχηματίσει ο Ήλιος με τον Ποσειδώνα  στους Ιχθύς, θα τους ωθήσει να κάνουν όνειρα τόσο για το επαγγελματικό όσο και το μέλλον της προσωπικής τους ζωής , με την προϋπόθεση ότι θα κρατήσουν τα χαρτιά τους κλειστά και θα ακούσουν την φωνή της διαίσθησης τους.  Σε ότι αφορά την προσωπική τους ζωή, εκπλήξουν ευχάριστα το ταίρι τους καθώς θα τους δείξουν την πιο ρομαντική και τρυφερή τους πλευρά, ενώ αυτές τις ημέρες είναι πολύ σημαντικό να δώσουν προσοχή στα όνειρα, γιατί κάποια από αυτά μπορεί να είναι προφητικά ή μέσα από αυτά θα βρουν την λύση στα ζητήματα που τους απασχολούν.

Στους εκπροσώπους του Σταθερού Σταυρού (Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς, Υδροχόους) η όψη συνόδου που θα σχηματίσει ο Ήλιος με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύς,  θα τους βοηθήσει να βρουν έξυπνους τρόπους για να ξεφύγουν από καταστάσεις που μπορεί να τους φέρουν σε δύσκολη θέση ή να τους εκθέσουν στην  δουλειά τους, ενώ από την άλλη πλευρά οι φίλοι τους θα αποτελέσουν για αυτούς πηγή έμπνευσης. Σε προσωπικό επίπεδο, θα πρέπει να επειδή θα έχουν την τάση να είναι αφηρημένοι θα πρέπει να προσέχουν κατά τη διάρκεια των μετακινήσεων τους καθώς θα είναι επιρρεπείς σε μικροατυχήματα, από την άλλη πλευρά θα έχουν την τάση να παρουσιάζουν στους άλλους τα πράγματα καλύτερα από ότι πραγματικά είναι.

Στους εκπροσώπους του Μεταβλητού Σταυρού (Διδύμους, Παρθένους, Τοξότες, Ιχθύς) η όψη συνόδου που θα σχηματίσει ο Ήλιος με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύς, θα τους ωθήσει να με οδηγό την διαίσθηση τους κάνουν τα επόμενα επαγγελματικά τους βήματα, ενώ εάν δεν είναι απαραίτητο καλό θα ήταν για λίγες ημέρες να αναλάβουν τις σοβαρές αποφάσεις. Σε ότι αφορά την προσωπική τους ζωή, ήρθε η στιγμή θα κάνουν  όνειρα για το μέλλον της οικογένειας τους τα οποία και θα μπορέσουν τα επόμενα χρόνια να πραγματοποιήσουν, ενώ θα καταφέρουν να ανανεώσουν την ερωτική τους ζωή με τον σύντροφο τους, χρησιμοποιώντας διάφορες ρομαντικές πινελιές.

Από την Πηνελόπη ΠαπουτσήOroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 875 876 86 86 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα

Πως θα μας επηρεάσει η είσοδος του Ήλιου στο ζώδιο του Κριού

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Το ξύπνημα της άνοιξης προαναγγέλλει κάθε χρόνο η είσοδος του Ήλιου στο ζώδιο του ...

Πως θα μας επηρεάσει η Νέα Σελήνη στο ζώδιο του Κριού

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Η Νέα Σελήνη αποτελεί πάντοτε την ευκαιρία να ξεκινήσουμε πράγματα τα οποία θέλου ...

Εβδομαδιαίο πλανητικό σκηνικό από 19/3 – 26/3/2023

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Την είσοδο της άνοιξης θα υποδεχτούμε αυτή την εβδομάδα, και μαζί της τη νέα Αστρολ ...

Τετράγωνο Ερμή – Άρη, Οι εντάσεις κορυφώνονται !!

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Οι εντάσεις και οι παρεξηγήσεις των τελευταίων ημερών φαίνεται ότι θα συνεχιστούν ...

Τετράγωνο Ήλιου – Άρη, Ο θυμός δεν είναι καλός σύμβουλος !!

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Το τελευταίο χρονικό διάστημα,  υπάρχει μια διάχυτη ένταση στην ατμόσφαιρα με απο ...

Τετράγωνο Αφροδίτης – Πλούτωνα, Ο έρωτας βάλετε !!!

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Η εξέλιξη στην ζωή μας είναι ένας συνδυασμός τόλμης, σκληρής δουλειάς και καμιά φο ...

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2018, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
875 876 86 86 - από σταθερό 0,79€/1’ * και από κινητό 0,83€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ * και από κινητό 1,74€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by digital4u