Τετράγωνο Αφροδίτης – ανάδρομου Κρόνου, Η λογική πρέπει να κυριαρχήσει του συναισθήματος


Την φωνή της λογικής και όχι του συναισθήματος θα κληθούμε να ακούσουμε αυτές τις ημέρες, και όσο και αν αυτό για κάποιους είναι δύσκολο, αυτή τη στιγμή μπορεί να είναι απαραίτητο. Στις 19/06 η Αφροδίτη από το ζώδιο του Ταύρου θα συναντηθεί σε όψη τετραγώνου με τον ανάδρομο Κρόνο από το ζώδιο του Υδροχόου (25ο 06’).

Μια αρκετά πιεστική αλλά πολύ αποτελεσματική όψη, εάν κινηθούμε μεθοδικά. Γι’ αυτό και κάτω από την επιρροή της όψης τετραγώνου που θα σχηματίσει η Αφροδίτη με τον ανάδρομο Κρόνο τον ρόλο του πρωταγωνιστή στις αποφάσεις μας θα παίξει η λογική, με αποτέλεσμα  οι αποφάσεις που θα πάρουμε τόσο για την προσωπική μας ζωή όσο και για το επαγγελματικό μας μέλλον αλλά και τις συνεργασίες μας,  θα είναι απαλλαγμένες από συναισθηματικές εμπλοκές ή ευαισθησίες. Σημαντικό ρόλο πλέον στην ζωή μας , ιδιαίτερα στην προσωπική, θα παίζουν οι πράξεις και όχι τα όμορφα λόγια των άλλων.

Από την άλλη πλευρά, είναι πιθανό η στάση του συντρόφου μας και η απόσταση που μπορεί να πάρει από διάφορες καταστάσεις να μεγεθύνει τους φόβους και τις  ανασφάλεια μας, ωστόσο, μπορούμε να γυρίσουμε την κατάσταση προς όφελος μας εάν δούμε την σχέση μας με ψυχραιμία ως απλοί παρατηρητές. Η Αφροδίτη δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι είναι ο πλανήτης που έχει άμεση σχέση με την ομορφιά και την εξωτερική μας εμφάνιση, γεγονός που κάνει αυτή την όψη ιδανική  για να ξεκινήσουμε ένα πρόγραμμα διατροφής και απώλειας βάρους.

Σε ότι αφορά την ερωτική ζωή, είναι πιθανό αυτές τις ημέρες να προκύψουν σχέσεις με διαφορά ηλικίας, σχέσεις από συμφέρον ή σχέσεις που θα στηρίζονται στον σεβασμό και όχι στο συναίσθημα. Η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει η Αφροδίτη με τον Κρόνο θα επηρεάσει τους εκπροσώπους του Σταθερού Σταυρού (Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς, Υδροχόους) που έχουν γεννηθεί στα μέσα του 3ου δεκαημέρου καθώς και όσους έχουν προσωπικούς πλανήτες ή Ωροσκόπο σε αυτή τη μοίρα. Η επιρροή της όψης ισχύει για 6 ημέρες -/+.

Για τους εκπροσώπους του Παρορμητικού Σταυρού (Κριούς , Καρκίνους, Ζυγούς, Αιγόκερους) η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει η Αφροδίτη από το ζώδιο του Ταύρου με τον ανάδρομο Κρόνο από το ζώδιο του Υδροχόου θα σας βοηθήσει να είστε ιδιαίτερα προσεχτικοί με τα οικονομικά σας και συνεπείς στις πληρωμές και στις υποχρεώσεις σας, ενώ παράλληλα δεν θα διστάσετε να βάλετε όρια σε άτομο από το φιλικό ή επαγγελματικό σας περιβάλλον τα οποία θα θίξουν τις αξίες ή  θα προσπαθήσουν να ανακατευτούν στα οικονομικά σας. Σε προσωπικό επίπεδο, ήρθε η ώρα να μάθετε να μην σπαταλάτε άσκοπα τον χρόνο και την ενέργεια σας σε άτομα που δεν το εκτιμούν.

Για τους εκπροσώπους του Σταθερού Σταυρού (Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς, Υδροχόους) η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει η Αφροδίτη από το ζώδιο του Ταύρου με τον ανάδρομο Κρόνο από το ζώδιο του Υδροχόου, θα σας πιέσει να πάρετε σημαντικές αποφάσεις για το επαγγελματικό σας μέλλον, και να προχωρήσετε σε συμφωνίες ή να αποδεχτείτε επαγγελματικές προτάσεις οι οποίες θα απαιτούν από εσάς να βγάλετε τον καλύτερο σας εαυτό. Σε προσωπικό επίπεδο, η συμπεριφορά του συντρόφου τους μπορεί να σας ξυπνήσει κάποιες παλιές σας ανασφάλειες, ενώ κάποιοι μπορεί να αναγκαστούν να πάρουν σημαντικές αποφάσεις για το μέλλον της συναισθηματικής τους ζωής, ακούγοντας την φωνή της λογικής. Από τη άλλη πλευρά, αυτές τις ημέρες ευνοούνται οι σχέσεις με ηλικιακή διαφορά ή οι σχέσεις συμφέροντος.

Για τους εκπροσώπους του Μεταβλητού Σταυρού (Διδύμους, Παρθένους, Τοξότες, Ιχθύς) η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει η Αφροδίτη από το ζώδιο του Ταύρου με τον ανάδρομο Κρόνο από το ζώδιο του Υδροχόου,  θα ενισχύσει το άγχος σας για την εξέλιξη της καριέρα σας και θα σας ωθήσει να μια νέα αρχή στην επαγγελματική σας ζωή, χωρίς να φοβηθείτε να αναλάβετε νέες ευθύνες, απαλλαγμένοι από συναισθηματικές εμπλοκές. Σε προσωπικό επίπεδο, είναι πιθανό κάποιοι από εσάς να ξεκινήσετε μια σχέση από απόσταση ή μια σχέση μέσα στο χώρο της εργασίας σας με ένα συνάδελφο σας με αποτέλεσμα να πρέπει να προσέχετε.  Ενώ στα θετικά της είναι ότι κάτω από την επιρροή της μπορείτε να ξεκινήσετε ένα πρόγραμμα διατροφής και απώλειας βάρους στο οποίο θα είστε πειθαρχημένοι, και θα πετύχετε το αποτέλεσμα που θέλετε για την αλλαγή της εικόνας σας.

Από την Πηνελόπη Παπουτσή

unnamed1Oroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 875 876 86 86 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για Τρίτη

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για σήμερα Τετάρτη 28 Φεβρουαρίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Κριός Σήμερα είναι μια καλή μέρα για να επικεντρωθείτε στους στόχους σας και να πά ...

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για Τρίτη

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για Τρίτη 27 Φεβρουαρίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Κριός Σήμερα εστιάστε στην οργάνωση και την προσαρμογή σε νέες καταστάσεις. Η ευελ ...

Oroskopos.tv

Σελήνη στον Ζυγό από 26-29 Φεβρουαρίου, ποια ζώδια θα επηρεάσει θετικά

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Σελήνη στον Ζυγό 26-29 Φεβρουαρίου Η Σελήνη στις 26/02 στις 16.30 θα περάσει στον Ζυγό και ...

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για Τρίτη

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για Δευτέρα 26 Φεβρουαρίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Κριός Σήμερα εστιάστε στην επικοινωνία και την έκφραση των σκέψεών σας. Είναι μια ...

Oroskopos.tv

Αστρολογικό Δελτίο της Εβδομάδας από 25 Φεβρουαρίου 2024 εως 3 Μαρτίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Αστρολογικό Δελτίο της Εβδομάδας Εντάσεις, υπερβολές αλλά και τυχερές γνωριμίες μ ...

Σελήνη στην Παρθένο από 24/2 και που ζώδια θα επηρεαστούν θετικά

Σελήνη στην Παρθένο από 24/2 και ποια ζώδια θα επηρεαστούν θετικά

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Η Σελήνη θα περάσει στην Παρθένο στις 03.38 το πρωί της 24/02 και θα μας απασχολήσει περ ...

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2024, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
875 876 86 86 - από σταθερό 0,79€/1’ * και από κινητό 0,83€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ * και από κινητό 1,74€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by OroskoposTV
Κλήση 8758768686
error: Content is protected !!