Τετράγωνο Αφροδίτης-Ανάδρομου Ποσειδώνα, απιστίες …


Στις 14/11 η Αφροδίτη από το  ζώδιο του Τοξότη  θα σχηματίσει όψη τετραγώνου με  τον κυβερνήτη των Ιχθύων Ποσειδώνα, ο οποίος συνεχίζει την ανάδρομη πορεία του στο ζώδιο που κυβερνά, τους Ιχθύες (15ο 59’).

Σε ένα γενέθλιο ωροσκόπιο η όψη τετραγώνου Αφροδίτης – Ποσειδώνα οδηγεί το άτομο να δημιουργεί μέσα στο μυαλό του ερωτικές αυταπάτες, δηλαδή, τον ωθεί αρχικά να εξιδανικεύσει τις σχέσεις και τις καταστάσεις γύρω του και μετά να ζει το δράμα του.

Κάτω από την επιρροή της όψης τετραγώνου Αφροδίτης – ανάδρομου Ποσειδώνα, είναι πιθανό να πέσουμε θύματα ερωτικής ή οικονομικής απιστίας, να διαψευσθούν οι προσδοκίες μας, να πέσουμε θύματα κολακείας, να ζήσουμε το δράμα ενός ανεκπλήρωτου έρωτα, και να παρασυρθούμε από εξιδανικεύσεις και ψευδαισθήσεις..

Η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει η Αφροδίτη με τον ανάδρομο Ποσειδώνα θα επηρεάσει τους εκπροσώπους του Μεταβλητού Σταυρού (Δίδυμους, Παρθένους, Τοξότες και Ιχθύες)  του 2ου δεκαημέρου καθώς και όσους έχουν προσωπικούς πλανήτες στη μοίρα που πραγματοποιείται η όψη. Ας δούμε πως θα κινηθούν οι εκπρόσωποι των 12 ζωδίων κάτω από την επίδραση αυτής της όψης. Η επιρροή της όψης είναι 5 -/+ ημέρες.

ΚΡΙΟΣ

Η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει η Αφροδίτη από το φιλικό για εσάς ζώδιο του Τοξότη με τον ανάδρομο Ποσειδώνα από το ζώδιο των Ιχθύων, είναι πιθανό να σας δημιουργήσει υπερβολικές προσδοκίες γύρω από τα νέα επαγγελματικά σας σχέδια, ενώ σε ερωτικό επίπεδο, είναι πιθανό να αφήσετε τον εαυτό σας να παρασυρθεί στην δίνη ενός έρωτα ο οποίος μοιάζει στα μάτια σας ιδανικός.

ΤΑΥΡΟΣ

Η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει η κυβερνήτης του ζωδίου σας  Αφροδίτη από το ζώδιο του Τοξότη με τον  ανάδρομο Ποσειδώνα από το ζώδιο των Ιχθύων , είναι πιθανό να σας κάνουν να πέσετε θύματα οικονομικής ή ερωτικής εξαπάτησης από άτομα που βρίσκονται στον φιλικό ή κοινωνικό σας κύκλο και τα οποία έχουν ανακαλύψει τα ευαίσθητα σημεία σας και θα προσπαθήσουν να τα εκμεταλλευτούν.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η όψη τετραγώνου  που θα σχηματίσει η Αφροδίτη που βρίσκεται απέναντι από το ζώδιο σας ,στο ζώδιο του Τοξότη με τον  ανάδρομο Ποσειδώνα από το ζώδιο των Ιχθύων, είναι πιθανό να σας ωθήσει να εξιδανικεύσετε μια νέα επαγγελματική συνεργασία ή την σχέση σας με τον /την σύντροφο σας, με αποτέλεσμα σε λίγο καιρό που θα αρχίσετε να βλέπετε και τις αδυναμίες τους να απογοητευτείτε.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει η  Αφροδίτη από το ζώδιο του Τοξότη με τον ανάδρομο  Ποσειδώνα από το  φιλικό για εσάς ζώδιο των Ιχθύων , θα σας ωθήσει να δείτε μέσα από παραμορφωτικούς καθρέφτες την καθημερινότητα σας, αλλά και το προσωπικό και επαγγελματικό σας μέλλον. Ωστόσο, πριν αρχίσετε να διατυμπανίζετε τα σχέδια σας καλό είναι να κρατήσετε και μερικές επιφυλάξεις.

ΛΕΩΝ

Η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει η  Αφροδίτη από το φιλικό για εσάς ζώδιο του Τοξότη  με τον  ανάδρομο  Ποσειδώνα από το ζώδιο των Ιχθύων , θα ενισχύσει την επιθυμία σας να ζήσετε ονειρικές καταστάσεις, αυτό σημαίνει ότι μπορεί να σας παρασύρει στα δίχτυα ενός φαντασιακού έρωτα ή θα ενισχύσει την επιθυμία σας να βιώσετε τις ερωτικές σας φαντασιώσεις.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η όψη τετραγώνου   που θα σχηματίσει η Αφροδίτη από το ζώδιο του Τοξότη με τον  ανάδρομο Ποσειδώνα ο οποίος βρίσκεται απέναντι από το ζώδιο σας, στο ζώδιο των Ιχθύων, θα σας ωθήσει να εξιδανικεύσετε τις σχέσεις σας με τα αγαπημένα σας πρόσωπα καθώς και με τα μέλη της οικογένειας σας. Είναι υπέροχο να αγαπάμε τους αγαπημένους μας αυτό όμως δεν σημαίνει ότι πρέπει να πάψουμε να είμαστε αντικειμενικοί.

ΖΥΓΟΣ

Η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει η  Αφροδίτη από το ζώδιο του Τοξότη με τον ανάδρομο  Ποσειδώνα στο ζώδιο των Ιχθύων , θα σας ωθήσει να πείτε μερικά κατά συνθήκη ψέματα στην προσπάθεια σας να καλύψετε τις αδυναμίες σας και να δείξετε στους συναδέλφους σας ένα διαφορετικό και πιο όμορφο πρόσωπο.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η όψη τετραγώνου  που θα σχηματίσει η Αφροδίτη από το ζώδιο του Τοξότη με τον  ανάδρομο Ποσειδώνα από το  φιλικό για εσάς ζώδιο των Ιχθύων , θα σας ωθήσει να κάνετε ότι περνάει από το χέρι σας για να προχωρήσετε σε μια νέα οικονομική συνεργασία η οποία πιστεύετε ότι θα σας απογειώσει. Καθόλου τυχαίο που το μότο σας είναι, ο σκοπός αγιάζει τα μέσα.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει η Αφροδίτη από το ζώδιο σας με τον  ανάδρομο Ποσειδώνα από το  ζώδιο των Ιχθύων, θα σας παρασύρει σε ερωτικές ουτοπίες με αποτέλεσμα, αρκετοί από εσάς, να κάνετε κινήσεις οι οποίες είναι πιθανό να σας εκθέσουν στην οικογένεια σας, ενώ άλλοι, είναι πιθανό να εξιδανικεύσετε την κατάσταση που επικρατεί στο σπίτι σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει η  Αφροδίτη από το ζώδιο του Τοξότη με τον  ανάδρομο Ποσειδώνα από το ζώδιο των Ιχθύων, θα οδηγήσει αρκετούς από εσάς να παρεξηγήσετε τις προθέσεις ενός ατόμου από το φιλικό σας περιβάλλον στο δρόμο ενός πλατωνικού έρωτα, ο οποίος επειδή είναι στο μυαλό σας,  το πιθανότερο είναι να μην έχει ανταπόκριση.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει η  Αφροδίτη από το ζώδιο του Τοξότη με τον ανάδρομο Ποσειδώνα από το  ζώδιο των Ιχθύων, είναι πιθανό να σας κάνει να πέσετε πολύ εύκολα θύματα εξαπάτησης από άτομα του φιλικού ή κοινωνικού σας περιβάλλοντος, τα οποία θα προσπαθήσουν να εκμεταλλευτούν την ανάγκη που έχετε να ανήκετε σε μια ομάδα.

ΙΧΘΥΣ

Η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει η  Αφροδίτη από το ζώδιο του Τοξότη  με τον  κυβερνήτη του ζωδίου σας Ποσειδώνα , ο οποίος συνεχίζει την ανάδρομη πορεία του στο ζώδιο σας, θα σας ωθήσει να εξιδανικεύσετε μια επαγγελματική πρόταση η οποία μοιάζει πολύ καλή για να είναι αληθινή, και πιστεύετε ότι θα αλλάξει την ζωή σας ριζικά.

Από την Πηνελόπη ΠαπουτσήOroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα

Αντίθεση Ερμή – Ανάδρομου Άρη , αποφύγετε καυγάδες και αντιπαραθέσεις

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Τα γεγονότα και οι αποφάσεις των τελευταίων ημερών έχουν επηρεάσει την ζωή όλων μα ...

Ο ‘Ηλιος στον Ζυγό και πως θα μας επηρεάσει !!!

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ο Ήλιος είναι η πηγή και η χαρά της ζωής μας, κάθε φορά που αλλάζει ζωδιακή περιοχή ...

Τετράγωνο Ερμή – Ανάδρομου Κρόνου, Προετοιμαστείτε για καθυστερήσεις !

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Η λέξη περιορισμός έχει αρχίσει να ακούγεται και πάλι πολύ έντονα στην καθημερινή ...

Εβδομαδιαίο πλανητικό σκηνικό από 20/9 – 27/9/2020

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Προάγγελος σημαντικών εξελίξεων θα είναι αυτή η εβδομάδα για όλους μας, κατά τη δι ...

Τετράγωνο Ερμή – Ανάδρομου Πλούτωνα, Έμμονες ιδέες !!

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Αρκετά περίεργη είναι η ατμόσφαιρα αυτές τις ημέρες γύρω μας, από τη μια τα έντονα ...

Τρίγωνο ‘Ηλιου – Ανάδρομου Κρόνου, Η ώρα της ανταμοιβής !!

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Η σκληρή δουλειά,  η αφοσίωση στους στόχους και το ταλέντο είναι τα στοιχεία που χρ ...

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2018, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
14850 - από σταθερό 0,79€/1’ (με ΦΠΑ + Τέλος Συνδρομητών Σταθερής Τηλ/νίας) και από κινητό 0,76€/1’ (με ΦΠΑ και εφαρμόζεται επιπλέον Τέλος Συνδρομητών Κινητής Τηλ/νίας 12%, 15%, 18% ή 20% ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ (με ΦΠΑ + Τέλος Συνδρομητών Σταθερής Τηλ/νίας) και από κινητό 1,58€/1’ (με ΦΠΑ και εφαρμόζεται επιπλέον Τέλος Συνδρομητών Κινητής Τηλ/νίας 12%, 15%, 18% ή 20% ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by digital4u