Τετράγωνο Αφροδίτης – Δία, Οι ερωτικές περιπέτειες σας περιμένουν !!


Το καλοκαίρι είναι συνδεδεμένο με την χαρά, τις διακοπές, την καλοπέραση και τους καλοκαιρινούς έρωτες, οι οποίοι είτε μπορεί στα μάτια μας να μοιάζουν ιδανικοί, είτε να μας διακατέχει υπερβολή στον τρόπο που εκφράζουμε και βιώνουμε τα συναισθήματα μας.

Στις 11/06  αυτό που θα παρατηρήσουμε είναι, να μεγεθύνεται το στοιχείο της υπερβολής, ιδιαίτερα στις ερωτικές μας σχέσεις,  εξαιτίας της επιρροής  της όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει η Αφροδίτη από το ζώδιο του Λέοντα με τον Δία από το ζώδιο του Ταύρου (05ο 38’). Κάτω από την επιρροή της όψης τετραγώνου που θα σχηματίσει η Αφροδίτη με τον Δία , θα έχουμε την τάση να εκφράζουμε με υπερβολικό τρόπο τα συναισθήματα μας, ενώ  πάνω στον ενθουσιασμό της στιγμής, το πιθανότερο είναι  να ξεκινήσουμε μια σχέση η οποία θα στερείτε διάρκειας, με ένα άτομο το οποίο θα μας κολακέψει , από την άλλη πλευρά, είναι πιθανό να ακούσουμε για διάφορα ερωτικά  ή οικονομικά σκάνδαλα.

Αυτό που πρέπει να προσέχουμε, είναι να μην αφήσουμε τον  εαυτό μας να παρασυρθεί  από τα κολακευτικά σχόλια ανθρώπων που δεν γνωρίζουμε πολύ καλά. Επίσης, μιας και η Αφροδίτη είναι ένας σημαντικός οικονομικός δείκτης, είναι πιθανόν να μας παρασύρει σε περιττά έξοδα και άσκοπες σπατάλες, πάνω στον ενθουσιασμό μας, οι οποίες και θα μας βγάλουν εκτός προϋπολογισμού. Σε ότι αφορά τον εαυτό μας και την υγεία μας, καλό θα ήταν αυτές τις ημέρες να πρέπει να προσέξουμε την διατροφή μας γιατί θα έχουμε την τάση να  παρασυρθούμε σε διατροφικές ατασθαλίες οι οποίες θα μας στοιχήσουν σε κιλά.

Η όψη τετραγώνου  που θα σχηματίσει η Αφροδίτη με τον Δία θα επηρεάσει ιδιαίτερα τους εκπροσώπους του  Σταθερού Σταυρού(Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς, Υδροχόους) που έχουν γεννηθεί στα μέσα του 1ου δεκαημέρου καθώς και όσους έχουν προσωπικούς πλανήτες ή Ωροσκόπο σε αυτή τη μοίρα. Η επιρροή τις όψης ισχύει για 5 ημέρες -/+.

Στους εκπροσώπους του Παρορμητικού Σταυρού (Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς, Αιγόκερους) η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει η Αφροδίτη από το ζώδιο του Λέοντα  με τον Δία από το ζώδιο του Ταύρου, από την μια πλευρά θα ενισχύσει την αισιοδοξία και θα μεγεθύνει τις προσδοκίες τους σε ότι αφορά τις μελλοντικές επαγγελματικές και οικονομικές τους συμφωνίες, ενώ από την άλλη πλευρά, εξαιτίας της υπερβολικής σιγουριάς και αυτοπεποίθησης τους θα έχουν την τάση να αφήνουν  τα πράγματα στην τύχη τους και να είναι ασυνεπής. Σε προσωπικό επίπεδο, αν κάτι πρέπει να προσέξουν είναι τις τάση τους για υπερβολές και σπατάλες, τόσο υλικές όσο και συναισθηματικές, με ότι αυτό συνεπάγεται, αλλά και τις σε διατροφικές ατασθαλίες.

Στους εκπροσώπους του Σταθερού Σταυρού (Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς, Υδροχόους) η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει η Αφροδίτη από το ζώδιο του Λέοντα  με τον Δία από το ζώδιο του Ταύρου, είναι πιθανό να τους δημιουργήσει υπερβολικές προσδοκίες για το μέλλον, εξαιτίας μιας επαγγελματικής πρότασης και των οικονομικών προσδοκιών που θα τους δημιουργήσει, ενώ από την άλλη πλευρά, η υπερβολική τους αυτοπεποίθηση είναι πιθανόν να τους παρασύρει να παρασυρθούν σε λάθη. Σε προσωπικό επίπεδο, οι δεσμευμένοι θα πρέπει να προσέχουν, εάν δεν θέλουν να βρεθούν μπλεγμένοι  σε ερωτικές περιπέτειες και σκάνδαλα τα οποία μπορεί να τους στοιχίσουν στο μέλλον, ενώ οι αδέσμευτοι, είναι πιθανό να ζήσουν μια έντονη ερωτική ιστορία, η οποία μπορεί να μην έχει την διάρκεια που αυτοί επιθυμούν.

Στους εκπροσώπους του Μεταβλητού Σταυρού (Διδύμους, Παρθένους, Τοξότες, Ιχθύς) η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει η Αφροδίτη από το ζώδιο του Λέοντα  με τον Δία από το ζώδιο του Ταύρου, θα τους παρασύρει σε παρασκηνιακές κινήσεις και επαγγελματικές συμφωνίες,  οι οποίες στο τέλος, μπορεί να τους απογοητεύσουν, ή να τους οδηγήσουν σε οικονομικά σκάνδαλα. Σε προσωπικό επίπεδο, είναι πιθανό να βρεθούν μπλεγμένοι σε ερωτικές περιπέτειες με άτομα από το χώρο της εργασίας τους, ενώ παράλληλα θα πρέπει  να αποφύγουν την υπερφαγία.

Από την Πηνελόπη Παπουτσή

unnamed1Oroskopos.tv

Μιλήσε απευθείας με τους ειδικούς και ενημερώσου 901 600 3455 Αστρολογικές προβλέψεις από την κορυφαία ομάδα αστρολόγων!

Συνεντεύξεις

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο Παρασκευή 16 Φεβρουαρίου 2024

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο ωροσκόπιο 19 Ιουλίου

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός: Μια μέρα γεμάτη ενέργεια και δημιουργικότητα σας περιμέ ...

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για Τρίτη

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για την 18η Ιουλίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο ωροσκόπιο Κριός  Σήμερα είναι μια μέρα για δράση και πρωτοβουλίες. Αναλά ...

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο Παρασκευή 16 Φεβρουαρίου 2024

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο για την 17 Ιουλίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός: Μια απρόσμενη αλλαγή στα επαγγελματικά σας σχέδια μπορε ...

Oroskopos.tv

Τι λένε τα ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο για την 16η Ιουλίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός: Μια μέρα γεμάτη ενέργεια και δυναμισμό σας περιμένει, Κ ...

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για Τρίτη

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για την 15η Ιουλίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο ωροσκόπιο Κριός: Μια μέρα γεμάτη ενέργεια και δυναμισμό σας περιμένει, Κ ...

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο Παρασκευή 16 Φεβρουαρίου 2024

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο για την 14η Ιουλίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός: Μια μέρα γεμάτη ενέργεια και δυναμισμό σας περιμένει, Κ ...

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2024, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
901 600 3455 από σταθερό 1,30€/1' και από κινητό 1,75€/1'**(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Η ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΎΕΙ)
* Γραμμή παραπόνων: 2106085999, Planet Phones Αλέκου Παναγούλη 40, Νέα Ιωνία
Powered by OroskoposTV
Κλήση 9016003455
error: Content is protected !!