Τετράγωνο Αφροδίτης – Δία, Οι ερωτικές περιπέτειες σας περιμένουν !!


Το καλοκαίρι είναι συνδεδεμένο με την χαρά, τις διακοπές, την καλοπέραση και τους καλοκαιρινούς έρωτες, οι οποίοι είτε μπορεί στα μάτια μας να μοιάζουν ιδανικοί, είτε να μας διακατέχει υπερβολή στον τρόπο που εκφράζουμε και βιώνουμε τα συναισθήματα μας.

Στις 11/06  αυτό που θα παρατηρήσουμε είναι, να μεγεθύνεται το στοιχείο της υπερβολής, ιδιαίτερα στις ερωτικές μας σχέσεις,  εξαιτίας της επιρροής  της όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει η Αφροδίτη από το ζώδιο του Λέοντα με τον Δία από το ζώδιο του Ταύρου (05ο 38’). Κάτω από την επιρροή της όψης τετραγώνου που θα σχηματίσει η Αφροδίτη με τον Δία , θα έχουμε την τάση να εκφράζουμε με υπερβολικό τρόπο τα συναισθήματα μας, ενώ  πάνω στον ενθουσιασμό της στιγμής, το πιθανότερο είναι  να ξεκινήσουμε μια σχέση η οποία θα στερείτε διάρκειας, με ένα άτομο το οποίο θα μας κολακέψει , από την άλλη πλευρά, είναι πιθανό να ακούσουμε για διάφορα ερωτικά  ή οικονομικά σκάνδαλα.

Αυτό που πρέπει να προσέχουμε, είναι να μην αφήσουμε τον  εαυτό μας να παρασυρθεί  από τα κολακευτικά σχόλια ανθρώπων που δεν γνωρίζουμε πολύ καλά. Επίσης, μιας και η Αφροδίτη είναι ένας σημαντικός οικονομικός δείκτης, είναι πιθανόν να μας παρασύρει σε περιττά έξοδα και άσκοπες σπατάλες, πάνω στον ενθουσιασμό μας, οι οποίες και θα μας βγάλουν εκτός προϋπολογισμού. Σε ότι αφορά τον εαυτό μας και την υγεία μας, καλό θα ήταν αυτές τις ημέρες να πρέπει να προσέξουμε την διατροφή μας γιατί θα έχουμε την τάση να  παρασυρθούμε σε διατροφικές ατασθαλίες οι οποίες θα μας στοιχήσουν σε κιλά.

Η όψη τετραγώνου  που θα σχηματίσει η Αφροδίτη με τον Δία θα επηρεάσει ιδιαίτερα τους εκπροσώπους του  Σταθερού Σταυρού(Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς, Υδροχόους) που έχουν γεννηθεί στα μέσα του 1ου δεκαημέρου καθώς και όσους έχουν προσωπικούς πλανήτες ή Ωροσκόπο σε αυτή τη μοίρα. Η επιρροή τις όψης ισχύει για 5 ημέρες -/+.

Στους εκπροσώπους του Παρορμητικού Σταυρού (Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς, Αιγόκερους) η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει η Αφροδίτη από το ζώδιο του Λέοντα  με τον Δία από το ζώδιο του Ταύρου, από την μια πλευρά θα ενισχύσει την αισιοδοξία και θα μεγεθύνει τις προσδοκίες τους σε ότι αφορά τις μελλοντικές επαγγελματικές και οικονομικές τους συμφωνίες, ενώ από την άλλη πλευρά, εξαιτίας της υπερβολικής σιγουριάς και αυτοπεποίθησης τους θα έχουν την τάση να αφήνουν  τα πράγματα στην τύχη τους και να είναι ασυνεπής. Σε προσωπικό επίπεδο, αν κάτι πρέπει να προσέξουν είναι τις τάση τους για υπερβολές και σπατάλες, τόσο υλικές όσο και συναισθηματικές, με ότι αυτό συνεπάγεται, αλλά και τις σε διατροφικές ατασθαλίες.

Στους εκπροσώπους του Σταθερού Σταυρού (Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς, Υδροχόους) η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει η Αφροδίτη από το ζώδιο του Λέοντα  με τον Δία από το ζώδιο του Ταύρου, είναι πιθανό να τους δημιουργήσει υπερβολικές προσδοκίες για το μέλλον, εξαιτίας μιας επαγγελματικής πρότασης και των οικονομικών προσδοκιών που θα τους δημιουργήσει, ενώ από την άλλη πλευρά, η υπερβολική τους αυτοπεποίθηση είναι πιθανόν να τους παρασύρει να παρασυρθούν σε λάθη. Σε προσωπικό επίπεδο, οι δεσμευμένοι θα πρέπει να προσέχουν, εάν δεν θέλουν να βρεθούν μπλεγμένοι  σε ερωτικές περιπέτειες και σκάνδαλα τα οποία μπορεί να τους στοιχίσουν στο μέλλον, ενώ οι αδέσμευτοι, είναι πιθανό να ζήσουν μια έντονη ερωτική ιστορία, η οποία μπορεί να μην έχει την διάρκεια που αυτοί επιθυμούν.

Στους εκπροσώπους του Μεταβλητού Σταυρού (Διδύμους, Παρθένους, Τοξότες, Ιχθύς) η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει η Αφροδίτη από το ζώδιο του Λέοντα  με τον Δία από το ζώδιο του Ταύρου, θα τους παρασύρει σε παρασκηνιακές κινήσεις και επαγγελματικές συμφωνίες,  οι οποίες στο τέλος, μπορεί να τους απογοητεύσουν, ή να τους οδηγήσουν σε οικονομικά σκάνδαλα. Σε προσωπικό επίπεδο, είναι πιθανό να βρεθούν μπλεγμένοι σε ερωτικές περιπέτειες με άτομα από το χώρο της εργασίας τους, ενώ παράλληλα θα πρέπει  να αποφύγουν την υπερφαγία.

Από την Πηνελόπη Παπουτσή

unnamed1Oroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 875 876 86 86 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα

Oroskopos.tv

Σελήνη στον Λέοντα από 21-24 Φεβρουαρίου, ποια ζώδια θα επηρεαστούν θετικά

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Η Σελήνη στις 21.02 στις 15.40 θα περάσει στο ζώδιο του Λέοντα και θα μας δώσει διάθεση γ ...

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για Τρίτη 20 Φεβρουαρίου 2024

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για σήμερα Τετάρτη 21 Φεβρουαρίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Κριός  Αποφύγετε τις διαφωνίες και επικεντρωθείτε στην επίλυση προβλημάτων με δι ...

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για Τρίτη 20 Φεβρουαρίου 2024

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για Τρίτη 20 Φεβρουαρίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Κριός  Αναμένεται μια δημιουργική και δυναμική ημέρα για εσάς, με ευκαιρίες για νέ ...

Σελήνη στον Καρκίνο από τις 19-21 Φεβρουαρίου, ποια ζώδια θα επηρεάσει θετικά

Σελήνη στον Καρκίνο από τις 19-21 Φεβρουαρίου, ποια ζώδια θα επηρεάσει θετικά

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Η Σελήνη μετά το ζώδιο των Διδύμων που ίσως να έφερε αρκετή επικοινωνία, επαφές και ...

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για Τρίτη 20 Φεβρουαρίου 2024

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για Δευτέρα 19 Φεβρουαρίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Κριός Σήμερα μπορείτε να αισθανθείτε πιο ηρεμοι και συνειδητοποιημενοι. Αξιοποιή ...

Oroskopos.tv

To Αστρολογικό Δελτίο Της Εβδομάδας από 18–25 Φεβρουαρίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Στον αστερισμό του έρωτα θα βρεθούμε αυτή την εβδομάδα, και αυτό θα έχει ως ευχάρισ ...

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2024, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
875 876 86 86 - από σταθερό 0,79€/1’ * και από κινητό 0,83€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ * και από κινητό 1,74€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by OroskoposTV
Κλήση 8758768686
error: Content is protected !!