Τετράγωνο Αφροδίτης- Κρόνου, Συναισθηματικοί περιορισμοί και απογοητεύσεις ..


Πολλές φορές δυσκολευόμαστε να φύγουμε από μια σχέση, όχι μόνο εξαιτίας της συναισθηματικής μας εμπλοκής, αλλά κυρίως εξαιτίας του φόβου και της ανασφάλειας που μας προκαλεί το άγνωστο. Στις 07/11 η συνάντηση της Αφροδίτης από το ζώδιο του Σκορπιού σε όψη τετραγώνου με τον Κρόνο από το ζώδιο του Υδροχόου (18ο 47’), μια μέρα πριν από την Έκλειψη Σελήνης θα βάλει στην σφραγίδα της σε μια σειρά σημαντικών γεγονότων της ζωής μας.

Όπως έχουμε πει και στο παρελθόν, οι συναντήσεις της Αφροδίτης με τον Κρόνο χρειάζονται ειδική διαχείριση, καθώς απαιτείτε από εμάς να λειτουργήσουμε με την λογική και όχι με το συναίσθημα, τώρα πόσο εύκολο είναι με αυτή την Αφροδίτη που θέλει να έχει τον απόλυτο έλεγχο στις σχέσεις της, ο  χρόνος θα δείξει. Κάτω από την επιρροή της όψης τετραγώνου που θα σχηματίσει η Αφροδίτη με τον Κρόνο, θα κληθούμε να διαχειριστούμε τους φόβους και τις συναισθηματικές μας ανασφάλειες, γι’ αυτό και είναι σημαντικό οι αποφάσεις που θα πάρουμε για την προσωπική μας ζωή, αλλά και   για το επαγγελματικό μας μέλλον, να είναι με οδηγό την λογική και απαλλαγμένες από κάθε συναισθηματική εμπλοκή.

Η στάση μας αυτή μπορεί να έρθει σε κόντρα με τον τρόπο που λειτουργούσαμε στο παρελθόν, και να επηρεάσει για λίγο την διάθεση μας, ωστόσο, είναι αναγκαίο να βάλουμε μπροστά το προσωπικό μας συμφέρον και όχι το συμφέρον των άλλων. Ήρθε η στιγμή, ιδιαίτερα στις προσωπικές μας σχέσεις, να δώσουμε σημασία στις πράξεις του συντρόφου και των ανθρώπων που βρίσκονται δίπλα μας και όχι στα όμορφα λόγια τα οποία, απλά μας χάιδευαν τα αφτιά. Στη ζωή όμως, τα πάντα λειτουργούν αμφίδρομα, αυτό σημαίνει ότι, οι φόβοι και οι ανασφάλειες μας  είναι πιθανό να προκαλούνται από την στάση του συντρόφου μας, και των θεμάτων που έχει να διαχειριστεί, γι’ αυτό καλό θα ήταν να διατηρήσουμε την ψυχραιμία μας .

Από την άλλη πλευρά, μιας και η Αφροδίτη είναι ο πλανήτης που συνδέεται με την ομορφιά, αυτές οι μέρες είναι ιδανικές για να ξεκινήσουμε ένα πρόγραμμα διατροφής στο οποίο θα είμαστε πειθαρχημένοι. Και επειδή οι Εκλείψεις, όπως έχουμε πει και στο παρελθόν είναι δείκτες αλλαγών, οι σχέσεις που θα ξεκινήσουν κάτω από την επιρροή αυτής της όψης μπορεί να είναι σχέσεις με διαφορά ηλικίας, από συμφέρον. Η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει η Αφροδίτη με τον Κρόνο θα επηρεάσει τους εκπροσώπους του Σταθερού Σταυρού (Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς, Υδροχόους) που έχουν γεννηθεί στα τέλη του 2ου δεκαημέρου καθώς και όσους έχουν προσωπικούς πλανήτες ή Ωροσκόπο σε αυτή τη μοίρα. Η επιρροή της όψης ισχύει για 6 ημέρες -/+.

Για τους εκπροσώπους του Παρορμητικού Σταυρού (Κριούς , Καρκίνους, Ζυγούς, Αιγόκερους) η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει η Αφροδίτη από το ζώδιο του Σκορπιού με τον Κρόνο από το ζώδιο του Υδροχόου θα θυμίσει ότι πρέπει να είστε συνεπείς στις οικονομικές σας υποχρεώσεις, ενώ είναι πιθανό να ενισχύσει το άγχος και τους φόβους σας για το οικονομικό σας μέλλον, ενώ από την άλλη πλευρά, είναι σημαντικό να βάλετε όρια σε όσα άτομα από φιλικό σας περιβάλλον προσπαθήσουν να ανακατευτούν στις οικονομικές σας υποθέσεις. Σε προσωπικό επίπεδο, θα δείτε τις σχέσεις σας με λογική και θα πάψετε να αναλώνετε το χρόνο και την ενέργεια σας σε όσα άτομα δεν σας εκτιμούν, ενώ από την άλλη πλευρά, είναι πιθανό να έρθετε πολύ κοντά με άτομα από καθαρό συμφέρον.

Για τους εκπροσώπους του Σταθερού Σταυρού (Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς, Υδροχόους) η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει η Αφροδίτη από το ζώδιο του Σκορπιού με τον Κρόνο από το ζώδιο του Υδροχόου, θα σας ωθήσει να πάρετε αποφάσεις για το επαγγελματικό σας μέλλον, με οδηγό την λογική και όχι με το συναίσθημα, και θα πρέπει να είστε έτοιμοι στο νέο επαγγελματικό σας βήμα, να δουλέψετε σκληρά και μεθοδικά, για να αποδείξετε την αξία σας. Σε προσωπικό επίπεδο, από την μια πλευρά είναι πιθανό, η συμπεριφορά του συντρόφου τους να βγάλει στην επιφάνεια τις παλιές σας ανασφάλειες, ενώ μπορεί να αναγκαστείτε να πάρετε αποφάσεις για το μέλλον της σχέσης, ακούγοντας μόνο την φωνή της λογικής. Από τη άλλη πλευρά, είναι  πιθανό να ξεκινήσετε μια σχέση με ένα άτομο αρκετά χρόνια μεγαλύτερο ή μικρότερο από εσάς.

Για τους εκπροσώπους του Μεταβλητού Σταυρού (Διδύμους, Παρθένους, Τοξότες, Ιχθύς) η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει η Αφροδίτη από το ζώδιο του Σκορπιού με τον Κρόνο από το ζώδιο του Υδροχόου,  θα μεγεθύνει  το άγχος και την πίεση που έχετε στην δουλειά σας εξαιτίας των ευθυνών που έχετε αναλάβει, ενώ αρκετοί από εσάς θα πάρετε την απόφαση, μετά από πολύ σκέψη, να κάνετε το επόμενο βήμα στην καριέρα σας . Σε προσωπικό επίπεδο, ευνοούνται οι σχέσεις από απόσταση ή οι σχέσεις με συναδέλφους στις οποίες όμως θα πρέπει να είστε προσεχτικοί. Από την άλλη πλευρά, μπορεί να εκμεταλλευτείτε αυτή την όψη προς όφελος σας, και να ξεκινήσετε ένα πρόγραμμα διατροφής και απώλειας βάρους το οποίο θα ακολουθήσετε με πειθαρχία και συνέπεια.

Από την Πηνελόπη Παπουτσή

unnamed1Oroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 875 876 86 86 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για Τρίτη

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για Τρίτη 27 Φεβρουαρίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Κριός Σήμερα εστιάστε στην οργάνωση και την προσαρμογή σε νέες καταστάσεις. Η ευελ ...

Oroskopos.tv

Σελήνη στον Ζυγό από 26-29 Φεβρουαρίου, ποια ζώδια θα επηρεάσει θετικά

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Σελήνη στον Ζυγό 26-29 Φεβρουαρίου Η Σελήνη στις 26/02 στις 16.30 θα περάσει στον Ζυγό και ...

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για Τρίτη

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για Δευτέρα 26 Φεβρουαρίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Κριός Σήμερα εστιάστε στην επικοινωνία και την έκφραση των σκέψεών σας. Είναι μια ...

Oroskopos.tv

Αστρολογικό Δελτίο της Εβδομάδας από 25 Φεβρουαρίου 2024 εως 3 Μαρτίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Αστρολογικό Δελτίο της Εβδομάδας Εντάσεις, υπερβολές αλλά και τυχερές γνωριμίες μ ...

Σελήνη στην Παρθένο από 24/2 και που ζώδια θα επηρεαστούν θετικά

Σελήνη στην Παρθένο από 24/2 και ποια ζώδια θα επηρεαστούν θετικά

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Η Σελήνη θα περάσει στην Παρθένο στις 03.38 το πρωί της 24/02 και θα μας απασχολήσει περ ...

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κυριακή

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κυριακή 25 Φεβρουαρίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Κριός Σήμερα εστιάστε στην οργάνωση και την διάρθρωση των καθηκόντων σας. Με λίγο ...

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2024, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
875 876 86 86 - από σταθερό 0,79€/1’ * και από κινητό 0,83€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ * και από κινητό 1,74€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by OroskoposTV
Κλήση 8758768686
error: Content is protected !!