Τετράγωνο Αφροδίτης – Ποσειδώνα, Το πριγκιπόπουλο του παραμυθιού μπορεί να είναι βάτραχος !!


Τα μεγάλα λόγια και οι υποσχέσεις μπορεί να ακούγονται πολύ ωραία στα αυτιά μας, ιδιαίτερα όταν έχουν σχέση με τον έρωτα και τις σχέσεις, ωστόσο, τις περισσότερες φορές οδηγούν σε απογοήτευση . Στις 04/12 η Αφροδίτη από το ζώδιο του Τοξότη θα σχηματίσει όψη τετραγώνου με τον Ποσειδώνα από τους Ιχθύς (22ο 30’)  ο οποίος μόλις έχει επιστρέψει σε ορθή πορεία, μια όψη που δεν μας επιτρέπει να βλέπουμε καθαρά τις σχέσεις μας  και στο τέλος να απογοητευόμαστε.

Κάτω από την επιρροή της όψης τετραγώνου της Αφροδίτης με τον Ποσειδώνα, η σύγχυση που θα δημιουργηθεί στην ερωτική μας ζωή και την σχέση μας με τον σύντροφο μας, κάθε άλλο παρά ευχάριστη θα είναι για εμάς, καθώς το πιθανότερο είναι να μας παρασύρει σε έναν έρωτα χωρίς  ανταπόκριση. Από την άλλη πλευρά, η επιθυμία μας να ζήσουμε μια ρομαντική ιστορία θα επηρεάσει την κρίση μας και δεν θα μας επιτρέψει να δούμε την κατάσταση ή τον άνθρωπο που μας έχει τραβήξει την προσοχή όπως πραγματικά είναι.

Ιδιαίτερα προσεχτικοί θα πρέπει όμως να είμαστε και στο χώρο της δουλειάς μας καθώς οι   επαγγελματικές προτάσεις που θα προκύψουν αυτή τη χρονική περίοδο θα φαίνονται πολύ καλές για να είναι αληθινές.  Επίσης,  η Αφροδίτη είναι ένας σημαντικός οικονομικός δείκτης, γι’ αυτό  καλό θα ήταν αυτές τις ημέρες να αποφύγουμε να προχωρήσουμε σε σημαντικές οικονομικές συμφωνίες, γιατί το πιθανότερο είναι να μας εξαπατήσουν, ενώ θα πρέπει να προσέχουμε και τα έξοδα μας, καθώς όσο πλησιάζουμε προς τις γιορτές είναι πιθανό να κάνουμε έξοδα που δεν χρειαζόμαστε.

Σημαντικό ρόλο στην ζωή μας παίζει ο έρωτας, γι’ αυτό και τα όμορφα λόγια που μπορεί να ακούσουμε αυτές τις ημέρες από άτομα που τώρα γνωρίζουμε ή οι ρομαντικές υποσχέσεις μπορεί και να μην πραγματοποιηθούν. Ιδιαίτερα προσεχτικοί θα πρέπει να είναι οι δεσμευμένοι, καθώς θα είναι επιρρεπείς  σε ερωτικές απιστίες, οι οποίες όταν αποκαλυφθούν μπορεί να έχουν επιπτώσεις στη σχέση τους.

Η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει η Αφροδίτη με τον Ποσειδώνα θα επηρεάσει τους εκπροσώπους του Μεταβλητού Σταυρού (Δίδυμους, Παρθένους, Τοξότες και Ιχθύες)  που έχουν γεννηθεί στις αρχές   του 3ου δεκαημέρου καθώς και όσους έχουν προσωπικούς πλανήτες στη μοίρα που πραγματοποιείται η όψη. Η επιρροή της όψης είναι 4 -/+ ημέρες.

Στους εκπροσώπους του Παρορμητικού Σταυρού (Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς, Αιγόκερους) η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει η Αφροδίτη από το ζώδιο του Τοξότη   με τον Ποσειδώνα από τους Ιχθύς , θα σας δημιουργήσει υπερβολικές προσδοκίες για το μέλλον της καριέρας σας. Σε προσωπικό επίπεδο, είναι καλό να αποφύγετε αυτές τις ημέρες τις γνωριμίες μέσω διαδικτύου, γιατί το πιθανότερο είναι τα άτομα αυτά να μην είναι όπως φαίνονται.

Στους εκπροσώπους του Σταθερού Σταυρού (Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς, Υδροχόους) η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει η  Αφροδίτη από το ζώδιο του Τοξότη  με τον Ποσειδώνα από τους Ιχθύς, μπορεί να τους μετατρέψει σε  θύματα εξαπάτησης, καθώς οι οικονομικές προτάσεις που μπορεί να δεχτούν αυτές τις ημέρες, κάθε άλλο παρά αληθινές θα είναι.  Σε ότι αφορά την προσωπική τους ζωή, καλό θα ήταν να μην δουν την σχέση τους και τον σύντροφο τους μέσα από παραμορφωτικούς καθρέφτες γιατί θα οδηγηθούν σε λανθασμένες εκτιμήσεις και συμπεράσματα.

Στους εκπροσώπους του Μεταβλητού Σταυρού (Διδύμους, Παρθένους, Τοξότες, Ιχθύς) η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει η  Αφροδίτη από το ζώδιο του Τοξότη με τον Ποσειδώνα από τους Ιχθύς, είναι πιθανό να τους παρασύρει σε λανθασμένες επαγγελματικές κινήσεις, γι’ αυτό καλό θα ήταν να μην βιαστούν να απαντήσουν θετικά στις προτάσεις που θα τους γίνουν αυτές τις ημέρες.  Σε προσωπικό επίπεδο, οι δεσμευμένοι θα πρέπει να προσέξουν τα ερωτικά παραστρατήματα, ενώ οι αδέσμευτοι είναι πιθανό να ενθουσιαστούν από τα όμορφα λόγια και τις ρομαντικές υποσχέσεις που θα ακούσουν, ωστόσο, το πιθανότερο είναι σύντομα να συνειδητοποιήσουν ότι ο θησαυρός ήταν άνθρακας.

Από την Πηνελόπη Παπουτσή

unnamed1Oroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 875 876 86 86 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα

Oroskopos.tv

Τι λένε τα ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο για την 30η Μαΐου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για την 30η Μαΐου 2024 Κριός: Μια μέρα γεμάτη ενέργεια και δυναμισ ...

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για Τρίτη

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για σήμερα Τετάρτη 29 Μαίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός: Μια απρόσμενη πρόκληση μπορεί να σας αναστατώσει σήμερα ...

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για Τρίτη

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Τρίτη 28 Μαίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός: Μια μέρα γεμάτη ενέργεια και δημιουργικότητα. Είναι η κα ...

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο Παρασκευή 16 Φεβρουαρίου 2024

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κυριακή 26 Μαίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός Ανακαλύπτετε νέους τρόπους να εκφράσετε τις ιδέες και τα ...

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο Παρασκευή 16 Φεβρουαρίου 2024

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο Σάββατο 25 Μαίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός Ημέρα για δράση και πρωτοβουλίες. Ανακαλύπτετε νέους τρό ...

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2024, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
875 876 86 86 - από σταθερό 0,79€/1’ * και από κινητό 0,83€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ * και από κινητό 1,74€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by OroskoposTV
Κλήση 8758768686
error: Content is protected !!