Τετράγωνο Ερμή – Δία, Αποφύγετε τις υπερβολές και τα προσβλητικά σχόλια


Η επιθυμία μας να βρεθούμε στο επίκεντρο της προσοχής, αλλά και η ανασφάλεια μας είναι πιθανό πολλές φορές να μας οδηγήσεις σε υπερβολές. Μια ημέρα που θα είναι πολύ επικίνδυνο να πέσουμε στην παγίδα των υπερβολών είναι η 06/12 , όπου ο Ερμής,  λίγο πριν αποχωρήσει από το ζώδιο του Τοξότη,  θα σχηματίσει όψη τετραγώνου  με τον Δία από τους Ιχθύς (29ο 04’).

Κάτω από την επιρροή της όψης τετραγώνου που θα σχηματίσει ο Ερμής με τον Δία, την συναισθηματική μας κατάσταση, δηλαδή την χαρά, την θλίψη, το άγχος αλλά και τον θυμό μας θα την εκφράσουμε πολύ έντονα, ενώ παράλληλα, ο ενθουσιασμός μας μπορεί να μας παρασύρει  σε λόγια και υποσχέσεις, στα οποία δεν θα είμαστε συνεπείς. Από την άλλη πλευρά,  κατά τη διάρκεια των συζητήσεων που θα έχουμε, τόσο σε προσωπικό όσο και σε επαγγελματικό επίπεδο είναι πιθανό να πούμε πράγματα που δεν πρέπει ή να προσβάλουμε τους συνομιλητές μας με τα σχόλια μας.

Η ανάγκη μας να βρεθούμε στο επίκεντρο της προσοχής είναι πιθανό να μας ωθήσει να μιλήσουμε  πιο δυνατά ή με έντονο τρόπο. Επίσης, αυτές τις ημέρες καλό θα ήταν να αποφύγουμε τα  κουτσομπολιά, τις ανούσιες συζητήσεις αλλά και τα σχόλια που μπορεί να μας εκθέσουν, τόσο στον φιλικό μας κύκλο όσο και στο χώρο της εργασίας μας.

Η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει ο Ερμής με τον Δία επηρεάζει τους εκπροσώπους του Μεταβλητού  Σταυρού (Διδύμους, Παρθένους , Τοξότες, Ιχθύς) που έχουν γεννηθεί μετά τα μέσα του 1ου  δεκαημέρου καθώς και όσους έχουν προσωπικούς πλανήτες ή Ωροσκόπο στη μοίρα που πραγματοποιείται η όψη. Η επιρροή της όψης είναι 4 ημέρες -/+

Τους εκπροσώπους του Παρορμητικού Σταυρού (Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς, Αιγόκερους) η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει ο Ερμής από το ζώδιο του Τοξότη  με τον Δία από το ζώδιο τους Ιχθύς, ευνοεί τις παρασκηνιακές συζητήσεις, ωστόσο, καλό θα ήταν να αποφύγουν την συμμετοχή τους σε κουτσομπολιά ή να σχολιάσουν αρνητικά τους συναδέλφους τους,  γιατί αυτό θα έχει ως αποτέλεσμα είτε να δημιουργηθεί αρνητικό κλίμα στην δουλειά τους ή να τους δημιουργήσει πρόβλημα στο μέλλον. Σε προσωπικό επίπεδο, θα πρέπει να είναι ιδιαίτερα προσεχτικοί στα σχόλια που θα κάνουν στους φίλους τους ώστε να μην τους προσβάλουν.

Τους εκπροσώπους του Σταθερού Σταυρού (Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς, Υδροχόους) η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει ο  Ερμής από το ζώδιο του Τοξότη με τον Δία από το ζώδιο τους Ιχθύς, θα τους δημιουργήσει υπερβολικές προσδοκίες σε ότι αφορά το μέλλον μιας οικονομικής συνεργασίας, ενώ από την άλλη πλευρά, θα πρέπει να είναι ιδιαίτερα προσεχτικοί με τα έξοδα τους και να μην παρασυρθούν σε άσκοπες σπατάλες. Σε  προσωπικό επίπεδο, θα κάνουν ότι περνάει από το χέρι τους για να τραβήξουν την προσοχή του συντρόφου τους είτε χρησιμοποιώντας συναισθηματικούς εκβιασμούς, είτε προχωρώντας σε δηλώσεις και υποσχέσεις στις οποίες δεν μπορούν να ανταποκριθούν.

Τους εκπροσώπους του Μεταβλητού Σταυρού (Διδύμους, Παρθένους, Τοξότες, Ιχθύς) η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει ο  Ερμής από το ζώδιο του Τοξότη  με τον Δία από το ζώδιο τους Ιχθύς, θα τους  παρασύρει σε λεκτικές υπερβολές και υποσχέσεις στην δουλειά τους στις οποίες δεν μπορούν να υλοποιήσουν, με αποτέλεσμα να φανούν ασυνεπείς και αναξιόπιστοι. Σε προσωπικό επίπεδο, θα εκφράσουν με υπερβολικό τρόπο την χαρά ή την λύπη τους στον σύντροφο τους, ενώ πάνω στον θυμό τους μπορεί να γίνουν ιδιαίτερα προσβλητικοί στον σύντροφο, στην οικογένεια , στους φίλους και στους συνεργάτες τους.

Από την Πηνελόπη Παπουτσή

unnamed1Oroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 875 876 86 86 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για Τρίτη

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για σήμερα Τετάρτη 28 Φεβρουαρίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Κριός Σήμερα είναι μια καλή μέρα για να επικεντρωθείτε στους στόχους σας και να πά ...

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για Τρίτη

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για Τρίτη 27 Φεβρουαρίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Κριός Σήμερα εστιάστε στην οργάνωση και την προσαρμογή σε νέες καταστάσεις. Η ευελ ...

Oroskopos.tv

Σελήνη στον Ζυγό από 26-29 Φεβρουαρίου, ποια ζώδια θα επηρεάσει θετικά

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Σελήνη στον Ζυγό 26-29 Φεβρουαρίου Η Σελήνη στις 26/02 στις 16.30 θα περάσει στον Ζυγό και ...

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για Τρίτη

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για Δευτέρα 26 Φεβρουαρίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Κριός Σήμερα εστιάστε στην επικοινωνία και την έκφραση των σκέψεών σας. Είναι μια ...

Oroskopos.tv

Αστρολογικό Δελτίο της Εβδομάδας από 25 Φεβρουαρίου 2024 εως 3 Μαρτίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Αστρολογικό Δελτίο της Εβδομάδας Εντάσεις, υπερβολές αλλά και τυχερές γνωριμίες μ ...

Σελήνη στην Παρθένο από 24/2 και που ζώδια θα επηρεαστούν θετικά

Σελήνη στην Παρθένο από 24/2 και ποια ζώδια θα επηρεαστούν θετικά

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Η Σελήνη θα περάσει στην Παρθένο στις 03.38 το πρωί της 24/02 και θα μας απασχολήσει περ ...

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2024, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
875 876 86 86 - από σταθερό 0,79€/1’ * και από κινητό 0,83€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ * και από κινητό 1,74€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by OroskoposTV
Κλήση 8758768686
error: Content is protected !!