Τετράγωνο Ερμή – Κρόνου, Προβλήματα στην επικοινωνία !!


Μετά από 2 δύσκολα, εξαιτίας των αναγκαστικών περιορισμών, χρόνια το φετινό Πάσχα περιμένουμε να περάσουμε ανέμελα μαζί με φίλους και αγαπημένα πρόσωπα. Ωστόσο, θα πρέπει να έχουμε στο νου μας ότι κάποια πράγματα μπορεί να μην εξελιχθούν, με τον τρόπο που εμείς τα είχαμε σχεδιάσει.

Αιτία θα είναι η συνάντηση στις 24/04 του πλανήτη της επικοινωνίας Ερμής από το ζώδιο του Ταύρου σε όψη τετραγώνου με τον Κρόνο από το ζώδιο του Υδροχόου (23ο 53’). Όπως πολύ καλά γνωρίζουμε, ο Κρόνος είναι άμεσα συνδεδεμένος με τα όρια και τους περιορισμούς, έτσι, κάτω από την επιρροή όψης τετραγώνου που θα σχηματίσει ο Ερμής με τον Κρόνο, θα πρέπει να προετοιμάσουμε τον εαυτό μας ότι θα υπάρξουν κάποια εμπόδια τόσο στην επικοινωνία, όσο και στις μετακινήσεις μας,  τα οποία είτε θα τα βάλουμε εμείς στον εαυτό μας είτε οι άλλοι.

Επίσης, θα υπάρξουν και κάποιες αναβολές και καθυστερήσεις οι οποίες θα επηρεάσουν την ψυχολογική μας διάθεση ή κάποιες διαφωνίες στις οποίες θα εξαντλήσουμε την αυστηρότητα μας (ανάμεσα σε φίλους ή σε συγγενικά πρόσωπα), οι οποίες θα φορτίσουν αρνητικά την ατμόσφαιρα ή θα οδηγήσουν σε κάποιους καυγάδες, τους οποίους εάν θέλουμε να αποφύγουμε θα πρέπει να προσπαθήσουμε αρκετά. Από την άλλη πλευρά, δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι ο Ερμής συμβολίζει και το μεταφορικό μας μέσω, όποτε μια ξαφνική βλάβη μπορεί να είναι η αφορμή για να χαλάσει η διάθεση μας.

Η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει ο Ερμής με τον Κρόνο θα επηρεάσει τους εκπροσώπους του Σταθερού Σταυρού (Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς, Υδροχόους) που έχουν γεννηθεί στις αρχές του 3ου δεκαημέρου καθώς και όσους έχουν προσωπικούς πλανήτες ή Ωροσκόπο σε αυτή τη μοίρα. Η επιρροή της όψης ισχύει για 4 ημέρες -/+

Τους εκπροσώπους του Παρορμητικού Σταυρού (Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς, Αιγόκερους) η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει ο Ερμής από το ζώδιο του Ταύρου με τον Κρόνο από το ζώδιο του Υδροχόου, θα τους ωθήσει να ασχοληθούν με το πορτοφόλι τους και να επανεξετάσουν τις οικονομικές τους συμφωνίες, ενώ από την άλλη πλευρά θα είναι αρκετά προσεχτικοί με τα έξοδα τους, γιατί οι οικονομικές τους υποχρεώσεις απαιτούν από εδώ και στο εξής να είναι συνεπείς. Σε προσωπικό επίπεδο, θα μπουν αυστηρά όρια στις φιλικές και κοινωνικές τους σχέσεις, γεγονός που κατά βάθος τους αρέσει.

Τους εκπροσώπους του Σταθερού Σταυρού (Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς, Υδροχόους) η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει ο Ερμής από το ζώδιο του Ταύρου με τον Κρόνο από το ζώδιο του Υδροχόου, θα τους ωθήσει να είναι ιδιαίτερα προσεχτικοί στις φιλικές και επαγγελματικές τους σχέσεις, ενώ στην προσπάθεια τους να προφυλάξουν την εικόνα τους δείξουν το πιο αυστηρό τους προφίλ. Από την άλλη πλευρά, σε προσωπικό επίπεδο, θα υπάρξουν αρκετές εντάσεις με τον σύντροφο και τα συγγενικά τους πρόσωπα, καθώς αισθάνονται ότι υπάρχουν κενά στην επικοινωνία τα οποία δεν έχουν γεφυρωθεί.

Τους εκπροσώπους του Μεταβλητού Σταυρού (Διδύμους, Παρθένους, Τοξότες, Ιχθύς) η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει ο Ερμής του Ταύρου με τον Κρόνο από το ζώδιο του Υδροχόου, θα τους δυσκολέψει αρκετά, καθώς κατά τη διάρκεια των φιλικών και οικογενειακών επαφών είναι πιθανόν να υπάρξει μια ψυχρότητα, ή να εξαιτίας κάποιων απρόσμενων καταστάσεων να αναγκαστούν να αλλάξουν τελευταία στιγμή τα σχέδια τους. Από την άλλη πλευρά, πριν από κάθε μετακίνηση θα πρέπει να ελέγχουν το μεταφορικό τους όχημα, γιατί μια μηχανική βλάβη μπορεί να είναι η αιτία να εκνευριστούν και να χαλάσει η διάθεση τους.

Από την Πηνελόπη Παπουτσή

unnamed1Oroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 875 876 86 86 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για Τρίτη

Ημερήσιο ωροσκόπιο 22 Ιουνίου για τα 12 ζώδια

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο ωροσκόπιο Κριός: Μια απροσδόκητη αλλαγή πλάνων ίσως φέρει αναστάτωση στη ...

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για Τρίτη

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για τη 21 Ιουνίου

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός: Μια μέρα γεμάτη μυστήριο και ίντριγκα για τους Κριούς. Κ ...

Oroskopos.tv

Τι λένε τα ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο για την Πέμπτη 20 Ιουνίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός: Μια ευνοϊκή όψη από τη Σελήνη φέρνει τύχη στα οικονομικά ...

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο Παρασκευή 16 Φεβρουαρίου 2024

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο για 19 Ιουνίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός (21 Μαρτίου – 19 Απριλίου) Μία μέρα γεμάτη με χρήσιμες συ ...

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για Τρίτη

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για την Τρίτη 18 Ιουνίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός: Μια αίσθηση ανησυχίας ίσως σας κυριεύει σήμερα, Κριέ. Θ ...

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για Τρίτη

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για την Δευτέρα 17 Ιουνίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός: Μια ημέρα γεμάτη ενέργεια και δημιουργικότητα σας περιμ ...

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2024, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
875 876 86 86 - από σταθερό 0,79€/1’ * και από κινητό 0,83€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ * και από κινητό 1,74€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by OroskoposTV
Κλήση 8758768686
error: Content is protected !!