Ερμής στον Ταύρο και πως θα μας επηρεάσει


Η τόλμη, η πρωτοβουλία και ο ενθουσιασμός είναι η σπίθα για να κάνουμε ένα νέο ξεκίνημα, το τελικό όμως αποτέλεσμα το παίρνουμε μέσα από την διαδικασία της υλοποίησης. Για την επιτυχία χρειάζεται, υπομονή, επιμονή, αποτελεσματικότητα αλλά και η ικανότητα να γινόμαστε πρακτικοί.

Σε αυτό θα μας βοηθήσει ο πλανήτης της επικοινωνίας,  Ερμής, ο οποίος  θα κάνει την είσοδο του στο ζώδιο του Ταύρου στις 11/04 στις 05:10 π.μ. και θα παραμείνει μέχρι τις 30/04 στις 01: 22 π.μ.

Η παρουσία του Ερμή από το ζώδιο του Ταύρου, θα μας βοηθήσει να γίνουμε πιο υπομονετικοί και ταυτόχρονα αντί να το βάζουμε στα πόδια, όταν τα πράγματα δεν γίνονται με τους ρυθμούς που εμείς θέλουμε, να επιμένουμε μέχρι την τελική μας επιτυχία.  Να γίνουμε πιο μεθοδικοί και πρακτικοί, γεγονός που θα παίξει καταλυτικό ρόλο και στις προσωπικές και οικονομικές μας συμφωνίες. Από την άλλη πλευρά, θα καταφέρουμε να πείσουμε τους άλλους, ότι μπορούμε να υλοποιούμε τα σχέδια μας και δεν μένουμε μόνο στα λόγια ή στον αρχικό ενθουσιασμό.

Επίσης, θα είμαστε σταθεροί στις θέσεις μας, ενώ οποιαδήποτε απόφαση πάρουμε τόσο για την προσωπική μας ζωή, όσο και για την καριέρα μας θα είναι μετά από αρκετή σκέψη. Ωστόσο, αυτό που πρέπει να προσέξουμε είναι να μην φτάσουμε στο άλλο άκρο και φανούμε ξεροκέφαλοι ή από μια εμμονή χάσουμε άσκοπα το χρόνο και την ενέργεια μας.

Το φετινό πέρασμα του Ερμή από το ζώδιο του Ταύρου, υπόσχεται ότι θα βοηθήσει  τα  ζώδια της Γης (Παρθένους, Αιγόκερους) να προωθήσουν με επιτυχία τα τολμηρά προσωπικά και επαγγελματικά τους σχέδια. Ενώ, θα προκαλέσει αρκετές ανατροπές, καθυστερήσεις και συγκρούσεις στους εκπροσώπους  του Σταθερού Σταυρού (Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς, Υδροχόους), εξαιτίας και των φετινών του συναντήσεων, τόσο με τον Ουρανό όσο και με τον Κρόνο.

Κατά τη διάρκεια της παραμονής του στο ζώδιο του Ταύρου, ο Ερμής θα σχηματίσει τις ακόλουθες όψεις :

  • Στις 18/04 η όψη εξάγωνου που θα σχηματίσει ο Ερμής με την Αφροδίτη (13ο 32’), θα βοηθήσει τόσο τους Ταύρους και τους Σκορπιούς, όσο και τους Ιχθύς και τους Παρθένους που έχουν γεννηθεί στις αρχές του 2ου δεκαημέρου, καθώς και όσους έχουν Ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες σε αυτή τη μοίρα, να εκφράσουν με μεγαλύτερη ευκολία τα συναισθήματα τους.
  • Στις 18/04 όψη συνόδου που θα σχηματίσει ο Ερμής με τον Ουρανό (13ο 48’), υπόσχεται ξαφνικές συναντήσεις αλλά και έξυπνες ιδέες για τους εκπροσώπους του Σταθερού Σταυρού (Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς, Υδροχόους) που έχουν γεννηθεί στις αρχές του 2ου δεκαημέρου, καθώς και όσους έχουν Ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες σε αυτή τη μοίρα.
  • Στις 24/04 ο όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει ο Ερμής με τον Κρόνο (23ο 53’), θα προκαλέσει αρκετά προβλήματα στην επικοινωνία, και θα παρασύρει σε αρνητικές  σκέψεις στους εκπροσώπους του Σταθερού Σταυρού (Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς, Υδροχόους) που έχουν γεννηθεί στις αρχές του 3ου δεκαημέρου, καθώς και όσους έχουν Ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες σε αυτή τη μοίρα.
  • Στις 25/04 η όψη εξάγωνου που θα σχηματίσει ο Ερμής με τον Ποσειδώνα (24ο 22’), θα ενισχύσει την ρομαντική διάθεση αλλά και την δημιουργικότητα τόσο των Ταύρων και των Σκορπιών όσο και των Παρθένων και των Ιχθύων που έχουν γεννηθεί στα μέσα του 3ου δεκαημέρου καθώς και όσων έχουν Ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες σε αυτή τη μοίρα.
  • Στις 28/04 η όψη τριγώνου που θα σχηματίσει ο Ερμής με τον Πλούτωνα (28ο 35’), θα τους βοηθήσει να δώσουν προσοχή και στις λεπτομέρειες, και να πείσουν με ιδιαίτερη ευκολία για τις απόψεις τους, τα ζώδια της Γης (Ταύρους, Παρθένους, Αιγόκερους) που έχουν γεννηθεί στα τέλη του 3ου δεκαημέρου.

Ας δούμε πως θα επηρεάσει ο Ερμής  από το ζώδιο του Ταύρου  τα 12 ζώδια.

ΚΡΙΟΣ

Την δυνατότητα της υλοποίησης θα έχετε αυτή τη  χρονική περίοδο εσείς οι Κριοί. Η είσοδος του Ερμή στον 2ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας βοηθήσει να πείσετε τους άλλους για τις ικανότητες σας, και να ολοκληρώσετε με επιτυχία τις  συζητήσεις που αφορούν μια νέα οικονομική συμφωνία, για την οποία προσπαθείτε εδώ και καιρό. Επίσης, αρκετοί θα εκμεταλλευτείτε αυτή τη χρονική περίοδο για να ασχοληθείτε και με τις οικονομικές σας εκκρεμότητες. Σε προσωπικό επίπεδο, θα πείσετε τον σύντροφο σας ότι μπορεί να σας εμπιστευτεί, ενώ από την άλλη πλευρά, δεν θα διστάσετε να εκφράσετε τα συναισθήματα σας.

ΤΑΥΡΟΣ

Τα σχέδια σας πραγματικότητα ήρθε η στιγμή να κάνετε  εσείς οι Ταύροι. Η είσοδος του Ερμή στο ζώδιο σας, σας υπόσχεται να βάλετε σε πρακτική εφαρμογή  τα πιο ανατρεπτικά σας σχέδια, ενώ παράλληλα θα ενισχύσει τις επικοινωνιακές σας ικανότητες και θα σας βοηθήσει να μείνετε σταθεροί στις θέσεις σας. Σε προσωπικό επίπεδο, με υπομονή και επιμονή θα καταφέρετε να ξεπεράσετε όλα τα προβλήματα που μπορεί να υπάρχουν στην σχέση σας με τον σύντροφο σας, έστω και τα πράγματα αυτή τη στιγμή δεν εξελίσσονται με τους ρυθμούς που εσείς θέλετε.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Σε μυστικά μονοπάτια θα κινηθείτε αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Δίδυμοι. Η είσοδος του κυβερνήτη του ζωδίου σας Ερμή στο ζώδιο του Ταύρου, στον 12ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας ωθήσει να κινηθείτε παρασκηνιακά, στην προσπάθεια σας να προωθήσετε την καριέρα σας, και να προχωρήσετε σε μυστικές επαφές και συμφωνίες. Σε προσωπικό επίπεδο, θα κρατήσετε τις σκέψεις σας κρυφές από τον σύντροφο σας, ενώ είναι πιθανό κάποιοι από εσάς να έχετε και επικοινωνία με άτομα από το ερωτικό σας παρελθόν. 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ιδιαίτερα χαρούμενοι θα είστε αυτή τη χρονική περίοδο  εσείς οι  Καρκίνοι. Η είσοδος  του Ερμή στο ζώδιο του Ταύρου, στον 11ο Ηλιακό σας οίκο, θα εγκαινιάσει για εσάς μια περίοδο έντονης εξωστρέφειας, κατά τη διάρκεια της οποία θα έχετε αρκετές προσκλήσεις από φίλους, αλλά και την ευκαιρία να διευρύνετε τον φιλικό και κοινωνικό σας κύκλο, και γιατί όχι να προχωρήσετε και σε νέες επαγγελματικές συνεργασίες. Σε προσωπικό επίπεδο, θα περάσετε όμορφες στιγμές με του φίλους σας, ενώ αρκετοί από εσάς είναι πιθανό να ξεκινήσετε μια ερωτική σχέση με ένα άτομο που θα γνωρίσετε σε μια φιλική συγκέντρωση.

ΛΕΩΝ

Με τους φιλόδοξους στόχους σας θα ασχοληθείτε  αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Λέοντες. Η παρουσία του Ερμή στο ζώδιο του Ταύρου, στον 10ο Ηλιακό σας οίκο,  σας υπόσχεται ότι θα σας βοηθήσει να πετύχετε τους φιλόδοξους στόχους, και να βάλετε την καριέρα σας σε νέα τροχιά. Ιδιαίτερα ευνοϊκή, είναι αυτή η χρονική περίοδος και για όσους βρίσκονται σε αναζήτηση νέας εργασίας. Σε προσωπικό επίπεδο, θα καταφέρετε να βελτιώσετε την εικόνα σας και πάνω από όλα να κερδίσετε την εμπιστοσύνη των άλλων.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Με χαμόγελο και αισιοδοξία για το μέλλον θα αντιμετωπίσετε τις επόμενες προκλήσεις  εσείς οι Παρθένοι. Η είσοδος του κυβερνήτη του ζωδίου σας Ερμή στο φιλικό για εσάς ζώδιο του Ταύρου, στον 9ο Ηλιακό σας οίκο,  θα σας βοηθήσει να  οργανώσετε με μεθοδικότητα τα επόμενα προσωπικά και επαγγελματικά σας βήματα, τα οποία θα είναι επιτυχημένα, ενώ θα έχετε την ευκαιρία να τακτοποιήσετε και τις Νομικές σας υποθέσεις.  Σε προσωπικό επίπεδο, αυτή η χρονική περίοδος είναι ιδανική για να κάνετε ένα ταξίδι με τον σύντροφο σας.

ΖΥΓΟΣ

Ευχάριστα νέα για τα οικονομικά σας θα έχετε αυτή τη  χρονική περίοδο εσείς οι Ζυγοί. Η είσοδος του Ερμή στο ζώδιο του Ταύρου, στον 8ο Ηλιακό σας οίκο,  θα σας βοηθήσει να τακτοποιήσετε τις οικονομικές σας εκκρεμότητες απέναντι σε Τρίτους, και να προχωρήσετε σε ρυθμίσεις στις οποίες θα είστε συνεπείς. Επίσης, αρκετοί από εσάς θα προχωρήσετε και σε νέες οικονομικές συνεργασίες, μετά από αρκετή σκέψη. Σε προσωπικό επίπεδο, θα ξαναβρείτε την αυτοπεποίθηση σας, και αυτό θα σας βοηθήσει να εκφράσετε, χωρίς υπερβολές τα συναισθήματα σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Πολλές συζητήσεις θα έχετε αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Σκορπιοί. Η είσοδος του Ερμή απέναντι από το ζώδιο σας στο ζώδιο του Ταύρου, στον 7ο Ηλιακό σας οίκο, θα εγκαινιάσει μια περίοδο με πολλές συζητήσεις τόσο στην προσωπική σας ζωή, όσο και στην δουλειά σας. Πολλές από τις διαφορές που είχατε με τους συνεργάτες σας , θα ξεπεραστούν, ωστόσο, σε ορισμένες περιπτώσεις είναι πιθανό να ανέβουν οι τόνοι.  Σε προσωπικό επίπεδο, θα προσπαθήσετε να λύσετε τις διαφορές σας με τον σύντροφο σας και να αποκαταστήσετε την σχέση σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Πρακτικές λύσεις και σημαντικές πρωτοβουλίες θα πάρετε στην δουλειά σας αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Τοξότες. Η είσοδος του Ερμή στο ζώδιο του Ταύρου, στον 6ο Ηλιακό σας οίκο,  θα σας φέρει νέες ευθύνες στην δουλειά σας, ενώ αρκετές φορές θα κληθείτε να βρείτε άμεσες και πρακτικές λύσεις. Το σημαντικό για εσάς είναι ότι η ηρεμία θα επιστρέψει στις σχέσεις σας με τους συναδέλφους σας. Σε προσωπικό επίπεδο, είναι πιθανό φλερτάρετε με ένα συνάδελφο σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Χαρούμενοι, δημιουργικοί και έτοιμοι να κάνετε τα επόμενα σας βήματα είστε αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Αιγόκεροι. Η είσοδος του Ερμή στο φιλικό για εσάς ζώδιο του Ταύρου, στον 5ο Ηλιακό σας οίκο, σας υπόσχεται ότι θα βρείτε έξυπνους τρόπους για να αναπτύξετε τα νέα φιλόδοξα σχέδια σας, ορισμένα από τα οποία θα έχετε την δυνατότητα να τα βάλετε άμεσα σε πρακτική εφαρμογή. Ενώ παράλληλα, θα περάσετε όμορφες στιγμές με τους φίλους σας και θα διασκεδάσετε εκτονώνοντας την ενέργεια σας στις αγαπημένες σας αθλητικές δραστηριότητες. Σε προσωπικό επίπεδο, θα έρθετε πιο κοντά με το ερωτικό σας ταίρι, ενώ οι αδέσμευτοι θα έχουν την ευκαιρία να φλερτάρουν , και να γοητεύσουν το πρόσωπο που τους ενδιαφέρει.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Λύσεις στα θέματα του σπιτιού σας θα κληθείτε να δώσετε αυτή  τη χρονική περίοδο εσείς οι Υδροχόοι. Η είσοδος του Ερμή στο ζώδιο του Ταύρου, στον 4ο Ηλιακό σας οίκο,  θα σας ωθήσει να βρείτε άμεσες και πρακτικές λύσεις στα θέματα του σπιτιού, της ακίνητης σας περιουσίας, αλλά και στα ζητήματα που απασχολούν τα συγγενικά σας πρόσωπα. Ενώ δεν θα λείψουν και οι εντάσεις, με άτομα από το συγγενικό σας περιβάλλον τα οποία δεν σέβονται τα όρια σας. Από την άλλη πλευρά, αυτή η χρονική περίοδος είναι ιδανική, για όσους από εσάς θέλετε να ξεκινήσετε μια νέα επαγγελματική δραστηριότητα μέσα από το χώρο του σπιτιού σας.

ΙΧΘΥΣ

Κάθε άλλο παρά βαρετή θα είναι αυτή η χρονική περίοδος για  εσάς τους Ιχθύς . Η είσοδος του Ερμή στο ζώδιο του Ταύρου, στον 3ο Ηλιακό σας οίκο,  θα εγκαινιάσει μια περίοδο για εσάς όπου θα έχετε πολλές συζητήσεις , αλλά και μετακινήσεις για επαγγελματικούς κυρίως λόγους. Κατά τη διάρκεια τους θα έχετε την δυνατότητα να περάσετε με ευκολία τις απόψεις σας, χωρίς να είστε κουραστικοί, καθώς ο λόγος σας θα είναι άμεσος και ουσιαστικός. Σε προσωπικό επίπεδο, θα έχετε ευχάριστες συναντήσεις και ουσιαστικές συζητήσεις με τους φίλους σας, ενώ θα έχετε και κάποια ξαφνικά ταξίδια.  Από την άλλη πλευρά, αυτή η χρονική περίοδος είναι ιδανική για να αλλάξετε το κινητό σας ή τον τηλεπικοινωνιακό σας εξοπλισμό.

Από την Πηνελόπη Παπουτσή

unnamed1Oroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 875 876 86 86 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο Παρασκευή 16 Φεβρουαρίου 2024

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο Σάββατο 25 Μαίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός Ημέρα για δράση και πρωτοβουλίες. Ανακαλύπτετε νέους τρό ...

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο Παρασκευή 16 Φεβρουαρίου 2024

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Παρασκευή 24 Μαίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός Οι σχέσεις σας μπορεί να βρεθούν σε επίκεντρο σήμερα. Έχε ...

Oroskopos.tv

Τι λένε τα ζώδια σήμερα: Ημερήσιο ωροσκόπιο Πέμπτη 23 Μαίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Τι λένε τα ζώδια σήμερα: Ημερήσιο ωροσκόπιο Κριός Σήμερα είναι μια καλή μέρα για να ...

Oroskopos.tv

Πως θα μας επηρεάσει η Πανσέληνος του Μαίου (Πανσέληνος της άνοιξης) στο ζώδιο του Τοξότη

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Πανσέληνος της άνοιξης Μέσα σε ένα ιδιαίτερα ευνοϊκό κλίμα, μοναδικών και ιδιαίτε ...

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για Τρίτη

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Τρίτη 21 Μαίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός Σήμερα εστιάστε στην επικοινωνία σας με άλλους και στην ...

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για Τρίτη

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο Δευτέρα 20 Απριλίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός Σήμερα εστιάστε στην επίτευξη των στόχων σας και στην αυ ...

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2024, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
875 876 86 86 - από σταθερό 0,79€/1’ * και από κινητό 0,83€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ * και από κινητό 1,74€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by OroskoposTV
Κλήση 8758768686
error: Content is protected !!