Τετράγωνο Ήλιου – Ουρανού, Τα σχέδια μας ανατρέπονται …


Η ζωή έχει περίεργους τρόπους για να μας εκπλήσσει, γι’ αυτό και πρέπει να είμαστε πάντα προετοιμασμένοι ότι τα πράγματα στην ζωή μας μπορεί να μην ακολουθήσουν τον αρχικό μας σχεδιασμό. Όπως έχουμε παρατηρήσει από τις αρχές του μήνα, υπάρχουν  πολύ έντονα γύρω μας τα στοιχεία του αιφνιδιασμού και της  ανατροπής, οι οποίες θα συνεχιστούν και  στις 11/08 , λίγες ώρες πριν από την Πανσέληνο του Αυγούστου στο ζώδιο του Υδροχόου, όπου ο Ήλιος από το ζώδιο του Λέοντα θα σχηματίσει όψη τετραγώνου με τον Ουρανό, από το ζώδιο του Ταύρου (18ο 51’).

Κάτω από την επιρροή της όψης τετραγώνου που θα σχηματίσει ο Ήλιος με τον Ουρανό, για το μόνο δεδομένο θα είναι οι αιφνιδιασμοί, οι ξαφνικές αλλαγές και οι ανατροπές. Αυτό σημαίνει ότι , πολλά από τα σχέδια μας είναι πιθανό να αλλάξουν ξαφνικά, ή  εμείς από την πλευρά μας με τις αποφάσεις μας να αιφνιδιάσουμε τους δικούς μας ανθρώπους, κάνοντας μια στροφή στην ζωή μας . Επίσης είναι πιθανό να μάθουμε κάποια πράγματα για κάποιους φίλους ή συνεργάτες τα οποία θα αλλάξουν ριζικά την γνώμη αλλά και την εικόνα που είχαμε για αυτούς.

Όπως έχουμε πει και στο παρελθόν, το μυστικό για να γίνουν πιο εύκολα αποδεκτές οι αλλαγές στην ζωή μας είναι να τις προετοιμάσουμε, και να μην τις φοβόμαστε. Η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει ο Ήλιος με τον Ουρανό θα επηρεάσει τα ζώδια του Σταθερού Σταυρού (Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς, Υδροχόους) στα τέλη του του 2ου δεκαημέρου καθώς και όσους έχουν προσωπικούς πλανήτες ή Ωροσκόπο σε αυτή τη μοίρα. Ιδιαίτερα για τους Λέοντες  που έχουν γενέθλια αυτές τις ημέρες, μέσα στην γενέθλια χρονιά τους το μόνο σίγουρο είναι ότι θα έχουν πολλές αλλαγές και ξαφνικές ανατροπές στην προσωπική τους ζωή, αλλά και επαγγελματικά  τους, ενώ αρκετοί θα είναι και αυτοί μπορεί να κάνουν στροφή στην καριέρα τους. Η επιρροή της όψης είναι 7 ημέρες -/+

Τους εκπροσώπους του Παρορμητικού Σταυρού (Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς, Αιγόκερους) η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει ο Ήλιος από το ζώδιο του Λέοντα με τον Ουρανό από το ζώδιο του Ταύρου, θα ωθήσει να προχωρήσουν σε αλλαγές στις οικονομικές τους συνεργασίες, ενώ θα πάρουν την απόφαση να  σταματήσουν να επιτρέπουν σε άτομα από τον φιλικό τους κύκλο να ανακατεύονται στις οικονομικές τους υποθέσεις, από την άλλη πλευρά , ορισμένοι θα τολμήσουν να προχωρήσουν και σε κινήσεις υψηλού σε μια υψηλού οικονομικού ρίσκου. Σε προσωπικό επίπεδο, θα ξαναβρούν την αυτοπεποίθηση τους και αυτό θα τους οδηγήσει σε αποφάσεις, οι οποίες θα αιφνιδιάσουν,  αλλά παράλληλα θα γεμίσουν χαρά το ερωτικό τους ταίρι.

Τους εκπροσώπους του Σταθερού Σταυρού (Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς, Υδροχόους) η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει ο  Ήλιος από το ζώδιο του Λέοντα με τον Ουρανό από το ζώδιο του Ταύρου, κάθε άλλο παρά εύκολη θα είναι για αυτούς, αφού τους αναγκάσει να αλλάξουν τα επαγγελματικά τους σχέδια, κάνοντας ριζικές αλλαγές σε αυτά. Μια ξαφνική επαγγελματική πρόταση ή ένα γεγονός μπορεί να είναι η αφορμή για κάποιους να κάνουν ακόμα και στροφή στην καριέρα τους. Σε προσωπικό επίπεδο, θα υπάρξουν ξαφνικές εντάσεις με τον σύντροφο τους, αλλά και αποκαλύψεις  οι οποίες μπορεί να τους ωθήσουν να δώσουν τέλος σε μια τοξική σχέση και να κάνουν μια νέα αρχή στην ζωή τους.

Τους εκπροσώπους του Μεταβλητού Σταυρού (Διδύμους, Παρθένους, Τοξότες, Ιχθύς) η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει ο Ήλιος από το ζώδιο του Λέοντα με τον Ουρανό από το ζώδιο του Ταύρου, θα πυροδοτήσει το άγχος και την ανασφάλεια τους για το επαγγελματικό τους μέλλον, ενώ κάποιες ξαφνικές αλλαγές στην δουλειά τους είναι πιθανό να τους φέρουν νέες ευθύνες. Σε προσωπικό επίπεδο, είναι πιθανό να υπάρξουν αλλαγές στα σχέδια τους, όπως να αναβάλουν για λίγο αργότερα ένα ταξίδι, ή η γνωριμία με ένα άτομο που ζει εκτός χώρα να τους μετατρέψει σε ερωτικούς μετανάστες.

Από την Πηνελόπη ΠαπουτσήOroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα

Τρίγωνο Ανάδρομου Ερμή- Ανάδρομου Πλούτωνα, Τίποτα δεν ξεφεύγει από το ερευνητικό μάτι …

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Για 2η φορά μέσα σε ένα σχεδόν μήνα, θα έχουμε την δυνατότητα να βρούμε αποτελεσματ ...

Αντίθεση Ήλιου – Ανάδρομου Δία, Η υπερβολική αισιοδοξία δεν μας βοηθά ..

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Είναι πολύ σημαντικό να έχουμε ενθουσιασμό και να θέλουμε να δούμε τα πράγματα με ...

Νέα Σελήνη στον Ζυγό και πως θα μας επηρεάσει

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Με μια δυναμική Νέα Σελήνη θα αποχαιρετήσουμε τον Σεπτέμβρη στην οποία, βασική μας ...

Τρίγωνο Αφροδίτης- ανάδρομου Πλούτωνα, Παθιασμένοι έρωτες !!

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Οι σχέσεις για να διατηρηθούν στον χρόνο, εκτός από καλή επικοινωνία, σεβασμό και κ ...

Εβδομαδιαίο πλανητικό σκηνικό από 25/9 – 2/10/2022

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Νέα δυναμικά ξεκινήματα μας υπόσχεται η τελευταία εβδομάδα του μήνα. Μια εβδομάδα ...

Πως θα μας επηρεάσει η είσοδος του Ήλιου στο ζώδιο του Ζυγού

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Για να προχωρήσει κάποιος στη ζωή του και να εξελιχθεί, χρειάζεται δίπλα του ανθρώ ...

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2018, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
14850 - από σταθερό 0,79€/1’ * και από κινητό 0,83€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ * και από κινητό 1,74€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by digital4u