Τετράγωνο Ήλιου – Ουρανού, Τα σχέδια μας ανατρέπονται …


Η ζωή έχει περίεργους τρόπους για να μας εκπλήσσει, γι’ αυτό και πρέπει να είμαστε πάντα προετοιμασμένοι ότι τα πράγματα στην ζωή μας μπορεί να μην ακολουθήσουν τον αρχικό μας σχεδιασμό. Όπως έχουμε παρατηρήσει από τις αρχές του μήνα, υπάρχουν  πολύ έντονα γύρω μας τα στοιχεία του αιφνιδιασμού και της  ανατροπής, οι οποίες θα συνεχιστούν και  στις 11/08 , λίγες ώρες πριν από την Πανσέληνο του Αυγούστου στο ζώδιο του Υδροχόου, όπου ο Ήλιος από το ζώδιο του Λέοντα θα σχηματίσει όψη τετραγώνου με τον Ουρανό, από το ζώδιο του Ταύρου (18ο 51’).

Κάτω από την επιρροή της όψης τετραγώνου που θα σχηματίσει ο Ήλιος με τον Ουρανό, για το μόνο δεδομένο θα είναι οι αιφνιδιασμοί, οι ξαφνικές αλλαγές και οι ανατροπές. Αυτό σημαίνει ότι , πολλά από τα σχέδια μας είναι πιθανό να αλλάξουν ξαφνικά, ή  εμείς από την πλευρά μας με τις αποφάσεις μας να αιφνιδιάσουμε τους δικούς μας ανθρώπους, κάνοντας μια στροφή στην ζωή μας . Επίσης είναι πιθανό να μάθουμε κάποια πράγματα για κάποιους φίλους ή συνεργάτες τα οποία θα αλλάξουν ριζικά την γνώμη αλλά και την εικόνα που είχαμε για αυτούς.

Όπως έχουμε πει και στο παρελθόν, το μυστικό για να γίνουν πιο εύκολα αποδεκτές οι αλλαγές στην ζωή μας είναι να τις προετοιμάσουμε, και να μην τις φοβόμαστε. Η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει ο Ήλιος με τον Ουρανό θα επηρεάσει τα ζώδια του Σταθερού Σταυρού (Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς, Υδροχόους) στα τέλη του του 2ου δεκαημέρου καθώς και όσους έχουν προσωπικούς πλανήτες ή Ωροσκόπο σε αυτή τη μοίρα. Ιδιαίτερα για τους Λέοντες  που έχουν γενέθλια αυτές τις ημέρες, μέσα στην γενέθλια χρονιά τους το μόνο σίγουρο είναι ότι θα έχουν πολλές αλλαγές και ξαφνικές ανατροπές στην προσωπική τους ζωή, αλλά και επαγγελματικά  τους, ενώ αρκετοί θα είναι και αυτοί μπορεί να κάνουν στροφή στην καριέρα τους. Η επιρροή της όψης είναι 7 ημέρες -/+

Τους εκπροσώπους του Παρορμητικού Σταυρού (Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς, Αιγόκερους) η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει ο Ήλιος από το ζώδιο του Λέοντα με τον Ουρανό από το ζώδιο του Ταύρου, θα ωθήσει να προχωρήσουν σε αλλαγές στις οικονομικές τους συνεργασίες, ενώ θα πάρουν την απόφαση να  σταματήσουν να επιτρέπουν σε άτομα από τον φιλικό τους κύκλο να ανακατεύονται στις οικονομικές τους υποθέσεις, από την άλλη πλευρά , ορισμένοι θα τολμήσουν να προχωρήσουν και σε κινήσεις υψηλού σε μια υψηλού οικονομικού ρίσκου. Σε προσωπικό επίπεδο, θα ξαναβρούν την αυτοπεποίθηση τους και αυτό θα τους οδηγήσει σε αποφάσεις, οι οποίες θα αιφνιδιάσουν,  αλλά παράλληλα θα γεμίσουν χαρά το ερωτικό τους ταίρι.

Τους εκπροσώπους του Σταθερού Σταυρού (Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς, Υδροχόους) η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει ο  Ήλιος από το ζώδιο του Λέοντα με τον Ουρανό από το ζώδιο του Ταύρου, κάθε άλλο παρά εύκολη θα είναι για αυτούς, αφού τους αναγκάσει να αλλάξουν τα επαγγελματικά τους σχέδια, κάνοντας ριζικές αλλαγές σε αυτά. Μια ξαφνική επαγγελματική πρόταση ή ένα γεγονός μπορεί να είναι η αφορμή για κάποιους να κάνουν ακόμα και στροφή στην καριέρα τους. Σε προσωπικό επίπεδο, θα υπάρξουν ξαφνικές εντάσεις με τον σύντροφο τους, αλλά και αποκαλύψεις  οι οποίες μπορεί να τους ωθήσουν να δώσουν τέλος σε μια τοξική σχέση και να κάνουν μια νέα αρχή στην ζωή τους.

Τους εκπροσώπους του Μεταβλητού Σταυρού (Διδύμους, Παρθένους, Τοξότες, Ιχθύς) η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει ο Ήλιος από το ζώδιο του Λέοντα με τον Ουρανό από το ζώδιο του Ταύρου, θα πυροδοτήσει το άγχος και την ανασφάλεια τους για το επαγγελματικό τους μέλλον, ενώ κάποιες ξαφνικές αλλαγές στην δουλειά τους είναι πιθανό να τους φέρουν νέες ευθύνες. Σε προσωπικό επίπεδο, είναι πιθανό να υπάρξουν αλλαγές στα σχέδια τους, όπως να αναβάλουν για λίγο αργότερα ένα ταξίδι, ή η γνωριμία με ένα άτομο που ζει εκτός χώρα να τους μετατρέψει σε ερωτικούς μετανάστες.

Από την Πηνελόπη Παπουτσή

unnamed1Oroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 875 876 86 86 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για Τρίτη

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο Δευτέρα 15 Απριλίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός Σήμερα εστιάστε στη συνεργασία και την επικοινωνία. Νέες ...

Oroskopos.tv

Εβδομαδιαίο ωροσκόπιο από 14-22 Απριλίου ποια ζώδια ευνοούνται μέσα στην εβδομάδα αυτή;

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Εβδομαδιαίο ωροσκόπιο ΚΡΙΟΣ Η εβδομάδα αυτή θα ξεκινήσει με αρκετούς πλανήτες στο ...

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο Παρασκευή 16 Φεβρουαρίου 2024

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κυριακή 14 Απριλίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Κριός Σήμερα εστιάστε στη συνεργασία και την επικοινωνία. Νέες ιδέες μπορούν να πρ ...

Oroskopos.tv

Αστρολογικό Δελτίο από 14-21 Απριλίου. Μάθε τι θα συμβεί την εβδομαδα αυτή.

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Αστρολογικό Δελτίο της Εβδομάδας Τον κρυμμένο μας δυναμισμό αλλά και την δυνατότη ...

Oroskopos.tv

Σελήνη στους Διδύμους από 11/4 και ποια ζώδια θα ευνοηθούν

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Σελήνη στους Διδύμους Στις 11/04 στις 15.59 το μεσημέρι η Σελήνη θα περάσει στους Διδύμ ...

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο Παρασκευή 16 Φεβρουαρίου 2024

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Παρασκευή 12 Απριλίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός Ημέρα που μπορεί να φέρει αναταραχές και προκλήσεις. Αντ ...

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2024, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
875 876 86 86 - από σταθερό 0,79€/1’ * και από κινητό 0,83€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ * και από κινητό 1,74€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by OroskoposTV
Κλήση 8758768686
error: Content is protected !!