Τετράγωνο Ήλιου- Πλούτωνα, Κάθε τέλος είναι και μια νέα αρχή…


Στη ζωή μας, αυτό που μας είναι πολύ δύσκολο είναι να κλείνουμε κύκλους και να κόβουμε συνήθειες και πεποιθήσεις χρόνων. Η διαδικασία αυτή γίνεται αργή και επίπονη . Στις 18/04 ο Ήλιος από το ζώδιο του Κριού θα συναντηθεί για τελευταία φορά σε όψη τετραγώνου με τον Πλούτωνα από το ζώδιο του Αιγόκερω (28ο 34’). 

Κάτω από την επιρροή, αυτής της δύσκολης στην διαχείριση της αλλά ταυτόχρονα μεταμορφωτικής όψης καλούμαστε να ξεκινήσουμε ουσιαστικά την ζωή μας από  την αρχή, αφού προηγουμένως έχουμε απαλλαγεί από παγιωμένες  συνήθειες, έχουμε ρίξει τους τίτλους του τέλους σε σχέσεις και συνεργασίες οι οποίες, όχι μόνο δεν έχουν να μας προσφέρουν κάτι άλλο, αλλά αντίθετα έχουν γίνει τοξικές.

Επίσης, αυτές τις ημέρες είναι πιθανό να ανακαλύψουμε κρυφές αλήθειες αλλά και πράγματα που γίνονται πίσω από την πλάτη μας ή μυστικά τα οποία θα μας συγκλονίσουν. Αυτές τις ημέρες θα παρατηρήσουμε την συμπεριφορά κάποιων ανθρώπων να αλλάζει, να γίνονται δηλαδή δέσμιοι των εμμονών τους και να παρασύρονται σε επιθετικές συμπεριφορές και πράξεις εκδίκησης ή να περάσουν μέσα από τα μονοπάτια της κατάθλιψη.

Ο Πλούτωνας όμως, δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι είναι ο πλανήτης της μεταμόρφωσης, γι’ αυτό και πρέπει να εκμεταλλευτούμε αυτή την ιδιότητα του και να αναγεννηθούν. Η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει ο  Ήλιος με τον  Πλούτωνα θα  επηρεάσει τους εκπροσώπους του Παρορμητικού Σταυρού (Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς, Αιγόκερους) που έχουν γεννηθεί στα τέλη του 3ου  δεκαημέρου καθώς και όσους έχουν προσωπικούς πλανήτες ή Ωροσκόπο στη μοίρα που πραγματοποιείται η όψη.

Ιδιαίτερα οι Κριοί που έχουν γενέθλια αυτές τις ημέρες, κατά τη διάρκεια της γενέθλιας χρονιάς τους θα αναθεωρήσουν πολλές από τις απόψεις τους και θα αλλάξουν ριζικά την Κοσμοθεωρία τους, μια αρκετά επίπονη διαδικασία, μέσα από την οποία θα βγουν πιο δυνατοί. Η επιρροή της όψης είναι 7 ημέρες -/+

Τους  εκπροσώπους του Παρορμητικού Σταυρού (Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς, Αιγόκερους) η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει ο Ήλιος από το ζώδιο του Κριού με τον Πλούτωνα από το ζώδιο του Αιγόκερω, θα τους αναγκάσει να αφήσουν πίσω τους τις παλιές τους πεποιθήσεις και να προχωρήσουν σε ουσιαστικές αλλαγές στην ζωή τους. Σε επαγγελματικό επίπεδο, ήρθε το πλήρωμα του χρόνου να ολοκληρώσουν μια συνεργασία που δεν τους αφήνει να εξελιχθούν ή που είναι τοξική και να κάνουν το επόμενο επαγγελματικό τους βήμα. Ενώ σε προσωπικό επίπεδο, ήρθε η στιγμή να αφήσουν πίσω τους μια σχέση που τους πληγώνει και κρατούν από συνήθεια, και να αφήσουν χώρο για ένα νέο έρωτα ο οποίος θα τους μεταμορφώσει συναισθηματικά.

Τους  εκπροσώπους του Σταθερού Σταυρού (Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς, Υδροχόους) η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει ο Ήλιος από το ζώδιο του Κριού  με τον Πλούτωνα από το ζώδιο του Αιγόκερω , θα τους βοηθήσει να ανακαλύψουν τους κρυφούς εχθρούς τους στην δουλειά τους αλλά και ποια άτομα από το φιλικό τους περιβάλλον, όχι μόνο δεν είναι αυτοί που φαίνονται, αλλά αντίθετα τους δημιουργούν προβλήματα. Ενώ από την άλλη πλευρά, δεν θα διστάσουν να συμπεριφερθούν χειριστικά στους συναδέλφους τους στην προσπάθεια τους να πετύχουν τους στόχους τους. Σε ότι αφορά την προσωπική τους ζωή, θα διατηρήσουν ένα μυστήριο ή θα κρατήσουν αυτή πλευρά της ζωής τους μυστική.

Τους  εκπροσώπους του Μεταβλητού Σταυρού (Διδύμους, Παρθένους, Τοξότες, Ιχθύς) η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει ο Ήλιος από το ζώδιο του Κριού με τον Πλούτωνα από το ζώδιο του Αιγόκερω, θα λειτουργήσει μεταμορφωτικά, αφού θα τους φέρει αντιμέτωπους με τους πιο κρυφούς τους φόβους και τις ανασφάλειες τους, είτε αυτές είναι  συναισθηματικές είτε αφορούν το πορτοφόλι τους. Η διαδικασία αυτή είναι αρκετά επίπονη, ωστόσο, εάν έχουν πίστη στον εαυτό τους θα τα καταφέρουν. Σε ότι αφορά την προσωπική τους ζωή, θα έρθουν δίπλα τους στην ζωή τους άνθρωποι πάνω στους οποίους θα αντικατοπτρίσουν το συναισθηματικό τους κόσμο.

Από την Πηνελόπη Παπουτσή

unnamed1Oroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 875 876 86 86 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο Παρασκευή 16 Φεβρουαρίου 2024

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο για την 25η Ιουνίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός  Η σημερινή μέρα φέρνει δυναμισμό και ενέργεια. Εστιάστε ...

Oroskopos.tv

Τι λένε τα ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο για την 24 Ιουνίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός: Μια μέρα γεμάτη ενέργεια και δυναμισμό σας περιμένει. Ε ...

Oroskopos.tv

Αστρολογικό Δελτίο της Εβδομάδας από 23-30 Ιουνίου 2024. Μάθε τι θα συμβεί τις επόμενες ημέρες!

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Το Αστρολογικό Δελτίο της Εβδομάδας Ερωτική και άκρως δημιουργική θα είναι η τελε ...

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο Παρασκευή 16 Φεβρουαρίου 2024

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο για 23 Ιουνίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός: Μια μέρα γεμάτη ενέργεια και δυναμισμό! Ιδανική για να ο ...

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για Τρίτη

Ημερήσιο ωροσκόπιο 22 Ιουνίου για τα 12 ζώδια

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο ωροσκόπιο Κριός: Μια απροσδόκητη αλλαγή πλάνων ίσως φέρει αναστάτωση στη ...

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2024, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
875 876 86 86 - από σταθερό 0,79€/1’ * και από κινητό 0,83€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ * και από κινητό 1,74€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by OroskoposTV
Κλήση 8758768686
error: Content is protected !!